- 18 Ağustos 2014
- 1.093
- 725
- 163
Yoo niye oylr olsun ki. Kadin da erkekte baskasiyla para icin berabervoluyorsa somuruyorsa ona gore muamelesini alir. Kadin odeyebilir arada fakat surekli oduyorsa karsisindaki erkegede istedigi gibi davranmakta, kullanmakta ozgurdur o zaman. Parasiyla degil mi erkekte yediginjn karsiligini versin o zaman, susup oturcak sevgilisi ne derse onu yapick. Ayni para yiten kizlarin hali gibi...Kadın parası yiyen erkek ve erkek parası yiyen kadınlarda her ikiside gözümde küçülür.
Anlam veremediğim ömür boyuda anlıyamayacağım tek sey erkek öderken alırken ses yok,ama kadın elini cebine attımı kıyamet kopuyor.
Bide tamam evleneceğim adam demişsiniz evleneceğinizin garantisimi var?
Mecbur musunuz bu erkege? Cirkin misiniz? Bu adam olmazsa hic evlenme sansiniz yok mu ? Cirkin degilseniz guzel mesleginizde var niye bu adama bakicam diye ugrasiyorsunuz. Ama yok tipiniz cok alimli defol begenilmiyorsaniz, fazla kilo varsa verin, gerekiyorsa estetik yaptirin, sacinizi boyatin, kestirin, guzel kiyafetler alin fistik gibi olursunuz begeneniniz artar, mesleginiz guzel hemen es bulursunuz.
Ben asla bir erkege bu kadar yedirmem. Yillar once ogrenciyken biriyle gorusuyordum, zamanla rvleniriz muhabbeti oldu isi vardi , ben ogrenci. Bir borcu varmis nasil yanayakila morali bozuk anlatiyor. Neyse ben veriyim ama geri almam lazim ogrenciyim dedim. Maas alinca vericem dedi. Ben teklif ettim kotu hissettim. Neyse sonra is yerinde maas gecikti dedi, ben uyanmadim yedigjmizi ictigimizi de ben odedim, cebine para koydum. Sonra gene para istedi karttan ceker misin dedi, kartida annem oduyor.Annem farketmeden geri koymamiz lazim bu boyle olmaz dememe ragmen maasi alinca vericem dedi. Maas zamani geldi parayi istedim bana demesin mi vermediler geciktirdiler parami diyeyeriniide suphelendim calistigi yer Nike di. Is arkadaslari beni taniyor. Kizlardan birine rica minnet sordum, kiz soylemek istemedi, fakat israr ettim.Bana sadece ben parami duzenli aliyorum, diger arkadaslarda oyle sen anlamissindir deyince dolandirildigimi anladim. Aradim rezil ettim parami verceksin dedim. Ayrildim, uste cikmaya calisti is yerini arayip nasi. Rezil edermisim. Sonralari parami istedim, is yerini aradim, babasini aradim. 3 kez gonderiyorum git postaneden al deyip sahte dekont numarasi verip, yok yarin alirsin ben yatirdim deyip yalan dolan zaman kazanmaya calisti. 200 ytl idi 7 hil once. Bende Allah belani versin deyip biraktim pesini.
Simdi asla kimseye cok fazla para vermem, para verdiysem ilkinin geri gelnesini bekletim. Erkegi alistirmicaksin, hediye alirim hesap oderim, ama hic bir adama bakmam. Hatta hediye aldiririm ama ucuz ama pahali.Maksat cabasini gormek yoksa onun alacagi hediyeye muhtacligkmdan degil, maksat alismasin. Eskiler ne demis adamin 2 tasi varsa 1 ini kircaksin.
Benim aklıma burda yazanlardan başka birşey gelmedi
yazılanlara verdiğin cevaplardan sonra nedense içimde parayla yanında tutma isteğin var gibi geldi.
Hani hiç bişey almazsam para vermezsem gider o yüzden para vereyim ama istediği para miktarı da gittkçe yükseliyor
herkes bi müddet hiç para verme bişey alma gör gerçek yüzünü demiş sen ısrarla şunu yaparım da bunu yapmam o zaman demişsin.
Kendinde çok iyi biliyorsun para yoksa gidecek olduğunu, aryrılmasın diye ufak ufak yedireyim parayı bırakmasın beni diyorsun.
Pelin kardeşim canım bak eski konularını da okudum sen de tekrar tekrar oku bence çünkü sizin ilişkiniz baştan beri sorunlu. Daha iki ayken konu açmışsın ve her ay konu açmışsın. Herkes sana olmayacağını anlatmaya çalışmış. Hala devam ediyorsun düzelir mi diyorsun. Emin ol canım düzelmez daha kötü olur ama düzelmez malesef. Daha gencsin karşına kimler çıkar. Şu an aşkla hiçbişeyi konduramıyorsun sevgiline. Umarım gerçekleri kısa zamanda görüp az hasarla atlatırsın. Nolur çok çok iyi düşün bu kadar insan yanılıyor olabilir mi bak herkes hemfikir.
Pelincigim bak ben burda senelerdir disarida mukemmel ama evde kadina psikolojik travma yaratan cok konu gordum..Onlar da basta senin gibi artilari gormusler eksiler arti olur zannetmisler..Anlatabildim mi?
Yani diyorsun ki olumlu yonleri var..Tabii ki olacak pelin, hic olumlu tarafini sana gostermese bu iliskiyi istedigi gibi yurutemez! Anliyor musun pelin?
Bu adam sonucta senin birkac ay sonra dr. olup iyi para kazanacagini biliyordu belki de maasi olmasa bile maddi durumunun iyi oldugunu biliyordu? Anlamak istemiyorsun pelin?
Anlasilan o ki artik pek birsey dememize gerek yok..Yasayacak ve goreceksin! Bari sen ondan kurnaz davran da uyandigini belli etmeden cesitli bahanelerle para verme..Ve lutfen bu adamla cinsellik yasama cunku sen bunu kaldiramazsin..Ya devam etmek zorunda hissedersin ya da ayrilik olursa senin icin yikim olacak belli..Ama oyle bir sey yasadiysan unutma sen ona bunun icin mecbur degilsin, olmamalisin!
evet askere gittikten sonra da harçlık ister senden artık.
askerden geldikten sonra da ilk sevgilinle ilgili olayları bildiğinden
annem seni istemiyor,beni başkası ile evlendirecek ama benim gönlüm sende der.
iyice sömürdüğüne emin olduktan sonra da ayrılır.
konu sahibi uyanık ol biraz.yaptığı hareketler normal değil kesinlikle.
en sevmediğim erkek tipi
yedirme paranı illaki evlenicez diye bakma olaya
3 5 olur ok ama 3500tl ne demek yaa
benim eşim istese almam öle telefon
sen kendini resmen kullandırıyorsun
sakın sakın
vuuuu.9 aylık sevgiliyken bunu yaptırıyorsa sonrasını düşünmek bile istemiyorum.Valla eğer açık açık konuşmayı göze alabileceksen söyle yani.Zaten kendisi seni daha fazla kullanamayacağını anlayacağı için ayrılacaktır.
kocan olmuş olsa evet yapmalısın almalısın siz bir ailesiniz derim de şu anda siz bir aile değilsiniz. İleride ne olacağınız belli değil ayrıca erkek arkadaşının istekleri bir değil iki değil aşmış durumda. Tepkini koy gurur yaparda üzülürse ve istekleri son bulursa devam, tepkine rahat ve umursamaz davranırsa ilişkini tekrar gözden geçir derim.
İstiyorsa çalışsın, kazansın, alsın. Sen bu adamla evleneceğim demişsin, emin misin cidden? Sonra Kemal Sunal'ın filminde ki gibi o evde çocuklara bakar sen çalışır eve para getirirsin.
almıycam dediğim gibi ilk maaş hevesiyle dedim öyle. şu an vazgeçtim hiçbişey yapmıycam
Ben ne kadının ne de erkeğin parayı böyle konu yapmasından hoşlanmıyorum.
Evet erkeğin bir kadına para harcaması ne kadar doğalsa kadının erkeğe harcaması da o kadar doğal.
Ancak bir şey istediğini bu kadar dile getirmek bana hoş görünmedi...
Aha benim kardesimden bi tane daha..
Annem babam kardesimin maasina hic dokunmazlardi. Ben de arada sorardim birikim yapiyor musun, bak ileride lazim olur, simdi evden yiyip iciyorsun masrafin yokken biriktir diye. O da 'ya iste gidiyo abla bisey cikiyo abla yapamiyorum abla' suruyle sey siralardi. Yedigi ictigi gezdigi fazla fazla hesaplardik yine de para artardi maasindan. Ama ay sonu geldi mi bi de annemi tirtiklardi ustune. Coook sonra ogrendik ki o anneme babama vermeye kiyamadigi paralar sevgilisine gidiyormus. Yok kontoru, yok bilet masrafi, bulustuklarindaki hesaplarin cogu, hediyeler vsvs.. Cocuk da calisiyordu, maasini direkt annesine veriyormus, annesi de gunluk 5 10 lira harclik veriyormus. O da yol parasi bilmem ne gider zaten. Tum ay kardesimden geciniyorlar anlayacaginiz.
Ne mi oldu, evlenirken de nakit masraflarin coguna kardesim isten ayrildigi tazminatindan verdi, geri kalani da taksit yapip birlikte oduyorlar. Ne ala memleket degil mi.. Bizimkisi asiri safti laf geciremedik anlatamadik. Simdi anladi da is isten gecti. Aman siz farkindayken iyi dusunun derim. Gercekten ozellikle erkege hiiic yakismayan hareketler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?