sevgilim emrivakiyle kendine bişeyler aldırıyor yardımm??

Sen bilirsin, şöyle ki; askerdeki sevgilimden ayrıldım diyen kıza hani genel bir tepki var ya, nasıl olur da zor gününde yanında olmazsın sevdiğinin diye, senin tek hatan daha önce bitirmemiş olmak bence. Dersin ki bu yaşadıklarımı unuturum, gelinceye kadar susarım sonrasında da mutluluğumuz o kadar muhteşem olur ki, aklıma bile getirmeye vaktim olmaz sorunları, ona da diyecek bir lafımız zaten olamaz fakat şükredeceğin biri değil karşındaki başka erkeklerden, (hepsinden değil), teyit alırsın helal olsun kabul etmiş falan diye ama kadınlara pek anlatma dostum konunun tüm yorumlarından biliyorsun çünkü az çok bizi

Bu adamın sana saygısı da yok bir erkek evlenmeyi ďüşünďüğü kiza böyle yapmaz emin ol..

dimi. ama evlenmiycegini de dusunmedim hic cunku ailesiyle samimi olmami istiyor. hani bi cekincesi yok. annenle tanismak istiyor. benimle ciddi dusunuyor ama o konu hep aklini kurcaliyor anladigim kadariyla. bilemiyorum cidden kisilik bozuklugu da var bence. cunku adam ne istedigini nasil dusuncegini bilmiyor. diyorumya sinirlenince tum ipleri bi anda koparabiliyor. gerekcesi de su benim gibi adama bunu diyebiliyosan bitsib gitsin. ego tavan cidden. o hic hata yapmamis. cunku kimseyle opusmemis. dedim ama o kiz gunlerce sende kalmis yataginda uyumus sen onun oldugu sehre gitmissin. bunlar hata degilmis. ama benim yaptigim hataymis.

evlenmeden önce bunlar hiç hoş değil...evli olsanız yinede bi yere kadar ama evleneceğin erkeğin sana bunları yapması hoş değil.bence bi süre taktik değiştir..maddi durumunla ilgili..aileme para verdim,onlara kredi çektim bu aralar zor durumdayım hatta ondan fikir bile al sence ne yapmalıyım falan de..bi bak bakalım sana yaklaşımı nasıl olacak?

Ayrilacaksin. Zor gelmesin lütfen. Bence ayagina kapanip yalvarmak cok daha zor gelmeli...

tamam anliyorum onu da kolay degil. ama ben
yeterince alttab aldim ve yemin ederim bisey yasamadim. insablar neler yasiyor Allah askina bu kadar kinanacak bisey yapmadim...

ama o bunu kabul etmiyor... ama birakamiyorda. ve anladi su an benim ayrilabilecegimi. sen fisi cekiyorsub bugun dedi. ve ben askerdeyken diyor. bilemiyorum ne yapicagimi. eskisi kadar icim yanmiyor ama....

Sen çalış o sefasını sürsün maanasında evleneceğin erkek mı bu ? otur bı düşün ıstersen. O kazanıp sana vereceğıne tam tersı oluyor sızde . Canım acıkcası evlendığındede bu böyle gıder dıye düşünmüyor değılım

Ayrilacaksin. Zor gelmesin lütfen. Bence ayagina kapanip yalvarmak cok daha zor gelmeli...

yok bu saatten sonra yalvarmiycagimi o da biliyor. gecmiste sevgiden gozum biseyi gormuyordu. benden ayrilcak diye odum kopuyordu. gururumu coook ayaklar altina aldim. bugun ona sasirdi zaten. ben askerdeyim ve seni yanimda zorla tutamam diyordun. bunca zaman boyle bi laf etmemistin diyor.

askerde istemezdim bunlari konusmak ama ne
yapabilirim

Benim erkek arkadaşim ailesiyle tanıştırdı yemeğe,caya davet ettiler kac defa. Tüm yakınlarıyla tanıştırdı.Beni her akrabasının düğününe el ele götürdü..ve neticede bitti..bunlar kriter olamaz onlara aldanma

zaten para biriktiriyorum. haberi var. maasimi alinca euro yapiyorum direk. vermeyi de dusunmuyorum..

evet olamaz haklisin. ama sonucta ciddiyetten kacsa yapmaz. erkek arkadasin mi ayrilmisti senden ?

evet olamaz haklisin. ama sonucta ciddiyetten kacsa yapmaz. erkek arkadasin mi ayrilmisti senden ?
Evet o ayŕıldı ki artık istemeye gelirler diye düşünüyordum. Annesi cok beğeniyordu beni çook hanım çok tatĺı ailesi çok iyi vs vs..kendidi gururla gezdiriyordu yanında..oooo anlatsam roman olur..ama terk edildim neticede

niye ayrildi peki? erkeklere anlam vermek zor:/

Asĺinda ben bile tam olarak bilmiyorum neden ayrıldığıni o kadar manasız yani..2 yil sürdü bir de çocuk oyuncağı değil.. daha 1 ay olmadı biteli ne kadar üźüldüğümü tahmin edersin..muhtemelen yeni heyecan arayışlarına girdi her erkek gibi...belasını bulur inşallah

yaw Pelin her zaman bu vakur halini takdir ediyorum ama neresi kolay değil yahu, ne yaptın ki kolay olmasın yaaaaaa
nesini anlıyorsun şu adamın, benim şu yaşa kadar denk geldiğim çevremde en az hiç olmadıysa 20 tane erkek vardır yani ne geçmişi soran, ne de yaptıklarını başa kakan marifetmiş gibi, ne kadar inanırsın bilmem de hiç de öyle sen şusun, busun diye hakarete de uğramadılar yani kadın tarafı olarak, örneklemim fazla bak, lisede üniversitede sınıfımda en fazla 3 erkek vardı. (bir cins bu kadar fazla olunca da daha fazla ilişki hakkında bilgi sahibi oluyorsun) Bundan sonra yine aynı şekilde düşünen biri bulursan, pff hepsi böyleymiş deme lütfen, sayıları fazla ama diğerleri var sana henüz denk gelmedi.

surdan diyorum. bu olaylari erkek arkadaslarima da anlattim. o bu olayi kabul ettiyse seni gercekten seviyodur dediler. erkek icin zor bisey dediler. evet yasadigim ileri giden bi durum yoktu. o yuzden zor olmamali.

zaten daha beni asagilamasina zerre kadar izin vermem. belki buradaki yorumlar belki gercekten sevgim azaldi onca seyden sonra bilemiyorum ama ayrilik o kadar koymaz bu saatten sonra.......

cok üzüldüm canim. ayrilik cok zor gercekten. ilk zamanlar beni dusuncesi bile mafediyordu. ama zamanla herseye alisiliyor. her aci diniyor. Allah im dogru kararlar almamizi saglasin.

insallah karsina daha iyisi cikar. bu dogru kisi degilmis demekki. yanlis insanla evlenip.omur boyu mutsuzluk yasamaktansa. yalniz olmak iyi saniirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…