- 27 Nisan 2018
- 139
- 114
- 18
- Konu Sahibi JessicaJones
-
Arabeske bağlamak istemem ama bir erkeğin rakı masasında aklına gelen kadın sen değilsen,dinlediği şarkıda gözünün daldığı sen değilsen ne bileyim içi titremiyosa bi anlamı yok, bazı şeylerin azı ya da kararı makbuldür de aşk öyle değil, aşk ya hep olacak ya hiç ucundan tutsam da olur denmez
Deli gibi aşık olacak ki evlendiğinde o aşk durulduğunda bile sana kalan şey kocaman bir sevgi olsun
Yine sor . Ve neden profilinde baska Kızın resmi var diye de sorIliskimizin baslarinda sordugumda ben kimseye asik olmadim demisti...
En yakın kız arkadaşlar bela olmaya devam mı ediyor
yakın erkek arkadaşımdan itiraf almıştım bende lisede. Oluyor bunlar. Gerçek arkadaşlıklar da oluyor orası ayrı. Bence bu kadar üzülme. Hikayede en temiz sensinHic olacagini zannetmiyorken hem de
yakın erkek arkadaşımdan itiraf almıştım bende lisede. Oluyor bunlar. Gerçek arkadaşlıklar da oluyor orası ayrı. Bence bu kadar üzülme. Hikayede en temiz sensin
En yakınında o insan ve her zaman da yakınında tutmaya çalışacak!!
6 ay bi insana bu kadar çok bağlanmak için erken değil ??
O insan eşiniz değil vazgeçmek bu kadar zor olmamalı zira bu şüphe ile ben yapamazdım
3 ay once en yakin arkadasim bana ilan-i ask etti. Sevgilime hicbir sey soylemedim, tartistik ayip etti aramiz bozuldu falan diye gecistirdim. Ayni durumun sevgilimle arkadasi arasinda olacagini hic zannetmedim tabi o zamanlar.... tesekkur ederim cevabin icin
Aslında erkekler çoğunlukla erkek arkadaşlarıyla takılmayı tercih ediyorlar o yüzden bir erkek bir kızla takılmayı seviyorsa muhtemelen hoşlanıyor oluyorlar. Eğer sevgiliniz hala o kızla görüşüyor buluşuyor ve koyduğu fotoğraflar da yeniyse ilgisi hala vardır bence ama bunlar da eskide kaldıysa hisleri de eskide kalmış olabilir. Bu 2. Tercih olmak degil ki. Herkes hayatta sadece bir insana yoğun duygular beslemiyor ki.
Cok baglandim veya vazgecemem demiyorum ki, sadece nasil adim atmam gerektigini bilemiyorum. Nereden baslamaliyim nasil konusmaliyim vs...
Silmeyi unutmus olabilir mi? Kac tane fotografi var profilinde arada eski olanlari siliyor mu yani silmeyi unutan biri oldugu icin mi silmiyor yoksa silmek istemedigi icin mi bunu ayirt etmeye calisiyorum
Aklimda surekli kullanilmis olma dusuncesi, aslinda bi an bile sevilmemis olma endisesi, ondan deli gibi soguma.... kafam cok karisik, yapmam geteken islete odaklanamiyorum
Allah askina hemen yapistirmis bizim kk hanimlari damgalari.
İlk olarak o kiz arkadasina yazildigini bilmiyoruz. Kendi kendine kurmak yerine sor..
Kem kum ediyorsa dolayli yollardan sana birseyler anlatmaya calisiyorsa anla ki orda bi b*kluk var. Net, duz ve sade anlatiyorsa ozaman rahat ol.
İkincisi fotolarimizi paylasalim diyebilirsin. Ne tepki verecegine bakabilirsin.
Bazi erkek veya insanlar diyelim fotolari umursamaz..ah o kalmis bu olmus vs diye.
Kiz arkadasiyla olan fotolari ondan duruyor olabilir. Belki silsen dahi fark etmez yani.
Kafanda kurup kendi kendine evham yapacagina konus ve sorgula. Zor birsey degil.
Karsindaki adam zaten seffaf ise sana anlatir herseyi.
O kiz olduguna emin oldum cunku, “onun ihtiyaci varken bedenen yaninda olamadim ama aramaya calistim” falan yazmis gunlugunde... ve yine daha da eski maillerinde o en yakin arkadasina attigi mailde de kiza diyordu ki cok ozur dilerim biliyorum su an birine ihtiyacin oldugunu ama gelemedim istanbula vs...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?