sevgilim emrivakiyle kendine bişeyler aldırıyor yardımm??

Ozaman sikayetlenme niye sikayetleniyosun yaptiklarinin ustunu romantiklikle kapatiyormus ya nasilsa ? Ayrilmayada niyetin yok oda belli kabullen oyleyse milletide bosuna yordun yuzsuz oldugunu da biliyosun acik acik soyluyosun geriye bisey kalmiyo

herşeyin hayırlısı teşekkürler

Oyle bir anlattin ki Birazdan oy canimm good boy diye sacini oksayacagim neredeyse sevgilinin.Yahu PARANI CATIR CATIR YEMEYE BASLAMIS DOKTOR HANIM SEVGILINIZ PARANI.

Konunun seyri: konu sahibi sevgilisini koruma evresine gecmis aslinda parami yemese iyi cocuk diyerek.3-5 sayfaya ben boyle mutluyum biraz da askerde beslerim diyerek elestirilere dayanamayip konumun kapatilmasini istiyorum levelina gececek gibi.

Son olarak hayat senin ,sevgili senin,para senin ister kursa gonderip okutur ister kazandigin parani yedirirsin.Hele askerde neler isteyecek ben kestiremiyorum.Sen daha duygusal olacaksin askerde diye.Allah yagdir mevlam su...Allah kolaylik versin.Umarim yetisebilirsin isteklerine.

Ozaman sikayetlenme niye sikayetleniyosun yaptiklarinin ustunu romantiklikle kapatiyormus ya nasilsa ? Ayrilmayada niyetin yok oda belli kabullen oyleyse milletide bosuna yordun yuzsuz oldugunu da biliyosun acik acik soyluyosun geriye bisey kalmiyo

şikayetlenirim neden şikayetlenmiyim. bu şekilde devam etmek istemiyorum tabiki de. onun için konu açtım ne yapabilirim diye heralde. bu durumda ne diyim ona nasıl davranıyim diye. sonuçta yeni anladım bunu

henüz bişey yedirmedim ki. bi an gazla dedim ama yapmadım. böyle mutlu değilim olsam konu açmam. bakalım neler istiycek. böyle devam ederse kabul etmem kesinlikle.

hesap odemeyi teklif etmek bile bazi erkeklere ailesine sovulmus kadar agir geliyor.. boyle gururlu modeller var yani, bence normali de bu.. ama telefon isteyen arkadasina bakinca

[QUITE="pelinkr, post: 37465749, member: 108686"]haklısın ben henüz bişey almadım etmeidm. ama o an anlayamadım bi de ilk maaş heycnı alırım yaparım dedim sonradan pişman oldum anladım hatamı.

çirkin değilim aksine övünmek gibi olmasın ama gayet hoş biriyim. annemde takıldı zaten işi yok diye. diyip duruyo o kadar isteyen oldu bu güzelliğinle evdemi kalcaktın hemen niye kapıldın buna.. bi de bu olanları bilse kimbilir ne der

laf arasında bugün dedim herşeyide bana aldırıyosun diye. bu sefer bozuldu ne aldırdım ki. bende bişey demedim şaka yaptım filan dedim.[/QUOTE]

Al Iste ustune boyle kizlar birde guzel olmuyor mu Insanin sinirden catliyasi geliyor.

Al Iste ustune boyle kizlar birde guzel olmuyor mu I[/QUOTE]
Ya zaten hepsi guzeldir cevresi tatafindan begenilir

Aman konu sahibi bosver o zaman ode kursunu, paran var nasilsa.Sen calisirsin kendisi evde dolmas sarsin, senin beyaz onlukleri yikasin utulesin . Eve gelincede cingar cikarirsin, butun gun calistim, her istedigini aliyorum beni deli etme dersin.Sevismek istersede tum gun ka hasta baktim biliyor musun ?!! Yorgunum der oteki tarafa doner yatarsin. Kirsin dizini otursun evde isi ne?

oyle biri degil . isi de hazir donuste. evde oturcak biri degil. sasirdigim nokta da o zaten basta benim ise girmemi gurur yapan tip nasil boyle oldu. o zaman numara yapiyodu demekki.

yada ise girmemde epey yardimi oldu. sayesinde cok rahat bi yerdeyim. ondan dolayimi isteme hakki goruyo bilemiyorum. ben boyle olcani dusunmezdim soyledikleri tam tersi cunku.

hesap odemeyi teklif etmek bile bazi erkeklere ailesine sovulmus kadar agir geliyor.. boyle gururlu modeller var yani, bence normali de bu.. ama telefon isteyen arkadasina bakinca

evet oyle erkeklerde var bayana hesap odetmez biliyorum. bencede oyle olmali. zaten genelde o öder hesabi. onun arabasiyla gezeriz ederiz...karsiligindami oyle yapiyor bilmiyorum.

Yok hayir evde de oturabilir, fakat o zaman senin sozun gecmeli

Canim ben böyle evlenicegim insan diye diye 5bin tl kredi cektim borc ödedim erkeğin kadin parasi yemesi anormaldir.

Sevgilinizin karakteri belli. Uzatmaya gerek yok, benim icin rezil rusva hareketler bunlar. Asla tahammul edemeyecegim ve yanimda barindirmayacagim sevgiliyi gec, insan tipi. Bana onu da sen alacaksin, bunu da sen odeyeceksin diyen, uzerimden asalakca yasayan insandan tiksinirim, tepkim de agir olur. Ne munasebet...

Sevgiliniz kendini belli etmis de siz neyin kafasindasiniz da herseye tamam deyip gelip burda sikayetleniyorsunuz onu anlamadim. Kursu da ben odeyecekmisim, ucak biletini de ben alacakmisim, tamam dedim filan gibi mesajlarinizi okuyunca guldum. Sanki adam zorla yaptiriyor. Madem sikayetcisiniz kabul etmeyin yani. Kac yasina gelmissiniz, kendinizi kullandirtmamayi ogrenmediniz mi? Adam sizi tavuk gibi yoluyor da yoluyor, nasilsa sizde limit yok, ne koparsam kardir misali. Yarin birgun isi bitince ayrilir sizden, siz de "en parasiz hallerinde ben vardim, yardimci oldum, degerimi bilmedi, ayrildi" diye aglarsiniz. Bence gozunuzu acin biraz.

o işe girmiş olsa ben ondan isteyemem mesela bu şekilde. haklısın adamda çingenelik var. heryer de öyle ve uyanık biri.

işim konusunda epey yardımcı olmuştu. o yüzden belkide bu kadar rahat istiyor bilmiyorum

İşin konusunda yardımcı olsa da bu kadar rahatlık normal gelmedi bana.

bunu hep kızlar yapardı o zaman sorun yoktu da şimdimi sorun oldu ne var adam telefon istemişse hani ilişkide evlilikte her şey ortaktı kızlar erkeği sömürürken sesiniz çıkmıyordu bu hemcinsimin ikiyüzlülüğüne çok kızıyorum çooook.

bence bu insan evlenecegin insan olmamalı evlenince sen calışırsın o yer iyi düşünmelisin bence erkek dedigin gururlu olur askerde de sen bakacak bu gidişle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…