sevgilim emrivakiyle kendine bişeyler aldırıyor yardımm??

aileme vermedigimi biliyor. birikim yaptimi da biliyor. euro aliyorum. aynen bencede yakismiyor. dedim zaten beni kesseler senin dedigin gibi isteyemem bana gercekten cok ilginc geldi boyle istemen dedim.

1- telefon istemesi?
2- kurs parası istemesi?
3- ihtiyaç için isteyip euro alması?

aslında 3 kez istemiş oluyor, ister nesne olarak ister belli bir miktar para olarak...

arkadas surekli para veriyosun tarzinda yazmisti onun icin dedim surekli vermiyorum diye. aynen telefon ve kurs ta istemisti. telefon alirsin bana dedi asker donusu onun teli benim olcakmis. bende diyorumya o zamanlar anlamadim bi de ilk maas heycani tamam demistim. sonra garip geldi soyledim ona. savunmasi sende benden isteseydin ben iyi hissederim olmustu.. ben isteyemem dedim o da iyi ki almadan soyledin dedi.. zaten bu olayda yeni oldu. simdide gidiyor iste :/

evet şu an o para nerde ki?

yani adam askerdeyken pelin parayı isteyecek olursa nasıl alacak? bankadan mı?
enteresan...

para onda tabi varsa oyle bi para. arkadaslar almadi diyince supheye dustum bende. acemilige geldiginde isterim olmadi. sonucta veremiycek olsa oyle diyemez heralde diye dusunuyorum..

yani 3 kez para (veya telefon vb) isteme girişimi oldu bu adamın. ve bu adamın aslında bir geliri var: dediğinize göre bir evin kirasını alıyormuş. valla büyük bir lüks. ee o zaman kira parası nasıl yetmiyor ki de para istiyor?

ya uzun lafın kısası arkadaşım, ben bu adamın askerliğini bile beklemez ayrılırdım. "benim bu ilişkiden beklentilerim farklıydı, böyle bir ilişki hayal etmemiştim" (hani o da o tarz bir şey dedi ya sana, hani böyle deyince anlar belki...) der ayrılırdım.

Cidden teşekkür ederim. Normalde tüm konularına bakarım konu sahiplerinin bunu okumamıştım.

Sayenizde aydınlandım. Konu sahibi yazmamıştım ya hani hoş değil diye. Sevgiliniz bana göre, tamamen benim fikrime göre, terbiyesiz ve karaktersiz olduğu gibi dolandırıcı da.

Ve bir insan hakkındaki en iyi fikri yanındaki insan verir. Başka da bir şey yazmayacağım konunuza.

iş güvenliği kursuna da gidiyorsa ne mühendisi? - yanlış bilmiyorsam öyleydi - 84 le atanabiliyor muymuş?

harita muhendisi. tercihte yapicak torpilde kullancak devlete girmek icin asker donusu. oyle diyor tabi bu saatten sonra neye inancami sasirdim kizlar :/

para onda tabi varsa oyle bi para. arkadaslar almadi diyince supheye dustum bende. acemilige geldiginde isterim olmadi. sonucta veremiycek olsa oyle diyemez heralde diye dusunuyorum..

Dalga geçtiğimi düşünme ama senin durumunla çok benzerlik gördüğüm için 8 sezon "house" dizisi izlemeni öneriyorum, herkesin yalan söyleyebileceğini başka türlü anlayamayacaksın

Arkadaşım bence hic düsünmeden ayrilmalisin bu adamdan cok ciddi soyluyorum bak yarin öbür gün evlendigin zaman daha beter olur resmen sen çalisirsin o yer benim esim hayatim boyunca 1 çöp istemedi benden sevgiliyken ben hediye alirdim kizardi hatta..biri ikisi yok bunun devami gelir kardesim bikere istemesi bile yeterli erkek dedigin gururlu olur ya cep telefonu istemek ne demek benim arkadasimin sevgilisi boyleydi onu al bunu al yapardi arkadasimda alirdi sonra ayrildi arkadasimdan baskasiyla evlendi smdi onu hatrladim sakin kendini kullandirtma parani yiyo resmen

evet 3 kez oldu tam. basta anlamadim.gercekten iyi niyetli dusundum. ama sonra fazla geldi.acaba o ise girince ben ondan istesem nasil tepki verir.

parasi yetiyor yetmemesi imkansiz babasi ekstra da veriyodur..
iste askere gitmeseydi enine boyuna konusurdum acik acik simdi napicami sasirdim...

bazen bütün gemileri yakmak gerekir...

ki konunun geçmişini de okuyunca (üstte bir arkadaş alıntılamış), gerçekten bu adamla vaktini boşa harcıyorsun arkadaşım...

ama tabi senin hayatın, seçimlerinden sen sorumlusun. biz sadece burda sana öneri yapabiliyoruz. gerisi sana kalmış.

evet gercekten istemesi utanc verici bisey. ben hayatta yapamam. ona da dedim sok ettin beni diye acik.acik konustum.

insan kullanildigini hissedince cok kotu oluyor. paranoyak oluyosun en ufak biseyde. zaten su an evlilik gibi bi durum yok. boyle biriyle evlenemem. ama askere gittigi icinde acik acik konusamadim kotu cunku su an :/

Dalga geçtiğimi düşünme ama senin durumunla çok benzerlik gördüğüm için 8 sezon "house" dizisi izlemeni öneriyorum, herkesin yalan söyleyebileceğini başka türlü anlayamayacaksın
'Everybody lies' diyosun.
Bence ilk 5-6 sezonu izlesin sonra biraksin. 6. sezondan sonra bildigin pembe diziye bagladi.

heh buna eminim işte, yapacağın sadece açık açık konuşmak olurdu. Her hangi bir yaptırımın olmayacağı için de bir başka en sonunda "yaaaa aslında hiç de öyle değilmiş o işin aslı, ben ne kadar art niyetli düşünmüşüm" diyeceğin olaya kadar lay lay lom hayat devam ederdi.

Öyle değil de bari ya dostum İmtihan gibi yeminle, sana yazarken hayatında kötü nedir bilmeyen insana zorla kötülükleri gösteriyor gibi hissediyorum. Boğaz köprüsü senin değil, o gazozu içme, istanbul yolu o tarafta değil

evet param onda kalcak. vermemesi de ayip cidden. biliyor nasilsa parasi var ona guveniyor sanirim. gercekten onun yerine kendimi koyuyorumda büyük genislik yaptigi. ben hayatta yapamam. euro bile alsam aninda veririm saklayamam. ama nasil konuscam su an bilmiyorum. seviyorumda. ama boyle biriyle evlenmek istemem keske boyle olmasaydi...

fazla mi iyi niyetliyim :/ ne biliyim ya inaniyorum bi insanin soyledigi seylere yalan ihtimalini dusunemiyorum...

Anliyorum seni ama bence bian önce konusmalisin bide simdi askere gidiyormus araya zaman giricek bence uzatmadan direk bitir bu işi benim fikrim bu cunku bu tarz insanlar asla duzelmezler belliki bunu aliskanlik haline getirmis ve insan kullanmayi seviyo en nefret ettigim erkek tipi ve ben erkek bile diyemiyorum bu tarz insanlara erkeklik bu degil yani ayıptır ya

acemiligi bitip geldiginde usta birligine gidicek. geldiginde konusmayi dusunuyorum.

evet kullanmayi seven biri. yeni yeni anliyorum. genel olarak otlakci diye tabir edebilegim bi yapisi var. ama bazende beklenmedik sekilde sasirtabiliyor. hani hepte otlakci degil. mesela.magazalarda filan bile alisveris yaparken indirim yaptiriyor fazlaca. birebir hic denk gelmedim ama kendi anlatiyor. bende ne gerek var o kadar pazarliga cingene gibi dedim 3 kurus fazla veririm nolcak. ama o oyle dusunmuyor. bunlari da yeni anladim gercekten. ben ise girince tam olarak ortaya cikti kisiligi sanki...

Son düzenleme:
fazla mi iyi niyetliyim :/ ne biliyim ya inaniyorum bi insanin soyledigi seylere yalan ihtimalini dusunemiyorum...

Tamam da Pelin, eski erkek arkadaşının - bu tabirden de nefret ederim ama - kadın pazarladığı dedikodusunu bile iki konuşmasıyla "hmm, demek öyle değilmiş, ben yanlış anlamışım" diye meşrulaştırmamış mıydın? daha ne diyeyim? Fazla iyi niyetli olma sınırlarında bir sorun var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…