Alma verme aldıysan da verdiysen de laf etme....
Aldıysan verdiysen helal et
Almadıysanız ve almayı da düşünmüyorsan kafana takıp sorun yapma
Ya bilmiyorum da, erkeğin böylesinden anında buz gibi soğurum ben. Nerde kaldı onun bu ilişkideki rolü? O bayan olmuş, sen erkek. Ne yapayım böyle işi. Aman geride dursun.
Ya bilmiyorum da, erkeğin böylesinden anında buz gibi soğurum ben. Nerde kaldı onun bu ilişkideki rolü? O bayan olmuş, sen erkek. Ne yapayım böyle işi. Aman geride dursun.
Cebinde beş kuruş olmayan adam telefon derdine neden düşüyor onu anlamadim ben?
Yok mu telefonu bir de 3500 tutuyor istediği şeyler. Anasi babasından istesin 500 liralik telefon vs neyine yetmiyormuş?
Kadinin da böylesini hic sevmem ama erkeklerde iğrenç ötesi oluyor bu durum
basından beri takip ediyorum canım sevgilin bir tuhaf nasıl diyeyim şark kurnazı...ama artık isteme o parayı daha fazla para muhabbetlerine girmeyin seni de küçültür daha fazla lafını etmek değmez...bırak vericek adam getirip verir zaten sen istesende istemesende...sen daha fazla dillendirme...
vermezse de bırak bence artık 500 liralık adammış der geçersin...
toleranslı ve sakinsin.ya da ben fevriyim insanları kısa sürede siler atarım.toleransli degilim oyle olsam dediklerini yapar
adama da rahatsizligimi hissettirmezdim.
paramla yatirim yapmasina da kizdim. biraz beklesin bakalim donuste istemeyi dusunuyorum... simdi askere gidiyor...
toleranslı ve sakinsin.ya da ben fevriyim insanları kısa sürede siler atarım.
çünkü önsezilerime çok güvenirim.
olumsuz bir elektrik aldıysam da anında uzaklaşır ve de uzaklaştırırım.
tabi senin bileceğin bişey.
ama anlattığın profil çok parlak değil.
şu son söylediği masalın da yalan olduğu malesef çook sırıtıyor.
sen o parayı iste,alır verir istediğin zaman.
asla bilemezssin o parayı senin paranla mı aldığını veya sen isteyince mi temin ettiğini.
farkındasın değil mi.
yani çıkarıp vermesi ile hallolacak bir durum yok.
genel tabloya baksan.
adam uyanık bir tip ve sen onun nerede doğru nerede yalan söylediğini bile kestiremiyorsun.
ama bu adamın mali durumunun iyi olması,gelecekte iyi bir iş yapacak olması vs. senin aklını karıştırıyor.
aksi olsa çoktan atardın heralde başından.
bence de kendine denk,özü sözü bir adam gibi bir adam bu pelin.bence o parayi almadi. kendi euro su varmis. isterse onlardan veririm diye dusundu. çünkü makbuzu gormek istiyorum dedim. makbuz vermedi dedi. aldigi yeri soyledi. yalan soyledigini basta anlamadim. ama boyle bisey icin bile yalan söylüyorsa bu insana daha güvenemem...askerde oldugu icinde soramiyorum....
inanin mali durumunun yada iyi bir isi olacagi ayrilmama engel bisey degil. mali
durumu oyi evet ama oyle cok cok iyi degil. benim isim ondan her turlu iyi maasimda iyi. hani maddi bi dusuncem olsa ayrilip kendi meslegimden birini bulurum. ki illaki cikar karsima biri. birini bulma derdi degil yada para degil yani ayrilmama sebebim..
bence de kendine denk,özü sözü bir adam gibi bir adam bu pelin.
böyle kıvıran oyuncu adamlardan hayır gelmez.
erkek dediğine güveneceksin,bi öyle bi böyle sallamak olmaz.
çok laf yalansız olmaz derler canım.
bu derece abuk açıklamaların da doğru olması imkansız.
eee kendi eurosu da varmış evde.yalan bulması zor olmamış.
senden aldığını de harçlık yaptı belki.
sen askerden dönene kadar bu adamı bekleyecesin heralde.
kısa mıydı bari?
bence o parayi almadi. kendi euro su varmis. isterse onlardan veririm diye dusundu. çünkü makbuzu gormek istiyorum dedim. makbuz vermedi dedi. aldigi yeri soyledi. yalan soyledigini basta anlamadim. ama boyle bisey icin bile yalan söylüyorsa bu insana daha güvenemem...askerde oldugu icinde soramiyorum....
inanin mali durumunun yada iyi bir isi olacagi ayrilmama engel bisey degil. mali
durumu oyi evet ama oyle cok cok iyi degil. benim isim ondan her turlu iyi maasimda iyi. hani maddi bi dusuncem olsa ayrilip kendi meslegimden birini bulurum. ki illaki cikar karsima biri. birini bulma derdi degil yada para degil yani ayrilmama sebebim..
evet oyle oldu buyuk ihtimalle. dogruyu soylemesiydi onemli olan. insan nasil inanir ki bundan sonra...
aslerligi kisa dönemm. en aziindan acemilikten dönene kadar bekliycem...
yalan söylediğini düşünüyorsunuz niye bekliyorsunuz konuşmak için? asker olması niye sizi engelliyor ki anlamadım.
kizar son durumu bildiriyorum. o konular tekrar acildi ve tartistik yine. gecmiste herkesin hatasi olabilir dedim. seninde olmus dedim. kendi yaptigu hatalari kabul etmiyor..
ben yasananlari anlatsam helal olsun nasil kabul etmissin derler diyo. eski sevgilim duzgun biri degilmis ondan sonra bunun gibi birini buldugum icin sukretmeliymisim. iste eski sevgilim gelip anlatmistiya olanlari oyle biseyi kabul etmek cok zormus. bende uzerine gittim. belki yapmamaliydim askerdi ama konulari acan o oldu aslinda. kavga kiyamet koptu.
ayril benden o zaman diyo. su an sen bitiriyosun diyo. bende zorla tutamam yanimda dedim. daha onceden ayrilmak istedigimde boyle demiyodun noldu simdi diyo. eve onceden ayrilmak istemisti bi kac kez ben yalvar yakar ikna ettim. her seferince yalvaricagimi dusunuyor saniirm.
ne biliyim kizlar epey tartistik. ayrilmaliyim biliyorum. ama cok zor geliyor ve onun net dusuncelerini anlamiyorum
akil verin nolur
Canım bundan koca olmaz..insanda az onur olur.arkadaşlar ben çalışıyorum yeni girdim işe. sevgilimin henüz işi yok. o yüzden mi bilmiyorum ama. sanki sevgilim biraz benim para kazanıyor olmamı kullanıyor gibi.
mesela onun alma durumu yoktu kredi kartı sorunluydu ve ben aldım teşekkür etti sadece. parasını veririyim diye teklif dahi etmedi. 200 küsür liraydı.
tamam zamaninda yardim etmisti biraz. onlarin yerine mi sayiyor bilmiyorum. ama mesela bana telefon al diyo iste suna gidemedim sen dedin olmadi bidahakine parasini sen verceksin diye bana yaptiriyo. bende o an saflikla tamam dedim. o dedikleri yaklasik 3500 tl filan tutuyor. sonradan anladim cok fazla degil mi. tamam evlencegim insan ama ne biliyim garip geldi.
o işe girse bile benim kadar kazanamıycak. hep mi böyle yapıcak diye düşünmeye başladım açıkçası.
parasında değilim istemem zaten ama en azından teklif etsin yani dimi. yanlış mı düşünüyorum?
Bu adamın sana saygısı da yok bir erkek evlenmeyi ďüşünďüğü kiza böyle yapmaz emin ol..arkadaşlar ben çalışıyorum yeni girdim işe. sevgilimin henüz işi yok. o yüzden mi bilmiyorum ama. sanki sevgilim biraz benim para kazanıyor olmamı kullanıyor gibi.
mesela onun alma durumu yoktu kredi kartı sorunluydu ve ben aldım teşekkür etti sadece. parasını veririyim diye teklif dahi etmedi. 200 küsür liraydı.
tamam zamaninda yardim etmisti biraz. onlarin yerine mi sayiyor bilmiyorum. ama mesela bana telefon al diyo iste suna gidemedim sen dedin olmadi bidahakine parasini sen verceksin diye bana yaptiriyo. bende o an saflikla tamam dedim. o dedikleri yaklasik 3500 tl filan tutuyor. sonradan anladim cok fazla degil mi. tamam evlencegim insan ama ne biliyim garip geldi.
o işe girse bile benim kadar kazanamıycak. hep mi böyle yapıcak diye düşünmeye başladım açıkçası.
parasında değilim istemem zaten ama en azından teklif etsin yani dimi. yanlış mı düşünüyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?