sevgilim emrivakiyle kendine bişeyler aldırıyor yardımm??

aynen bakalim gorebilirsek o gunleri. keske tek sorun bu olsa...

eger içinde başka konularla ılgılı soru işaretleri varsa ıyı düşün derim cnm..evlilik bu şakaya gelmez..evlendikten sonra daha cok üzülür daha cok sıkıntı çekersin..çok çok iyi düşün.

var canim dunya kadar sorunumuz var hemde. bi onceki konumda yazdim. pekte asilcak gibi degil.

hakkimizda hayirlisi...

Bende öyle ümit ediyorum..hiç bu kadar sarsılmamıştım. Hiç bu kadar güvenmemıştim.. önce herkese ilan etti sonra pırrr kaçtı düştüğüm durumu tahmin edersin. Allah belasini versin..

Bende öyle ümit ediyorum..hiç bu kadar sarsılmamıştım. Hiç bu kadar güvenmemıştim.. önce herkese ilan etti sonra pırrr kaçtı düştüğüm durumu tahmin edersin. Allah belasini versin..

belki klasik ama cok dogru bi laf vardir. bosver erkenden anlamissin ne oldugunu. belki sinyallerini vermistir ama gozumuz kapali oluyor iliski yasarken dogru karar alamiyoruz bazen.

hayir gibi gorunen seylerin altinda ser, ser gibi gorunen seylerde hayir olabilir. Allah oyle mutlu eder ki bizi bu uzuntulerimizi bu gozyaslarimizi gulumseyerek hatirlatir insanllah ilerde. Rabbim buyuk dua edelim canim :)

Aminnn aminn inşallahh öyle olur. Herkes günü geldiğinde layığını bulur..

bence acil bir durum olmadığı sürece istememeli sen bu durumda isteyen kişi gibi düşün eminim isteyemezdin eğer parası yoksa ayağını yorganına göre uzatması gerekmez mi evleneceğim adam diyorsun ama kendisine para yetiştiremeyen bir adam evini nasıl geçindiricek bi de böyle bak

aynen oyle canim isteyemezdim canim. adam rahat rahat istiyor valla..hic problem etmiyor.

şu an askerde ve dün kışkırttı beni tartışırken ayrıl benden diyor. bende kimseyi zorla yanımda tutamam dedim. bugünde Allah yolunu açık etsin. ben sana o kadar şey yaptım bana bunu diyosan mutlu ol dedi ve bitirdi her zaman yaptığı gibi. askerde zaten psikolojim bozuk diyo.

ben ne diyim bu adama

akışına bırak, başka yapacak bişey yok

ben şahsen seninde zamanından ondan istemiş olmanada karşıyım bir erkek olarak onunda senden istemesine hani bir yere gidilir hesap her iki taraf tarafındanda ödenebilir ama talep etmek iğrenç geliyor.

ben şahsen seninde zamanından ondan istemiş olmanada karşıyım bir erkek olarak onunda senden istemesine hani bir yere gidilir hesap her iki taraf tarafındanda ödenebilir ama talep etmek iğrenç geliyor.

ben ondan isteemdim ki. o zorla verdi harcamadan geri verdim zaten

ben ondan isteemdim ki. o zorla verdi harcamadan geri verdim zaten
çok iyi yapmışsınız ve ömür boyu böyle biri ile nasıl hayat geçrki erkek biraz daha gurulu olmalı bence gezer tozarsın harcamalar ortak oalbilirde birde telefon istemesi pes dedim doğrusu kendi çalışmıyorsa şuan mahçup olmalı sizden nasıl talep ediyor anlaşılır gibi değil.

evet çok şaşırtıcı gerçekten :/ öyle bi erkeği geçtim kız arkadaşım bile olmadı bu tarz.

evet çok şaşırtıcı gerçekten :/ öyle bi erkeği geçtim kız arkadaşım bile olmadı bu tarz.
yani ev lilikte düşünemedim ben onu şimdi benim eşim paramız az ise sende dursun der sen kadınsın ben başmın çaresine bakarım .canım evliliğe giden bir ilişkiniz varsa o tel. isteyene kadar o parayla senin hazırlık yapmanı kendininde en kısa sürede işe girip hazırlığını yapması gerekir korkarım bu evin tüm eşyasınıda senden ister böyleleri güveyliği seviyorlar :)

o mevzuyu da konuştuk onun abisinin herşeyini babası almış. bununkinide babası alcakmış. eminim kendi alcak olsa bana aldırırdı çoğunu

bence çok saf davranıyorsun. alıştırmışsın hep istiyor. her kız işsiz olan birini kabul etmez. o seni bulmuş bir de senden onu bunu istiyor. Biraz bekle belki geri öder. Ödemesi lazım mutlaka.
Hatta sende ona şakayla karışık laf söylemeyi denesene. Bakalım ne diyecek? Gurur yaparsa da aldanma.

alıştırma durumu yok. çünkü olaylar yeni oldu. bişey almadım o kadar.

şakayla karışık dedim çok bozuldu...

o mevzuyu da konuştuk onun abisinin herşeyini babası almış. bununkinide babası alcakmış. eminim kendi alcak olsa bana aldırırdı çoğunu
peki çalışkan mı şu an için mi işsiz yoksa tembel mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…