- 18 Eylül 2013
- 1.929
- 973
- 178
aynen bakalim gorebilirsek o gunleri. keske tek sorun bu olsa...
eger içinde başka konularla ılgılı soru işaretleri varsa ıyı düşün derim cnm..evlilik bu şakaya gelmez..evlendikten sonra daha cok üzülür daha cok sıkıntı çekersin..çok çok iyi düşün.
Bende öyle ümit ediyorum..hiç bu kadar sarsılmamıştım. Hiç bu kadar güvenmemıştim.. önce herkese ilan etti sonra pırrr kaçtı düştüğüm durumu tahmin edersin. Allah belasini versin..cok üzüldüm canim. ayrilik cok zor gercekten. ilk zamanlar beni dusuncesi bile mafediyordu. ama zamanla herseye alisiliyor. her aci diniyor. Allah im dogru kararlar almamizi saglasin.
insallah karsina daha iyisi cikar. bu dogru kisi degilmis demekki. yanlis insanla evlenip.omur boyu mutsuzluk yasamaktansa. yalniz olmak iyi saniirim...
Bende öyle ümit ediyorum..hiç bu kadar sarsılmamıştım. Hiç bu kadar güvenmemıştim.. önce herkese ilan etti sonra pırrr kaçtı düştüğüm durumu tahmin edersin. Allah belasini versin..
Aminnn aminn inşallahh öyle olur. Herkes günü geldiğinde layığını bulur..belki klasik ama cok dogru bi laf vardir. bosver erkenden anlamissin ne oldugunu. belki sinyallerini vermistir ama gozumuz kapali oluyor iliski yasarken dogru karar alamiyoruz bazen.
hayir gibi gorunen seylerin altinda ser, ser gibi gorunen seylerde hayir olabilir. Allah oyle mutlu eder ki bizi bu uzuntulerimizi bu gozyaslarimizi gulumseyerek hatirlatir insanllah ilerde. Rabbim buyuk dua edelim canim :)
bence acil bir durum olmadığı sürece istememeli sen bu durumda isteyen kişi gibi düşün eminim isteyemezdin eğer parası yoksa ayağını yorganına göre uzatması gerekmez mi evleneceğim adam diyorsun ama kendisine para yetiştiremeyen bir adam evini nasıl geçindiricek bi de böyle bak
tekrar istediğinde hayır de bir de bakalım tepkisi ne olucak sonra cdersin zaten bu ay biraz sıkışığım felanaynen oyle canim isteyemezdim canim. adam rahat rahat istiyor valla..hic problem etmiyor.
tekrar istediğinde hayır de bir de bakalım tepkisi ne olucak sonra cdersin zaten bu ay biraz sıkışığım felan
ben şahsen seninde zamanından ondan istemiş olmanada karşıyım bir erkek olarak onunda senden istemesine hani bir yere gidilir hesap her iki taraf tarafındanda ödenebilir ama talep etmek iğrenç geliyor.
çok iyi yapmışsınız ve ömür boyu böyle biri ile nasıl hayat geçrki erkek biraz daha gurulu olmalı bence gezer tozarsın harcamalar ortak oalbilirde birde telefon istemesi pes dedim doğrusu kendi çalışmıyorsa şuan mahçup olmalı sizden nasıl talep ediyor anlaşılır gibi değil.ben ondan isteemdim ki. o zorla verdi harcamadan geri verdim zaten
çok iyi yapmışsınız ve ömür boyu böyle biri ile nasıl hayat geçrki erkek biraz daha gurulu olmalı bence gezer tozarsın harcamalar ortak oalbilirde birde telefon istemesi pes dedim doğrusu kendi çalışmıyorsa şuan mahçup olmalı sizden nasıl talep ediyor anlaşılır gibi değil.
yani ev lilikte düşünemedim ben onu şimdievet çok şaşırtıcı gerçekten :/ öyle bi erkeği geçtim kız arkadaşım bile olmadı bu tarz.
yani ev lilikte düşünemedim ben onu şimdibenim eşim paramız az ise sende dursun der sen kadınsın ben başmın çaresine bakarım .canım evliliğe giden bir ilişkiniz varsa o tel. isteyene kadar o parayla senin hazırlık yapmanı kendininde en kısa sürede işe girip hazırlığını yapması gerekir korkarım bu evin tüm eşyasınıda senden ister böyleleri güveyliği seviyorlar :)
arkadaşlar ben çalışıyorum yeni girdim işe. sevgilimin henüz işi yok. o yüzden mi bilmiyorum ama. sanki sevgilim biraz benim para kazanıyor olmamı kullanıyor gibi.
mesela onun alma durumu yoktu kredi kartı sorunluydu ve ben aldım teşekkür etti sadece. parasını veririyim diye teklif dahi etmedi. 200 küsür liraydı.
tamam zamaninda yardim etmisti biraz. onlarin yerine mi sayiyor bilmiyorum. ama mesela bana telefon al diyo iste suna gidemedim sen dedin olmadi bidahakine parasini sen verceksin diye bana yaptiriyo. bende o an saflikla tamam dedim. o dedikleri yaklasik 3500 tl filan tutuyor. sonradan anladim cok fazla degil mi. tamam evlencegim insan ama ne biliyim garip geldi.
o işe girse bile benim kadar kazanamıycak. hep mi böyle yapıcak diye düşünmeye başladım açıkçası.
parasında değilim istemem zaten ama en azından teklif etsin yani dimi. yanlış mı düşünüyorum?
bence çok saf davranıyorsun. alıştırmışsın hep istiyor. her kız işsiz olan birini kabul etmez. o seni bulmuş bir de senden onu bunu istiyor. Biraz bekle belki geri öder. Ödemesi lazım mutlaka.
Hatta sende ona şakayla karışık laf söylemeyi denesene. Bakalım ne diyecek? Gurur yaparsa da aldanma.
peki çalışkan mı şu an için mi işsiz yoksa tembel mi?o mevzuyu da konuştuk onun abisinin herşeyini babası almış. bununkinide babası alcakmış. eminim kendi alcak olsa bana aldırırdı çoğunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?