Sevgilim dul diye ailem istemiyor

yahu ne kadar haddini aşan yorumlar bunlar
siz kader nedir bilmez misiniz, hiç mi vicdanınız sızlamaz böyle mesnetsiz yorumlar yaparken
allah sılah etsin

konu sahibi arkadaşım aşkınızdan, sevginizden vazgeçmeyin. zaten mutluluğu erteleyip durmuşsunuz yıllardır. artık kavuşmanın zamanı gelmiş.
anne baba itirazına gelince. elbette onlar bizim herşeyimiz, elbette kötülüğümüzü istemiyorlar ama dayattıkları şey ve bahaneleri çok anlamsız.
ne var boşanmışsa ne var evladı varsa. kader değil mi hepsi, alın yazısı değil mi?
şu an karşı çıksalar bile ileride mutlu olduğunuzu gördüklerinde onlar da mutlu olacaklar eminim.
bence vazgeçip canınızı acıtmak yerine ikna için mücadele edin ailenizi
dilerim çok ama çok ama çok mutlu olursunuz

Velhasıl trenler kaçmadan koş yakala, insanın başına ne geleceği hiç belli olmuyor.

bayıldım bu cümleye...

inşallah evlenmişsindir.
bu saatten sonra ailem isterse reddetsin derdim ben olsam.
21 sene ya az mı?
1 dk durmazdım ben sevdiğim adama inanıyorsam..

ah ATTRAENTE içim acıdı, yaşanmamışlıklar hep üzer beni. bundan sonrası için çok güzel ve mutlu günler dilerim sana.

Açtığım konu ile ilgili olarak mesajınızı yeni gördüm,doğrusu merak ettim...Bu arada ben dul diye sevdiğimden vazgeçmedim ve evlendik.1 yıl oldu hatta bir bebeğimiz olacak...:)) eşim aileme de kendisini sevdirdi,şimdilik sorun yok

Konu eskiymiş, bende yazıyorum kendi kendime =))

Son düzenleme:

konunuzu şimdi okudum sonunu merak etmıştım cok sevındım evlenmenıze aılenızı nasıl ıkna ettınız bebegınızı inş. sag saglım kucagınıza alırsınız

konu sahibi evlendi mi mutlu mu acabaa
merak ettim bende yeni sandım konuyu

Sen sevdigin adamla isi ciddilestir bir an once. Ailen de zamanla an layacak ve kabullenecektir. Sevginden vazgecme. Omre bedel bir ask gordum yazdiklarinda ziyan etme derimm. Allah yardimcin olsun. Dul bekar evli degil mesele. Omurluk bir sevda. Ahhh ahhh

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Annene babana saygiyi eksik etme sakin fevri ve kirici olma ama bekleme artik yolun yarisina gelmissin bazi aileler cocuklarinin ayri bir birey oldugunu unutup kendi robotlari saniyor. Dul olmasi sadece seni ilgilendirir. Bence sakin vazgecme illa ikna olcaklar diye bekleme ne zaman cocuk sahibi olacaksin.ne zaman kendi yasamini kuracaksin. Evlen bence hemen. 20 yaslarda degilsin ki 20 daha bekleyesin

Mutlu olacağınıza inanıyorsanız vazgeçmeyin ..

35 yaşındasın, hala kendi kararlarını kendin alamıyorsan sana üzülürüm. Ailen karşı çıkıyormuş, çıksın... Ne yapabilirler ki? Bundan sonra okuldan alamazlar, şiddet uygulayamazlar, eve kapatamazlar. Tekrarlıyorum bak 35 yaşındasın. Artık biraz kendini düşün. Sağlıklarına da hiçbir şey olmaz merak etme. Büyük ihtimal seni bununla korkutuyorlar. Bence ayrılma sevdiğin adamla....

annem der ki (erkeğin dulu olmaz)aile tabiki önemli ama birbirinizi seviyorsanız gerisi çokta önemli değil bu hayat sizin ve o insanla yaşayacak olan sizsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…