sevgilim emrivakiyle kendine bişeyler aldırıyor yardımm??

Valla evlenince erkeklerin %99u daha çok odunlaşıyor.
Ki seninki şu an böyleyse evlenince ne olacağını düşün-emiyeceksin çünkü yanımda olunca değişir diyeceksin.
Ama değişmeyecek daha kötü olacaksın
Sana söyleyeyim seninle evlenmeyecek bile bahane olarak ailesini gösterecek.
Ama şimdi parasını yiyeyim biraz daha modunda.
Sana daha önce oros... kaş.. demiş adamı nasıl için alıyor yukarda okuduğum kadaryla.
Anladığım kadarıyla birde çok kişiyle beraber oldum diye övünmüş bir de
Bence ayrıl hiç durma
Şimdi nasıl bitiririm çok zor diyorsun ama seni gerçekten seven birisiyle tanıştığında anlayacaksın bunun sevgi olmadığını.
Sonuçta sen de onu seviyorsun ama bana bunu al şunu al diyebilir misin? Seninkide aşk sevgi.
Objektif ol sor kendine bi erkeğin bunu yapması güzel mi diye, sevse gerçekten yapar mı diye.
Sana söyleyeyim bi erkek gerçekten sevse sana gelmeden arkadaşından kırık dökük bi tel bulur seni ondan arar yine de senden bişey istemez.

kızlar böyle gurursuz yüzsüz vs... adamları çok mu arıyosunuz Allah aşkına...

Bi erkegin bu kadar yuzsuzlukle para istemesi hic hos degil hatta igrenc derecede. Cok kapilma bence sen uzulursun 3500tl ne demek..

Hadi birşey sen almışsın hediye gibi görüp parasını vermemiş olabilir çalışmıyormuş belki işe girince parası olunca verecek ama telefon al filan demesi garip bu istediği başka şeyler neler ki 3500 tutuyor sadece telefon değil herhalde ne bileyim ters geliyor bana zaten ne kadar maaş alıyorsunuz ki ben çalışıyorum ona rağmen eşim alı bazı ihtiyaçlarımı eşinim senin der. Biriktireyim çekmeyeyim diye kendisi para verir. Çok zor benden para ister pazarı filan ben yaparım haftada bir işte marketi bazen ben veririm. Erkeğin kadından böyle istemesi hem de çalışmazken çok yakışıksız.

O... kaş... mı demiş?

haklisin ben yaptigim hatayi anladim . ama dedgim gibi bundab onceki yasadigim seye iliski bile denemezdi. zaten kisa surede de bitti. ama bunla gercek bi iliski yasiyorum. o yuzden belkide ayrilmak istemiyorum . baslarda da boyle degildi zaten. su son 1 ayda oldu bu istekleri... bende cok sasiriyorum piskin piskin isteyebilmesine.. bi sekilde rahatsiz oldugumu soyliycem..

Ben sana çok net bir şey Söyleyeyim; sen ileride bu kişiyle evlenmeye kalkışırsan, gelinliğini,ailesinin sana takacağı altını bile sana aldırır, kendi Parasını da kendine harcar, anasına Babasına harcar.Burada böyle bir konu vardı bulamadım şimdi ama o arkadaş ayrılmış ve evlilikten vazgeçmişti.Bu Tür mide bulandırıcı hareketler başta çok masum gibi gözükse de , insan neyse odur değişmez öyle kolayca.Sana başka diyebileceğim bir şey yok, hayat senin, karar senin,ama bu ilişkiyi sen ciddi olarak görüyorsan karşındaki de öyle görmeli ve seni kullanmamalı.

Adamdaki uyanikliga bak ya banka gibi kullaniyo seni..
Ben sana sasiyorum nasil saatlerce yorulup kazandigin parayi yedirebiliyosun.
Bi ara sevgilim kontor yukleyemiyecek bi yerdeydi benden rica etti 30 tl attim ona ama o bile icime oturdu :) ne para yerim ne yediririm cok igrenc.

birde alcaksınlı fln konuşuyor. bence bir daha senden bişi isterse noluyoruz seni evlatlıkmı aldım de. bir arada maaşını artık eve verdiğini söyle olay çözülür

var telefonu son model. askere gidicek o ara ben kullancam. dönüşte üst modelini istiyo. onu da bana vercek heralde. ben de gaza gelip tamam dedim. çünkü o zamanlar anlamadım

Bu adam askere gidince iliğini kemiğini kurutur merak etme. Hayat müşterek tamam hepimiz eşlerimize yardım ediyoruz fakat daha sevgiliyken kadının kazandığı paraya göz koymak gurursuzluk..

Sevgiliyken bunları isteyebilen adam sözlü veya nişanlıyken sömürür.
Evlilik konusunda iyi düşünün.

evet askere gittikten sonra da harçlık ister senden artık.
askerden geldikten sonra da ilk sevgilinle ilgili olayları bildiğinden
annem seni istemiyor,beni başkası ile evlendirecek ama benim gönlüm sende der.
iyice sömürdüğüne emin olduktan sonra da ayrılır.
konu sahibi uyanık ol biraz.yaptığı hareketler normal değil kesinlikle.

katılıyorum

Bu adamla evlenmek istedigine eminmisin sanki biraz kullaniliyorsun, dugun masraflarinida sana odetir bu oyle diyim

buraya açtığınız konunun bütün yorumları ve sizin açmış olduğunuz bütün konularınızı okudum. yazdıklarınızdan anladığım bu adam size değer vermiyor ve şuan da sizi resmen sömürüyor. kusura bakmayın lütfen. tıp okumuşsunuz ne kadar güzel. kariyeriniz sağlam ve bu adam için kendinizi heba etmeyin.
olan size olur, ailenizin harcamaya kıyamadığı paranızı neden elin oğluna yediresinizki...

birde alcaksınlı fln konuşuyor. bence bir daha senden bişi isterse noluyoruz seni evlatlıkmı aldım de. bir arada maaşını artık eve verdiğini söyle olay çözülür

aynen öyle. araba alcam diycem. zaten laf çarpıyorum. çünkü annem bile diyo kızım bana bişey alma kendine biriktir lazım olcak diyo. ben niye onun masraflarını karşılıyimki. anneme bile bu kadar şey almadm.onu da diycem anneme bile bu kadar almadım diye

Konu başlığını görünce acaba erkek üye mi konu açmış diye kontrole gelmiştim.
Konu sahibi arkadaşım o kişiyle evlenmeden önce çok iyi düşün derim..Doğru olmayan bişeyler var gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…