:) Para biriktiriyorum yok... İyice Azdırırsın... Paran Yok Senin.. Hesap ta verme... Ailene Yardım ediyorsun para mara kalmıyor eline. Ha bu arada ayrıl o adam seni almaz...yok artik. baban alsin derim. ben de yatirim yapiyorum gelecegimize para biriktiriyorum diycem...
buraya açtığınız konunun bütün yorumları ve sizin açmış olduğunuz bütün konularınızı okudum. yazdıklarınızdan anladığım bu adam size değer vermiyor ve şuan da sizi resmen sömürüyor. kusura bakmayın lütfen. tıp okumuşsunuz ne kadar güzel. kariyeriniz sağlam ve bu adam için kendinizi heba etmeyin.
olan size olur, ailenizin harcamaya kıyamadığı paranızı neden elin oğluna yediresinizki...
:) Para biriktiriyorum yok... İyice Azdırırsın... Paran Yok Senin.. Hesap ta verme... Ailene Yardım ediyorsun para mara kalmıyor eline. Ha bu arada ayrıl o adam seni almaz...
Güzelim Arabayı benim üzerime yap derse şaşırma... Diğer konu nu da okudum... Cevap Yazdım Oku Lütfen...öylemi dersin. aileminde ihtiyacı yok ki inanmaz ona. araba alcam diye para biriktiryorum diycem ki almayı düşünüyorum zaten
Hele bi musluğu kapat sen sonra seyreyle her dediğini yapıyomuş tartışmada olan şeylermiş!bi insanı tartışmada tanırsın zaten canımhaklısınız zaten ben paramı yemeye çalıştığını anlar anlamaz tavrımı koydum dediklerini de almayı düşünmüyorum. değer vermiyor değil. buraya açılan konularda söyledikleri hep tartışma esnasında olanlar onun haricinde bir dediğimi iki etmez. istemiyo musun tamam gitmem yapmam der. hani bazı arkadaşlar diycek yine savunuyo diye ama alakası yok. nasıl biri olduğunu anlatıyorum. hatta cevremdeki kızlar hep diyo çok şanslısın. tabi bu durumlarını bilmiyolar ondan da olabilir. dışardan bakınca mükemmel gözüküyo.
Sen sana o.... k.... diyen bir adama bir de tebrik eder gibi birşeyler mi alıyorsun .... Sana mustahak kızım.... Seven erken sevdiğine o sıfatları yakıştırır mı ? Seni sevmediği çok açık bu sözleri unutup nasıl devam edebiliyorsun üstüne üstlük bide evlenecegim adam diyorsun ... Evlenecegin adam sana hakaret eden adammı...
Üstüne üstlük bide yüzsüz... Tam işsiz olabilir destek anlamında yemek ısmarlama yada bir ihtiyacı alma gibi bir jestler yapabilirsiniz ama sizinki resmen sömürü... 3500 tl telefon ne ya adamda utanma olsa bunu teklif etmez... Telefona ihtiyacı varsa gayet ucuz telefonlar da işini görür.... Ayranı yok içmeye tahtırevanla gider s...... tam o hesap.... Sende gözünü kapat birşey görme... Burda senin yorumlarını okudukça daha şaştım sen de normal degilsin... Bir insan bu kadar saf olamaz....
Tabi ailesi ile tanıştırır seni kaz gelecek yerden tavuk esirgenir mi?
yani tek derdi para diyosun. o söylediklerinin aynısını bende ona söyledim. bak nasıl oluyomuş diye. özür diledi sinir anında söylemiş. bi daha da demedi. ben saf değilim anlıyorum bazı şeyleri. ama konduramıyorum sanırım
haklısınız zaten ben paramı yemeye çalıştığını anlar anlamaz tavrımı koydum dediklerini de almayı düşünmüyorum. değer vermiyor değil. buraya açılan konularda söyledikleri hep tartışma esnasında olanlar onun haricinde bir dediğimi iki etmez. istemiyo musun tamam gitmem yapmam der. hani bazı arkadaşlar diycek yine savunuyo diye ama alakası yok. nasıl biri olduğunu anlatıyorum. hatta cevremdeki kızlar hep diyo çok şanslısın. tabi bu durumlarını bilmiyolar ondan da olabilir. dışardan bakınca mükemmel gözüküyo.
Karşılıklı birbirnize böyle hakaret ediyorsanız birşey diyemem ... Çok düzgün laflar degil bunlar ikinizin de ilişki anlayışı farklı bana ters...yani tek derdi para diyosun. o söylediklerinin aynısını bende ona söyledim. bak nasıl oluyomuş diye. özür diledi sinir anında söylemiş. bi daha da demedi. ben saf değilim anlıyorum bazı şeyleri. ama konduramıyorum sanırım
kadın parası yiyen erkek bildiğin nonoştur yumoştur minnoştur. Bencee tabi.
haklısınız zaten ben paramı yemeye çalıştığını anlar anlamaz tavrımı koydum dediklerini de almayı düşünmüyorum. değer vermiyor değil. buraya açılan konularda söyledikleri hep tartışma esnasında olanlar onun haricinde bir dediğimi iki etmez. istemiyo musun tamam gitmem yapmam der. hani bazı arkadaşlar diycek yine savunuyo diye ama alakası yok. nasıl biri olduğunu anlatıyorum. hatta cevremdeki kızlar hep diyo çok şanslısın. tabi bu durumlarını bilmiyolar ondan da olabilir. dışardan bakınca mükemmel gözüküyo.
Aşkın gözü kördür de noolur azcık gözünü aç. Şimdiye kadar ortam olmamış yapamamış şimdi çalışıyorsun şimdi yapıyor...
Ahhh kuzum ahhh bu kadar saf olma lütfenöyle bir olur ki şaşar da kalırsın
yok bende anladim hatami. artik demiyorum alcam diye. almiycam da zaten. bi tek kursunun parasinu veririm belki.
askere gidip gelincr isi hazir gibi. yani 5 ay var onumuzde. ailesinin durumu iyi evlenme sirasinda problem olmaz o konuda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?