- 20 Ağustos 2014
- 4.982
- 4.757
- 248
evet aynen onlar oldu. cok tartistik o konuda. onlar icin ozur diledi. su an hic bi sekilde acmiyor o konulari. iliskimiz guzel gidiyo o acidan. o lafida hava atmak icin soylemis orda.
3-4 sene oncesinde soylenmis bi laf.
para mevzusu yeni basladi cunku ise yeni girdim.
sadece sorunlari okuyunca evet nasil evlenceksiniz bu adamla demeniz normal haklisinizda. sonucta burda sadece sorunlardan bahsediyorum. iyi bi cok yonu de var. o eski konular kapandi. su an tek sıkınti bu konu...
arkadaşlar ben çalışıyorum yeni girdim işe. sevgilimin henüz işi yok. o yüzden mi bilmiyorum ama. sanki sevgilim biraz benim para kazanıyor olmamı kullanıyor gibi.
mesela onun alma durumu yoktu kredi kartı sorunluydu ve ben aldım teşekkür etti sadece. parasını veririyim diye teklif dahi etmedi. 200 küsür liraydı.
tamam zamaninda yardim etmisti biraz. onlarin yerine mi sayiyor bilmiyorum. ama mesela bana telefon al diyo iste suna gidemedim sen dedin olmadi bidahakine parasini sen verceksin diye bana yaptiriyo. bende o an saflikla tamam dedim. o dedikleri yaklasik 3500 tl filan tutuyor. sonradan anladim cok fazla degil mi. tamam evlencegim insan ama ne biliyim garip geldi.
o işe girse bile benim kadar kazanamıycak. hep mi böyle yapıcak diye düşünmeye başladım açıkçası.
parasında değilim istemem zaten ama en azından teklif etsin yani dimi. yanlış mı düşünüyorum?
arkadaşlar ben çalışıyorum yeni girdim işe. sevgilimin henüz işi yok. o yüzden mi bilmiyorum ama. sanki sevgilim biraz benim para kazanıyor olmamı kullanıyor gibi.
mesela onun alma durumu yoktu kredi kartı sorunluydu ve ben aldım teşekkür etti sadece. parasını veririyim diye teklif dahi etmedi. 200 küsür liraydı.
tamam zamaninda yardim etmisti biraz. onlarin yerine mi sayiyor bilmiyorum. ama mesela bana telefon al diyo iste suna gidemedim sen dedin olmadi bidahakine parasini sen verceksin diye bana yaptiriyo. bende o an saflikla tamam dedim. o dedikleri yaklasik 3500 tl filan tutuyor. sonradan anladim cok fazla degil mi. tamam evlencegim insan ama ne biliyim garip geldi.
o işe girse bile benim kadar kazanamıycak. hep mi böyle yapıcak diye düşünmeye başladım açıkçası.
parasında değilim istemem zaten ama en azından teklif etsin yani dimi. yanlış mı düşünüyorum?
ben tanıyom böle tipleri evlenip, düğün borcunu bile ödemeyip. karısının annesinin evine taşınıp , çalışmayıp. icraları kaynansına kayınpederine ödettiren şerefsiz tipler.Cebinde beş kuruş olmayan adam telefon derdine neden düşüyor onu anlamadim ben?
Yok mu telefonu bir de 3500 tutuyor istediği şeyler. Anasi babasından istesin 500 liralik telefon vs neyine yetmiyormuş?
Kadinin da böylesini hic sevmem ama erkeklerde iğrenç ötesi oluyor bu durum
erkekleri böle alıştırırsak, rahata alışıp, hatun çalışıyo o alıyo.. benim çalışmama ne gerek var diye düşünüyo.. alma bence bi yerlere sende taksite gir. ceyizlik...ilerde belki dlmucak evlenmiceksiniz ozaman havaya saçmış olucan paraları.
güzelim işsiz adam son model telefonun bir de üst modelini istiyor sen de onla evlencem diyorsun. madem 3500 telefona harcayacak paran var, o üst modeli kendin alırsın. neden kendine aldırıyor ki. 300-500 olsa tamam, telefona ihtiyacı olsa zor durumda olsa tamam sırf lüksünü size yüklüyor çok kötü bi huyvar telefonu son model. askere gidicek o ara ben kullancam. dönüşte üst modelini istiyo. onu da bana vercek heralde. ben de gaza gelip tamam dedim. çünkü o zamanlar anlamadım
İstiyorsa çalışsın, kazansın, alsın. Sen bu adamla evleneceğim demişsin, emin misin cidden? Sonra Kemal Sunal'ın filminde ki gibi o evde çocuklara bakar sen çalışır eve para getirirsin.var telefonu son model. askere gidicek o ara ben kullancam. dönüşte üst modelini istiyo. onu da bana vercek heralde. ben de gaza gelip tamam dedim. çünkü o zamanlar anlamadım
bende çalışıyom , eeşimde ben devlet memuruyum. esim fabrikada çalışıyo..buna kesinlikle katılıyorum, paranın tadını alaının önü alınamıyor sonra
tamam hayat müşterekte, kadının evdi çocuktu onca detay peşinde koşarken bir de evin yükünü çekmesi delilik, bakın çevrenize bu tip kadınlar erkenden yaşlanıyor
Ya sen kendi kafanda aklamak için her şeyi yapıyorsun, belli ki ne yaparsa yapsın biraz zaman geçmesiyle kabul edeceksin. Soru sorup neden bizleri yoruyorsunuz sen ve snein gibiler merak ediyorum. Sonucu belli sen o adamın peşinde dolanıp duracaksın. Bir şekilde kandıracak seni, çünkü sen bunu istiyorsun zaten ayrılmamak için her bahaneyi üretiyorsun kendince.evet aynen onlar oldu. cok tartistik o konuda. onlar icin ozur diledi. su an hic bi sekilde acmiyor o konulari. iliskimiz guzel gidiyo o acidan. o lafida hava atmak icin soylemis orda.
3-4 sene oncesinde soylenmis bi laf.
para mevzusu yeni basladi cunku ise yeni girdim.
sadece sorunlari okuyunca evet nasil evlenceksiniz bu adamla demeniz normal haklisinizda. sonucta burda sadece sorunlardan bahsediyorum. iyi bi cok yonu de var. o eski konular kapandi. su an tek sıkınti bu konu...
Evlenecegim adam demissin hesapla zamaninda ne kadar yardim etti ise o kadarcpara harca hatta fazlasini harca sonra da yol ver gitsin adam dedigin bayan parasi yemez ne kadar harcarsa harcasin yemezarkadaşlar ben çalışıyorum yeni girdim işe. sevgilimin henüz işi yok. o yüzden mi bilmiyorum ama. sanki sevgilim biraz benim para kazanıyor olmamı kullanıyor gibi.
sen şanslıymışsın o zaman canım, çoğu erkek market alışverişine bile gitmez, evde iş yapmak şöyle dursunbende çalışıyom , eeşimde ben devlet memuruyum. esim fabrikada çalışıyo..
işi ağır ama yinede ben ona diyorumki madem benden yemek istiyon sende evi temizlermisin kocacım.. ama önce gönlünü yapıom..adam mutlu olunca takılıyo peşime.. buharlı ve normal süpürgeyi iki elene dolaşıyo odaları...
erkek bu ne kadar yüz verirsen tepene eder...
ben bide cocuk doğurcam.
3 eltim var laf ediyolarmış bide.. abimiz bekarken odasına çekiilir anne çayımı getir.. anne çorapımı cıkar.. bu "gsx " ne yapıyo abimizede evde temizlik yapıyo... yemeğe geldiler.. önce onun karnını doyurdum.. dedimki hayatım bana yemekte yardım et.. tamam dedi. çorbaları servis yaptık.. peşinden ben mutfağğa gittim.. oda serviste bana yardım etti.. kirli tabakları getirdi hemen dizdi makınaya... çay demledim. hemen çayın yanında çerezleri tesıdı.. allah dazı olsunsen şanslıymışsın o zaman canım, çoğu erkek market alışverişine bile gitmez, evde iş yapmak şöyle dursun
Bunları söylerken şaka yollu mu söylüyor yoksa ciddi ciddi mi söylüyor?arkadaşlar ben çalışıyorum yeni girdim işe. sevgilimin henüz işi yok. o yüzden mi bilmiyorum ama. sanki sevgilim biraz benim para kazanıyor olmamı kullanıyor gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?