sevgilim emrivakiyle kendine bişeyler aldırıyor yardımm??

ve hala evlenicez diyebiliyorsun öyle mi?

ben "evleneceğim insan" lafına takıldım
bundan nasıl emin olabiliyorsunuz
hiç hoşuma gitmedi bu para istemeler telefon istemeler kaldı ki senin de hoşuna gitmemiş
evlendikten sonra da hoşuna gitmez emin ol senden bişeyler tırtıklaması
para mevzularında bu kadar yüzsüzlük erkeğe yakışmıyor

Benim erkek arkadaşımın da telefonu bozulmuştu. Zaten çok taka bir telefona sahipti kendisi. Telefonu iyice kullanılmaz hale gelince bana son model bir telefon aldık. Benim telefonumuda ona verdik.
Bizde evlenmeyi düşünüyoruz tabi.

Bi kıyasla istersen dedim.

eski olsaydı alacak mıydın.
bırak yavrum bırak kendı ihtiyaclarını karşılayamıyor.. tamam çalışmıyor diyelim azıcık gururlu ol kendi paranla al demi..

hem gelin ata binmiş ya nasip demişler. kendini neden bu kadar kullandırtıyosun..

erkek olsun adam olsun çalışsın.

vuuuu.9 aylık sevgiliyken bunu yaptırıyorsa sonrasını düşünmek bile istemiyorum.Valla eğer açık açık konuşmayı göze alabileceksen söyle yani.Zaten kendisi seni daha fazla kullanamayacağını anlayacağı için ayrılacaktır.

Yok artık, resmen seni kullanıyor nasıl bir erkek bu ya...erkeklere bi haller olmuş. Sakın ona tek lira bile verme. İşi olmayabilir, ama senden para istemesini tlf aldırmasını haklı göstermez, çok çıkarcı bir erkekle karşı karşıyasın. kadın kimseye parasını vermemeli.

mumkunse uzaklas sundan buna karı parası yemek denır resmen hıc mı gurur yokmus bunda.onune bak bence hayatın boyunca ısteklerıyle mı ugrascaksın boyle tembellıge alıstımı yarın bıgun hıc calısmaz.sen calıs yorul o senın paranı yesın.sana zamanıda yapmıs olabılır yapmalı da yanında bı kız dolastırıyosa elıde cebıne gıdecek yanı

Para isteyen,sevgilisinin parasına tenezzül eden erkek benim gözümde sıfırdır,kişiliksizdir,buna göz yuman kız da basiretsizdir.

Pelin sen insanı kanser edersin . Hava atmak için böyle rezil kelimeler kullanılır mı? 3-4 seneyi bırak, 40 sene geçse bu laf unutulur mu? Nasıl konuyu kapatıyorsun hayret bir şey. Kötürüm falan mısın da bu adama mecbursun?

sevmediğim erkek tipi. ben bayanım anneme kendi verdiğim maaştan harçlık istemeye dahi çekiniyorum. yüzüm kızarıyor. erkeklerin böyle olmasına sinirleniyorum o yüzden.

Canım işe yeni başlamamış olsan sana o lafları söylediğinde de yerdi paranı. Anladığım kadarıyla şaka falan da yapmıyor bu çocuk. Bak bunu söylemeye bile utanıyorum ama benim sevgilim (biz öncesinde arkadaştık ordan biliyorum) takıldığı bi kız vardı. Erkek istemeden benimkinin hesabına para atardı, hediyeler alırdı. Benimki de takılırdı. ciddi değildi.

Aileler tanışmış sanırım yanlış anlamadıysam, ama ben bu ilişkinin bir ciddiyetini göremiyorum.
Tamam erkek ne kadar kıza para harcıyorsa, kızın da harcaması lazım ama bu cok fazla...

mide bulandırıcı

en sevmediğim erkek tipi
yedirme paranı illaki evlenicez diye bakma olaya
3 5 olur ok ama 3500tl ne demek yaa
benim eşim istese almam öle telefon
sen kendini resmen kullandırıyorsun
sakın sakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…