Bir insanı en iyi ne zaman tanırsınız biliyor musunuz? Onunla aranızda bir anlaşmazlık olduğunda size olan tavırlarından. Yoksa iyi zamanda herkes iyidir, değil mi? Bilmem anlatabildim mi.haklısınız zaten ben paramı yemeye çalıştığını anlar anlamaz tavrımı koydum dediklerini de almayı düşünmüyorum. değer vermiyor değil. buraya açılan konularda söyledikleri hep tartışma esnasında olanlar onun haricinde bir dediğimi iki etmez. istemiyo musun tamam gitmem yapmam der. hani bazı arkadaşlar diycek yine savunuyo diye ama alakası yok. nasıl biri olduğunu anlatıyorum. hatta cevremdeki kızlar hep diyo çok şanslısın. tabi bu durumlarını bilmiyolar ondan da olabilir. dışardan bakınca mükemmel gözüküyo.
aynen öyle. araba alcam diycem. zaten laf çarpıyorum. çünkü annem bile diyo kızım bana bişey alma kendine biriktir lazım olcak diyo. ben niye onun masraflarını karşılıyimki. anneme bile bu kadar şey almadm.onu da diycem anneme bile bu kadar almadım diye
şimdi şöyle bir durum var canm bizde örneğin benim cebimde varsa onu harcarz onun cebinde varsa onu harcarz dışarı çıkarken bunlar sorun olmaz ama birbirimize para alışverişi yaptığımızda zamanı gelince öderz benim düşüncem seni sömürmeye calısıyo evlenmeden böyle evlense napar bilemm artık kolay gelsinarkadaşlar ben çalışıyorum yeni girdim işe. sevgilimin henüz işi yok. o yüzden mi bilmiyorum ama. sanki sevgilim biraz benim para kazanıyor olmamı kullanıyor gibi.
mesela onun alma durumu yoktu kredi kartı sorunluydu ve ben aldım teşekkür etti sadece. parasını veririyim diye teklif dahi etmedi. 200 küsür liraydı.
tamam zamaninda yardim etmisti biraz. onlarin yerine mi sayiyor bilmiyorum. ama mesela bana telefon al diyo iste suna gidemedim sen dedin olmadi bidahakine parasini sen verceksin diye bana yaptiriyo. bende o an saflikla tamam dedim. o dedikleri yaklasik 3500 tl filan tutuyor. sonradan anladim cok fazla degil mi. tamam evlencegim insan ama ne biliyim garip geldi.
o işe girse bile benim kadar kazanamıycak. hep mi böyle yapıcak diye düşünmeye başladım açıkçası.
parasında değilim istemem zaten ama en azından teklif etsin yani dimi. yanlış mı düşünüyorum?
Bikere askere gderken devlet yol paralarini karsiliyo canim ve bnu bilmeyen askerde yok yani hala ucak bileti dyip senden para kapmaknistyor bnce bu oglan seni seviyor olablir ama sevdgi kadarda senin parani kullabiyorbende ondan korktum. diyo kken uçak biletimi sen alcaksın. ki şimdi bi yere gidicek onları ben aldım verir diye bekledim ama yok. bu sefer dedim baban alsın alamam ben zaten geçenkileri ben aldım dedim. insan kendini kullanılıyomuş gibi hissediyo.
yazılanlara verdiğin cevaplardan sonra nedense içimde parayla yanında tutma isteğin var gibi geldi.
Hani hiç bişey almazsam para vermezsem gider o yüzden para vereyim ama istediği para miktarı da gittkçe yükseliyor
herkes bi müddet hiç para verme bişey alma gör gerçek yüzünü demiş sen ısrarla şunu yaparım da bunu yapmam o zaman demişsin.
Kendinde çok iyi biliyorsun para yoksa gidecek olduğunu, aryrılmasın diye ufak ufak yedireyim parayı bırakmasın beni diyorsun.
canım benim..böyle bir erkekten cacık bile olmaz sana söylüyeyim..erkek adam kadın parası yemez..hesap bile ödenmez erkeğin olduğu masada..bu böyledir ..ha parası olmaya bilir..o zaman cebindekine göre yaşamayı da yaşatmayı da öğrenmek zorunda..bir kuru çay ısmarlar ama parası onun cebinden çıkmalı bana göre..sen bu ilişkiyi bir düşün bence..arkadaşlar ben çalışıyorum yeni girdim işe. sevgilimin henüz işi yok. o yüzden mi bilmiyorum ama. sanki sevgilim biraz benim para kazanıyor olmamı kullanıyor gibi.
mesela onun alma durumu yoktu kredi kartı sorunluydu ve ben aldım teşekkür etti sadece. parasını veririyim diye teklif dahi etmedi. 200 küsür liraydı.
tamam zamaninda yardim etmisti biraz. onlarin yerine mi sayiyor bilmiyorum. ama mesela bana telefon al diyo iste suna gidemedim sen dedin olmadi bidahakine parasini sen verceksin diye bana yaptiriyo. bende o an saflikla tamam dedim. o dedikleri yaklasik 3500 tl filan tutuyor. sonradan anladim cok fazla degil mi. tamam evlencegim insan ama ne biliyim garip geldi.
o işe girse bile benim kadar kazanamıycak. hep mi böyle yapıcak diye düşünmeye başladım açıkçası.
parasında değilim istemem zaten ama en azından teklif etsin yani dimi. yanlış mı düşünüyorum?
Kiz buyuk degil yaslarini yazmisti yanlos hatirlamiyosam ama ben ilgi gormeyen hic sevilmemis bi kiz olduguna eminim zaten bu 2.sevgilisiymis digeride bisiler yapmis kizda elindekiyle evlenmeye calisiyo bulmuskenBenim de aklima bu geldi. Hatta yazdim. Kadin erkekten buyuk sanirim. Cevap alamadim soruma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?