sevgilim emrivakiyle kendine bişeyler aldırıyor yardımm??

bende rahatsiz olmaya basladim. tepkimide koydum zaten. bisey aldigim yok henuz. ne telefon aldim ne de kurs paraai verdim. bi bahaneyle siyrilcam dediginiz gibi. bakalim tepki verirse anlamis olurum.

bende rahatsiz olmaya basladim. tepkimide koydum zaten. bisey aldigim yok henuz. ne telefon aldim ne de kurs paraai verdim. bi bahaneyle siyrilcam dediginiz gibi. bakalim tepki verirse anlamis olurum.

Erkeğin gurursuzu tehlikeli.

Kocam karısı olduğum halde maddi konularda bana gurur yapar.
Ha bizimki gururu abartıyo ama sizinki de gurursuzluğun dibine vurmuş.

Burada kimseye ayrıl diyemeyiz hakkımız yok ama sizin ilişkinizde gelecek göremiyorum.böyle erkek,eş,baba olamaz.sen çok iyi niyetlisin yada çok aşık.açtığın konuyu lütfen bi oku sanki başkası açmış gibi

iliskiye ciddi dusunerek basladim sonucta oylesine cikmadim bu insanla. evlilik diyince akan sular duruyo degil mesele. bi iliski yasiyorum sonucta. ayril bi baskasiyla cik ondan da ayril cok dogru degil. o yuzden bekliyim diyorum...
Sirf ciktiklarinin sayisi yukselmesin diye ilk gelenlerle evlenmeye ugrasmak cok mantikli ssanki dogruyu bulmak icin yanlislar gerekir bazen bu yanlislardan kastim her ciktiginla birsey yasayip gormen degil o asamada tanimaya calisman sen bundan onceki sevgilini tanimak yerine biseyler yasadigin icin oda karaktersiz oldugundan bu sevgiline gelip aranizdakileri anlatmis simdide bicok seyi bununla yasadim diyosun.. sen bazi seyleri cok yanlis anlamissin onemli olan sayi yukselmesi degil taniyip dogru kisiyo bulmak bisiler yasayip para yedirip sacma sapan bi insanla sayi yukselmesin diye evlenmek icin cirpinmak degil illa biseyler yssanacaksada ilk taniyip o iliskinin bitebilecegini goze alip yasayacaksin ki arkandan seni meze etmesin

O zaman sen simdiden de istedigini alabilirsin? Bir ev al bakalim ya da almaya kararli ol ve parani oraya yatiracagini vs. Soyle bakalim ne olacak?

Ayrica su anki davranislarinin sende farkindasin.Bal gibi simdiden mudahele ediyor.

Yani eminsin maddi durmlari hakkinda bilgiden..

Sevgilinin askerligi ne kadar surecek?

Pelin bak onun su anda yapmasi gereken annen gibi dusunmesi olmasiydi..Yani maddi kazancini bana gore ihtiyac olmayan luks seyleri senden talep etmesi nasil bir gurur olabilir?

Ayrica coook dikkat et karsindaki cok uyanik biri?Aklinca eski telefonu bir sekil sana kakalayacak yenisini aldiracak..Yok yaaa baska..Yeme bunlari pelin..

Bak ne guzel okumussun insanlara faydali olabilecegin guzel bir meslegin var.Inan ki yanlis bir evlilik insani derinden etkiliyor..Acikcasi ben bu kisiden fazlasiyla tedirgin ve sinir oldum..Sen nasil dayaniyorsun..

Ayrica ciddi dusunerek baslamak ne demektir evlencem diye iliskiye baslanmaz kafanda evlilik fikri vardir karsindakinide tanimak amacin olur ciddi dusunce ve evlilikte bu sirada olusur okul okumak hakikaten insana bazi seyleri katamiyor doktor olmussun ama kafan cokkkkkk coook gerilerde kb

yok bende anladim hatami. artik demiyorum alcam diye. almiycam da zaten. bi tek kursunun parasinu veririm belki.

Ya inanamiyorum. Inanamiyorum. Sen iyi misin ya? Cidden bastan sona bu konuyu okudum ve cekindigin baska seyler oldugunu dusunuyorum. Kafanda baska dusunceler var. Bekaret konusuna mi taktin, baskasi kabul etmez diye mi dusunuyorsun, ya da cok asiksin cilgin gibi asiksin da ayrilmayi mi goze alamiyorsun, nedir yani ne var?

Boyle diyorum cunku sen her ne kadar ben de rahatsiz oldum, vermeyecegim falan desen de yazdiklarin ve tarzin bana hic mi hic saglikli gelmedi. 9 aylik bir iliskiden bahsediyoruz bir de burada. Silip atamam dedigin iliskinin gectigi yollara bir bakar misin lutfen? Ve su anda oldugu hale? "Tek sikinti bu konu" dedigin konu belki de en kotusu, adam sana emrediyor resmen sunu da sen alacaksin, bana da bunu al vs ya midem bulandi sabah sabah. Uykum gelmiyor, uyuyamiyorum diyordum simdi iyice kacar sinirden, o derece.

Bir de "kursunu veririm" diyorsun. Ya sen babasi misin annesi misin nesin? Niye kursunu sen veriyorsun, niye? Niye? Ailesinin durumu kotu olsa, veya bu adam ailesinden bes kurus almayan, normalde calisan eden ama su an zor durumda olan bir adam olsa anlarim, sonuna kadar da ver derim. Niye hala kursunu veririm diyorsun?

Ay inanamiyorum ya. 200tl para vermis anca, onun yerine mi sayiyor dedigin seylere bak. Adami gozunde aklamaya calisiyorsun resmen. Guzel arkadasim, yapma ne olursun yapma ya. Sana yalvariyorum yapma yani. Piril piril meslegin var, genceciksin, kendini soyle bir asalaga mahkum etme ya...

"Insan kullaniliyor gibi hissediyor" demissin bir mesajinda, gibisi var mi ya?? Sen zaten resmen kullaniliyorsun, baska bir tarafi yok bunun.

Yukarida dedim ya yazdiklarin bana saglikli gelmedi diye, ben simdi burada resmen parmaklarim kasilmis halde klavyeyi paraliyorum hizli hizli, sen yine bu adamla devam edeceksin, onu hakli cikaracaksin, onu goruyorum, onu hissediyorum o yuzden oyle soyluyorum.

Son olarak, kadini erkegi yok bunun ama, erkek oldugu zaman daha bir igrenc, daha bir mide bulandirici oluyor iste, boyle erkeklerin koku kurusa keske. Tanimadigim bir insandan nefret etme duygusunu da tatmis oldum tekrardan.

Ya gercekten cok merak ettim senin yasin kac? Yani evlilik icin ne bu acele? O sana asil olan karakterini iliskinin basinda belli etmis ama sen onun ozurlerine inanmak istemissin..Hayatinin bile bile kusura bakma ama icine edeceksin haberin var mi? Yorumlarin hepsini okiyamadim ama benim gorsuklerimin hicbirin de sevgilin ile ilgili olumlu yorum yoktu..Yani bu kk da cok sık rastlanan bir şey değil! Bu kadar kisi yanlisi goruyor ama sen gormemek icin direniyorsun...

Neden korkuyorsun? Eger ki bu kisi ile ayrilirsam bir sonraki sevgilimde boyle olacak e n bastan boyle seyleri tekrar yasamaktansa kaldigim yerden gittigi yere kadar devam mi edeceksin? Karsina 2 kisi cikmis 2 si de karaktersiz imis..Yanlis bir evlilik yapmaktansa dogru kisiyi bekle! Elbet seni sen oldugun icin sevecek biri çıkacaktır. .Zamanini bu hoduklerle harcama..Dogru kisiyi bulma sansini zamandan caliyorsun farkinda misin?

Adam ilk sevgilinin anlattiklari sebebiyle sana hakaret ediyor madem ki bu onun icin o kadar onemli kendi neden seninle birseyler yasamak istiyor..Kendi niye evlenmeyi beklemiyor..Para konusunu zaten yeterince yazdik..

Yok iyi yonleri var yok ozur diledi konu kapandi.Kac yanlis bir dogruyu goturur...Kapanmadi ya da gecici sureligine kapandi? Ama iste maalesef insanoglu boyle kendisi yasamadan anlayamiyor..Senin icin tek dilegim olabildigince en az hasarla atlatman olacak..Su anda surekli kendini kandirip inandiriyorsun ama bu kandirmaca sona erdiginde o zaman bu kadar insanin ne demek istedigini anlayacaksin..Keske biz haksiz ciksak da sen de bu adamla evlenip mutlu huzurlu bir yuvan olsa..

Aha benim kardesimden bi tane daha..

Annem babam kardesimin maasina hic dokunmazlardi. Ben de arada sorardim birikim yapiyor musun, bak ileride lazim olur, simdi evden yiyip iciyorsun masrafin yokken biriktir diye. O da 'ya iste gidiyo abla bisey cikiyo abla yapamiyorum abla' suruyle sey siralardi. Yedigi ictigi gezdigi fazla fazla hesaplardik yine de para artardi maasindan. Ama ay sonu geldi mi bi de annemi tirtiklardi ustune. Coook sonra ogrendik ki o anneme babama vermeye kiyamadigi paralar sevgilisine gidiyormus. Yok kontoru, yok bilet masrafi, bulustuklarindaki hesaplarin cogu, hediyeler vsvs.. Cocuk da calisiyordu, maasini direkt annesine veriyormus, annesi de gunluk 5 10 lira harclik veriyormus. O da yol parasi bilmem ne gider zaten. Tum ay kardesimden geciniyorlar anlayacaginiz.

Ne mi oldu, evlenirken de nakit masraflarin coguna kardesim isten ayrildigi tazminatindan verdi, geri kalani da taksit yapip birlikte oduyorlar. Ne ala memleket degil mi.. Bizimkisi asiri safti laf geciremedik anlatamadik. Simdi anladi da is isten gecti. Aman siz farkindayken iyi dusunun derim. Gercekten ozellikle erkege hiiic yakismayan hareketler..

koy tabiki tepkini.
9 aylık ilişki için çok fazla talebi var beyefendinin.
sen para kazanmaya başlayınca gerçek yüzü ortaya çıkmış gibi.
bak canım gururlu bir erkek ölse beraber olduğu kadından kolaylıkla par aisteyemez.
kaldi ki sen alcan,sen alcan diye yüzsüzce arsızca dile getirsin.
kesinlikle maddi alışverişi kes bi gör gerçek yüzünü.
şimdiye kadar paran olmadığı için istmemiştir doğal olarak.
geçmişi referans alma bu durumda.
asıl bundan sonrası mesele olan.
kurs parası da ödemek nedir ya.eşin değil bişey değil.
ona vereceğin parayla birikim yap ailene harca.
annem duysa üzülür diyorsun ,üzülmek nedemek kahrolur kadın.
kesinlikle hiçbir giderini karşılama.

bir tanıdığın başına geldi. sevgilisi durmadan para istiyormuş, yok kiramı ödeyemedim şunu yapamadım vs. ağlayarak kız da acıyıp veriyormuş. borç olarak aldığı halde geri gelen para falan yok kız bunalıma girdi sigaraya falan başladı... bir de maaşının çoğunu eve verdiği için borçları da kapatamıyordu. bundan 10 sene önce 13 bin civarı bir borcu olmuştu. zar zor adama yarısını ödettirdiler gerisini de kendisi ödedi.

sadece takılıyorsa neyse de istedikleri çok fazla ona harcayacağın parayı kendin için harcarsın kendine yeni tlf alırsın, kendin kursa gidersin vs.
kendin düşünüp alsan neyse ama istemesi isteyebilmesi çok ayıp...
9 aylık bir ilişki istekler çok fazla, böyle biriyle evlenilmez bence...

Bu şimdi böyleyse evlenince evde yatar sen çalışırsın. Tembel adamla çok zor. Hem tembel hem sömürüyo istekleri bitmiyo

Ben ne kadının ne de erkeğin parayı böyle konu yapmasından hoşlanmıyorum.
Evet erkeğin bir kadına para harcaması ne kadar doğalsa kadının erkeğe harcaması da o kadar doğal.
Ancak bir şey istediğini bu kadar dile getirmek bana hoş görünmedi...

Senin sevgilin çok gurursuz ve kişiliksizmiş bence ayrıl işi olmayan erkek böyle pahalı eşya aldırtması hiç hoş değil

sanırım bunun çocukluğuda parasız geçmiş geleceğide yokmuş , pek uyumda yok gibi

çalışmayan ve işi olmayan adamlar ve gençler gözümde sıfır

Kuzum sen iyi misin..kurs parasini odetmis, telefon istiyor, ucak biletimi sen odeyeceksin diyor, baska masraflar da yatirmis, ise girmissin Iyi ki.... Kullaniliyorsun.Adam yuzsuz haberin olsun..

para yiyen
gurursuz
durmadan bana şu al diyen
şimdi düşündüm de bir köpek alır beslerim evimde en azından masrafı az olur canmıda sıkmaz bana yoldaş olur ne dersin konu sahibi sana köpek alalım mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…