sevgilim emrivakiyle kendine bişeyler aldırıyor yardımm??

haklisin istekleri cogalabiir. bakalim ben olumsuz yaklasiyim o zaman ne tepki vericek

haklisin istekleri cogalabiir. bakalim ben olumsuz yaklasiyim o zaman ne tepki vericek
Buyuk ihtimalle surat yapacak , uzak davranacak senden , ben " bana telefon almazsan sesimi duyamazsin cunku telefonum bozuk " diyenini duydum. Duygu somurusu ile devam edecek

Yüzsüz herif... Sen bu adamla evlenmeye kalkarsan,düğün masraflarını üstüne yıkar...Sonra Çalıştırıp Paranı bi Güzel yer..Senide adam yerine koymaz!

o kadar kotu mu cidden bi sure hayir diyim bakalim isteklerine...

Buyuk ihtimalle surat yapacak , uzak davranacak senden , ben " bana telefon almazsan sesimi duyamazsin cunku telefonum bozuk " diyenini duydum. Duygu somurusu ile devam edecek

yok artik. baban alsin derim. ben de yatirim yapiyorum gelecegimize para biriktiriyorum diycem...

yok artik. baban alsin derim. ben de yatirim yapiyorum gelecegimize para biriktiriyorum diycem...
Bence hic oyle de deme geleceginizi oncelikle dusunmesi gereken o sen degilsin. Hayatin boyunca sen bakarsin ona.
Durustce soyleyeyim bak sen bosver bu adami kadinin parasindan medet uman adam pes para etmez hele ki boyle yuzsuzce

bence hiç deme birikim yaptığını.bi nevi dolandırıcılık gibi bişey yaptığı

yani insan kendini kotu hissediyo. hani maasi yok henuz gurur yapiyo uzuluyo ben ondan iyiyim diye baslarda alttan aldim acikcasi. ama adamda yuzsuzluk var cidden. direk mecburmusum gibi diyor. biletimi sen alcaksin zaten diye. annem zaten isi yok diye cok kiziyo cikmama. bi de bunlari duysa ne kadar uzulur. aileme yapmadim ona yaptigim masrafi valla :/ annem harcamiyo parami sen ne zorluklarla kazanuyosun diye.

Evleneceğim adam diyorsun
iyiydi falan diyorsun
sen eski sevgilinle birşeyler yaşadın diye sana kaşarsın,o..sun diyen
Üzerine de paranı yiyen
İlkim değilsin diye annem seni kabul etmeyebilir deyip
Bilnem neredeki kız popülasyonunun yüzde onunu dürttüğünü söyleyen adamla mı evleneceksin?
Sen ciddi misin?
Eski konulara bakmayayım diyorum da bakılmayacak gibi de değilmiş hani

Bazen zorla aci cekmeyi seviyoru biz kadinlar aninda bas tekmeyi ne evlenmesi birak evlenmeyi 1 dak bile ayirman hata zaman kaybi

Ya cok ozur diliyorum ama ilk okudugumda saf demek geldi icimden: ( Pollyanna gibisin her seye bi'sey bulmussun "isi yok, o bana yardim etmisti, evlencez" kendi kendine uydurdugun bahaneler. 9aylik bi'iliski ne ki bu kadar paraliyosun kendini, ayrica su aileyle tanisma niye bukadar buyutuluyo ki erkek cocugu icin cok basit bi'olay bizim toplumda. Bak ben yakin kiz arkadasin olarak gelsem 200liraya sey aldirtsam, dogumgunumde telefon isterim, ucak biletimi sen al onu almisken kursumu da ode desem benle bi' daha gorusur musun?

Yani konundaki cevaplarda inan ki abarti yok resmen kullaniliyosun. Seviyo mu bilemem seviyo da olabilir ama bu durum bu adamin asalak/yiyici/gurursuz oldugunu degistirmiyo. Ailesinin durumu iyiyken cocuguna ucak bileti almaktan aciz sen sevgili misin anasi babasi mi?

Parayi kes bu cocuk 180 derece donmezse ben adimi degistiririm. Senden kotusu olmayacak. Psikolojik baski uygulayacak.

Baban elalemin cocuguna yedir diye mi okutup meslek sahibi yapti, yarin cocugun bi'seyini gorup ayrilsan bir kurus bile gozune batip icine oturcak. Isin kotusu hala kursu oderim demen, gecmis olsun simdiden.

Eğer gizzemin dedikleri doğruysa ardına bile bakma "bi de böyle deneyeyim" deyip de daha fazla zaman kaybetme...

Sana saygısı yok adamın

Haha kiz evlenirde o adam onla evlenmez oro*pu k*şar demez kimse soyadini verip esi yapacak olan kiz hala seviyor evlencez derdinde para yedirdigiyle kalacak haberi yok saniyorki ailesiyle tanistirmak bi garanti gostergesi artik iş komediye bagladi bence bu kadar kör olunmaz

evet aynen onlar oldu. cok tartistik o konuda. onlar icin ozur diledi. su an hic bi sekilde acmiyor o konulari. iliskimiz guzel gidiyo o acidan. o lafida hava atmak icin soylemis orda.
3-4 sene oncesinde soylenmis bi laf.

para mevzusu yeni basladi cunku ise yeni girdim.

sadece sorunlari okuyunca evet nasil evlenceksiniz bu adamla demeniz normal haklisinizda. sonucta burda sadece sorunlardan bahsediyorum. iyi bi cok yonu de var. o eski konular kapandi. su an tek sıkınti bu konu...

Gurur yapsa böyle beleşcilik yüzsüzlük yapar mı sence?ay canım kusura bakmada sinir oldum ben bu işe.hiç bi iyi niyette görmüyorum sevgilinin yaptıklarında.dediğin gibi annen bile senin parana kıyamazken o seni sömürmeye Çalışıyor sanki.evlenmeden önce 3 yıl sevgililik dönemi geçirdim böyle bişey ne gördüm ne duydum valla.sen bu adamla vakit kaybediyorsun sanki.evlenseniz daha beter yapar

hic para harcamiyor degilki. hesap oduyor. benzin parasi filan gidiyo anladigim kadariyla..

O zaman ayagini yorganina gore uzatacak..Elinde kullanima hazir telefon varken yenisini istemek neden? Hic mi gurur yok hic mi senin kazancina saygisi yok bu adamin..Daha oncede dedim..Eger ki gercekten senden istemeye mecbur kalsa idi o ayri bir konu ama senin anlattiklarin mecburi degil..

Bak ben sana diyeyim eger ki kiyida kosede biriktirdigin para falan varsa bu tipler genelde evlilik hayali kurarlar para biriktirelim derler hatta ortak hesap actirirlar olan sana olur..yani hemen kanma birak paran oldugunu bilmesin..gerekirse uydur birseyler..babam araba almisti onun taksitini oduyorum gibi..evlenmekte kararli isen kendine araba al, o kadar maasin iyi ise ev al..ne bileyim gercekten tavirlari hic hos degil..

Hadi diyelim evlendiniz..Bir de bu kisinin maasi senden bayagi azmis..O zaman hep senden istemeyecek mi? Maşallah yani babasindan isteyemiyor ama sana gelince ohhh ne isterse artik..

Ya birde emin misin maddi durumunun gercekten cok iyi olduguna?

cok mu iyi niyetli bakiyorum ben :/ tamam dediginiz gibi yapicam hicbiseyini vermicem. bakalim ne yapicak...

maddi durumu ortalamanin uzerinde cok cok iyi de degil. valla simdiden diyo senin paran istedigini alabilirsin benn karismam ilerde de diyo ama belli olmaz tabi. su an ki davranislari hic o yonde degil.

ailesinin durumu orta. hani evini filan almislar. dugun icin herseyi ayarlamislar. o acidan dedim sıkınti olmaz diye..

Su bazi kizlarin evlenecegim diye yapmadikllari yok yeter ki evlenmek desin erkek akan sular duruyor neler okuyoruz evlenmicem dese bu kadar cirpinir miydin dusman basina valla

iliskiye ciddi dusunerek basladim sonucta oylesine cikmadim bu insanla. evlilik diyince akan sular duruyo degil mesele. bi iliski yasiyorum sonucta. ayril bi baskasiyla cik ondan da ayril cok dogru degil. o yuzden bekliyim diyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…