Ozaman sikayetlenme niye sikayetleniyosun yaptiklarinin ustunu romantiklikle kapatiyormus ya nasilsa ? Ayrilmayada niyetin yok oda belli kabullen oyleyse milletide bosuna yordun yuzsuz oldugunu da biliyosun acik acik soyluyosun geriye bisey kalmiyokandırma gibi bir durum yok. yaptığı şeylere herkes şaşırıyor. başka kimsenin kolay kolay yapamıycağı şeyler..
eski görüştüğü kişilerden kendi ayrılmış eminim. çünkü eski kız arkadaşlarından defalarca mesaj geldi. kendim gördüm.
savunma değil kesinlikle. anlatmaya çalıştığım evet tartışma esnasında dedikleri yanlış. bende doğru demiyorum.
para mevzusu da yanlış istemesi doğru değil. yüzsüzlük var bu konuda kesin. ama baştan aşağı kötü biri değil. siz bi yerdiniz mi komple yeriyosunuz onu anlatmaya çalışıyorum...
Yani tabi kendin komple yerebilmen ve benim ne işim var bununla diyebilmen lazım.
Uçak parasını tamam vermicem ama kurs parasını veririm olayı gibi.
Başka kimse kolay kolay yapamazdı gerçekten yaptığı şeyleri, söz konusu bile olamazdı çünkü yanındaki kadın için.
Hayat en nihayetinde senin, ister gerçekten mutlu ol, ister mutluyum demek zorunda kal.
Pişmanlıksız gelecek diliyorum içtenlikle.
kandırma gibi bir durum yok. yaptığı şeylere herkes şaşırıyor. başka kimsenin kolay kolay yapamıycağı şeyler..
eski görüştüğü kişilerden kendi ayrılmış eminim. çünkü eski kız arkadaşlarından defalarca mesaj geldi. kendim gördüm.
savunma değil kesinlikle. anlatmaya çalıştığım evet tartışma esnasında dedikleri yanlış. bende doğru demiyorum.
para mevzusu da yanlış istemesi doğru değil. yüzsüzlük var bu konuda kesin. ama baştan aşağı kötü biri değil. siz bi yerdiniz mi komple yeriyosunuz onu anlatmaya çalışıyorum...
Ozaman sikayetlenme niye sikayetleniyosun yaptiklarinin ustunu romantiklikle kapatiyormus ya nasilsa ? Ayrilmayada niyetin yok oda belli kabullen oyleyse milletide bosuna yordun yuzsuz oldugunu da biliyosun acik acik soyluyosun geriye bisey kalmiyo
Oyle bir anlattin ki Birazdan oy canimm good boy diye sacini oksayacagim neredeyse sevgilinin.Yahu PARANI CATIR CATIR YEMEYE BASLAMIS DOKTOR HANIM SEVGILINIZ PARANI.
Konunun seyri: konu sahibi sevgilisini koruma evresine gecmis aslinda parami yemese iyi cocuk diyerek.3-5 sayfaya ben boyle mutluyum biraz da askerde beslerim diyerek elestirilere dayanamayip konumun kapatilmasini istiyorum levelina gececek gibi.
Son olarak hayat senin ,sevgili senin,para senin ister kursa gonderip okutur ister kazandigin parani yedirirsin.Hele askerde neler isteyecek ben kestiremiyorum.Sen daha duygusal olacaksin askerde diye.Allah yagdir mevlam su...Allah kolaylik versin.Umarim yetisebilirsin isteklerine.
Al Iste ustune boyle kizlar birde guzel olmuyor mu I[/QUOTE][QUITE="pelinkr, post: 37465749, member: 108686"]haklısın ben henüz bişey almadım etmeidm. ama o an anlayamadım bi de ilk maaş heycnı alırım yaparım dedim sonradan pişman oldum anladım hatamı.
çirkin değilim aksine övünmek gibi olmasın ama gayet hoş biriyim. annemde takıldı zaten işi yok diye. diyip duruyo o kadar isteyen oldu bu güzelliğinle evdemi kalcaktın hemen niye kapıldın buna.. bi de bu olanları bilse kimbilir ne der
laf arasında bugün dedim herşeyide bana aldırıyosun diye. bu sefer bozuldu ne aldırdım ki. bende bişey demedim şaka yaptım filan dedim.
Ya zaten hepsi guzeldir cevresi tatafindan begenilirAl Iste ustune boyle kizlar birde guzel olmuyor mu I
Aman konu sahibi bosver o zaman ode kursunu, paran var nasilsa.Sen calisirsin kendisi evde dolmas sarsin, senin beyaz onlukleri yikasin utulesin . Eve gelincede cingar cikarirsin, butun gun calistim, her istedigini aliyorum beni deli etme dersin.Sevismek istersede tum gun ka hasta baktim biliyor musun ?!! Yorgunum der oteki tarafa doner yatarsin. Kirsin dizini otursun evde isi ne?
hesap odemeyi teklif etmek bile bazi erkeklere ailesine sovulmus kadar agir geliyor.. boyle gururlu modeller var yani, bence normali de bu.. ama telefon isteyen arkadasina bakinca
Yok hayir evde de oturabilir, fakat o zaman senin sozun gecmelioyle biri degil . isi de hazir donuste. evde oturcak biri degil. sasirdigim nokta da o zaten basta benim ise girmemi gurur yapan tip nasil boyle oldu. o zaman numara yapiyodu demekki.
yada ise girmemde epey yardimi oldu. sayesinde cok rahat bi yerdeyim. ondan dolayimi isteme hakki goruyo bilemiyorum. ben boyle olcani dusunmezdim soyledikleri tam tersi cunku.
Ya zaten hepsi guzeldir cevresi tatafindan begenilir
Canim ben böyle evlenicegim insan diye diye 5bin tl kredi cektim borc ödedim erkeğin kadin parasi yemesi anormaldir.arkadaşlar ben çalışıyorum yeni girdim işe. sevgilimin henüz işi yok. o yüzden mi bilmiyorum ama. sanki sevgilim biraz benim para kazanıyor olmamı kullanıyor gibi.
mesela onun alma durumu yoktu kredi kartı sorunluydu ve ben aldım teşekkür etti sadece. parasını veririyim diye teklif dahi etmedi. 200 küsür liraydı.
tamam zamaninda yardim etmisti biraz. onlarin yerine mi sayiyor bilmiyorum. ama mesela bana telefon al diyo iste suna gidemedim sen dedin olmadi bidahakine parasini sen verceksin diye bana yaptiriyo. bende o an saflikla tamam dedim. o dedikleri yaklasik 3500 tl filan tutuyor. sonradan anladim cok fazla degil mi. tamam evlencegim insan ama ne biliyim garip geldi.
o işe girse bile benim kadar kazanamıycak. hep mi böyle yapıcak diye düşünmeye başladım açıkçası.
parasında değilim istemem zaten ama en azından teklif etsin yani dimi. yanlış mı düşünüyorum?
o işe girmiş olsa ben ondan isteyemem mesela bu şekilde. haklısın adamda çingenelik var. heryer de öyle ve uyanık biri.
işim konusunda epey yardımcı olmuştu. o yüzden belkide bu kadar rahat istiyor bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?