24. sayfanın sen sömürülüyorsun konu sahibini de ben söyleyeyim sana bir köpek alalım mı teklifim hala geçerli konu sahibiSeni büyüten, bu yaşa getirip okutan ailen senin parana dokunmaya kıyamasın ( ailen istese bile 3-4 ay sonra ailem sürekli benden para istiyor diye yakınırsın ) Seni dokuz aydır tanıyan, sana o... diye bir adam seni sömürsün buna izin ver.. Bide konduramıyorum de üstüne üstlük.... Sen kondurma bakalım iligine kadar sömürsün o zaman kondurursun....
Burada arkadaşlar 23 sayfa dolusu mesajda herkes kullanıyor demiş ama sen hala yok konduramıyorum de.... Burada herkes ilk defa bir konuda hem fikir ama konu sahibi hala anlamadı....Çok açık bir şekil de SÖMÜRÜLÜYORSUN daha da başka birşey demiyor.... 23 sayfada anlamayan daha da anlamaz yaşa ve gör.....
haklısınız zaten ben paramı yemeye çalıştığını anlar anlamaz tavrımı koydum dediklerini de almayı düşünmüyorum. değer vermiyor değil. buraya açılan konularda söyledikleri hep tartışma esnasında olanlar onun haricinde bir dediğimi iki etmez. istemiyo musun tamam gitmem yapmam der. hani bazı arkadaşlar diycek yine savunuyo diye ama alakası yok. nasıl biri olduğunu anlatıyorum. hatta cevremdeki kızlar hep diyo çok şanslısın. tabi bu durumlarını bilmiyolar ondan da olabilir. dışardan bakınca mükemmel gözüküyor.
Benim de aklima bu geldi. Hatta yazdim. Kadin erkekten buyuk sanirim. Cevap alamadim soruma.
Konu Sahibi 25 sevgilisi 27 yaşındaKiz buyuk degil yaslarini yazmisti yanlos hatirlamiyosam ama ben ilgi gormeyen hic sevilmemis bi kiz olduguna eminim zaten bu 2.sevgilisiymis digeride bisiler yapmis kizda elindekiyle evlenmeye calisiyo bulmusken
Konu Sahibi 25 sevgilisi 27 yaşında
Sen sana o.... k.... diyen bir adama bir de tebrik eder gibi birşeyler mi alıyorsun .... Sana mustahak kızım.... Seven erken sevdiğine o sıfatları yakıştırır mı ? Seni sevmediği çok açık bu sözleri unutup nasıl devam edebiliyorsun üstüne üstlük bide evlenecegim adam diyorsun ... Evlenecegin adam sana hakaret eden adammı...
Üstüne üstlük bide yüzsüz... Tam işsiz olabilir destek anlamında yemek ısmarlama yada bir ihtiyacı alma gibi bir jestler yapabilirsiniz ama sizinki resmen sömürü... 3500 tl telefon ne ya adamda utanma olsa bunu teklif etmez... Telefona ihtiyacı varsa gayet ucuz telefonlar da işini görür.... Ayranı yok içmeye tahtırevanla gider s...... tam o hesap.... Sende gözünü kapat birşey görme... Burda senin yorumlarını okudukça daha şaştım sen de normal degilsin... Bir insan bu kadar saf olamaz....
Tabi ailesi ile tanıştırır seni kaz gelecek yerden tavuk esirgenir mi?
Benim aklıma burda yazanlardan başka birşey gelmediInsanin aklina baska seyler geliyor.
Aynen ya tavrı ikisininde çok yanlış.... Bu sözler havada uçuşacak birbirimiz yüzüne hala bakabileceğiz bide bu sözleri söylediğim kişiden birşeyler umacagım....O.... bu laftan asagılayıcı bir laf var mı, ister sinirle desin ,ister şakayla bunu affedilir bir tarafı olmamalı.... İşin öbür maddi tarafına dokunmuyorum bile bu lafdan sonra.... Ne yazık konu sahibi anlamakda ısrar ediyor hala defetmiyor adamı bide para vermem diyor....Konu sahibinin hayalindeki erkek galiba nedeyelim...Yorumunu görünce birşey yazasım geldi. Ne kadar güzel açıklamışsın. İnsan sevdiğine o sıfatları yakıştıramaz çok haklısın ama konu sahibi hala sevgilisini aklamaya çalışıyor. Benim sevgilim bana o... diyecek yanında kalmaya utanırım.
Evet bir arkadaşımız "parayla yanında tutmaya çalışıyor" diye kendi düşüncesini yazmış. Bana da öyle geliyor. Sanki bunları almazsa yapmazsa gideceğinden korkuyor gibi..Aynen ya tavrı ikisininde çok yanlış.... Bu sözler havada uçuşacak birbirimiz yüzüne hala bakabileceğiz bide bu sözleri söylediğim kişiden birşeyler umacagım....O.... bu laftan asagılayıcı bir laf var mı, ister sinirle desin ,ister şakayla bunu affedilir bir tarafı olmamalı.... İşin öbür maddi tarafına dokunmuyorum bile bu lafdan sonra.... Ne yazık konu sahibi anlamakda ısrar ediyor hala defetmiyor adamı bide para vermem diyor....Konu sahibinin hayalindeki erkek galiba nedeyelim...
arkadaşlar ben çalışıyorum yeni girdim işe. sevgilimin henüz işi yok. o yüzden mi bilmiyorum ama. sanki sevgilim biraz benim para kazanıyor olmamı kullanıyor gibi.
mesela onun alma durumu yoktu kredi kartı sorunluydu ve ben aldım teşekkür etti sadece. parasını veririyim diye teklif dahi etmedi. 200 küsür liraydı.
tamam zamaninda yardim etmisti biraz. onlarin yerine mi sayiyor bilmiyorum. ama mesela bana telefon al diyo iste suna gidemedim sen dedin olmadi bidahakine parasini sen verceksin diye bana yaptiriyo. bende o an saflikla tamam dedim. o dedikleri yaklasik 3500 tl filan tutuyor. sonradan anladim cok fazla degil mi. tamam evlencegim insan ama ne biliyim garip geldi.
o işe girse bile benim kadar kazanamıycak. hep mi böyle yapıcak diye düşünmeye başladım açıkçası.
parasında değilim istemem zaten ama en azından teklif etsin yani dimi. yanlış mı düşünüyorum?
ailesi ödesin kurs parasını o zaman? ayy acayip gıcık oldum sevgiline burda... arkadaşım bu adam seni afedersin ama kulanıyor ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?