sevgilim emrivakiyle kendine bişeyler aldırıyor yardımm??

niye bu kadar nefret dolu, hakarete varır tarzda konuşuyorsunuz ve beddua ediyorsunuz anlamadım. çok rahatsızsanız okumayın ve cevap yazmayın lütfen. yada daha saygılı olun !

hiç hoş bir yaklaşım değil bence arkadaşım . yani nekadar saçma genç bir adamın kız arkadaşının parasına hiç utanmadan sıkılmadan muhtaç olması. bence evlenme kararını vermeden iyi düşün mutluluğa giden ilişlkiler bu yollardan geçmez

niye bu kadar nefret dolu, hakarete varır tarzda konuşuyorsunuz ve beddua ediyorsunuz anlamadım. çok rahatsızsanız okumayın ve cevap yazmayın lütfen. yada daha saygılı olun !
Hakaret nerede ? Gosterir misin bence sen hakaretlerin buyugunu sevgilinden duymussun zaten bana ne hacet bedduada degil insallah sag (olmessek) olurda goruruz dedim olacaklari ... okuma anlamada problemmi var doktor hanim

Ciddi bi ilişki yaşamış ve adımlar atmış olabilirsin. Ama evlenmedin ve çocuğun yok yani hala zamanın var demektir.Güzelim teklifler geliyo diyosun seni çekip yiyen biri için fazla mı ciddisin diye düşündüm..Yani işsiz olabilir,hep erkekler mi kadınlara maddi olarak destek olacak doğru..Ama senin durum farklı bildiğin sömürüye geçmiş işten çıktım de ve anlık surat ifadesine bak yeterli olur bence..

Hakaret nerede ? Gosterir misin bence sen hakaretlerin buyugunu sevgilinden duymussun zaten bana ne hacet bedduada degil insallah sag (olmessek) olurda goruruz dedim olacaklari ... okuma anlamada problemmi var doktor hanim

ben öyle anlamadım. kafan anlamıyor pek saygılı bir tabir değil bana göre. siz yorum yapmayın isterseniz benim konuma.

E tamam sen memnunsun, duzelir bilmem ne diyorsun.bosver o zaman yap harcamani. Niye konu aciyorsun.alan razi veren razi. Herkes mutlu. Bize laf soylemek dusmez, konunu kapattir bari. Bizlik birsey yok git evlen madem.

Sen de bilmiyorsun ki aslinda ne yapmak istedigini. Hiccc ılımlı yaklasilmayacak seylere tamam deyivermissin. Gaza getiriyor olabilir sorun senin gaza geliyor olmanda. Bir de hala evlenecegim adam diyorsan parani kullanmasi rahatsiz etmis olsa da o kadar da cok rahatsiz etmemis demektir. Bu adam zaten sana güvenir is bile bakmaz. Gurur denen şeyden yoksun nasıl olsa. Ki bir erkegin bu konuda olmazsa olmazidir bence o gurur.

haklısın devam ederse söylemeye kabul etmicem..

Zamaninda bende biriyle sevgili olma yolundaydim. Ikinci bulusmamizda sigara alacagim bozugum yok. Paran varsa verirmisin demisti. Bende verdim sigarasini aldi paranin ustunu cebine atti.bana vermedi. Sonraki bulusmamizda guclu kuvetli kiz arkadasimi yanima alip bulusmaya gittim.kiz arkadasim lan sen niye kiz kardesimin parasini alip ustunu vermiyorsun deyip sevgili olma yolunu kapatmistim .

E tamam sen memnunsun, duzelir bilmem ne diyorsun.bosver o zaman yap harcamani. Niye konu aciyorsun.alan razi veren razi. Herkes mutlu. Bize laf soylemek dusmez, konunu kapattir bari. Bizlik birsey yok git evlen madem.

memnun değilim memnun olsam neden konu açayim.

benim anlatmaya çalaıştığımda şu. ben işe girene kadar acaip gurur yapıyodu sen benden önce giriyosun diye. bende kafaya takıyo diye üzülüyodum. ama işe girdikten sonra davranışları 180 derece farklı oldu. ezilip üzülecği yerde pişkinleşti. ve bende çok şaşırdım tabiki.

vay arkadaş ben çeyiz alışverişinde "ben bunu beğendim" diyemem utanırım falan diyorum, millet sevgilisine neler neler kitliyor.

akıllı ol kızım beraber mi kazanıyorsunuz? aynı evi mi döndürüyorsunuz? ne mecburiyetin var? ailen istese vermezsin muhtemelen? bütün cevapları okuyamadım da.

aynen öyle ben de kimseden bişey isteyemem. o kazanıyo olsa da isteyemezdim. daha ilk maaşım aileme doğru düzgün bişey almadım üstelik ima da ediyorum. annem bile diyo kızım bana bişey alma biriktir paranı ev al araba al diye..

"maaşımı komple anneme verip ondan harçlık almaya devam edicem" de.
tepkisi ilişkiniz için de fikir olur hem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…