- 27 Eylül 2013
- 4.237
- 8.119
- 248
kizar son durumu bildiriyorum. o konular tekrar acildi ve tartistik yine. gecmiste herkesin hatasi olabilir dedim. seninde olmus dedim. kendi yaptigu hatalari kabul etmiyor..
ben yasananlari anlatsam helal olsun nasil kabul etmissin derler diyo. eski sevgilim duzgun biri degilmis ondan sonra bunun gibi birini buldugum icin sukretmeliymisim. iste eski sevgilim gelip anlatmistiya olanlari oyle biseyi kabul etmek cok zormus. bende uzerine gittim. belki yapmamaliydim askerdi ama konulari acan o oldu aslinda. kavga kiyamet koptu.
ayril benden o zaman diyo. su an sen bitiriyosun diyo. bende zorla tutamam yanimda dedim. daha onceden ayrilmak istedigimde boyle demiyodun noldu simdi diyo. eve onceden ayrilmak istemisti bi kac kez ben yalvar yakar ikna ettim. her seferince yalvaricagimi dusunuyor saniirm.
ne biliyim kizlar epey tartistik. ayrilmaliyim biliyorum. ama cok zor geliyor ve onun net dusuncelerini anlamiyorum
akil verin nolur
Bu adamın sana saygısı da yok bir erkek evlenmeyi ďüşünďüğü kiza böyle yapmaz emin ol..
kizar son durumu bildiriyorum. o konular tekrar acildi ve tartistik yine. gecmiste herkesin hatasi olabilir dedim. seninde olmus dedim. kendi yaptigu hatalari kabul etmiyor..
ben yasananlari anlatsam helal olsun nasil kabul etmissin derler diyo. eski sevgilim duzgun biri degilmis ondan sonra bunun gibi birini buldugum icin sukretmeliymisim. iste eski sevgilim gelip anlatmistiya olanlari oyle biseyi kabul etmek cok zormus. bende uzerine gittim. belki yapmamaliydim askerdi ama konulari acan o oldu aslinda. kavga kiyamet koptu.
ayril benden o zaman diyo. su an sen bitiriyosun diyo. bende zorla tutamam yanimda dedim. daha onceden ayrilmak istedigimde boyle demiyodun noldu simdi diyo. eve onceden ayrilmak istemisti bi kac kez ben yalvar yakar ikna ettim. her seferince yalvaricagimi dusunuyor saniirm.
ne biliyim kizlar epey tartistik. ayrilmaliyim biliyorum. ama cok zor geliyor ve onun net dusuncelerini anlamiyorum
akil verin nolur
Sen bilirsin, şöyle ki; askerdeki sevgilimden ayrıldım diyen kıza hani genel bir tepki var ya, nasıl olur da zor gününde yanında olmazsın sevdiğinin diye, senin tek hatan daha önce bitirmemiş olmak bence. Dersin ki bu yaşadıklarımı unuturum, gelinceye kadar susarım sonrasında da mutluluğumuz o kadar muhteşem olur ki, aklıma bile getirmeye vaktim olmaz sorunları, ona da diyecek bir lafımız zaten olamaz fakat şükredeceğin biri değil karşındakibaşka erkeklerden, (hepsinden değil), teyit alırsın helal olsun kabul etmiş falan diye ama kadınlara pek anlatma dostum konunun tüm yorumlarından biliyorsun çünkü az çok bizi
Ayrilacaksin. Zor gelmesin lütfen. Bence ayagina kapanip yalvarmak cok daha zor gelmeli...
Benim erkek arkadaşim ailesiyle tanıştırdı yemeğe,caya davet ettiler kac defa. Tüm yakınlarıyla tanıştırdı.Beni her akrabasının düğününe el ele götürdü..ve neticede bitti..bunlar kriter olamaz onlara aldanmadimi. ama evlenmiycegini de dusunmedim hic cunku ailesiyle samimi olmami istiyor. hani bi cekincesi yok. annenle tanismak istiyor. benimle ciddi dusunuyor ama o konu hep aklini kurcaliyor anladigim kadariyla. bilemiyorum cidden kisilik bozuklugu da var bence. cunku adam ne istedigini nasil dusuncegini bilmiyor. diyorumya sinirlenince tum ipleri bi anda koparabiliyor. gerekcesi de su benim gibi adama bunu diyebiliyosan bitsib gitsin. ego tavan cidden. o hic hata yapmamis. cunku kimseyle opusmemis. dedim ama o kiz gunlerce sende kalmis yataginda uyumus sen onun oldugu sehre gitmissin. bunlar hata degilmis. ama benim yaptigim hataymis.
evlenmeden önce bunlar hiç hoş değil...evli olsanız yinede bi yere kadar ama evleneceğin erkeğin sana bunları yapması hoş değil.bence bi süre taktik değiştir..maddi durumunla ilgili..aileme para verdim,onlara kredi çektim bu aralar zor durumdayım hatta ondan fikir bile al sence ne yapmalıyım falan de..bi bak bakalım sana yaklaşımı nasıl olacak?
Benim erkek arkadaşim ailesiyle tanıştırdı yemeğe,caya davet ettiler kac defa. Tüm yakınlarıyla tanıştırdı.Beni her akrabasının düğününe el ele götürdü..ve neticede bitti..bunlar kriter olamaz onlara aldanma
zaten para biriktiriyorum. haberi var. maasimi alinca euro yapiyorum direk. vermeyi de dusunmuyorum..
Evet o ayŕıldı ki artık istemeye gelirler diye düşünüyordum. Annesi cok beğeniyordu beni çook hanım çok tatĺı ailesi çok iyi vs vs..kendidi gururla gezdiriyordu yanında..oooo anlatsam roman olur..ama terk edildim neticedeevet olamaz haklisin. ama sonucta ciddiyetten kacsa yapmaz. erkek arkadasin mi ayrilmisti senden ?
Evet o ayŕıldı ki artık istemeye gelirler diye düşünüyordum. Annesi cok beğeniyordu beni çook hanım çok tatĺı ailesi çok iyi vs vs..kendidi gururla gezdiriyordu yanında..oooo anlatsam roman olur..ama terk edildim neticede
tamam anliyorum onu da kolay degil. ama ben
yeterince alttab aldim ve yemin ederim bisey yasamadim. insablar neler yasiyor Allah askina bu kadar kinanacak bisey yapmadim...
ama o bunu kabul etmiyor... ama birakamiyorda. ve anladi su an benim ayrilabilecegimi. sen fisi cekiyorsub bugun dedi. ve ben askerdeyken diyor. bilemiyorum ne yapicagimi. eskisi kadar icim yanmiyor ama....
her şey çok garip...
yaw Pelin her zaman bu vakur halini takdir ediyorum ama neresi kolay değil yahu, ne yaptın ki kolay olmasın yaaaaaa
nesini anlıyorsun şu adamın, benim şu yaşa kadar denk geldiğim çevremde en az hiç olmadıysa 20 tane erkek vardır yani ne geçmişi soran, ne de yaptıklarını başa kakan marifetmiş gibi, ne kadar inanırsın bilmem de hiç de öyle sen şusun, busun diye hakarete de uğramadılar yani kadın tarafı olarak, örneklemim fazla bak, lisede üniversitede sınıfımda en fazla 3 erkek vardı. (bir cins bu kadar fazla olunca da daha fazla ilişki hakkında bilgi sahibi oluyorsun) Bundan sonra yine aynı şekilde düşünen biri bulursan, pff hepsi böyleymiş deme lütfen, sayıları fazla ama diğerleri var sana henüz denk gelmedi.
Asĺinda ben bile tam olarak bilmiyorum neden ayrıldığıni o kadar manasız yani..2 yil sürdü bir de çocuk oyuncağı değil.. daha 1 ay olmadı biteli ne kadar üźüldüğümü tahmin edersin..muhtemelen yeni heyecan arayışlarına girdi her erkek gibi...belasını bulur inşallah
yarın öbürgün biriktirdiğin paraları sorarsa aileme lazım oldu onlara verdim dersin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?