Gurur yapsa böyle beleşcilik yüzsüzlük yapar mı sence?ay canım kusura bakmada sinir oldum ben bu işe.hiç bi iyi niyette görmüyorum sevgilinin yaptıklarında.dediğin gibi annen bile senin parana kıyamazken o seni sömürmeye Çalışıyor sanki.evlenmeden önce 3 yıl sevgililik dönemi geçirdim böyle bişey ne gördüm ne duydum valla.sen bu adamla vakit kaybediyorsun sanki.evlenseniz daha beter yapar
bende rahatsiz olmaya basladim. tepkimide koydum zaten. bisey aldigim yok henuz. ne telefon aldim ne de kurs paraai verdim. bi bahaneyle siyrilcam dediginiz gibi. bakalim tepki verirse anlamis olurum.
Burada kimseye ayrıl diyemeyiz hakkımız yok ama sizin ilişkinizde gelecek göremiyorum.böyle erkek,eş,baba olamaz.sen çok iyi niyetlisin yada çok aşık.açtığın konuyu lütfen bi oku sanki başkası açmış gibibende rahatsiz olmaya basladim. tepkimide koydum zaten. bisey aldigim yok henuz. ne telefon aldim ne de kurs paraai verdim. bi bahaneyle siyrilcam dediginiz gibi. bakalim tepki verirse anlamis olurum.
Sirf ciktiklarinin sayisi yukselmesin diye ilk gelenlerle evlenmeye ugrasmak cok mantikli ssanki dogruyu bulmak icin yanlislar gerekir bazen bu yanlislardan kastim her ciktiginla birsey yasayip gormen degil o asamada tanimaya calisman sen bundan onceki sevgilini tanimak yerine biseyler yasadigin icin oda karaktersiz oldugundan bu sevgiline gelip aranizdakileri anlatmis simdide bicok seyi bununla yasadim diyosun.. sen bazi seyleri cok yanlis anlamissin onemli olan sayi yukselmesi degil taniyip dogru kisiyo bulmak bisiler yasayip para yedirip sacma sapan bi insanla sayi yukselmesin diye evlenmek icin cirpinmak degil illa biseyler yssanacaksada ilk taniyip o iliskinin bitebilecegini goze alip yasayacaksin ki arkandan seni meze etmesiniliskiye ciddi dusunerek basladim sonucta oylesine cikmadim bu insanla. evlilik diyince akan sular duruyo degil mesele. bi iliski yasiyorum sonucta. ayril bi baskasiyla cik ondan da ayril cok dogru degil. o yuzden bekliyim diyorum...
maddi durumu ortalamanin uzerinde cok cok iyi de degil. valla simdiden diyo senin paran istedigini alabilirsin benn karismam ilerde de diyo ama belli olmaz tabi. su an ki davranislari hic o yonde degil.
ailesinin durumu orta. hani evini filan almislar. dugun icin herseyi ayarlamislar. o acidan dedim sıkınti olmaz diye..
yani insan kendini kotu hissediyo. hani maasi yok henuz gurur yapiyo uzuluyo ben ondan iyiyim diye baslarda alttan aldim acikcasi. ama adamda yuzsuzluk var cidden. direk mecburmusum gibi diyor. biletimi sen alcaksin zaten diye. annem zaten isi yok diye cok kiziyo cikmama. bi de bunlari duysa ne kadar uzulur. aileme yapmadim ona yaptigim masrafi valla :/ annem harcamiyo parami sen ne zorluklarla kazanuyosun diye.
bende ondan korktum. diyo ki askere giderken uçak biletimi sen alcaksın. ki şimdi bi yere gidicek onları ben aldım verir diye bekledim ama yok. bu sefer dedim baban alsın alamam ben zaten geçenkileri ben aldım dedim. insan kendini kullanılıyomuş gibi hissediyo.
yok bende anladim hatami. artik demiyorum alcam diye. almiycam da zaten. bi tek kursunun parasinu veririm belki.
evet aynen onlar oldu. cok tartistik o konuda. onlar icin ozur diledi. su an hic bi sekilde acmiyor o konulari. iliskimiz guzel gidiyo o acidan. o lafida hava atmak icin soylemis orda.
3-4 sene oncesinde soylenmis bi laf.
para mevzusu yeni basladi cunku ise yeni girdim.
sadece sorunlari okuyunca evet nasil evlenceksiniz bu adamla demeniz normal haklisinizda. sonucta burda sadece sorunlardan bahsediyorum. iyi bi cok yonu de var. o eski konular kapandi. su an tek sıkınti bu konu...
evet aynen onlar oldu. cok tartistik o konuda. onlar icin ozur diledi. su an hic bi sekilde acmiyor o konulari. iliskimiz guzel gidiyo o acidan. o lafida hava atmak icin soylemis orda.
3-4 sene oncesinde soylenmis bi laf.
para mevzusu yeni basladi cunku ise yeni girdim.
sadece sorunlari okuyunca evet nasil evlenceksiniz bu adamla demeniz normal haklisinizda. sonucta burda sadece sorunlardan bahsediyorum. iyi bi cok yonu de var. o eski konular kapandi. su an tek sıkınti bu konu...
koy tabiki tepkini.bende rahatsiz olmaya basladim. tepkimide koydum zaten. bisey aldigim yok henuz. ne telefon aldim ne de kurs paraai verdim. bi bahaneyle siyrilcam dediginiz gibi. bakalim tepki verirse anlamis olurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?