sevgilim emrivakiyle kendine bişeyler aldırıyor yardımm??

yok artık
bir erkek bence bu kadar yüzsüz gurursuz olamaz
seni kullanıyor
bu şimdiden böyleyse
evlenince sen çalışıyorsun diye çalışmaz

gazetede öldürülen kadınlar da senin gibi düşünüyordu yoksa kimse bu adam beni öldürür diye evlenmedi :)

ona bakarsanız herkes öyle olabilir. çok mülayim bir insan cinnet geçirip yapabilir. hepimizde aynı tehlike vardır. şiddete meyil etme durumu hiç olmamış. kavgası yok kimseyle. o yüzden dedim mübalağa ediyorsunuz diye....

sen benim dediğimi anlamamışsın sevgilin sana insan olarak değer vermiyor senin değerini ilişkilerinle ya da önceki yaşantına yargılıyor ve belli ki bunlara kafayı takan birisi yarın evlenince bir gün yine kafayı takıp sana ağır konuşacak hakaretler edecek.

evet anladım dediğinizi. aynen öyle. ben ona da dedim sen yaşamış olsan ben sana bu şekilde davranmazdım diye. hata yaptım ama geçmişte yaptım. evet kafaya takan bi yapısı var. evlenince tartışma esnasında söylüycek bende bu yüzden zaten tereddütlüyüm. huylu huyundan vazgeçmez haklısınız.

işte bu takıntıların sonu cinnete kendini kaybetmeye kadar varıyor ondan bahsediyorum.

oyy oyyy turk filmlerinde buna birsey derler ama neyse
calismayan para kazanmayan adam adam degildir
ve en kotusude kadin parasi yiyen adam
su an issiz olmasi sizi sömürmesi anlamina gelmez
cep tel yerine is bulmak daha mantikli
böyle erkekler yedisinde neyse yetmsindede öyle olur

eşinde olsa bir yere kadar dayanabilirsin... bence yol yakınken dön tatlım. verdikçe istenir kıymeti bilinmez vermesen senden kötüsü olmaz.

OYle sandigin icin .d

o zaman herkes oyle saniyor. hem gormeden bilmeden nasil emin oluyorsun cok merak ettim gercekten. bu da sendeki onyargiyi gosteriyor.[/QUOTE]
Miranda kerrrr missin canim sen herkes begeniyormuş koy resmini bakalim begencekler mi ? Ben biliyorum guzel olmadigini ve el alemin resmini koyabileceginide amacok zor degil.ama emminim bu kadar net

o zaman herkes oyle saniyor. hem gormeden bilmeden nasil emin oluyorsun cok merak ettim gercekten. bu da sendeki onyargiyi gosteriyor.
Miranda kerrrr missin canim sen herkes begeniyormuş koy resmini bakalim begencekler mi ? Ben biliyorum guzel olmadigini ve el alemin resmini koyabileceginide amacok zor degil.ama emminim bu kadar net[/QUOTE]

nerden biliyosun sen de müneccimsin galiba. çirkin bulan olmadı bu zamana kadar çok şükür. başkasının resmini koymaya ihtiyacım yok

Son düzenleme:
Miranda kerrrr missin canim sen herkes begeniyormuş koy resmini bakalim begencekler mi ? Ben biliyorum guzel olmadigini ve el alemin resmini koyabileceginide amacok zor degil.ama emminim bu kadar net

nerden biliyosun sen de müneccimsin galiba. çirkin bulan olmadı bu zamana kadar çok şükür. başkasının resmini koymaya ihtiyacım yok [/QUOTE]
BiliYorum bazi seylerden yola cikarak :)) guzel degilsin normal ortahalli bi yuz vardir guzel degildir ama cok cirkinde degildir ve begenilir aslinda o yuz benim demekk istedigim guzellikten cok farkli :) onun icin benim dedigim guzel seklinde guzel olmadigini cok iyi biliyorum ya vasat ya hic :) gule gule

nerden biliyosun sen de müneccimsin galiba. çirkin bulan olmadı bu zamana kadar çok şükür. başkasının resmini koymaya ihtiyacım yok
BiliYorum bazi seylerden yola cikarak :)) guzel degilsin normal ortahalli bi yuz vardir guzel degildir ama cok cirkinde degildir ve begenilir aslinda o yuz benim demekk istedigim guzellikten cok farkli :) onun icin benim dedigim guzel seklinde guzel olmadigini cok iyi biliyorum ya vasat ya hic :) gule gule[/QUOTE]

işte yanlış biliyorsunuz hiç bi konuda bu kadar emin olmayın. vasat bi yüzüm yok. yüzümde güzeldir fiziğimde. hani kendini beğenmişlik değil insanlardan aldığım iltifatlar neticesinde söylüyorum bunu. sonuçta güzellikte göreceli. ben kendi gördüğümü değil çoğunluğun yorumunu söylüyorum o yüzden bu kadar emin diyorum. ki yaşadığım olayların güzellikle ne gibi bağı olabilir onu da tam çözemedim....

işte yanlış biliyorsunuz hiç bi konuda bu kadar emin olmayın. vasat bi yüzüm yok. yüzümde güzeldir fiziğimde. hani kendini beğenmişlik değil insanlardan aldığım iltifatlar neticesinde söylüyorum bunu. sonuçta güzellikte göreceli. ben kendi gördüğümü değil çoğunluğun yorumunu söylüyorum o yüzden bu kadar emin diyorum. ki yaşadığım olayların güzellikle ne gibi bağı olabilir onu da tam çözemedim....[/QUOTE]
Valla benim cevremden bnada manken gibisin masallah diyolar ama mankenle alakam yok havalara girmiyorum anlatabildimmi cevremizdekiler bizi seven insanlar olduugu icin iltifat ederler ki yuzum hakkindada kimde olumsuz konusmadi ama cok guzel oldugumu idda etmiyorum hicbizaman normal yuzle guzellik farkli bknz foto

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…