sevgilim emrivakiyle kendine bişeyler aldırıyor yardımm??

Sen sana o.... k.... diyen bir adama bir de tebrik eder gibi birşeyler mi alıyorsun .... Sana mustahak kızım.... Seven erken sevdiğine o sıfatları yakıştırır mı ? Seni sevmediği çok açık bu sözleri unutup nasıl devam edebiliyorsun üstüne üstlük bide evlenecegim adam diyorsun ... Evlenecegin adam sana hakaret eden adammı...

Üstüne üstlük bide yüzsüz... Tam işsiz olabilir destek anlamında yemek ısmarlama yada bir ihtiyacı alma gibi bir jestler yapabilirsiniz ama sizinki resmen sömürü... 3500 tl telefon ne ya adamda utanma olsa bunu teklif etmez... Telefona ihtiyacı varsa gayet ucuz telefonlar da işini görür.... Ayranı yok içmeye tahtırevanla gider s...... tam o hesap.... Sende gözünü kapat birşey görme... Burda senin yorumlarını okudukça daha şaştım sen de normal degilsin... Bir insan bu kadar saf olamaz....

Tabi ailesi ile tanıştırır seni kaz gelecek yerden tavuk esirgenir mi?

yok artik. baban alsin derim. ben de yatirim yapiyorum gelecegimize para biriktiriyorum diycem...
:) Para biriktiriyorum yok... İyice Azdırırsın... Paran Yok Senin.. Hesap ta verme... Ailene Yardım ediyorsun para mara kalmıyor eline. Ha bu arada ayrıl o adam seni almaz...

haklısınız zaten ben paramı yemeye çalıştığını anlar anlamaz tavrımı koydum dediklerini de almayı düşünmüyorum. değer vermiyor değil. buraya açılan konularda söyledikleri hep tartışma esnasında olanlar onun haricinde bir dediğimi iki etmez. istemiyo musun tamam gitmem yapmam der. hani bazı arkadaşlar diycek yine savunuyo diye ama alakası yok. nasıl biri olduğunu anlatıyorum. hatta cevremdeki kızlar hep diyo çok şanslısın. tabi bu durumlarını bilmiyolar ondan da olabilir. dışardan bakınca mükemmel gözüküyo.

:) Para biriktiriyorum yok... İyice Azdırırsın... Paran Yok Senin.. Hesap ta verme... Ailene Yardım ediyorsun para mara kalmıyor eline. Ha bu arada ayrıl o adam seni almaz...

öylemi dersin. aileminde ihtiyacı yok ki inanmaz ona. araba alcam diye para biriktiryorum diycem ki almayı düşünüyorum zaten

Sana kavga sırasında o.... k.... diyen,maddi manevi sömüren adam dışarıdan bakınca mükemmel görünüyormuş ya o zaman tamam.
Bence sakın bu ilişkiyi bitirme,hatta askere gitmeden nikah için işlemlere başla ve evlen.
Gerçekten Allahım dağına göre kar veriyor.

öylemi dersin. aileminde ihtiyacı yok ki inanmaz ona. araba alcam diye para biriktiryorum diycem ki almayı düşünüyorum zaten
Güzelim Arabayı benim üzerime yap derse şaşırma... Diğer konu nu da okudum... Cevap Yazdım Oku Lütfen...

Hele bi musluğu kapat sen sonra seyreyle her dediğini yapıyomuş tartışmada olan şeylermiş!bi insanı tartışmada tanırsın zaten canım

yani tek derdi para diyosun. o söylediklerinin aynısını bende ona söyledim. bak nasıl oluyomuş diye. özür diledi sinir anında söylemiş. bi daha da demedi. ben saf değilim anlıyorum bazı şeyleri. ama konduramıyorum sanırım

Pelincigim bak ben burda senelerdir disarida mukemmel ama evde kadina psikolojik travma yaratan cok konu gordum..Onlar da basta senin gibi artilari gormusler eksiler arti olur zannetmisler..Anlatabildim mi?

Yani diyorsun ki olumlu yonleri var..Tabii ki olacak pelin, hic olumlu tarafini sana gostermese bu iliskiyi istedigi gibi yurutemez! Anliyor musun pelin?

Bu adam sonucta senin birkac ay sonra dr. olup iyi para kazanacagini biliyordu belki de maasi olmasa bile maddi durumunun iyi oldugunu biliyordu? Anlamak istemiyorsun pelin?

Anlasilan o ki artik pek birsey dememize gerek yok..Yasayacak ve goreceksin! Bari sen ondan kurnaz davran da uyandigini belli etmeden cesitli bahanelerle para verme..Ve lutfen bu adamla cinsellik yasama cunku sen bunu kaldiramazsin..Ya devam etmek zorunda hissedersin ya da ayrilik olursa senin icin yikim olacak belli..Ama oyle bir sey yasadiysan unutma sen ona bunun icin mecbur degilsin, olmamalisin!

Karşılıklı birbirnize böyle hakaret ediyorsanız birşey diyemem ... Çok düzgün laflar degil bunlar ikinizin de ilişki anlayışı farklı bana ters...
Evet tek derdi para diyorum hangi aklı başında gururu bir insan sevgilisinden 3500 tl bir tutarda birşey ister ki aklı başında bir erkek hiç bir maddi birşey dillendirmez.... Çalışmıyorum bahanesine sıgınıyor o...4 senelik sevgililik 6 aydır nişanlıyım bu sürede ne ben ne de nişanlım benden böyle bir talepte bulundu.... Evet işsizde kaldı ama bu kadar yüzsüz olmadı... İşşizlik süre zarfında bile bana hesabı bile ödettirmeye kalkmadı... İşşisizim diyip böyle komik ihtiyaçlarda bulunmadı.... Evet kavgada ettik hemde çok sinirlendikde ama o.... diyecek kadar şuursuz olmadı bunu bırak hakaret tarzında bana karşı hiçbir argo kullanmadı...
Sana öbür saydıgı hakaretlere deginmiyorum bile...İnsan ne kadar sinirlenirse sinirlensin sevgilsine o sıfatı yakıştırır mı ya ? soruyorum....
Yine diyorum sadece bu adam sizi para kaynagı olarak görüyor para kaynagını kesin bakalım neler olacak...
Sana o... diyen,para yiyen,gittiği kursu bile sana ödettiren bir adam çok düzgün herkesin hayali ideal koca demi....

kadın parası yiyen erkek bildiğin nonoştur yumoştur minnoştur. Bencee tabi.

dove dove adam edicen boyle kizlari somurmeye calisanlari. ..yahu ben bu aralar kendime bakiyorumda bildigin siddet icermeye mi basladim ne

hayırlısı kuzum o zaman çok mutlu olursunuz inşallah

benim anlamadigim,
Boyle asalak yasam suren bir adamdan nasil oluyor da sogumuyorsun?

Herkes soylemis ama ben de soyleyeyim
Bu adam tuz zerresi kadar sevmiyor seni...Kullaniyor...
Bunu kabul etmeni beklemiyoruz,malesef yasayip goreceksin ve bu senin icin guzel bir tecrube olacak. En az hasarla atlatman dilegi ile.

ne iğrenç bir durum evlenincede o evde durur sen çalışırsın boşver herkes rahatın bir yolunu bulmuş tıpkı sevgilin gibi

bu alıntıladığım yorumda kırmızıyla vurguladığım tekrar, tekrar ve tekrar oku sevgili konu sahibi. çünkü arkadaş çok doğru söylemiş.

yok bende anladim hatami. artik demiyorum alcam diye. almiycam da zaten. bi tek kursunun parasinu veririm belki.

konu sahibi arkadaşım, bu sevgilinin annesi, babası, abisi, ablası falan yok mu? sen niye veriyorsun kursunun parasını???? evli değilsin bişey değilsin, evleneceğim adam demekle olmuyor bu işler. maddi anlamda ailesi yardım etmek durumunda bu insana. sen değil... lütfen gözünü aç.

askere gidip gelincr isi hazir gibi. yani 5 ay var onumuzde. ailesinin durumu iyi evlenme sirasinda problem olmaz o konuda.

ailesi ödesin kurs parasını o zaman? ayy acayip gıcık oldum sevgiline burda... arkadaşım bu adam seni afedersin ama kulanıyor ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…