sevgilim emrivakiyle kendine bişeyler aldırıyor yardımm??

Aşk aptallikmi ,neden aşık olunca ,özellikle ilk askta yrmedigimiz kazık kalmıyor .

Sayin arkadasim konu acmissin ve sevgilinin senden istediklerini,aldirdiklarini yazmissin. Nerdeyse yuzde yuz "kullaniliyorsun"demis.
Sen de sevgilini savunmaya gecmissin.. manevi seyler yapmis vs vs... Aklin yolu birdir canım anla idrak et adam seni kullaniyor. Kullansin dersen devam et bu kadar basit.

Merak ettim ne yaptıda size o...... k...... demesini unuturdu.... Ki bana göre hiç birşey unuturamaz ama sizin nasıl gözünüzü kör etti....

ben kizinda istemesine karsiyim. ben kimseden telefon filan istemem neden istiyim ki..

ben savunmaya gecmedim. o yaptiklari yanlis savunulacak bir tarafi yok. ben arkadasin seni kandirmis romantiklikle kimbilir kac kiz bundan ayrilmistir demesine itafen yazdim. kendim gordum bu ayrilmis sevgililerinden. defalarca mesaj atti kizlar cunku.. yoksa yaptigi seyleri dogru bulsam neden konu aciyim buraya ??

Merak ettim ne yaptıda size o...... k...... demesini unuturdu.... Ki bana göre hiç birşey unuturamaz ama sizin nasıl gözünüzü kör etti....

unutmadim ki. sadece sinir aninda soyledigi icin sineye cektim. oyle oldugunu dusunsem neden evlenmek istiyim annemin elini opturiyim filan dedi. ama hakarer etmesi dogru degil yinede. ben dogru demedim. kirginim hala o konuda.

unutmadim ki. sadece sinir aninda soyledigi icin sineye cektim. oyle oldugunu dusunsem neden evlenmek istiyim annemin elini opturiyim filan dedi. ama hakarer etmesi dogru degil yinede. ben dogru demedim. kirginim hala o konuda.

yarın sinir anında öldürürse seni anlarsın burada söylenenleri hiçmi gazete okumazsın kaç kadın öldürülüyor her hafta ''bir anlık sinir''le. erkek adam öfkesini kontrol eder.

ben o zamanlar durumu anlamadin. yukarda da soyledim ilk maas heycaniyla tamam dedim. sonradan idrak ettim. nasil yuzsuzce ister diye. tabiki de yapmiycam. o an tamam dedim bir kere diye dedim oyle. yoksa sonraki dediklerine tamam demedum hatta laf carptim. almiycagimin sinyallerini verdim.

yarın sinir anında öldürürse seni anlarsın burada söylenenleri hiçmi gazete okumazsın kaç kadın öldürülüyor her hafta ''bir anlık sinir''le. erkek adam öfkesini kontrol eder.

kesinlikle. konustum o konuyu da. bidaha oyle bi durum olmadi ama olursa zaten katlanamam ben de bir kez daha...

Canim ben böyle evlenicegim insan diye diye 5bin tl kredi cektim borc ödedim erkeğin kadin parasi yemesi anormaldir.

kesinlikle anormal. erkegin kadin parasi yemesi diye birsey degil. kimse kimsenin parasini yememeli. ne kadar ayip bisey.

kesinlikle. konustum o konuyu da. bidaha oyle bi durum olmadi ama olursa zaten katlanamam ben de bir kez daha...

bir önceki konuna bakınca hiç öyle dirayetli bir kız gibi durmuyorsun gene affet sinirle söyledim der sen de affedersin sonra bir kaç ay sonra cenaze haberini alırız.

Sana tavsiye.Askerdeyken dikkatli ol.Sen de duygusal olacaksin benden uzak bir de askerde diye iligini kemigini somurur yoksa senin.Yuzsuzlugunun farkinda olup hala ima ettim,sinyal caktim falan diyosun.Nasil icine sindirebiliyosun boyle olup anlamadim.Bence sen konunu kapattir.Hos tekrardan sunu istedi bunu istedi diye yazacaksin (acik olursan) ya.

açıkça tek kelime: kulllaaaanııyorrrr.

bu da iyiymiş
neyse hep kızlar mı erkek parası yiyecek,biraz da erkekler yesin

İşde ben bunu anlamıyorum insan evlenmeyi düşündüğü bir insana nasıl o.... sıfatını yakıştırır. Lütfen başlamayın sinir anında dedi diye sinirlede kabul edilecek sineye cekilecek birşey değil.... Ben yine de size evlenmeden hiç birşeyden emin olmayın derim... Siz onun için para kaynagısınız tabiki tanıştırır ailesi ile

haklısınız emin olmamak lazım kesinlikle. son zamana kadar para kaynağı olarak görüyo demezdim. çünkü ailesinin durumu iyi. ama son istekleriyle gerçekten şaşırttı beni. kimseye tam emin olmamak lazım dediğiniz gibi.

tartısma esnasında da denmez. o bana diyince bende ona ağır laflar ediyorum bu sefer yüz göz olunuyo doğru değil anlattım ona da.

niye kapattır dedinki. bakalım askerdeykende bişeyler isterse dur derim. zaten isteklerini de yapmıycam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…