peki çalışkan mı şu an için mi işsiz yoksa tembel mi?
hayırlı teskereler diyelim sen yinede onun isteklerini hafif dokundurarak reddedip askerden gelincede nasıl davranacak takip edersin bence.okulu uzamış geç mezun olmuş. yeni bittiokulu. kpss ye girdi fena değil. şu an askerde dönüşte işe girmeyi planlıyor
hayırlı teskereler diyelim sen yinede onun isteklerini hafif dokundurarak reddedip askerden gelincede nasıl davranacak takip edersin bence.
benımde dıp boyam geldi,kocama dıyemıyorum Bi el atsan hayrına..
ay cok guldum
ay cok guldum
Sen bu erkek müsveddesiyle hala birliktemiydin.evet kızlar bitiyor askerliği bitmeden..
dün iyi tartıştık. yine eski konular açıldı her zaman ki gibi. para mevzusuda açıldı. o benden istemişti bende gaza gelip alırım demiştimya. bu seferde diyo ki önce alırım dedin bu zamana kadar. sonra ben senden borç isteyince yok sen nasıl isteyebiliyosun diye lafını yaptın diyo. güya oynatmışım onu. dedim şaşırdım evet ve söyledim ben olsam isteyemezdim dedim. ne yani ben senin paranımı yemeye çalışıyorum diyo. kusura bakma da bu zamana kadar sen yoktun diyo. ben öyle demedim sadece isteyebilmene şaşırdım ben annemden bu kadar rahat isteyemem dedim valla açık açık...
neyse bitti artık daha fazla uzatmanın manası yok yüz göz olundu. acemiliği bitti gelicek. o açmasaydı askerliği bitene kadar açmazdım ben bu konuları. askerdeyken kötü olmasını istemezdim...
Sen bu erkek müsveddesiyle hala birliktemiydin.
Doğru olan bu GİBİaskerdeydi. o yüzden sorunlarımız yarım kaldı. ama orda da tartıştık ve biticek. beni suçlu görüyo. bu aşkın katili benmişim. saçmalıyor gerçekten. psikolojik rahatsızlıkları var..
üzülüyorum evet ama doğru olan bugibi
Doğru olan bu GİBİ
evet kızlar bitiyor askerliği bitmeden..
dün iyi tartıştık. yine eski konular açıldı her zaman ki gibi. para mevzusuda açıldı. o benden istemişti bende gaza gelip alırım demiştimya. bu seferde diyo ki önce alırım dedin bu zamana kadar. sonra ben senden borç isteyince yok sen nasıl isteyebiliyosun diye lafını yaptın diyo. güya oynatmışım onu. dedim şaşırdım evet ve söyledim ben olsam isteyemezdim dedim. ne yani ben senin paranımı yemeye çalışıyorum diyo. kusura bakma da bu zamana kadar sen yoktun diyo. ben öyle demedim sadece isteyebilmene şaşırdım ben annemden bu kadar rahat isteyemem dedim valla açık açık...
neyse bitti artık daha fazla uzatmanın manası yok yüz göz olundu. acemiliği bitti gelicek. o açmasaydı askerliği bitene kadar açmazdım ben bu konuları. askerdeyken kötü olmasını istemezdim...
Ne diyeceğimi bilmiyorum canım senin saf ve temiz kalbin sevgilinin çıkarcı düşünceleri tarafından kullanılıyor gibi. Evlenmeyi düşünüyorsan bir kere daha düşün sana evlenme demeye hakkım yok ama şunu diyebilirim "Kendi layığını kendin bilirsin" "Benim gerçekten evlenmek istediğim erkek bu mu?" diye sor kendine bazen sevmek yetmez.. Hakkında hayırlısı olsun her zaman Rabbime "Allah' ım hakkımda hayırlı olana gönlümüzü razı kıl hayırlı değilse aklımada kalbimede koyma" derim.. Dilerim Rabbim seninde hakkında hayırlı olana gönlünü razı kılar.
arkadaşlar ben çalışıyorum yeni girdim işe. sevgilimin henüz işi yok. o yüzden mi bilmiyorum ama. sanki sevgilim biraz benim para kazanıyor olmamı kullanıyor gibi.
mesela onun alma durumu yoktu kredi kartı sorunluydu ve ben aldım teşekkür etti sadece. parasını veririyim diye teklif dahi etmedi. 200 küsür liraydı.
tamam zamaninda yardim etmisti biraz. onlarin yerine mi sayiyor bilmiyorum. ama mesela bana telefon al diyo iste suna gidemedim sen dedin olmadi bidahakine parasini sen verceksin diye bana yaptiriyo. bende o an saflikla tamam dedim. o dedikleri yaklasik 3500 tl filan tutuyor. sonradan anladim cok fazla degil mi. tamam evlencegim insan ama ne biliyim garip geldi.
o işe girse bile benim kadar kazanamıycak. hep mi böyle yapıcak diye düşünmeye başladım açıkçası.
parasında değilim istemem zaten ama en azından teklif etsin yani dimi. yanlış mı düşünüyorum?
Tamam dediysen sözleşme imzalamadin ya... akilliya bak. Sana onu satmis oluyor aklınca. Ben kendime yeni almaya karar verdim de... üstüne bir şey derse zaten yuzsuzun önde gideni...
sen çok iyiniyetlisin.. bende öyleydim küçükken artık karşımdakinin niyetinin nasıl oldugunu anlayabiliyorum. eğre iyi niyetliyse canım feda bütün paramı direk veririm.. ama kendi telefonu varken ve işsizken 3000 tl lik telefon istemek nedir ya? benim bu yaşımda ve çalışan insan olmama rağmen o paraya telefon almadım. insan ayağını yorganına göre uzatıcak. elindeki ile yetinmeyen , çaba harcamadan elde edeceği şeyleri hak etmez. anladı seni kullanamayacağını şimdi askerlikte def ediyo kafasına göre. sen ses çıkarmasan sürekli para isticekti. sonra da ne olacaktı sen kendi kendini yiyecektin, söyleme cesaretini buldugunda aynen şuandaki gibi posta koyacaktı. sadece daha fazla kazıklandığınla kalacaktın.seni seven insan bu sebepten ayrılmaz zaten.
kesinlikle haklısın. kullandırma kendini.
eski sevgilisinden neden ayrıldığını bilmiyorsun ki.. belki yalan söylüyor. benim gözümde 3000 tl lik telefonun parasını kız arkadaşından isteyen biri oldugunu öğrendikten sonra bitti benim için gerisi teferruat. annesi hasta olsa hastane parası olmasa tamam git ver dicem.. sevgilin için değil Allah rızası için bir insana yardım etmiş olucaksın. ama telefon nedir, düşündükçe sinirleniyorum. keşke bunları deseydin. benden ihtiyaç nedeniyle istesen kredi çekip veririm.. ama telefona senin de benim de gücüm yok beni suçlu çıkarmaya çalışma deseydin.birde diyorki ben paragöz olsam eski sevgilimden ayrılmazdım. eski sevgilisinin durumu aşırı iyiymiş. bu konuda da beni suçladı. ben maaş almaya başlayınca parayı görünce değişmişim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?