niye istemiş o zaman.diymi o da beni suçluyor. nasıl öyle dermişim. bu zamana kadar sen yoktun çok şükür telefon alcak param var dedi bana.
niye istemiş o zaman.
300 tl lik telefon işini görür kendin alsaydın de. ayy çok sinir oldum şuan
Sizden aldigi parayi da isteyin lutfen.
Guya euro aldigi parayi.
şimdiki nişanlım o zamanlar sevgilim olan kişi paraya sıkışmıstı 300 tl verdim , gözleri doldu gururu incindi galiba halbuki lafını bile etmedim ama o 1 ay sonra hesabıma yatırmış ve kargoylada bi hediye göndermişti bana .. seninki biraz yüzsüz bence. evlenirsende o çalışmaz eve sen bakarsın
hala sevgili misin bunla
Cok geçmeden ayril kaybettigin zamana üzülmekte var bu kadar olumsuz düşünceyle olmaz karşına senin kadar kalbi teniz biri çıkar umarım :)
Askerden gelince erkekler nedense cok değişiyor kimisi olumlu kimisi olumsuz geldiginde genelde onu bekleyen sevgililerini terk ediyorlar çevremde bunu çok gördüm çok arkadaşımı teselli ettim. O yüzden sen kafanda bitir ilk gerisi gelir zaten.
şimdiki nişanlım o zamanlar sevgilim olan kişi paraya sıkışmıstı 300 tl verdim , gözleri doldu gururu incindi galiba halbuki lafını bile etmedim ama o 1 ay sonra hesabıma yatırmış ve kargoylada bi hediye göndermişti bana .. seninki biraz yüzsüz bence. evlenirsende o çalışmaz eve sen bakarsın
allah hayırlı bir eş olmayı nasip etsin inşallah .Cok tatli bir hareket olmus kargoyla hediye yollamasi. Cok sanslisin
'para' ne çirkin bi konudur,daha sevgili aşamasındayken bile hemde...
kullanıyormuyum sorusu ' bu beni kullanıyor' gercegi kafanıza dank ettiği için sorulur.
adabı mahaşeret kuralları diye bi tabir vardır,türk toplumunda genelde ya erkek üstlenir,ya ara sıra bayanın harcama yapmasına da müsade edilir.
3.cü şık adamın hastalık halinde elden ayaktan düşmesi ve kadının çalışıp evine ve eşine bakmasıdır.
adam sağlamken çalısmayıp kadının çalıştığı ve yuvasını gecirdiği evliliklerde cok sürmez.
kanunda bile eve bakmakla yükümlü kişi erkektir.
kadın kendi için,istediği için,işe yaramak için,kariyer için çalışır.çalışmalıdır.
hali hazırda sadece sevgiliyken,cebinizde 5 lira varken 105 liralık yaşarsanız,aradaki 100 liranın hesabı illaki sorulur..
para konusu hakikaten çok çirkin bi konudur.
konuşmam,konuşturtmam.
bende nefret ederim para konusundan. kimseden borc dahi isteyemem. ama gel gor ki sevgilimle aramizda para mevzusu bile konu oldu. ben ona telefonda alirdim pahali hediye de. ama o kullanilma hissini yasamak cok acaip. simdi hic bisey alasim gelmiyor...
bana ailem tarafından öğretilen birsey vardı,
karsılığını verebilecegin maddiyatta hediyeleri kabul et.
almayın artık,birikim yapın.
erkek arkadasınızada ailem birikim yapmam için zorladı,maasımın yarısını anne yada babaya vericem artık diyin.
uzatırsa,ayrılın ve yolunuza bakın.
daha şimdiden para konustugunuz yada konusmak zorunda hissettiğiniz adamdan size eş OLMAZ.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?