sevgilim emrivakiyle kendine bişeyler aldırıyor yardımm??

Yolunu bulmuş resmen sizden geçiniyor.Senin işin var o işsiz şu an.
Gerçekten gururu olan işsiz olduğundan dolayı o kadar mahcup olur ki gerçekten sizden gelecek yardıma muhtaç dahi olsa onu size belli etmek bile istemez.Bir kez bile dile getirmez.Böyle bir insandan hayır gelmez bence.

Evlenincede maas kartini elinden alir sana gunluk idare etmen icin harclik verirse hic sasirma

evlenince senin maaşın senin diyo istediğin gibi harcayabilirsin sormam etmem. o kadar okumuşsun senin paran diyo. bende olur mu sonuçta paralar bir evlenince deim. yok diyo. bende gurur yapıo benim işe girmemi sanıyodum başlarda.

ama durum vaziyet şu an hiç öyle değil. yüzsüzlüğüele almış durumda. maaşımda iyi olduğu için rahat rahat diyo sanırım. ben olsam hayatta yapamam

Maasini bildigi surece, ne kadar paran oldugunu hesap eder bir sekilde pahali pahali yatirimlari yapmani senden bekler.
Sonra ev alasi gelir o zaman iyice gozunu senin maasina diker ve sen baslarinda farkinda olmasan bile seni somurmeye baslar. Gerci tanimiyorum onyargili davraniyorda olabilirim. Ama yeni bir telefonu oldugu halde telefon istemesi gercekten cok ayip. Gorgusuzluk resmen. Belliki materyalist, en yeni modelle hava atacak etrafina.

dediğim gibi ben yeni anladım olayı. daha yeni işe girdim çünkü. aynen aileme o kadar harcamadım. sömürüyor bu açık. ben ona desem kurs para mı ver ne der acaba. işte şimdi maaşı yokya bişey diyemyor insan.

haklısın söyledikleiryle yaptıkları aynı değil zaten.gurur yapıyor gibi duruyordu bende o yüzden moral veriyordum üzülüyordum hatta. ama gurur yapan insan bunları yapmaz.

haklısınız tüm dediklerinize hak veriyorum. zaten o lafları duyduktan sonra ilişkime inancım kalmadı. soğudum ondan.. anladı tabi niye soğuksun diyor. sinir esnasında söylüyorum sen de beni kızdırıyosun diyo. adamın yapısında var sinirlendiğinde aşırı tepki veriyor. dedim ona da böyle olmaz bi daha olmasın diye. işine gelince de çok çok iyi. ben çözdüm aslında onu.

ayrılmak kolay değil. ciddi ilişki çünkü. o yüzden çabalamalarım. bende kendimi anltabildim mi bilmiyorum

ben çok yazdım burada. feministlik, eşitlik yok bilmem ne... işte bu erkekler artacak elbette, niye bozuluyorsunuz anlamadım? sen güçlü kadın olursan karşında güçlü erkek olmaz bunu ögrenin. milyarda 1 istisnalar hariç tabi ki. gerekirse taş taşırım yine de ailemi geçindiririm diyen erkekler gidiyor işte artık. onların yerine fiziki görünümüne önem veren, elindeki telefondur aksesuardır onlara önem veren, kadın buna hediyeler alsın ona baksın isteyen erkekler geliyor. ikisi bir arada olmaz. birine hem güzel görün hem de çok kazan hem de bana bak ve güçlü ol denmez.

yakında kadınlar çalışacak, erkekler de ev işi yapacak. erkekler ilgi bekleyecekelr falan, kadın da işte yoruldum diyecek. kadın sevişelim diyecek erkek başım agrıyor diyecek. bakalım o günleri görecek miyiz aslında görmeye başladık da neyse

Kiz buyuk degil yaslarini yazmisti yanlos hatirlamiyosam ama ben ilgi gormeyen hic sevilmemis bi kiz olduguna eminim zaten bu 2.sevgilisiymis digeride bisiler yapmis kizda elindekiyle evlenmeye calisiyo bulmusken

ilgi görmeyen hic sevilmemiş biri değilim. çok ilgi gördüm hatta.bu sevgilimden de çok ilgi gördüm görüyorumda. hiç bi kimseden alamıycam hediyeleri, hiç kimseinin yapmayacagı şeyleri yaptı. burda anlattığım onun kötü yönleri sonuçta ilişkideki sorunlarımızdan bahsettim burda. bu odunlluklarına rağmen romantiklikleri e var yani

Hic kimseden alamayacagin hediyeler neydi acaba araba ? Pirlantalar altinlar ? Ne almis 2. Sevgilim diyorsun kimden ilgi gordun cok iyileri vardida etrafin doluyduda sen mi bakmadinda hakaret yagdiran adami sectin para yedirdin cok komiksin

Ayrica bunu nispet amacli degil ornek vermek vermek icin soyluyorum bAna aldigi seyler nerden baksan 20 milyar kusur belkide geciyor oda ufak tefekleri altin vs esya hicbiseyide katmiyorum saymadan bunun karsiliginda tek kurus istemedi istemezdi benim esim ustunede senin sevgilinim ettigi hakaretleri en sinirli halinfe dahi agzina almadi sen sevilmeyi bilmiuorsun 2 guzel sey yapsa bisey saniyosun bunlar evlendikten sonra aldi sevgiliyken almak istediginde izin vermemistim kendi icinden dahi gelse kabul etmedim ayip

Hic kimseden alamayacagin hediyeler neydi acaba araba ? Pirlantalar altinlar ? Ne almis 2. Sevgilim diyorsun kimden ilgi gordun cok iyileri vardida etrafin doluyduda sen mi bakmadinda hakaret yagdiran adami sectin para yedirdin cok komiksin

hayır pırlantalar yüzükler değil manevi hediye. evet kimseden alamıycağım bi hediye gerçekten de. sıradan biri değil. daha önce görüştüğü olmuş ama hayatına giren sevgilisi olan ilk kız benim. arkadaşları şaşırmışlardı hatta. hakaret yagdırma durumu oldu sinirledindiğinde geçmişte yaptığım hataya kızdı hep. evet o kelimeleri kullanması yanlıştı kendide kabul etti. geçmişte sevgilim olmasına değil öyle biriyle nasıl sevgili olursun diye kızdı hep...

para yedirme konusuna gelince henüz bişey yedirmiş değilim. böyle devam ederse tepkimi ortaya koyucam zaten...

Brn kocamdan para istemeye utaniyor adama bak ya askerdeykende arayip senden harclik istemezse sasirma saf bulmus seni sömürüyor. Bn derimki arkana bakmadan kac daha ne kismetlerin cikar sonra basini taslara vurmA

Kurs parasimi yok artik hakikaten sen onu evlatlik almissin sizin aranizda seviyeli bi iliski yok yada bu bir şaka yada siz daha 15 yasindasiniz

Brn kocamdan para istemeye utaniyor adama bak ya askerdeykende arayip senden harclik istemezse sasirma saf bulmus seni sömürüyor. Bn derimki arkana bakmadan kac daha ne kismetlerin cikar sonra basini taslara vurmA

bişey almıycam zaten bozulursa da eyvallah derim anlarım ne olduğunu..

AkilliYa bak senden maddi seyler isteyip kendi senide kandirmis manevi filan bilmem ne diye bi romantik senin sevgilin sanki sende yemissin ayricada baskalarinida somurmeye kalktiysa tekmeyi yemistir yada kizlar gorusmeyi kesmistir herkes senin gbi iki romantiklige tav olmuyor iyiki bunuda acik acik soylicek hali yok

kandırma gibi bir durum yok. yaptığı şeylere herkes şaşırıyor. başka kimsenin kolay kolay yapamıycağı şeyler..

eski görüştüğü kişilerden kendi ayrılmış eminim. çünkü eski kız arkadaşlarından defalarca mesaj geldi. kendim gördüm.

savunma değil kesinlikle. anlatmaya çalıştığım evet tartışma esnasında dedikleri yanlış. bende doğru demiyorum.
para mevzusu da yanlış istemesi doğru değil. yüzsüzlük var bu konuda kesin. ama baştan aşağı kötü biri değil. siz bi yerdiniz mi komple yeriyosunuz onu anlatmaya çalışıyorum...

Yani tabi kendin komple yerebilmen ve benim ne işim var bununla diyebilmen lazım.
Uçak parasını tamam vermicem ama kurs parasını veririm olayı gibi.
Başka kimse kolay kolay yapamazdı gerçekten yaptığı şeyleri, söz konusu bile olamazdı çünkü yanındaki kadın için.
Hayat en nihayetinde senin, ister gerçekten mutlu ol, ister mutluyum demek zorunda kal.
Pişmanlıksız gelecek diliyorum içtenlikle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…