- 10 Eylül 2008
- 2.118
- 1.687
- 683
Canim ben böyle evlenicegim insan diye diye 5bin tl kredi cektim borc ödedim erkeğin kadin parasi yemesi anormaldir.
kandırma gibi bir durum yok. yaptığı şeylere herkes şaşırıyor. başka kimsenin kolay kolay yapamıycağı şeyler..
eski görüştüğü kişilerden kendi ayrılmış eminim. çünkü eski kız arkadaşlarından defalarca mesaj geldi. kendim gördüm.
savunma değil kesinlikle. anlatmaya çalıştığım evet tartışma esnasında dedikleri yanlış. bende doğru demiyorum.
para mevzusu da yanlış istemesi doğru değil. yüzsüzlük var bu konuda kesin. ama baştan aşağı kötü biri değil. siz bi yerdiniz mi komple yeriyosunuz onu anlatmaya çalışıyorum...
OYle sandigin icin .d[/QUOTE]olmayan biseyi neden soyliyim ki. cok sukur :)
bunu hep kızlar yapardı o zaman sorun yoktu da şimdimi sorun oldu ne var adam telefon istemişse hani ilişkide evlilikte her şey ortaktı kızlar erkeği sömürürken sesiniz çıkmıyordu bu hemcinsimin ikiyüzlülüğüne çok kızıyorum çooook.
Sayin arkadasim konu acmissin ve sevgilinin senden istediklerini,aldirdiklarini yazmissin. Nerdeyse yuzde yuz "kullaniliyorsun"demis.
Sen de sevgilini savunmaya gecmissin.. manevi seyler yapmis vs vs... Aklin yolu birdir canım anla idrak et adam seni kullaniyor. Kullansin dersen devam et bu kadar basit.
Merak ettim ne yaptıda size o...... k...... demesini unuturdu.... Ki bana göre hiç birşey unuturamaz ama sizin nasıl gözünüzü kör etti....
unutmadim ki. sadece sinir aninda soyledigi icin sineye cektim. oyle oldugunu dusunsem neden evlenmek istiyim annemin elini opturiyim filan dedi. ama hakarer etmesi dogru degil yinede. ben dogru demedim. kirginim hala o konuda.
Sevgilinizin karakteri belli. Uzatmaya gerek yok, benim icin rezil rusva hareketler bunlar. Asla tahammul edemeyecegim ve yanimda barindirmayacagim sevgiliyi gec, insan tipi. Bana onu da sen alacaksin, bunu da sen odeyeceksin diyen, uzerimden asalakca yasayan insandan tiksinirim, tepkim de agir olur. Ne munasebet...
Sevgiliniz kendini belli etmis de siz neyin kafasindasiniz da herseye tamam deyip gelip burda sikayetleniyorsunuz onu anlamadim. Kursu da ben odeyecekmisim, ucak biletini de ben alacakmisim, tamam dedim filan gibi mesajlarinizi okuyunca guldum. Sanki adam zorla yaptiriyor. Madem sikayetcisiniz kabul etmeyin yani. Kac yasina gelmissiniz, kendinizi kullandirtmamayi ogrenmediniz mi? Adam sizi tavuk gibi yoluyor da yoluyor, nasilsa sizde limit yok, ne koparsam kardir misali. Yarin birgun isi bitince ayrilir sizden, siz de "en parasiz hallerinde ben vardim, yardimci oldum, degerimi bilmedi, ayrildi" diye aglarsiniz. Bence gozunuzu acin biraz.
yarın sinir anında öldürürse seni anlarsın burada söylenenleri hiçmi gazete okumazsın kaç kadın öldürülüyor her hafta ''bir anlık sinir''le. erkek adam öfkesini kontrol eder.
Canim ben böyle evlenicegim insan diye diye 5bin tl kredi cektim borc ödedim erkeğin kadin parasi yemesi anormaldir.
kesinlikle. konustum o konuyu da. bidaha oyle bi durum olmadi ama olursa zaten katlanamam ben de bir kez daha...
açıkça tek kelime: kulllaaaanııyorrrr.arkadaşlar ben çalışıyorum yeni girdim işe. sevgilimin henüz işi yok. o yüzden mi bilmiyorum ama. sanki sevgilim biraz benim para kazanıyor olmamı kullanıyor gibi.
mesela onun alma durumu yoktu kredi kartı sorunluydu ve ben aldım teşekkür etti sadece. parasını veririyim diye teklif dahi etmedi. 200 küsür liraydı.
tamam zamaninda yardim etmisti biraz. onlarin yerine mi sayiyor bilmiyorum. ama mesela bana telefon al diyo iste suna gidemedim sen dedin olmadi bidahakine parasini sen verceksin diye bana yaptiriyo. bende o an saflikla tamam dedim. o dedikleri yaklasik 3500 tl filan tutuyor. sonradan anladim cok fazla degil mi. tamam evlencegim insan ama ne biliyim garip geldi.
o işe girse bile benim kadar kazanamıycak. hep mi böyle yapıcak diye düşünmeye başladım açıkçası.
parasında değilim istemem zaten ama en azından teklif etsin yani dimi. yanlış mı düşünüyorum?
İşde ben bunu anlamıyorum insan evlenmeyi düşündüğü bir insana nasıl o.... sıfatını yakıştırır. Lütfen başlamayın sinir anında dedi diye sinirlede kabul edilecek sineye cekilecek birşey değil.... Ben yine de size evlenmeden hiç birşeyden emin olmayın derim... Siz onun için para kaynagısınız tabiki tanıştırır ailesi ileunutmadim ki. sadece sinir aninda soyledigi icin sineye cektim. oyle oldugunu dusunsem neden evlenmek istiyim annemin elini opturiyim filan dedi. ama hakarer etmesi dogru degil yinede. ben dogru demedim. kirginim hala o konuda.
İşde ben bunu anlamıyorum insan evlenmeyi düşündüğü bir insana nasıl o.... sıfatını yakıştırır. Lütfen başlamayın sinir anında dedi diye sinirlede kabul edilecek sineye cekilecek birşey değil.... Ben yine de size evlenmeden hiç birşeyden emin olmayın derim... Siz onun için para kaynagısınız tabiki tanıştırır ailesi ile
Sana tavsiye.Askerdeyken dikkatli ol.Sen de duygusal olacaksin benden uzak bir de askerde diye iligini kemigini somurur yoksa senin.Yuzsuzlugunun farkinda olup hala ima ettim,sinyal caktim falan diyosun.Nasil icine sindirebiliyosun boyle olup anlamadim.Bence sen konunu kapattir.Hos tekrardan sunu istedi bunu istedi diye yazacaksin (acik olursan) ya.
bir önceki konuna bakınca hiç öyle dirayetli bir kız gibi durmuyorsun gene affet sinirle söyledim der sen de affedersin sonra bir kaç ay sonra cenaze haberini alırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?