sevgilim emrivakiyle kendine bişeyler aldırıyor yardımm??

evet aynen onlar oldu. cok tartistik o konuda. onlar icin ozur diledi. su an hic bi sekilde acmiyor o konulari. iliskimiz guzel gidiyo o acidan. o lafida hava atmak icin soylemis orda.
3-4 sene oncesinde soylenmis bi laf.

nerden tutsak elimizde kalıyor bence , gözünüzü açın artık yaaa ne bu saflık hem adam her türlü hakareti edecek hemde paranı yiyecek sonra da iyi yönleri de var aslında diyebiliyorsunuz ya pessss

Kadın parası yiyen erkek mi
Aman hemen uzaklaş...

Reactions: gsx

ilginç evli olsanız tamam da, daha sevgiliyken garip geldi, sana evlenmemen için bir ipucu işte

erkekleri böle alıştırırsak, rahata alışıp, hatun çalışıyo o alıyo.. benim çalışmama ne gerek var diye düşünüyo.. alma bence bi yerlere sende taksite gir. ceyizlik...ilerde belki dlmucak evlenmiceksiniz ozaman havaya saçmış olucan paraları.

ben tanıyom böle tipleri evlenip, düğün borcunu bile ödemeyip. karısının annesinin evine taşınıp , çalışmayıp. icraları kaynansına kayınpederine ödettiren şerefsiz tipler.

buna kesinlikle katılıyorum, paranın tadını alaının önü alınamıyor sonra
tamam hayat müşterekte, kadının evdi çocuktu onca detay peşinde koşarken bir de evin yükünü çekmesi delilik, bakın çevrenize bu tip kadınlar erkenden yaşlanıyor

var telefonu son model. askere gidicek o ara ben kullancam. dönüşte üst modelini istiyo. onu da bana vercek heralde. ben de gaza gelip tamam dedim. çünkü o zamanlar anlamadım
güzelim işsiz adam son model telefonun bir de üst modelini istiyor sen de onla evlencem diyorsun. madem 3500 telefona harcayacak paran var, o üst modeli kendin alırsın. neden kendine aldırıyor ki. 300-500 olsa tamam, telefona ihtiyacı olsa zor durumda olsa tamam sırf lüksünü size yüklüyor çok kötü bi huy

var telefonu son model. askere gidicek o ara ben kullancam. dönüşte üst modelini istiyo. onu da bana vercek heralde. ben de gaza gelip tamam dedim. çünkü o zamanlar anlamadım
İstiyorsa çalışsın, kazansın, alsın. Sen bu adamla evleneceğim demişsin, emin misin cidden? Sonra Kemal Sunal'ın filminde ki gibi o evde çocuklara bakar sen çalışır eve para getirirsin.

bende çalışıyom , eeşimde ben devlet memuruyum. esim fabrikada çalışıyo..
işi ağır ama yinede ben ona diyorumki madem benden yemek istiyon sende evi temizlermisin kocacım.. ama önce gönlünü yapıom..adam mutlu olunca takılıyo peşime.. buharlı ve normal süpürgeyi iki elene dolaşıyo odaları...
erkek bu ne kadar yüz verirsen tepene eder...
ben bide cocuk doğurcam.

Ya sen kendi kafanda aklamak için her şeyi yapıyorsun, belli ki ne yaparsa yapsın biraz zaman geçmesiyle kabul edeceksin. Soru sorup neden bizleri yoruyorsunuz sen ve snein gibiler merak ediyorum. Sonucu belli sen o adamın peşinde dolanıp duracaksın. Bir şekilde kandıracak seni, çünkü sen bunu istiyorsun zaten ayrılmamak için her bahaneyi üretiyorsun kendince.

Evlenecegim adam demissin hesapla zamaninda ne kadar yardim etti ise o kadarcpara harca hatta fazlasini harca sonra da yol ver gitsin adam dedigin bayan parasi yemez ne kadar harcarsa harcasin yemez

sen şanslıymışsın o zaman canım, çoğu erkek market alışverişine bile gitmez, evde iş yapmak şöyle dursun

sen şanslıymışsın o zaman canım, çoğu erkek market alışverişine bile gitmez, evde iş yapmak şöyle dursun
3 eltim var laf ediyolarmış bide.. abimiz bekarken odasına çekiilir anne çayımı getir.. anne çorapımı cıkar.. bu "gsx " ne yapıyo abimizede evde temizlik yapıyo... yemeğe geldiler.. önce onun karnını doyurdum.. dedimki hayatım bana yemekte yardım et.. tamam dedi. çorbaları servis yaptık.. peşinden ben mutfağğa gittim.. oda serviste bana yardım etti.. kirli tabakları getirdi hemen dizdi makınaya... çay demledim. hemen çayın yanında çerezleri tesıdı.. allah dazı olsun

arkana bakmadan kaç, kurtul. erkeğin de kadının da para istiyeninden hoşlanmıyorum. cebinde varsa alırsın yoksa, beklersin. neticede istediğin şeyler hayati önem taşımıyor. ilaç parası değil, ekmek parası değil, keyfe keder şeyler.
bu çocuğun ailesi yok mu da senden istiyor, kullandırtma kendini, çünkü devamı gelir. hayır de ben sıkışıyorum de, aileme veriyorum de, de oğlu de.
yarın öbür gün ayrılırsanız en çok da bu dokunur.

kocan olmuş olsa evet yapmalısın almalısın siz bir ailesiniz derim de şu anda siz bir aile değilsiniz. İleride ne olacağınız belli değil ayrıca erkek arkadaşının istekleri bir değil iki değil aşmış durumda. Tepkini koy gurur yaparda üzülürse ve istekleri son bulursa devam, tepkine rahat ve umursamaz davranırsa ilişkini tekrar gözden geçir derim.

evlenmeyi düşün cnm sen evlenme teklif etti mi sözlün nişanlın fln mı ????

Bunları söylerken şaka yollu mu söylüyor yoksa ciddi ciddi mi söylüyor?
Çünkü benim sevgilimde takılır hep bana, aynı şekilde ben de ona. Bazen bana evlenince evimin adamı olcam sen de çalışacaksın der mesela güler geçeriz. Ya da beğendiği birşeyi bana alsana bunu der, ben de hemen sende bana şunu al derim. Ama yapmayız.
Sıkıştığı zamanlarda borç ister benden ve dediğim gibi aynı şekilde ben de ondan rahatlıkla isteyebilirim.Varsa da verir , benimde durumum varsa ben de veririm.
Para mevzularının konuşulmasını (ciddi olarak ben bunu yaptım sen şunu yaptın konularını) hiç sevmem. Çünkü bir ilişki yaşanıyor ve illa ki senin de onun da harcadığı şeyler olacak.
Mesela o senden birşey istediğinde şakaya vurup bende şunu istiyorum demeyi denesen nasıl olur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…