sevgilim emrivakiyle kendine bişeyler aldırıyor yardımm??

resmen seni kullanıyor.. arkana bakmadan kac!! baska yontacak kızlar bulsun kendıne.. benımde böle bı arkadasım vardı.. ona yolu gosterdmm.. bolelerıne prım vermeyın.. erkek dedıgın ekmegını tasdanda olsa cıkaracak ve kendıne yetıcek!!!

Kullaniliyorsun tatlim bir donem benim de basima geldi. Kurs parasu,playstation oyunlarin parasi,saatler,cakmaklar vs vs iyi kazaniyordum diye iyice sömürülmustum neyse ki kurtuldum ondan sukur o donem ask sevgi diye kendimi kandiriyordum sende akilli ol uzaklassss

Bir insanı en iyi ne zaman tanırsınız biliyor musunuz? Onunla aranızda bir anlaşmazlık olduğunda size olan tavırlarından. Yoksa iyi zamanda herkes iyidir, değil mi? Bilmem anlatabildim mi.

Masaallah heray iki uc konu acmissiniz bdv ye nasil iliskiler bunlar yahu
Evleneceginiz adam icun bu kadar konu evlenmeden axiliyorsa evlenince hergun acarsiniz ben diyeyim
Bu arada sevgiliniz sizi iyi somuruyor para mevzulari aile icinde bile mide bulandiricidir

Anneciğin seni düşünüyor çünkü seni seviyor, ki anneler maddi manevi güzellikleri hal ediyorlar. Annen kadar emeği var mıymış acaba üstünde?? Kimsenin masrafını karşılama...

6 yıllık evliyim tabiki bazı ortak ödemeler olabilir ev araba alınır beraber ödenir ancak sizinkisi biraz farklı gibi adam resmen seni kullanıyor bence de hemen kurtulmaya bak derim

şimdi şöyle bir durum var canm bizde örneğin benim cebimde varsa onu harcarz onun cebinde varsa onu harcarz dışarı çıkarken bunlar sorun olmaz ama birbirimize para alışverişi yaptığımızda zamanı gelince öderz benim düşüncem seni sömürmeye calısıyo evlenmeden böyle evlense napar bilemm artık kolay gelsin

kocan olsa tamam da ister erkek olsun ister kiz sevgiliden istenen ve hatta kabul edilen pahali hediyeleri etik bulmuyorum.

Pelin kardeşim canım bak eski konularını da okudum sen de tekrar tekrar oku bence çünkü sizin ilişkiniz baştan beri sorunlu. Daha iki ayken konu açmışsın ve her ay konu açmışsın. Herkes sana olmayacağını anlatmaya çalışmış. Hala devam ediyorsun düzelir mi diyorsun. Emin ol canım düzelmez daha kötü olur ama düzelmez malesef. Daha gencsin karşına kimler çıkar. Şu an aşkla hiçbişeyi konduramıyorsun sevgiline. Umarım gerçekleri kısa zamanda görüp az hasarla atlatırsın. Nolur çok çok iyi düşün bu kadar insan yanılıyor olabilir mi bak herkes hemfikir.

Kurs parasını öde canım, ne de olsa ebeveynisin di mi?

Seni büyüten, bu yaşa getirip okutan ailen senin parana dokunmaya kıyamasın ( ailen istese bile 3-4 ay sonra ailem sürekli benden para istiyor diye yakınırsın ) Seni dokuz aydır tanıyan, sana o... diye bir adam seni sömürsün buna izin ver.. Bide konduramıyorum de üstüne üstlük.... Sen kondurma bakalım iligine kadar sömürsün o zaman kondurursun....
Burada arkadaşlar 23 sayfa dolusu mesajda herkes kullanıyor demiş ama sen hala yok konduramıyorum de.... Burada herkes ilk defa bir konuda hem fikir ama konu sahibi hala anlamadı....Çok açık bir şekil de SÖMÜRÜLÜYORSUN daha da başka birşey demiyor.... 23 sayfada anlamayan daha da anlamaz yaşa ve gör.....

Arkadaşım bende forumlarda gezerken sevgilinin sana karşı hakaret ettiği konuya denk geldim..Sen böyle bir herifle nasıl devam edebiliyorsun şaşırıyorum.Sana ağzına geleni sayacak neredeyse çok özür dilerim ama enayi yerine koyacak sende halaa ay öle ay böle de kırılma darılma ama bu adam kii adam kelimesini haketmiyor..Sevdiğim dediğiniz şahıss neyse inanın bazen biz kadınları anlamıyorum herşey gözlerinin önündeyken kör olup göremiyorlar zamanında bende kör aşık gibiydim ve kendimi çok suçlardım sonrasında ama yok arkadaşım ben burdaki konuları görünce benimkiler hata yanlış değil diyorum..
Sen akıllanmayacağa benziyorsun git hayatının hatasını yap sonrada gelip buraya siz demiştiniz dersiniz..Sert olduğum için kusura bakmayın inanın üzülüyor insan..

Konu sahibinin bu para mevzusu yüzünden ayrılacağını sanmam.
Biraz mantık olsa o ilk o... kelimesinde bırakırdı.
Bana öyle bir kelime diyecek ben gösterirdim ona kimin o... kimin k... olduğunu.
Ahh verecekler öylesini elime,adamı doğduğuna pişman ederdim.
Rabbim çok büyüksün.

yazılanlara verdiğin cevaplardan sonra nedense içimde parayla yanında tutma isteğin var gibi geldi.
Hani hiç bişey almazsam para vermezsem gider o yüzden para vereyim ama istediği para miktarı da gittkçe yükseliyor
herkes bi müddet hiç para verme bişey alma gör gerçek yüzünü demiş sen ısrarla şunu yaparım da bunu yapmam o zaman demişsin.
Kendinde çok iyi biliyorsun para yoksa gidecek olduğunu, aryrılmasın diye ufak ufak yedireyim parayı bırakmasın beni diyorsun.

Valla sinir oldum sayfalarca yazi yazildi hala tartismalar haric cok iyiyiz her dedigimi yapar deger veriyor vs diyorsun bi insan kavgada belli olur deger veren oro*pu kasa* demez kavgada diyosada vermiyodur sen ozur dilegi icin surekli her yaptigi gecmiste kaldi diyorsun bence sen kimse tarafindan dogru durust sevilmemiş ilgi gormeyen bi kizsin kesinlikle suana kadar ve kendi isteginle 2.iliskinde evlenmeye calisman zorlayarak bunu gosteriyor oyuzden elindekide gitsin istemiyosun bunuda yaninda para yedirerek tutuyosun kabul etmek istemesende ama elinde patlicak

Bikere askere gderken devlet yol paralarini karsiliyo canim ve bnu bilmeyen askerde yok yani hala ucak bileti dyip senden para kapmaknistyor bnce bu oglan seni seviyor olablir ama sevdgi kadarda senin parani kullabiyor

Benim de aklima bu geldi. Hatta yazdim. Kadin erkekten buyuk sanirim. Cevap alamadim soruma.

canım benim..böyle bir erkekten cacık bile olmaz sana söylüyeyim..erkek adam kadın parası yemez..hesap bile ödenmez erkeğin olduğu masada..bu böyledir ..ha parası olmaya bilir..o zaman cebindekine göre yaşamayı da yaşatmayı da öğrenmek zorunda..bir kuru çay ısmarlar ama parası onun cebinden çıkmalı bana göre..sen bu ilişkiyi bir düşün bence..

Benim de aklima bu geldi. Hatta yazdim. Kadin erkekten buyuk sanirim. Cevap alamadim soruma.
Kiz buyuk degil yaslarini yazmisti yanlos hatirlamiyosam ama ben ilgi gormeyen hic sevilmemis bi kiz olduguna eminim zaten bu 2.sevgilisiymis digeride bisiler yapmis kizda elindekiyle evlenmeye calisiyo bulmusken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…