Tamam da Pelin, eski erkek arkadaşının - bu tabirden de nefret ederim ama - kadın pazarladığı dedikodusunu bile iki konuşmasıyla "hmm, demek öyle değilmiş, ben yanlış anlamışım" diye meşrulaştırmamış mıydın? daha ne diyeyim? Fazla iyi niyetli olma sınırlarında bir sorun var.
o konu apayri. o soylenen laf tamamiyle kime soylendigi belli olmayan bisey gercekten dedikoduydu. cunku eski erkek
arkadasimin nasil biri olduguni fazlaca ogrendim ayrildiktan sonra bi cok kisiden. oyle biseyleri yokmus. sadece alkol kullanan gece hayati olan rahat biriymis iste..
bu arada siz de eski konularimi mi yuzume vuruyorsunuz....
O adam değişmez güzellim otlakçının kralı hemde belli ayy nekdar çirkin ya sinir geldi valla okurken konunu hata sende demiyorum iyi niyetinden almissin sevginden gözün görmemis bunlari ama hala daha onunla birlikte olmaya devam edersen bu dakikadan sonra hata sende derim artik bazi seyleri anlamissin cunku tek tavsiyem kendini kullandirtma yol ver gitsinacemiligi bitip geldiginde usta birligine gidicek. geldiginde konusmayi dusunuyorum.
evet kullanmayi seven biri. yeni yeni anliyorum. genel olarak otlakci diye tabir edebilegim bi yapisi var. ama bazende beklenmedik sekilde sasirtabiliyor. hani hepte otlakci degil. mesela.magazalarda filan bile alisveris yaparken indirim yaptiriyor fazlaca. birebir hic denk gelmedim ama kendi anlatiyor. bende ne gerek var o kadar pazarliga cingene gibi dedim 3 kurus fazla veririm nolcak. ama o oyle dusunmuyor. bunlari da yeni anladim gercekten. ben ise girince tam olarak ortaya cikti kisiligi sanki...
Neden yüzüne vurayım canım, konu iyi niyet, hafızam da iyidir, yargılar gibi anladıysan kusura bakma.
Fakat insanların yalan söyleyebilmesini konduramamak gerçekten insanı tamamen savunmasız bırakan bir özellik.
Bu tavrın sadece sevgili vs. durumlarında karşına çıkmayacak başka zamanlarda da suistimale açık.
biliyorum caninda yandi zaten bu ozelligimden dolayi. ama bu seferde her soylenene acaba yalanmi diyerek bakarsam nasil olcak kime guvenir insan
O adam değişmez güzellim otlakçının kralı hemde belli ayy nekdar çirkin ya sinir geldi valla okurken konunu hata sende demiyorum iyi niyetinden almissin sevginden gözün görmemis bunlari ama hala daha onunla birlikte olmaya devam edersen bu dakikadan sonra hata sende derim artik bazi seyleri anlamissin cunku tek tavsiyem kendini kullandirtma yol ver gitsin
Berbat ötesi hatta bak herseyi anlarim sevgilin odundur romantik degildir sinirlidir sorumsuzdur falan vs vs seven insan bunlarin bircoguna katlanir çene yapariz soyleniriz ama sevgimizden vazgecmeyiz..ama hayatim senin sevgilininde huyu yenilir yutulur bisey degil anladin mi boyle bi erkegin yaninda 1 dakika durmam ben ya ne bu şimdiden bunu yapiyosa bide bunu aliskanlik haline getirmis evlenince nolucak peki ? Doyurabilcekmisin onu elden ayaktan düşene kdar çalışır beslersin artik onu şuan bukdar rahatlikla sana biseyler aldiran insan evlendiginde nolur hic dusundun mu isteklerinin önü arkasi kesilmez iyi dusun derim benaynen baslarda gozum gormedi hic anlamadim. biseyde almadim zaten. telefonda almadim kursunu da odemedim. degisecegini bende dusunmuyorum. onumdeki secenekler belli. ya ayrilcam, ya oyle kabul edip para yedircem yada bende ona benziycem biseyler aldircam ona zorla..
sevmiyorum desem yalan olur. hatta cok seviyodum bu olaylari cikana kadar. ayrilik diyince nefesim daralirdi bogulurdum. cunku bi cok acidan mutlu ediyor insani. cok romantik, dusunceli bi yere gitme dendiginde gitmez. hatta iliskide hatalari odunluklari yapan ozur dileyen ben olmusumdur hep. o hep ince dusunur hata yapmaz. ama son olaylari ve bu huyu cok berbat gercekten...
Berbat ötesi hatta bak herseyi anlarim sevgilin odundur romantik degildir sinirlidir sorumsuzdur falan vs vs seven insan bunlarin bircoguna katlanir çene yapariz soyleniriz ama sevgimizden vazgecmeyiz..ama hayatim senin sevgilininde huyu yenilir yutulur bisey degil anladin mi boyle bi erkegin yaninda 1 dakika durmam ben ya ne bu şimdiden bunu yapiyosa bide bunu aliskanlik haline getirmis evlenince nolucak peki ? Doyurabilcekmisin onu elden ayaktan düşene kdar çalışır beslersin artik onu şuan bukdar rahatlikla sana biseyler aldiran insan evlendiginde nolur hic dusundun mu isteklerinin önü arkasi kesilmez iyi dusun derim ben
Hakkinda hayirlisi olsun cnm umarim diledigin gibi olur herseyyok ben oyle biriyle kesinlikle yapamam ki mesela ise girince benden az alicak buyuk ihtimal ben onu bile dusunuyodum nasil olur diye. ki bu ben ilk ise girdigimde cok gurur yapti sen calisiyosyn bak ben giremedim filan teselli ediyodum..bi yandan da diyodum bak nasil kafaya takiyor. diyodu ise girmeden annenle tanismam ben askere gidip gelip ise gircem oyle taniscam diyodu.
iste evlenince senin paran senin diledigin gibi harca hesap sormam diyodu. ben diyodum olur mu oyle sen ben olmaz evlenince diye. ama soyledikleri sanki laftaymis gibi. boyle biriyle evlenmem tabikii....
Hakkinda hayirlisi olsun cnm umarim diledigin gibi olur hersey
bir şey sorucam, askere gidecek olan adam senden neden kurs parası istedi? ne ara gidecek ki kursa? madem gelince işe başlayacakmış, ne kursu bu anlayamadım.
acaba işine olan yardımından dolayı mı bu kadar toleranslısın bu adama karşı?
tamam uzun uzun tartıyorsun anlamaya çalışıyorsun da yani şu son yaptığına da inanma artık pelin?
böyle sürpriz mi olur canım ya?
çevir kazı yanması yapmış sen biraz tepki verince para ile ilgili.
ne hakkı var senin paranla senin adına yatırım yapmaya ayrıca ki zaten kesinlikle de doğru değildir.
aynen. ben de rahatsız olurum şahsen, kocam olsa hadi bir nebze, sonuçta ortak hesabınız olur, ama sevgiliyken insanın böyle hesaplar içine girmesi, yatırım yapacaksa bile sonradan söylemesi.. şahsen bu adamın güvenilir hiç bir yanı olmadığı konusunda hala hem fikirim. bu öyle bir adam ki, mesela gider ev alır, ama o evin parasını bi şekilde konu sahibine ödetir, öyle de kıvrak yani... ilerde bu durum olursa hiç şaşırmam... konu sahibi ise "adam yatırım yaptı" diye saf saf düşünüyor. yahu adam KENDİNE yatırım yapıyor... bunca sayfadır yazdık hala anlatamadık....
Bayadır takipteyim bu konuyu
paranı iste bakalım verecek mi vermezse bi ders çıkarıp yol yakınken ayrılırsın umarım
gurursuz bir erkek sevgilin.. hic kusura bakma..
Ailesinin para isteyemiyo fakat senden istiyo... ona soyle bi yogggg ya demek istiyorum. Birde iliskide Sen Al dersen alincakmis o Al denirse alincakmis. Bak sen. Boyle der tabi adamda kaybedicek birsey yok cunku isi, parasi yok.Bu ikna kabiliyetini ve Samimiyeti ailesiyle kursun once bi... nihayetinde sen sadece sevgilisisin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?