Valla evlenince erkeklerin %99u daha çok odunlaşıyor.
Ki seninki şu an böyleyse evlenince ne olacağını düşün-emiyeceksin çünkü yanımda olunca değişir diyeceksin.
Ama değişmeyecek daha kötü olacaksın
Sana söyleyeyim seninle evlenmeyecek bile bahane olarak ailesini gösterecek.
Ama şimdi parasını yiyeyim biraz daha modunda.
Sana daha önce oros... kaş.. demiş adamı nasıl için alıyor yukarda okuduğum kadaryla.
Anladığım kadarıyla birde çok kişiyle beraber oldum diye övünmüş bir de
Bence ayrıl hiç durma
Şimdi nasıl bitiririm çok zor diyorsun ama seni gerçekten seven birisiyle tanıştığında anlayacaksın bunun sevgi olmadığını.
Sonuçta sen de onu seviyorsun ama bana bunu al şunu al diyebilir misin? Seninkide aşk sevgi.
Objektif ol sor kendine bi erkeğin bunu yapması güzel mi diye, sevse gerçekten yapar mı diye.
Sana söyleyeyim bi erkek gerçekten sevse sana gelmeden arkadaşından kırık dökük bi tel bulur seni ondan arar yine de senden bişey istemez.
Sirf ciktiklarinin sayisi yukselmesin diye ilk gelenlerle evlenmeye ugrasmak cok mantikli ssanki dogruyu bulmak icin yanlislar gerekir bazen bu yanlislardan kastim her ciktiginla birsey yasayip gormen degil o asamada tanimaya calisman sen bundan onceki sevgilini tanimak yerine biseyler yasadigin icin oda karaktersiz oldugundan bu sevgiline gelip aranizdakileri anlatmis simdide bicok seyi bununla yasadim diyosun.. sen bazi seyleri cok yanlis anlamissin onemli olan sayi yukselmesi degil taniyip dogru kisiyo bulmak bisiler yasayip para yedirip sacma sapan bi insanla sayi yukselmesin diye evlenmek icin cirpinmak degil illa biseyler yssanacaksada ilk taniyip o iliskinin bitebilecegini goze alip yasayacaksin ki arkandan seni meze etmesin
Geçmiş sayfalarda bi bayan yazmış.O... kaş... mı demiş?
Geçmiş sayfalarda bi bayan yazmış.
Eski konusundan bulmuş bayan sanırım. Bende okuyunca şaşırdım:S:S
bende ondan korktum. diyo ki askere giderken uçak biletimi sen alcaksın. ki şimdi bi yere gidicek onları ben aldım verir diye bekledim ama yok. bu sefer dedim baban alsın alamam ben zaten geçenkileri ben aldım dedim. insan kendini kullanılıyomuş gibi hissediyo.
var telefonu son model. askere gidicek o ara ben kullancam. dönüşte üst modelini istiyo. onu da bana vercek heralde. ben de gaza gelip tamam dedim. çünkü o zamanlar anlamadım
katılıyorumevet askere gittikten sonra da harçlık ister senden artık.
askerden geldikten sonra da ilk sevgilinle ilgili olayları bildiğinden
annem seni istemiyor,beni başkası ile evlendirecek ama benim gönlüm sende der.
iyice sömürdüğüne emin olduktan sonra da ayrılır.
konu sahibi uyanık ol biraz.yaptığı hareketler normal değil kesinlikle.
arkadaşlar ben çalışıyorum yeni girdim işe. sevgilimin henüz işi yok. o yüzden mi bilmiyorum ama. sanki sevgilim biraz benim para kazanıyor olmamı kullanıyor gibi.
mesela onun alma durumu yoktu kredi kartı sorunluydu ve ben aldım teşekkür etti sadece. parasını veririyim diye teklif dahi etmedi. 200 küsür liraydı.
tamam zamaninda yardim etmisti biraz. onlarin yerine mi sayiyor bilmiyorum. ama mesela bana telefon al diyo iste suna gidemedim sen dedin olmadi bidahakine parasini sen verceksin diye bana yaptiriyo. bende o an saflikla tamam dedim. o dedikleri yaklasik 3500 tl filan tutuyor. sonradan anladim cok fazla degil mi. tamam evlencegim insan ama ne biliyim garip geldi.
o işe girse bile benim kadar kazanamıycak. hep mi böyle yapıcak diye düşünmeye başladım açıkçası.
parasında değilim istemem zaten ama en azından teklif etsin yani dimi. yanlış mı düşünüyorum?
birde alcaksınlı fln konuşuyor. bence bir daha senden bişi isterse noluyoruz seni evlatlıkmı aldım de. bir arada maaşını artık eve verdiğini söyle olay çözülür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?