sevgilim emrivakiyle kendine bişeyler aldırıyor yardımm??

ooo bide askere gidicek .artık harçlıkta ister senden :) kullandırma kendini.aileme veriyorum borcum var de geçiştir.

zengin koca avcısı kadınlar gibi o ne öyle yahu.. ben anneme babama almamışımdır bu kadar pahalı şeyler bırak kendime bile almam yani.. yolunacak kaz moduna sokmuş sizi geçmiş olsun

ooo bide askere gidicek .artık harçlıkta ister senden :) kullandırma kendini.aileme veriyorum borcum var de geçiştir.

yok canim ya hicbisey vermem. bugun gordum hesabindaki parayi. kirada evi var. dedim su an benden cok para var hesabinda. ne bicim adam anlamadim. bi yerde arkadas gurubuyla oturuyoruzya hesap odemeye gelince eli cebine gitmiyo. erkeksin bi atil dimi. bende mahcup oluyorum o insanlara...

zengin koca avcısı kadınlar gibi o ne öyle yahu.. ben anneme babama almamışımdır bu kadar pahalı şeyler bırak kendime bile almam yani.. yolunacak kaz moduna sokmuş sizi geçmiş olsun

aynen öyle. yok bisey almam. uyardim su an askerde donuste ne olcagina karar vercez.

doğrusun kendin gibi düşün sen onun gibi yapabilirmisin utanır sıkılırsın dimi nerden geliyor acaba bu rahatlık eminim birşey desen zeytinyağı gibi de üste çıkar.

Cimri adamla ömür mü geçer ya. Ne kadar kötü bir huy. Kötüden de öte hatta.
Arkadaş grubu içinde de elini cebine atmıyormuş. Çok fena.

doğrusun kendin gibi düşün sen onun gibi yapabilirmisin utanır sıkılırsın dimi nerden geliyor acaba bu rahatlık eminim birşey desen zeytinyağı gibi de üste çıkar.

tabi ya. dedim zaten. ne kadar rahat istiyosun diye. alindi yok ben senin paranimi yiyorum. ne demek istiyosun filan. aynen oyle dedim cok rahat istiyosun dedim.

yok yapamam ben boyle biriyle.

tabi ya. dedim zaten. ne kadar rahat istiyosun diye. alindi yok ben senin paranimi yiyorum. ne demek istiyosun filan. aynen oyle dedim cok rahat istiyosun dedim.

yok yapamam ben boyle biriyle.
ne güzel bunu anladığına sevindim

Böyle adamlardan nasıl soğumuyorsunuz ya. Uğruna leyla olsam böyle mecnuna çölde bi tas su vermem. Yazık . Insan gerçekten hayret ediyor.

Böyle adamlardan nasıl soğumuyorsunuz ya. Uğruna leyla olsam böyle mecnuna çölde bi tas su vermem. Yazık . Insan gerçekten hayret ediyor.

bende cok asiktim canim oyle boyle degil. bu huylati yeni cikti piyasaya ve sogudum zaten. deli gibi severken ayrilmayi dusunuyorum askerlik donusu

bende cok asiktim canim oyle boyle degil. bu huylati yeni cikti piyasaya ve sogudum zaten. deli gibi severken ayrilmayi dusunuyorum askerlik donusu
Bekleme bile. Zira adama çok koyacak gibi durmuyor. Kıymet verdiği kıza böyle davranmaz adam dediğin.

Kizlar son olanları anlatıyorum. Zaten 2 günlüğüne geldiği için arkadaşlar ve ailesiyle geçti vakti. Gideceği günün sabahi başbaşa kaldık. Olanları anlatıyorum. Bana bu kadar aptal olma niye bitirmedin demeyin askere gidecek diye göz yumdum. Askerlik sonrası konuşma kararı aldık kısa dönem yapacağı için.

askerlik için telefon alacaktı. Aslında bu olayları olmasa ben ona hediye almayi düşünüyordum telefonu. Neyse telefonu bulduk. Bu kartından para çekecekti sorun çıktı. Bilmiyorum tabi artık şüpheyle yaklaşıyorum . Bana dedi ki yanında 100 tl var mı. Var dedim verdim. Telefonu alırken. Sonra yine çekmeye çalıştı internet Bankacılığı kullanıyor yine sorun oldu. Neyse annemle veririm sana dedi. Bende yok annenle yollama ayıp olur dedim. Sonrasında bişey demedi.

Belki kötü niyeti yok ama artık benimde psikolojim bozuldu sanırım herseyin altında bişey mi arar oldum bilmiyorum.

Şu 4 ay geçsin açık açık konuşucam...

Sen akıllanmazsın yıne kaptırdın paranı ne dıyım sana ınan bılemıyorum

Lütfen bekleme artik ve derhal bitir.madem eksik çıkıyor almasin yine parani kaptirmissin arkadasin dedigi gibi. Madem bu kadar para istemesini biliyorsun geldiginde vakit ayirmayi da bil! Ama yok malesef adam anasinin gozu ve yuzsuzun onde gideni

yok adam para koparmaya alismis. cok degisik ya bu kadar ay nasil anlamadim. vakit ayirdi ama. dagitim izni almasi bir bucuk gun burdaydi onda da para mevzusu acmadim. o kadar dusunceliyim iste. acsam para göz olcaktim.

arkadaslariyla bi yerde oturduk. hesap odencek bu hic orali degil. baktim bu rahat bende orali olmadim. onlar da sagolsun hep atilirlar oderler. ama icim hic rahat degil. simdi o arkadaslara ne yapsam diyorum bi yemek ismarlarim heralde ayip oldu cunku.

askerden gelsinde acik acik konuscam su an yapabilcegim bisey yok :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…