Yazmiyim dedim dedim ama kokusu cikti bu yazidanda ve daha once bicok seyi bu sevgilimle yasadim lafindan belli oluyoki o bisey sanip yasadiklarindan dolayi ayrilmak istemiyorsun gelecek bi sonraki kisiye aciklamaktan yada aciklayamamaktan korkuyorsun bide cok tutucuymus gibi bi onla cik bi bunla cik hos degil diyosun buldugunla bisey yasa evlen ciddi adimmis 9 ayda ailesile tanistirmis ciddi adimlara bak erkek icin aileyle tanistirmak cok basit biseydir kafan hala anlamiyor onu sinirliken dedi affetim bidaha yapmadi yok onuda konustum bidaha olmaz sinir aninda bilmem noldu belli illa evleniceksin evlenmek olsunda camurdan olsun okudukca ne kadar igrenc seyler dondugunu anliyorum burayada yaziyorum o cocuk seni ya terk edecek yada hayati zindan edecek innnnsaallah sag olurda goruruz
hiç hoş bir yaklaşım değil bence arkadaşım . yani nekadar saçma genç bir adamın kız arkadaşının parasına hiç utanmadan sıkılmadan muhtaç olması. bence evlenme kararını vermeden iyi düşün mutluluğa giden ilişlkiler bu yollardan geçmezarkadaşlar ben çalışıyorum yeni girdim işe. sevgilimin henüz işi yok. o yüzden mi bilmiyorum ama. sanki sevgilim biraz benim para kazanıyor olmamı kullanıyor gibi.
mesela onun alma durumu yoktu kredi kartı sorunluydu ve ben aldım teşekkür etti sadece. parasını veririyim diye teklif dahi etmedi. 200 küsür liraydı.
tamam zamaninda yardim etmisti biraz. onlarin yerine mi sayiyor bilmiyorum. ama mesela bana telefon al diyo iste suna gidemedim sen dedin olmadi bidahakine parasini sen verceksin diye bana yaptiriyo. bende o an saflikla tamam dedim. o dedikleri yaklasik 3500 tl filan tutuyor. sonradan anladim cok fazla degil mi. tamam evlencegim insan ama ne biliyim garip geldi.
o işe girse bile benim kadar kazanamıycak. hep mi böyle yapıcak diye düşünmeye başladım açıkçası.
parasında değilim istemem zaten ama en azından teklif etsin yani dimi. yanlış mı düşünüyorum?
Hakaret nerede ? Gosterir misin bence sen hakaretlerin buyugunu sevgilinden duymussun zaten bana ne hacet bedduada degil insallah sag (olmessek) olurda goruruz dedim olacaklari ... okuma anlamada problemmi var doktor hanimniye bu kadar nefret dolu, hakarete varır tarzda konuşuyorsunuz ve beddua ediyorsunuz anlamadım. çok rahatsızsanız okumayın ve cevap yazmayın lütfen. yada daha saygılı olun !
ressssmen kullanılıyorsun
Hakaret nerede ? Gosterir misin bence sen hakaretlerin buyugunu sevgilinden duymussun zaten bana ne hacet bedduada degil insallah sag (olmessek) olurda goruruz dedim olacaklari ... okuma anlamada problemmi var doktor hanim
Kafan almiyor diyecektim ama kirilma diye anlayamadigini soylemeyi secmistim :) anca bu kadar oluyorben öyle anlamadım. kafan anlamıyor pek saygılı bir tabir değil bana göre. siz yorum yapmayın isterseniz benim konuma.
Ciddi bi ilişki yaşamış ve adımlar atmış olabilirsin. Ama evlenmedin ve çocuğun yok yani hala zamanın var demektir.Güzelim teklifler geliyo diyosun seni çekip yiyen biri için fazla mı ciddisin diye düşündüm..Yani işsiz olabilir,hep erkekler mi kadınlara maddi olarak destek olacak doğru..Ama senin durum farklı bildiğin sömürüye geçmiş işten çıktım de ve anlık surat ifadesine bak yeterli olur bence..
bana telefon al diyo
3500 tl filan
Zamaninda bende biriyle sevgili olma yolundaydim. Ikinci bulusmamizda sigara alacagim bozugum yok. Paran varsa verirmisin demisti. Bende verdim sigarasini aldi paranin ustunu cebine atti.bana vermedi. Sonraki bulusmamizda guclu kuvetli kiz arkadasimi yanima alip bulusmaya gittim.kiz arkadasim lan sen niye kiz kardesimin parasini alip ustunu vermiyorsun deyip sevgili olma yolunu kapatmistim .arkadaşlar ben çalışıyorum yeni girdim işe. sevgilimin henüz işi yok. o yüzden mi bilmiyorum ama. sanki sevgilim biraz benim para kazanıyor olmamı kullanıyor gibi.
mesela onun alma durumu yoktu kredi kartı sorunluydu ve ben aldım teşekkür etti sadece. parasını veririyim diye teklif dahi etmedi. 200 küsür liraydı.
tamam zamaninda yardim etmisti biraz. onlarin yerine mi sayiyor bilmiyorum. ama mesela bana telefon al diyo iste suna gidemedim sen dedin olmadi bidahakine parasini sen verceksin diye bana yaptiriyo. bende o an saflikla tamam dedim. o dedikleri yaklasik 3500 tl filan tutuyor. sonradan anladim cok fazla degil mi. tamam evlencegim insan ama ne biliyim garip geldi.
o işe girse bile benim kadar kazanamıycak. hep mi böyle yapıcak diye düşünmeye başladım açıkçası.
parasında değilim istemem zaten ama en azından teklif etsin yani dimi. yanlış mı düşünüyorum?
E tamam sen memnunsun, duzelir bilmem ne diyorsun.bosver o zaman yap harcamani. Niye konu aciyorsun.alan razi veren razi. Herkes mutlu. Bize laf soylemek dusmez, konunu kapattir bari. Bizlik birsey yok git evlen madem.
Sen de bilmiyorsun ki aslinda ne yapmak istedigini. Hiccc ılımlı yaklasilmayacak seylere tamam deyivermissin. Gaza getiriyor olabilir sorun senin gaza geliyor olmanda. Bir de hala evlenecegim adam diyorsan parani kullanmasi rahatsiz etmis olsa da o kadar da cok rahatsiz etmemis demektir. Bu adam zaten sana güvenir is bile bakmaz. Gurur denen şeyden yoksun nasıl olsa. Ki bir erkegin bu konuda olmazsa olmazidir bence o gurur.
vay arkadaş ben çeyiz alışverişinde "ben bunu beğendim" diyemem utanırım falan diyorum, millet sevgilisine neler neler kitliyor.
akıllı ol kızım beraber mi kazanıyorsunuz? aynı evi mi döndürüyorsunuz? ne mecburiyetin var? ailen istese vermezsin muhtemelen? bütün cevapları okuyamadım da.
aynen öyle ben de kimseden bişey isteyemem. o kazanıyo olsa da isteyemezdim. daha ilk maaşım aileme doğru düzgün bişey almadımüstelik ima da ediyorum. annem bile diyo kızım bana bişey alma biriktir paranı ev al araba al diye..
"maaşımı komple anneme verip ondan harçlık almaya devam edicem" de.
tepkisi ilişkiniz için de fikir olur hem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?