sevgilim emrivakiyle kendine bişeyler aldırıyor yardımm??

hafiften ima ettim çok alındı şu an. bakalım ne yapıcak devam edicek mi..
tatlım 11 yıllık ilişkim var ve bi kuruş paramı aldgnı yada kendıne bişey aldrdgnı bilmem. hayat müşterek ama adam dediğinde öyle karı parası yiyecek kadar pasif olmayacak. çok itici

tatlım 11 yıllık ilişkim var ve bi kuruş paramı aldgnı yada kendıne bişey aldrdgnı bilmem. hayat müşterek ama adam dediğinde öyle karı parası yiyecek kadar pasif olmayacak. çok itici

bencede soylersemde kabul etmez..

erkekleri anlamiyorum. nasil bu kadar gurursuz olabiliyolar. ben ona ima edincede cok alindi. herseyi de bana aldiriyosun dedim. neyi sana aldirdinda oyle diyosun diyo....

bende korkuyorum. ise girmeden once soyledigi hersey yalan oldu. gurur yaptigi filan yokmus
Dünyaya asalak bir insanı doyurmak için gelmedin. hayatta istemediğin hiç birşeyi yapmak zorunda değilsin. özgüvenini.her zaman yüksek tut vee kimseye eyvallah etme canım el oğlu bakmaz gözün yaşına şimdiden böyleyse.bir saniye bekleme yol ver

haklisin canim. istemedigim hic biseyi yapmiycam . diyorumya bi an gazla oyle soyledim. yaparim ederim diye. ama yapmiycam kesinliklr. ailesinin durumu bizden iyi yapabilirler herseyi...

Pelincim ciddi manada saf bir kızsın. Öncelikle seven bir erkek sevgilisine o... k... demez. Sen bunu "ama sinir halinde söyledi aşkoom" diye savunursan ve normalleştirmeye çalışırsan evlenince yiyeceğin dayakları da aynı şekilde savunursun artık. Ama sinirli olmadığı zamanlarda bana çok iyi davranır demişsin. Canım ya kıyamam. Lütfediyormuş cidden. A benim saf kızım sana her zaman kötü olsa sen adamdan ayrılacaksın zaten. Sonra seni nasıl sömürsün.

Ciddi bir ilişki yaşıyorum demişsin. Siz kızlar cidden bir erkek gel seni ailemle tanıştırayım deyince sanki kraliyet ailesine gelin gidiyormuşcasına kendinizden geçiyosunuz. Onore oluyorsunuz resmen. Yapmayın ya sırf evlenmiş olmak için gururunuzu bu kadar ayaklar altına almayın ya. Kaldı ki daha 25 yaşındasın. Ben beraber olduğum insanla bir gelecek göremediğim için 30 yaşımda nişan attım. Evet üzüldüm, depresyonlara girdim ama sonra karşıma şimdiki sevgilim çıkınca anladım eski yaşadığım ilişkinin sevgi olmadığını.

Burada yazan bir arkadaş demiş ki dr olabilecek zekaya sahip insanların duygusal zekalarının nasıl bu kadar düşük olduğunu anlamıyorum. Gerçekten çok doğru söylemiş. Herşey size açık ve net gösteriyor ki bu adam sizi sevmiyor. Hiiç boşuna kendinizi kandırmayın.

İnsanlar hiç üşenmemiş oturmuş size paragraf paragraf bu adamın niyetinin farklı olduğunu anlatmaya çalışmış. Üstelik 41 sayfa yorumun tamamı da hemfikir ama siz hala gelmiş "ben daha para yedirmedim, herkes ilişkimize özeniyor, bana kimsenin almayacağı manevi değeri ! büyük hediyeler alıyor, ailesinin maddi durumu aslında iyi, hiç böyle şeyler yapmazdı" deyip bu adamı aklamaya çalışıyorsunuz. O zaman bize de size bu ilişki de bol şans dilemek düşer. Allah size güç kuvvet versin de sevgiliniz sizi ömür boyu sömürebilsin.

sirf beni somurebilnek icin mi evlenmek istiyor yani. oyle olsa benden once karsisina cikanlar benden kat kat daha zenginmis derdi para olsa onlarla evlenirdi. ben para icin benimle birlikte oldugunu dusunmedim hic.

birde neden aklamaya calisayim. aksine saskinligumi dile getiriyorum. ben ise giricem diye gurur yapan insan nasil boyle olabildi diyorum her mesajda farkindaysaniz bu aklamak midir? soyledigi seylere de onay vermedim onun aciklamasini soyledim size.

övdügüm noktalara gelincede. burdaki yorumlarda insanlar bu insan surekli beni asagiliyor modunda yorum yazdigi icin. acikladim normalde oyle biri olmadigini bi dedigimi iki etmedigini gercekten deger verdigini hissettirdiginden bahsettim. bazi kadinlar kocalari her gun dover hakaret eder ona ragmen seviyorum der.. olayin oyle olmadigini aciklamak istedim.

yani bu insan benim surekli parami yiyor surekli hakaret ediyor ben hala yanindayim gibi anlayan arkadaslar var. o yuzden aciklama yaptim.

sirf beni somurebilnek icin mi evlenmek istiyor yani. oyle olsa benden once karsisina cikanlar benden kat kat daha zenginmis derdi para olsa onlarla evlenirdi. ben para icin benimle birlikte oldugunu dusunmedim hic.

mesele zenginlik değil ki burda. kimisi çok zengindir ama kimseye zırnık koklatmaz, kimisi kuru ekmeği bölüşür.
çok zengin olanları sömüremediyse demek ki.

Peki o zaman biz hepimiz yanlış anladık demek ki Sen bilirsin. Kimsenin haddine değil sana ayrıl ya da ayrılma demek. Biz sadece sana az buçuk bu ilişkinin geleceğinde olabilecekleri anlatmaya çalıştık. Mutluluklar o zaman

mesele zenginlik değil ki burda. kimisi çok zengindir ama kimseye zırnık koklatmaz, kimisi kuru ekmeği bölüşür.
çok zengin olanları sömüremediyse demek ki.

dogru oyleside var. mesele cimrilik burda haklisin. yok yok anlattigi kadariyla somurmus. bundan onceki sevgilisinun durumu asiri iyiymis. hatta ayrilma sebeplerinden biride buymus. kizin durumunun cok iyi olmasi. ama kiz hala ariyo bunu. muhtemelen o kizdan da istemistir biseyler aldirmistir...

ben hic yanlis anladiniz diye bi kelime kullanmadimki. yaptigi cok ayip orasi kesin. ne yapabilirim bu durumda diye yardim istedim. hemen sen beni somuruyosun ayrilnak istiyorum diyemem diymi ona...

son durum söyle. once bisey belli etmedim gidicek diye. su an sehir disina gitti donustede askere gidicek. donusunde konusurum dedim. sonra bu benden para istedi. kart yatircam diye. bende ne aldin o kadar dedim. 500 tl istedi. bu sefer de sen hic hesap odemedigin icin dedi birlikte yaptik o borcu dedi. bankamatigi yenilendigi icin para cekememis. ben öyle sorunca gurur yapti. tartistik baya bi. senin paran senin benim param benim dedi.

sonra ertesi sabah yazmis ki parayi hazirla iste gidicekye sehir disina alicam senden. babamdan almadim dedi. bende tamam dedim hazirliyorum ama konusmakta istiyorum. neyse parayi verdim. ve dedimki sen nasil rahat istiyosun benden sunu al bunu al para ver diye dedim. ben senden hayatta isteyemem dedim. nasil yani dedi. ben seni esim olarak goruyorum istiycem tabi. sen de benden istiyceksin. iste bi ayakkabi beenmistim onu orda bana al deseydin ben onore olurdum bayila bayila alirdim filan diyo. dedim beni yerin dibine de soksan ben bana o ayakkabiyi al demem. ben anneme bile diyemedim ki bana telefon al diye dedim. sasirdi tabi. ben oyle bi iliski hayal etmedim filan dedi. iyi ki telefony almadan iste bisey daha demisti onu odemeden soyledin yoksa cok mahcup olurdum dedi.

bende ona gore davranirim bundan sonra filan diyo. bakalım vercek mi o parayı ustelik lazim dedim bisey alcam dedim biliyor yani...

sen hiç hesap ödemediğin için birikti demesi tuhaf olmuş. ne yani lokmalarını mı saymış dicem olmayacak şimdi

valla adam isi iyice yuzusuzluge vurmus
sen yedin bu parayi demis, ben olsam o 500 ude bu adamida birakirim , verdiklerimin ustune bi br su içerim bakarim yoluna
yoksa daha çokkk 500 ler gidecek senden benden soylemesi

valla adam isi iyice yuzusuzluge vurmus
sen yedin bu parayi demis, ben olsam o 500 ude bu adamida birakirim , verdiklerimin ustune bi br su içerim bakarim yoluna
yoksa daha çokkk 500 ler gidecek senden benden soylemesi

dimi. ben işe girmeden gurur yapan adam uçtu gitti. çok şaşırdım bende...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…