sevgilim emrivakiyle kendine bişeyler aldırıyor yardımm??

Bir yere kadar anlayabilirim. Mesela bizim sevdiceğimle gelir giderimiz ortak. Kartlarımız var, hesaplarımız var, kumbaramız var. Birinin bir şeye ihtiyacı varsa zaten diğeri farkındadır gidilir alınır. Ama bu şekilde olmasaydı, kalkıp "bana bu al şunu öde bunu hallet" demesi kabul edilebilir gibi değil. Ki evlenilecek adam şimdiden o.... k.... diyorsa, evlenince uygulamaya da başlayabilir. Paçanı kurtar bence bir an önce.

Ya canım kusura bakma da sana o...k... falan demiş ama bu taraftan bakınca asıl o...k... denilecek kişi kendisi.
Tavrı aynı para için birileriyle sevgili olan kızların tavırlarına benziyor zira.
Ki bana göre paraya tamah etmekten daha büyük o...'luk yok.

Kadın parası yiyen erkek ve erkek parası yiyen kadınlarda her ikiside gözümde küçülür.
Anlam veremediğim ömür boyuda anlıyamayacağım tek sey erkek öderken alırken ses yok,ama kadın elini cebine attımı kıyamet kopuyor.

Bide tamam evleneceğim adam demişsiniz evleneceğinizin garantisimi var?

Yoo niye oylr olsun ki. Kadin da erkekte baskasiyla para icin berabervoluyorsa somuruyorsa ona gore muamelesini alir. Kadin odeyebilir arada fakat surekli oduyorsa karsisindaki erkegede istedigi gibi davranmakta, kullanmakta ozgurdur o zaman. Parasiyla degil mi erkekte yediginjn karsiligini versin o zaman, susup oturcak sevgilisi ne derse onu yapick. Ayni para yiten kizlarin hali gibi...

Bak sana tavsiyem; alma ! Kizim delimisin sen ? Erkek olan bir adam kusura bakmada paranin lafini yapmaz, kadin parasida yemez. Daha kocan degil birsey degil de demiyorum ben. Kocan olsada bu sekilde davranamaz bu sekilde emrivakilerle birsey aldiramaz yada paranin lafini yapamaz. Erkek adam parasi varsa alir yoksa almaz, kadin parasi yemeyi secmez. Bu adam seni kullaniyor benden sana demesi canim benim, evlenirsen vah ben napmisim dersin ileride, bu adamdan koca ol-maz. Yo yo mumkun degil olmaz.

haklısın ben henüz bişey almadım etmeidm. ama o an anlayamadım bi de ilk maaş heycnı alırım yaparım dedim sonradan pişman oldum anladım hatamı.

çirkin değilim aksine övünmek gibi olmasın ama gayet hoş biriyim. annemde takıldı zaten işi yok diye. diyip duruyo o kadar isteyen oldu bu güzelliğinle evdemi kalcaktın hemen niye kapıldın buna.. bi de bu olanları bilse kimbilir ne der

laf arasında bugün dedim herşeyide bana aldırıyosun diye. bu sefer bozuldu ne aldırdım ki. bende bişey demedim şaka yaptım filan dedim.

hayır alakası yok. ben o zaman ki ilk maas hevesiyle tamam dedim. devamının geleceğini bilemedim birde. tamam dedim bi kere diye yaparım dedim. yoksa ben yapmayınca gidecekse gitsin zaten. şu an bi bahane bulup hiçbirini yapmayı düşünmüyorum.

sen çalıştığın için seni bi dayanak olarak görüp samimiyetinden yüz bularak istemiş ben böyle anladım. erkek arkadaşım da bana takılır öyle araba al bana diye, oyuncak mı tamam oldu canm der gülüşür geçeriz ama sizinki farklı geldi eğer bu anlattığınız ciddiyetteyse. sevgilileri karalama kampanyası gibi olmasın da bi yüz verdin mi isterler al karşına konuş bence

ben gerçeklerin farkındayım ve düzelir diye çabaladım çabalıyorum. para mevzusu yeni başladı çünkü şe yeni girdim. ondan önce hesabı da öderdi. kontör de yollardı bana arada istemediğim halde. hani bi cimriliğini görmedim.

korkum bundan ayrılırsam hayatıma baskası giremez baskasını bulamam değil kesnlikle.. aksine şu an bile başka teklifler geliyor bilmeyenler tarafından. . koca buldum kaçırmıyım modunda değilim. ama ciddi başladık ilişkiye aileme söylediğim ilk ilişkim. o yüzden bitirmek zor geliyor. biliyorum ki o da ayrılamaz. buraya ayrıldık dediği günün ertesi günü kendi aradı aramasa ben aramıycaktım yazzmıcaktım

yok para vermem zaten henüz para verdiğim yok. onun bana verdiklerini vermiş oldum. cinsellik yaşadım belli sınırlarda. belki de bu yüzden ayrılmak zor geliyor. evet kaldıramazsın diyorsun çok doğru anlamışşsın beni... ayrılık olursa illaki yıkım olucak her açıdan. dediğim gibi ciddi ilişkiydi.

işte annesi abisi yengesi hepsi tanıyo beni. ben senle ciddi düşünmesem tanıştırmam diyo. ilk tanıştırdığı kız arkadaşı benmişim. annesi direk gelin gözüyle bakıyo. düğün tarihini belirlediler bile ailecek.

planı ona göre yaptı. yoksa askere gitme bi düşüncesi yoktu. gidip gelip işe gircek işte.

en sevmediğim erkek tipi
yedirme paranı illaki evlenicez diye bakma olaya
3 5 olur ok ama 3500tl ne demek yaa
benim eşim istese almam öle telefon
sen kendini resmen kullandırıyorsun
sakın sakın

yok yok bende ilk maaş hevesiyle atladım ama almayı düşünmüyorum. kendime alırım niye ona alayım. telefonu eski de değil. benimkinden yeni

açık açık mı söylemiycem kabul etmez. bende üzülüyodum ben işe girdim gurur yaapıyo diye. çünkü çok takıyou sen işe girdin ben hala çalışmıyorum diye. bende teselli ediyoum olur mu öyle sende girceksin diye.. ama şu an durum hiç öyle değil.

aynen böyle yapıcam. başlarda ayrılırsam çok üzülürüm gibi geliyodu ama şu an öyle değil

o işe girmiş olsa ben ondan isteyemem mesela bu şekilde. haklısın adamda çingenelik var. heryer de öyle ve uyanık biri.

işim konusunda epey yardımcı olmuştu. o yüzden belkide bu kadar rahat istiyor bilmiyorum

yok ben o kadar yapmadım. farkına vardım neden ona harcıyım parami birikim yapcam dedim araba alırım belki para biriktiriyim dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…