- 22 Mayıs 2012
- 950
- 446
- 123
Evlenincede maas kartini elinden alir sana gunluk idare etmen icin harclik verirse hic sasirma
evlenince senin maaşın senin diyo istediğin gibi harcayabilirsin sormam etmem. o kadar okumuşsun senin paran diyo. bende olur mu sonuçta paralar bir evlenince deim. yok diyo. bende gurur yapıo benim işe girmemi sanıyodum başlarda.
ama durum vaziyet şu an hiç öyle değil. yüzsüzlüğüele almış durumda. maaşımda iyi olduğu için rahat rahat diyo sanırım. ben olsam hayatta yapamam
Seni büyüten, bu yaşa getirip okutan ailen senin parana dokunmaya kıyamasın ( ailen istese bile 3-4 ay sonra ailem sürekli benden para istiyor diye yakınırsın ) Seni dokuz aydır tanıyan, sana o... diye bir adam seni sömürsün buna izin ver.. Bide konduramıyorum de üstüne üstlük.... Sen kondurma bakalım iligine kadar sömürsün o zaman kondurursun....
Burada arkadaşlar 23 sayfa dolusu mesajda herkes kullanıyor demiş ama sen hala yok konduramıyorum de.... Burada herkes ilk defa bir konuda hem fikir ama konu sahibi hala anlamadı....Çok açık bir şekil de SÖMÜRÜLÜYORSUN daha da başka birşey demiyor.... 23 sayfada anlamayan daha da anlamaz yaşa ve gör.....
Maasini bildigi surece, ne kadar paran oldugunu hesap eder bir sekilde pahali pahali yatirimlari yapmani senden bekler.
Sonra ev alasi gelir o zaman iyice gozunu senin maasina diker ve sen baslarinda farkinda olmasan bile seni somurmeye baslar. Gerci tanimiyorum onyargili davraniyorda olabilirim. Ama yeni bir telefonu oldugu halde telefon istemesi gercekten cok ayip. Gorgusuzluk resmen. Belliki materyalist, en yeni modelle hava atacak etrafina.
Arkadaşım bende forumlarda gezerken sevgilinin sana karşı hakaret ettiği konuya denk geldim..Sen böyle bir herifle nasıl devam edebiliyorsun şaşırıyorum.Sana ağzına geleni sayacak neredeyse çok özür dilerim ama enayi yerine koyacak sende halaa ay öle ay böle de kırılma darılma ama bu adam kii adam kelimesini haketmiyor..Sevdiğim dediğiniz şahıss neyse inanın bazen biz kadınları anlamıyorum herşey gözlerinin önündeyken kör olup göremiyorlar zamanında bende kör aşık gibiydim ve kendimi çok suçlardım sonrasında ama yok arkadaşım ben burdaki konuları görünce benimkiler hata yanlış değil diyorum..
Sen akıllanmayacağa benziyorsun git hayatının hatasını yap sonrada gelip buraya siz demiştiniz dersiniz..Sert olduğum için kusura bakmayın inanın üzülüyor insan..
Kiz buyuk degil yaslarini yazmisti yanlos hatirlamiyosam ama ben ilgi gormeyen hic sevilmemis bi kiz olduguna eminim zaten bu 2.sevgilisiymis digeride bisiler yapmis kizda elindekiyle evlenmeye calisiyo bulmusken
Hic kimseden alamayacagin hediyeler neydi acaba araba ? Pirlantalar altinlar ? Ne almis 2. Sevgilim diyorsun kimden ilgi gordun cok iyileri vardida etrafin doluyduda sen mi bakmadinda hakaret yagdiran adami sectin para yedirdin cok komiksinilgi görmeyen hic sevilmemiş biri değilim. çok ilgi gördüm hatta.bu sevgilimden de çok ilgi gördüm görüyorumda. hiç bi kimseden alamıycam hediyeleri, hiç kimseinin yapmayacagı şeyleri yaptı. burda anlattığım onun kötü yönleri sonuçta ilişkideki sorunlarımızdan bahsettim burda. bu odunlluklarına rağmen romantiklikleri e var yani
Ayrica bunu nispet amacli degil ornek vermek vermek icin soyluyorum bAna aldigi seyler nerden baksan 20 milyar kusur belkide geciyor oda ufak tefekleri altin vs esya hicbiseyide katmiyorum saymadan bunun karsiliginda tek kurus istemedi istemezdi benim esim ustunede senin sevgilinim ettigi hakaretleri en sinirli halinfe dahi agzina almadi sen sevilmeyi bilmiuorsun 2 guzel sey yapsa bisey saniyosun bunlar evlendikten sonra aldi sevgiliyken almak istediginde izin vermemistim kendi icinden dahi gelse kabul etmedim ayipilgi görmeyen hic sevilmemiş biri değilim. çok ilgi gördüm hatta.bu sevgilimden de çok ilgi gördüm görüyorumda. hiç bi kimseden alamıycam hediyeleri, hiç kimseinin yapmayacagı şeyleri yaptı. burda anlattığım onun kötü yönleri sonuçta ilişkideki sorunlarımızdan bahsettim burda. bu odunlluklarına rağmen romantiklikleri e var yani
Hic kimseden alamayacagin hediyeler neydi acaba araba ? Pirlantalar altinlar ? Ne almis 2. Sevgilim diyorsun kimden ilgi gordun cok iyileri vardida etrafin doluyduda sen mi bakmadinda hakaret yagdiran adami sectin para yedirdin cok komiksin
Kurs parasimi yok artik hakikaten sen onu evlatlik almissin sizin aranizda seviyeli bi iliski yok yada bu bir şaka yada siz daha 15 yasindasinizaynen vazgeçtim zaten. askerden dönünce diycem ben eski telefonu kullanırım al telefonunu. ister sat ister kullan.
bi de benim telefonum daha eski yani. bir de kurs parasını ödettircek bana ona da tamam dedim. hadi onu ödiyim yani de tel ne alaka.
Brn kocamdan para istemeye utaniyor adama bak ya askerdeykende arayip senden harclik istemezse sasirma saf bulmus seni sömürüyor. Bn derimki arkana bakmadan kac daha ne kismetlerin cikar sonra basini taslara vurmA
AkilliYa bak senden maddi seyler isteyip kendi senide kandirmis manevi filan bilmem ne diye bi romantik senin sevgilin sanki sende yemissin ayricada baskalarinida somurmeye kalktiysa tekmeyi yemistir yada kizlar gorusmeyi kesmistir herkes senin gbi iki romantiklige tav olmuyor iyiki bunuda acik acik soylicek hali yokhayır pırlantalar yüzükler değil manevi hediye. evet kimseden alamıycağım bi hediye gerçekten de. sıradan biri değil. daha önce görüştüğü olmuş ama hayatına giren sevgilisi olan ilk kız benim. arkadaşları şaşırmışlardı hatta. hakaret yagdırma durumu oldu sinirledindiğinde geçmişte yaptığım hataya kızdı hep. evet o kelimeleri kullanması yanlıştı kendide kabul etti. geçmişte sevgilim olmasına değil öyle biriyle nasıl sevgili olursun diye kızdı hep...
para yedirme konusuna gelince henüz bişey yedirmiş değilim. böyle devam ederse tepkimi ortaya koyucam zaten...
AkilliYa bak senden maddi seyler isteyip kendi senide kandirmis manevi filan bilmem ne diye bi romantik senin sevgilin sanki sende yemissin ayricada baskalarinida somurmeye kalktiysa tekmeyi yemistir yada kizlar gorusmeyi kesmistir herkes senin gbi iki romantiklige tav olmuyor iyiki bunuda acik acik soylicek hali yok
kandırma gibi bir durum yok. yaptığı şeylere herkes şaşırıyor. başka kimsenin kolay kolay yapamıycağı şeyler..
eski görüştüğü kişilerden kendi ayrılmış eminim. çünkü eski kız arkadaşlarından defalarca mesaj geldi. kendim gördüm.
savunma değil kesinlikle. anlatmaya çalıştığım evet tartışma esnasında dedikleri yanlış. bende doğru demiyorum.
para mevzusu da yanlış istemesi doğru değil. yüzsüzlük var bu konuda kesin. ama baştan aşağı kötü biri değil. siz bi yerdiniz mi komple yeriyosunuz onu anlatmaya çalışıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?