sevgilim emrivakiyle kendine bişeyler aldırıyor yardımm??

Valla benim cevremden bnada manken gibisin masallah diyolar ama mankenle alakam yok havalara girmiyorum anlatabildimmi cevremizdekiler bizi seven insanlar olduugu icin iltifat ederler ki yuzum hakkindada kimde olumsuz konusmadi ama cok guzel oldugumu idda etmiyorum hicbizaman normal yuzle guzellik farkli bknz foto[/QUOTE]

işte iltifat eden cevremdeki insanlar değil. tanımadığım kişiler yani hoşluk olsun diye söyliceklerini düşünmüyorum.. havalara da girmedim ki. siz çirkinsiziniz dediğiniz için açıklama yaptım. güzellik yarışına da girmedim. ben de foto koyarım ama net ortamı koymak istemem buraya. hani siz çirkin olduğumu bu yüzden baskasını bulamıycağım diye ayrılmadığımı düşündünüz sanırım.. ona istinaden dedim beğenilen biriyim diye.

Son düzenleme:
Konu guzellik degil ama ben de baskasini bulamayacagin icin ayrilmadigini ve ayrilamayacagini dusunuyorum. Guzelsindir ya da degilsindir onu bilemem, baska sebepler vardir ama dusuncem bu.

Konu guzellik degil ama ben de baskasini bulamayacagin icin ayrilmadigini ve ayrilamayacagini dusunuyorum. Guzelsindir ya da degilsindir onu bilemem, baska sebepler vardir ama dusuncem bu.

baskasını bulmak değil ki problem. şu an bile teklif geldi bilmeyen görüp beğenen biri tarafından. ben eminim bundan ayrılsam başkası illa ki çıkıcak karşıma. hatta ondan da ayrılsam bi başkası yine çıkar. sonuçta bu ilk teklif eden insan değil. üni hayatım boyunca bir sürü teklif oldu hem okuldan hem dışardan. devam da ediyor. görüştüğüm ama sevgili olmadıklarımda oldu. öyle geniş arkadaş çevrem sosyal ortamım olmadığı halde birde..

derdim birini bulmak değil. ciddi bi ilişki yaşamışım ciddi adımlar atmışım. kolay gelmiyor ayrılmak o yüzden. sonutçta bundan sonra karşıma çıkıcak insana anlatmak var. bunlar düşündürüyor beni... birde o tartışma dışında problem olmadı ilişkide. bu istekleri başlayana kadar...

bütün yorumları okumadım ben çok hoş bulmadım bu davranışını ama biz kadınların içgüdülerine her zaman güvenirim senin de huylandığın belli. bence bi süre erkek arkadaşının davranışlarını iyice süz derim. evlililkten bahsediyorsun bence bi süre sonra bunu açıkca konusulmasında bi sakınca yok. şüpheyle bi yere varamazsın ..

Ama ciddi iliski, ciddi adimlar dedigin sey nedir bir dusunsene? 9 aydan bahsediyorsun. Ailesiyle tanistim diyorsun. Birlikte oldugu kadini ailesiyle tanistiran ama bunu hic onemsemeyen bir suru erkek de var. Ve o tartisma cok ciddi bir tartisma, affedilir gibi degil. Ustune anlattigin, son bir ayki davranislari da yenilir yutulur, kabul edilir gibi degil. En azindan ben olsam asla etmezdim. Kendimi fazlaca senin yerine koyuyorum, o yuzden bu kadar ciddiye alip ilk mesajimda destan yazdim belki de.

Neyse, fazla konusmanin bir yarari yok zaten. Umarim senin icin guzel olur her ne olursa.

tabiki hoş değil bu şekilde davranması. dediğim gibi başlarda böyle değildi . bende şaşırdım. bi süre bakıcam devam ederse konuşmayı düşünüyorum

onu umursamayan bir erkek değil. bırak ailesini çevresindeki arkadaşları bile ilk defa yanında bi kız arkadaşını gördük diyorlar. evet o tartışma çok ciddi farkındayım. konuşmayı düşünüyorum tekrar. son davranışları da üstüne tuz biber oldu. zaten şüphem olmasa sizden yardım istemezdim. insan ilişkinin içinde olunca çok doğru düşünemiyor. sonuçta bu tartışmaların karsısında sizi seven sevdini hissettirende biri var. öyle sürekli hakaret ettiğini düşünmeyim. oyle olsa bi dakika bile durmam.

tabiki hoş değil bu şekilde davranması. dediğim gibi başlarda böyle değildi . bende şaşırdım. bi süre bakıcam devam ederse konuşmayı düşünüyorum
Sonuçta evlilikten bahsedildiği için en iyi yaklaşımın bu olduğuna inanıyorum karşınızdaki kişinin karakterini bilemediğimiz için herkes farklı açıdan yorum yapacaktır. Senin bakışın ve kararın önemli olan. eminim saf bi kadın da değilsin üstüne başka sıkıntılar eklenirse şimdi bahsettiğin gibi ayrılmayı da sorun etmeyeceksin hakkında hayırlısı olsun canım :)

tabiki başlarda ayrılma fikri çok kötü geliyodu. ama şu an hele ki son yaptıklarından sonra mantıklı düşünmk gerektiğini gösterior...

tabiki başlarda ayrılma fikri çok kötü geliyodu. ama şu an hele ki son yaptıklarından sonra mantıklı düşünmk gerektiğini gösterior...

Eski konularına baktım, bir kaç tanesini sen olduğunu bilmeden okumuşum zaten. Üzülmek acımak falan diye düşünme ama bu halinle gidersen başına gelen şeyleri haketmiş olacaksın. Keşke daha fazla kişiyi tanıyabilmek için daha çok kişi tanısan ve gönül işlerinde söylenen her lafa inanmasan, hayat ne senin tıp kitaplarında yazılan gibi, ne de beyaz diziler gibi.

Şu an savunmaya çalıştığın erkek arkadaşına ama o öyle önceden bir şey yaşamadığı için demişti bana o lafları sinirlendiğinde diyorsun ya veya arkadaşları yanında ilk defa kız arkadaş görüyorlar vs. Ee nerde şu "erkek arkadaşınla zorla birşeyler yaşamış kız" kendin yazmışsın. Sana iyi davranan adam en başta sana karım ol demiş, ancak bunu yaparsan sana güvenebileceğini söylemiş falan, gerekçen ne oldu şimdi, seni test mi ediyormuş, dediğine inandın mı gerçekten yoksa? Test etmesi ayrı bir şerefsizlik ve inanıp ona göre hareket ettiysen de dünyanın sonu değil.

zorla bişey yaşama konusu şöyle. kız zorlamış bu yapmamış dedi bana. bilmiyorum yalan mı. karıl ol lafını da yine o olayların olduğu gün zoruna gittiği için demiş. sonrasında öyle birşey demedi. haklısınız o da çok büyük terbiyesizlik. sinir anında ne dediğini bilmeyen biri.

Yok artik YUH DIYORUM. AP ACIK ORTADA KULLANIYOR SENI! Sakin borca girip birseyler alma. Yanlis anlama ama isi gucu olmayan biriyle, seni kullanan bir insanla evlenmek istedigine eminmisin? Hadi yemek felan olsa derim nolcak olabilir. Ama bu ohaliktan cikmis valla. Chus diyebilirmiyim? CHUS!

öyle biriyle evlenmek istemem tabiki. şu an için işsiz. askere gidip gelip işe giricek. bilmiyoru o zamab tavırları değişir mi. ama bu şekilde devam ederse zor

Bana göre hayat şimdiye kadar karşına iki gereksiz insan çıkardı diye böyle devam etme, benim de bir sürü gereksiz insanım var kimisi şu sebeplere bile ulaşamadı, bana iyi davranması mesela benim için kitap okumamasını haklı kılmazdı, onun ilk kız arkadaşı olmam bazı kadınlar dayağı hakediyor gibi boş konuşmasını gerektirmezdi, bana doğru söylediğini kurana el basarak veya ayrılmayacağımıza dair yemin ettirecek insanla aynı havayı bile solumak istemem, öyle de yaptım ilişkilerde. Yemin kişiseldir çünkü. Lafla değil uzun vadedeki hareketlerinle inandırırsın başkasını sözüne, kitaba el basıp ben kimseyle beraber olmadım bana inan diyorsa inancın kitabını kişisel çıkarın için mi kullanıyorsun derim. Benden istese kabul etmem, her defasında onun rahatlaması için teste mi tabi tutulacağım, kim ki o? Doğruyu söylemediğimi mi düşünüyor, banane ki? Beni terkedecek diye umrumda mı olur artık?

Benden önce kimler oldu hayatında diye didikleyen birini annenle tanıştırmış olsan ne yazar, annen hatadan ne zaman dönersen dön sevinir eminim ki. Anneme hocaya sordurmuş, şu günah değildir demiş diye anlatsam hayatımdaki insanı annem yaşıma bakmadan kızım iyi misin, kafayı mı yedin der. Senin aklın, fikrin yok mu, utanmıyor musun elin oğlunun saçma sapan laflarına inanmaya diye köpürür sonra. Bana bunu dediği için ayrıldım desem hocaya ayrı, çocuğa ayrı söver, bir de bana kızar neden daha önce ayrılmadın diye. Allah'ım benim kız neden bu kadar saf diye üzülür dua eder, iyi insanları çıkar karşısına der bundan sonra.

Mutaassıp olman, insanlara güven konusunda bu kadar hata yapmanı gerektirmiyor özet olarak, tecrübe eksiğin var, bunu da illa bir sürü insanla tanışarak giderecek değilsin. Ne dediğini sinirden bilmeyen biri, ilerde de ne dediğini bilmez sinirden. Sinirlendirmemek zorunda kalma dediklerini yaparak, sinirlendiğinde acısını ne geçmişten, ne senden çıkaracak kişiyi bul. Bu o kişi değil.

Bizim ülkede normaldir. Şahsım adina dogru bulmuyorum ama bizim ülkede normal kabul ediliyor.

Bizim ülkede kabul edilmiyor... azınlık olarak kalan bir kesim şeref yoksunu erkek, karısını çalıştırıp parasını yiyor... tüm ülkeyi genelleme lütfen :)

haklısınız söylediklerinin hiç bir mantığı yok. her tartışmada bunu yüzüme vurursa zaten devam etmek istemiycem.

Yazmiyim dedim dedim ama kokusu cikti bu yazidanda ve daha once bicok seyi bu sevgilimle yasadim lafindan belli oluyoki o bisey sanip yasadiklarindan dolayi ayrilmak istemiyorsun gelecek bi sonraki kisiye aciklamaktan yada aciklayamamaktan korkuyorsun bide cok tutucuymus gibi bi onla cik bi bunla cik hos degil diyosun buldugunla bisey yasa evlen ciddi adimmis 9 ayda ailesile tanistirmis ciddi adimlara bak erkek icin aileyle tanistirmak cok basit biseydir kafan hala anlamiyor onu sinirliken dedi affetim bidaha yapmadi yok onuda konustum bidaha olmaz sinir aninda bilmem noldu belli illa evleniceksin evlenmek olsunda camurdan olsun okudukca ne kadar igrenc seyler dondugunu anliyorum burayada yaziyorum o cocuk seni ya terk edecek yada hayati zindan edecek innnnsaallah sag olurda goruruz

sanırım bu konu "bir müsibet bin nasihatten iyidir" sözünü doğrulayacak az bir zaman sonra. konu sahibi "bekleyip göreceğim mantığı"ndan kurtulmazsa, ileride çok üzüleceğini göremiyor... buraya yazan üyelerin neredeyse yüzde yüzü aynı fikirde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…