sevgilim emrivakiyle kendine bişeyler aldırıyor yardımm??

24. sayfanın sen sömürülüyorsun konu sahibini de ben söyleyeyim sana bir köpek alalım mı teklifim hala geçerli konu sahibi

Ben içerden mükemmel ilişkiyi anlatayım, daha bir gün ciddi olarak kırıcı lafını duymadım 10 sene oldu, ben de etmedim, elbet kırıldığımız yerler ve tartışmalarımız, kavgalarımız her zaman olur ama henüz gerçekten ciddi ciddi bana bir hakareti bana yakıştırdığını görmedim, ben de asla etmem. İkimiz de insanız, hatalarımız var, zayıflıklarımız, boş boş konuşmalarımız, denyoluklarımız eksik olmaz vs. sana öyle demesinin üstünü kapatmış olabilirsin, ama bir kere demesi bile başka zaman, başka kavgada, başka bir tersleşmede yeniden demesine önayak olur. Laf ağızdan bir kere çıkar çünkü.

Diğer taraflardan mükemmel mi ilişkimiz hayır, dışardan bakan bize de bir sürü laf edebilir haklı olarak. Ama dışardan bakanın bize olumlu veya olumsuz şanslı, yazık, tencere kapak vs. yakıştırmasının zerre kadar değeri yok, çünkü her zaman dendiği gibi 4 duvar arasında kalınca, milletin övgüsü, yergisi işin içine girmiyor, senin kuruntuların, şahsi düşüncelerinle üzülüyor, kırılıyorsun veya mutlu oluyorsun. Benim kurs paramı verdi mesela sevgiliyken, ertesi ay borcumu geri ödedim.
Banane milletin ay sevgililikte para muhabbeti olursa samimiyet azalır demesinden. Ben şimdi elimdeki parayla rahat rahat faturayı yatırıyorum, çünkü faturayı ödemek senin işin demedi bana, elimde para varsa önce kendi ihtiyaçlarını çıkar sonra ekleriz ihtiyaç bütçesine demeyi unutmaz hiç, o yüzden başkasının koca evi geçindirmek zorunda lafının bende karşılığı yok. Bir şeye mi ihtiyacı oldu, önce onu alalım ay sonuna kadar idare ederiz demek gocundurmuyor beni. Çok mu bütçeyi aşan bir şey istedi, hiiç sorun etmem, al mutlu ol derim rahat rahat çünkü benzer bir şeyi ben istediğimde, ne gereği var, sırası mı bunun lafını duymadım. Ben hayatın müşterek olduğunu ve herşeyin karşılıklı olduğunu böyle anladım, başkasının demesiyle zaten yapamazdım.

Sen de umarım şu halini zorlamayı bırakırsın. Kendinde eksik gördüğün ne varsa, başka bir şeyle onu tamamlamaya çalışma, iki eksik geriye kalır çünkü son aşamada. Eksik hissettiğin şeyi önce kendin tamamla yeter.

geçenlerde ankarada cebimde 40 tl parayla kaldım, annemi aradım yarın maaşımı alacam dedi, nasıl zoruma gitti bu söz.
neyse sonra ananemi aradım halini hatrını sormak için, bana bişeye ihtiyacın var mı dedi, ağlamaya başladım, tutamadım kendimi. o da anladı zaten durumu tamam ben para yolluyorum hemen sana dedi. o kadar zoruma gitit ki bu durum. ki ananemden, anne yarımdan, kanımdan bahsediyorum.
sizin sevgiliniz, henuz ortada bir resmiyet yokken özel ihtiyaçlarını karşılatabiliyor size. doğrusu bir erkek olarak babasından bile bu kadar rahat istememesi gerekirken sevgilisinden istiyor. isterseniz fabrikalarınız olsun, istememesi lazım.
bunu normalleştirmeye çalışmanız da geçmiş konularınıza bakarak biraz korkudan gibi geliyor sanırım. ama bir ömür evli ve mutsuz olacagınıza bir süre daha evlenmeyin ya, gerçekten değmez. pişman olursunuz.
dilerim hayırlısı olur sizin için.

Benim de aklima bu geldi. Hatta yazdim. Kadin erkekten buyuk sanirim. Cevap alamadim soruma.

Kiz buyuk degil yaslarini yazmisti yanlos hatirlamiyosam ama ben ilgi gormeyen hic sevilmemis bi kiz olduguna eminim zaten bu 2.sevgilisiymis digeride bisiler yapmis kizda elindekiyle evlenmeye calisiyo bulmusken
Konu Sahibi 25 sevgilisi 27 yaşında

Evleneceğim insan diyosun ya o da öyle düsünüyomu acaba...

Nişan söz vs olsa nişan bozdurur bu konu ama siz hala konduramyorum diyorsunuz.Erkek arkadaşınız size yolunacak kaz muamelesi yapıyor. Kendisi kazansa eminim size iğne almaz.Böyledir bu tipler.Kadını ne kadar gurursa erkeği yerin 7 kat dibine sokacak gurursuzdur.Yapmayın etmeyin annesi babası mısınız niye siz bakıyorsunuz ?
2 senedir aynı telefonu kullanıyorum üniversiteye gittiğimde suya düşürmüştüm şimdi babama sözünü edemiyorum.Alayım yeni eskidi o diyor gururuma yediremiyorum baba telefon al demeyi telefonum çatladı filan :)
ki siz sevgilinize 3500 liralık siparis alacaksınız?

Yorumunu görünce birşey yazasım geldi. Ne kadar güzel açıklamışsın. İnsan sevdiğine o sıfatları yakıştıramaz çok haklısın ama konu sahibi hala sevgilisini aklamaya çalışıyor. Benim sevgilim bana o... diyecek yanında kalmaya utanırım.

Su yorumlari okusana bastan asagi.
Herkes aynisini soyluyorsa hakli olamazlar mi ?
Bak tek bir farkli bir yorum bile yok.

Aynen ya tavrı ikisininde çok yanlış.... Bu sözler havada uçuşacak birbirimiz yüzüne hala bakabileceğiz bide bu sözleri söylediğim kişiden birşeyler umacagım....O.... bu laftan asagılayıcı bir laf var mı, ister sinirle desin ,ister şakayla bunu affedilir bir tarafı olmamalı.... İşin öbür maddi tarafına dokunmuyorum bile bu lafdan sonra.... Ne yazık konu sahibi anlamakda ısrar ediyor hala defetmiyor adamı bide para vermem diyor....Konu sahibinin hayalindeki erkek galiba nedeyelim...

Evet bir arkadaşımız "parayla yanında tutmaya çalışıyor" diye kendi düşüncesini yazmış. Bana da öyle geliyor. Sanki bunları almazsa yapmazsa gideceğinden korkuyor gibi..
Bunu söylemek ne kadar doğru bilmiyorum ama ben hayatımdaki adama bazen onun geçmişiyle sinirlendiğimde kendimi kıyasladığımda azarı yiyip oturuyorum yerime, saçmalama senle onlar birmi diye kızıyor adam.
Adam olsa zaten sevgilisini herseyden farklı bir yerde tutar.. Hediye adı altında tabi alınır birkaç şey ama ihtiyacı vardır bende hediye ettim denir, bu resmen emri vaki yapıyor. Ve kibarcada istemiyor "al" diyor. Büyük konuşmayayım kimin ne yaşayacağı belli olmaz ama ben yapamazdım bu şekilde.

kurtul o parazit sevgiliden...

Evlenmiş ile evlencegim insan arasında dağ gibi bir fark ,
Türk filmindede işsiz güçsüz şarapçı adam olur bir tane , çalışıp çabalayıp evine para getiren kadın olur ve karısını para makinası gibi gören adam filmine dönmüş sizinkisi.

Mecbur musunuz bu erkege? Cirkin misiniz? Bu adam olmazsa hic evlenme sansiniz yok mu ? Cirkin degilseniz guzel mesleginizde var niye bu adama bakicam diye ugrasiyorsunuz. Ama yok tipiniz cok alimli defol begenilmiyorsaniz, fazla kilo varsa verin, gerekiyorsa estetik yaptirin, sacinizi boyatin, kestirin, guzel kiyafetler alin fistik gibi olursunuz begeneniniz artar, mesleginiz guzel hemen es bulursunuz.

Ben asla bir erkege bu kadar yedirmem. Yillar once ogrenciyken biriyle gorusuyordum, zamanla rvleniriz muhabbeti oldu isi vardi , ben ogrenci. Bir borcu varmis nasil yanayakila morali bozuk anlatiyor. Neyse ben veriyim ama geri almam lazim ogrenciyim dedim. Maas alinca vericem dedi. Ben teklif ettim kotu hissettim. Neyse sonra is yerinde maas gecikti dedi, ben uyanmadim yedigjmizi ictigimizi de ben odedim, cebine para koydum. Sonra gene para istedi karttan ceker misin dedi, kartida annem oduyor.Annem farketmeden geri koymamiz lazim bu boyle olmaz dememe ragmen maasi alinca vericem dedi. Maas zamani geldi parayi istedim bana demesin mi vermediler geciktirdiler parami diyeyeriniide suphelendim calistigi yer Nike di. Is arkadaslari beni taniyor. Kizlardan birine rica minnet sordum, kiz soylemek istemedi, fakat israr ettim.Bana sadece ben parami duzenli aliyorum, diger arkadaslarda oyle sen anlamissindir deyince dolandirildigimi anladim. Aradim rezil ettim parami verceksin dedim. Ayrildim, uste cikmaya calisti is yerini arayip nasi. Rezil edermisim. Sonralari parami istedim, is yerini aradim, babasini aradim. 3 kez gonderiyorum git postaneden al deyip sahte dekont numarasi verip, yok yarin alirsin ben yatirdim deyip yalan dolan zaman kazanmaya calisti. 200 ytl idi 7 hil once. Bende Allah belani versin deyip biraktim pesini.

Simdi asla kimseye cok fazla para vermem, para verdiysem ilkinin geri gelnesini bekletim. Erkegi alistirmicaksin, hediye alirim hesap oderim, ama hic bir adama bakmam. Hatta hediye aldiririm ama ucuz ama pahali.Maksat cabasini gormek yoksa onun alacagi hediyeye muhtacligkmdan degil, maksat alismasin. Eskiler ne demis adamin 2 tasi varsa 1 ini kircaksin.

ailesi ödesin kurs parasını o zaman? ayy acayip gıcık oldum sevgiline burda... arkadaşım bu adam seni afedersin ama kulanıyor ya.

Olur mi hic hazal, adam cok gururlu ailesinden para isteyemiyor

Bu kadar kisi ayni seyi dusunup bir olsaydikta sagir sultana anlatsak anlardi yaww

yapmayın lutfen suan nısanlı bıle degılken bole bırsey cok komık
Ayrıca bvır erkegın sevgılısınden bu denlı rahat para ıstemesı cıddı dusundurucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…