sevgilim emrivakiyle kendine bişeyler aldırıyor yardımm??

o konu apayri. o soylenen laf tamamiyle kime soylendigi belli olmayan bisey gercekten dedikoduydu. cunku eski erkek
arkadasimin nasil biri olduguni fazlaca ogrendim ayrildiktan sonra bi cok kisiden. oyle biseyleri yokmus. sadece alkol kullanan gece hayati olan rahat biriymis iste..

bu arada sizde eski konularimi mi yuzume vuruyorsunuz....

Neden yüzüne vurayım canım, konu iyi niyet, hafızam da iyidir, kınıyor gibi anladıysan kusura bakma.
Fakat insanların yalan söyleyebilmesini konduramamak gerçekten insanı tamamen savunmasız bırakan bir özellik.
Bu tavrın sadece sevgili vs. durumlarında karşına çıkmayacak başka zamanlarda da suistimale açık.

Son düzenleme:
O adam değişmez güzellim otlakçının kralı hemde belli ayy nekdar çirkin ya sinir geldi valla okurken konunu hata sende demiyorum iyi niyetinden almissin sevginden gözün görmemis bunlari ama hala daha onunla birlikte olmaya devam edersen bu dakikadan sonra hata sende derim artik bazi seyleri anlamissin cunku tek tavsiyem kendini kullandirtma yol ver gitsin

biliyorum caninda yandi zaten bu ozelligimden dolayi. ama bu seferde her soylenene acaba yalanmi diyerek bakarsam nasil olcak kime guvenir insan

biliyorum caninda yandi zaten bu ozelligimden dolayi. ama bu seferde her soylenene acaba yalanmi diyerek bakarsam nasil olcak kime guvenir insan

Kendi prensiplerinle oluşturduğun etrafındaki çembere dokunan bir insanı sileceksin (silmek bir daha yüzüne bakmamak değil, bir daha onlara karşı asla gardını düşürmemek) o kadar. Diğerlerinin de kötü olduklarına kesin emin olana kadar iyi davranmaya devam edeceksin, o kadar da zor değil practice makes perfect

aynen baslarda gozum gormedi hic anlamadim. biseyde almadim zaten. telefonda almadim kursunu da odemedim. degisecegini bende dusunmuyorum. onumdeki secenekler belli. ya ayrilcam, ya oyle kabul edip para yedircem yada bende ona benziycem biseyler aldircam ona zorla..

sevmiyorum desem yalan olur. hatta cok seviyodum bu olaylari cikana kadar. ayrilik diyince nefesim daralirdi bogulurdum. cunku bi cok acidan mutlu ediyor insani. cok romantik, dusunceli bi yere gitme dendiginde gitmez. hatta iliskide hatalari odunluklari yapan ozur dileyen ben olmusumdur hep. o hep ince dusunur hata yapmaz. ama son olaylari ve bu huyu cok berbat gercekten...

Berbat ötesi hatta bak herseyi anlarim sevgilin odundur romantik degildir sinirlidir sorumsuzdur falan vs vs seven insan bunlarin bircoguna katlanir çene yapariz soyleniriz ama sevgimizden vazgecmeyiz..ama hayatim senin sevgilininde huyu yenilir yutulur bisey degil anladin mi boyle bi erkegin yaninda 1 dakika durmam ben ya ne bu şimdiden bunu yapiyosa bide bunu aliskanlik haline getirmis evlenince nolucak peki ? Doyurabilcekmisin onu elden ayaktan düşene kdar çalışır beslersin artik onu şuan bukdar rahatlikla sana biseyler aldiran insan evlendiginde nolur hic dusundun mu isteklerinin önü arkasi kesilmez iyi dusun derim ben

yok ben oyle biriyle kesinlikle yapamam ki mesela ise girince benden az alicak buyuk ihtimal ben onu bile dusunuyodum nasil olur diye. ki bu ben ilk ise girdigimde cok gurur yapti sen calisiyosyn bak ben giremedim filan teselli ediyodum..bi yandan da diyodum bak nasil kafaya takiyor. diyodu ise girmeden annenle tanismam ben askere gidip gelip ise gircem oyle taniscam diyodu.

iste evlenince senin paran senin diledigin gibi harca hesap sormam diyodu. ben diyodum olur mu oyle sen ben olmaz evlenince diye. ama soyledikleri sanki laftaymis gibi. boyle biriyle evlenmem tabikii....

Hakkinda hayirlisi olsun cnm umarim diledigin gibi olur hersey

bir şey sorucam, askere gidecek olan adam senden neden kurs parası istedi? ne ara gidecek ki kursa? madem gelince işe başlayacakmış, ne kursu bu anlayamadım.

is guvenligi kursu. calisirken daha fazla maas alabilmek icin gidicek. normalde muhendis is guvenligi uzmaniligini ek is gibi yapicakti.

toleransli degilim oyle olsam dediklerini yapar
adama da rahatsizligimi hissettirmezdim.

paramla yatirim yapmasina da kizdim. biraz beklesin bakalim donuste istemeyi dusunuyorum... simdi askere gidiyor...

anlatamadik degil olay. boyle bisey ilk defa oldu sasirdim haliyle. parami da istemeyi dusunuyorum. adamda var ückagitcilik bu kesin. geriye bakip dusundugumde daha da iyi anladim...

Bayadır takipteyim bu konuyu
paranı iste bakalım verecek mi vermezse bi ders çıkarıp yol yakınken ayrılırsın umarım

gurursuz bir erkek sevgilin.. hic kusura bakma..

aynen öyle para mevzusunda yüzsüz. ve üçkagitci ve asiri uyanik. bu uyanikligi her konuda. bazen oyle seyleri dogru biliyo ki. su soyle yapicak bu boyle yapicak diyo aninda cikiyo dedikleri.. sasirtiyo beni. degisik bi zekasi var (kotu anlamda diyorum)

Ailesinin para isteyemiyo fakat senden istiyo... ona soyle bi yogggg ya demek istiyorum. Birde iliskide Sen Al dersen alincakmis o Al denirse alincakmis. Bak sen. Boyle der tabi adamda kaybedicek birsey yok cunku isi, parasi yok.Bu ikna kabiliyetini ve Samimiyeti ailesiyle kursun once bi... nihayetinde sen sadece sevgilisisin.

ailesinden de ister bu. ailemden isteyemiyorum diyerek almadi benden. amaci neydi cozemedim anlayamadim. ben lafini yapinca mi fikir degistirdi bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…