askere gitmeden önce ayrılsaydınız daha kolay olurdu. böyle uzaktan uzaktan pek iyi olmaz çünkü...
ooo bide askere gidicek .artık harçlıkta ister senden :) kullandırma kendini.aileme veriyorum borcum var de geçiştir.
zengin koca avcısı kadınlar gibi o ne öyle yahu.. ben anneme babama almamışımdır bu kadar pahalı şeyler bırak kendime bile almam yani.. yolunacak kaz moduna sokmuş sizi geçmiş olsun
doğrusun kendin gibi düşün sen onun gibi yapabilirmisin utanır sıkılırsın dimi nerden geliyor acaba bu rahatlık eminim birşey desen zeytinyağı gibi de üste çıkar.arkadaşlar ben çalışıyorum yeni girdim işe. sevgilimin henüz işi yok. o yüzden mi bilmiyorum ama. sanki sevgilim biraz benim para kazanıyor olmamı kullanıyor gibi.
mesela onun alma durumu yoktu kredi kartı sorunluydu ve ben aldım teşekkür etti sadece. parasını veririyim diye teklif dahi etmedi. 200 küsür liraydı.
tamam zamaninda yardim etmisti biraz. onlarin yerine mi sayiyor bilmiyorum. ama mesela bana telefon al diyo iste suna gidemedim sen dedin olmadi bidahakine parasini sen verceksin diye bana yaptiriyo. bende o an saflikla tamam dedim. o dedikleri yaklasik 3500 tl filan tutuyor. sonradan anladim cok fazla degil mi. tamam evlencegim insan ama ne biliyim garip geldi.
o işe girse bile benim kadar kazanamıycak. hep mi böyle yapıcak diye düşünmeye başladım açıkçası.
parasında değilim istemem zaten ama en azından teklif etsin yani dimi. yanlış mı düşünüyorum?
doğrusun kendin gibi düşün sen onun gibi yapabilirmisin utanır sıkılırsın dimi nerden geliyor acaba bu rahatlık eminim birşey desen zeytinyağı gibi de üste çıkar.
ne güzel bunu anladığına sevindimtabi ya. dedim zaten. ne kadar rahat istiyosun diye. alindi yok ben senin paranimi yiyorum. ne demek istiyosun filan. aynen oyle dedim cok rahat istiyosun dedim.
yok yapamam ben boyle biriyle.
Böyle adamlardan nasıl soğumuyorsunuz ya. Uğruna leyla olsam böyle mecnuna çölde bi tas su vermem. Yazık . Insan gerçekten hayret ediyor.yok canim ya hicbisey vermem. bugun gordum hesabindaki parayi. kirada evi var. dedim su an benden cok para var hesabinda. ne bicim adam anlamadim. bi yerde arkadas gurubuyla oturuyoruzya hesap odemeye gelince eli cebine gitmiyo. erkeksin bi atil dimi. bende mahcup oluyorum o insanlara...
ne güzel bunu anladığına sevindim
Böyle adamlardan nasıl soğumuyorsunuz ya. Uğruna leyla olsam böyle mecnuna çölde bi tas su vermem. Yazık . Insan gerçekten hayret ediyor.
Bekleme bile. Zira adama çok koyacak gibi durmuyor. Kıymet verdiği kıza böyle davranmaz adam dediğin.bende cok asiktim canim oyle boyle degil. bu huylati yeni cikti piyasaya ve sogudum zaten. deli gibi severken ayrilmayi dusunuyorum askerlik donusu
Bekleme bile. Zira adama çok koyacak gibi durmuyor. Kıymet verdiği kıza böyle davranmaz adam dediğin.
Sen akıllanmazsın yıne kaptırdın paranı ne dıyım sana ınan bılemıyorumKizlar son olanları anlatıyorum. Zaten 2 günlüğüne geldiği için arkadaşlar ve ailesiyle geçti vakti. Gideceği günün sabahi başbaşa kaldık. Olanları anlatıyorum. Bana bu kadar aptal olma niye bitirmedin demeyin askere gidecek diye göz yumdum. Askerlik sonrası konuşma kararı aldık kısa dönem yapacağı için.
askerlik için telefon alacaktı. Aslında bu olayları olmasa ben ona hediye almayi düşünüyordum telefonu. Neyse telefonu bulduk. Bu kartından para çekecekti sorun çıktı. Bilmiyorum tabi artık şüpheyle yaklaşıyorum . Bana dedi ki yanında 100 tl var mı. Var dedim verdim. Telefonu alırken. Sonra yine çekmeye çalıştı internet Bankacılığı kullanıyor yine sorun oldu. Neyse annemle veririm sana dedi. Bende yok annenle yollama ayıp olur dedim. Sonrasında bişey demedi.
Belki kötü niyeti yok ama artık benimde psikolojim bozuldu sanırım herseyin altında bişey mi arar oldum bilmiyorum.
Şu 4 ay geçsin açık açık konuşucam...
Lütfen bekleme artik ve derhal bitir.madem eksik çıkıyor almasin yine parani kaptirmissin arkadasin dedigi gibi. Madem bu kadar para istemesini biliyorsun geldiginde vakit ayirmayi da bil! Ama yok malesef adam anasinin gozu ve yuzsuzun onde gideni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?