Sevgilim(eski) bana haber vermeden biriyle birlikteymis ve evlenme hazırlığı yapıyorlarmış ben aniden öğrendim ve beni beş parasız şekilde evden kovdu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Doğru söze ne denir haklısınız

tehditlerin dozunu çok arttirdi bir yerde aileye söyleme değil direkt ailene zarar veririm dahi dedi, ölümün elimden olur dedi

Gerçekten yukarda anlattığınız bu adamla evlenmek mi istiyorsunuz?? Şaka gibi..

Ben sizin yerinizde olsam bu yalancı/ahlaksız/şiddet meyilli adamdan hemen uzaklaşırdim, ilk iş telefon numaramı değiştirirdim. Depozito lafını da edip muhatap olmazdım, haram olsun der geçerdim.

Diyelim ki, bu adam size döndü, bu adama güvenilip yola devam edilir mi?? Bu dünyada aileden daha kıymetli hicbirsey yok. Ailenizin sağlığını düşünün, huzurlarını bozacak herşeyden kaçının. Kendinize yepyeni bir sayfa açın. Bu adamdan size yar olmaz, olsa da hayırlı olmaz zaten.

Ben vazgeçtim zaten ama umarım kız daha da sorgulamaz,normalde ona mesajları atmami bekliyordu bu gün yapmadım tabi,şu ana akdar yazmadı umarım bir daha ulasmazlar,numara değiştiririm ama kız işin peşini bırakmaz da çocuk da bana bela olmaya devam eder.

Eve kamera mi taktiniz? Yasanan hirgüre nasil bu kadar hakimsiniz?

Eskiden Facebook’ta dayılar dolandırılırdı ne bileyim amcalar arsa satıp evlilik vaadiyle aldatılırdı şimdi gencecik kadınlarımız dolandırılıyor aldatılıyor cidden ne zamanlara kaldık kadınlar nasıl bu hale geldi hiç anlamıyorum.

Hak ettim değil mi aynı evde yaşadım diye susmaliyim bu yüzden,erkek bakış açısı
Hala soyleneni anlamiyorsun adam onune gelene evlenme teklif eden ve cok guzel kadinlarin sirtindan gecinen biri.
Sana odetmis tum masraflari sonra da vurmus tekmeyi o seninle degil kim ona daha iyi sart sunarsa onunla evlenir. Hala evlilik diyorsun ben de pes diyorum aklını başına al daha gencsin gir duzgun bir ise calis bu adami ve kizi da engelle.
O kiz da yarim akıl ayrilacagina hala soruyor bulmus sizin gibi akıllı gecinen safları keyfe bak adamda ki. Engelle ikisinide bak önüne yapacak bir sey yok kendi hayatina odaklan bu cocuk seni cok üzer.

inanılmazsın adam gel dese yine koşup gideceksin hiç mi canının değeri yok ailenden habersiz gidip kıbrıs’ta yaşıyorsun öldürüp atsa nerde bulacak ailen seni

Gelisme oldu kız aradı açtım ve söylediklerim yalandı dedim panikle bana hakaretler etti üç kuruş aklı olsa bir şeyler döndüğünü anlardı ama beni asagilayip diğerine inanmayı seçti kendi bilri zaten konuştuklarımiz aramızda diyip her şeyi yetiştirmiş kıza güvensem her şeyi anlatırdım ailemin huzuru kaçmasın diye iftira yemiş oldum inşallah kızdan da diğerinden de çıkar, kızın suçu yok gibi görünse de geçme gün tehdit edildiğini ona belli etmeye çalışsam da bunu yapmayı seçti evlilik aşamasına geldigi birini bırakmak zor geldi galiba

Hukuki bir hakkin varsa tabi ki kullan. Ancak şahsen uğraşmak isin sonunda en cok seni yipratacak, gerek var mi? Eski defteri kapat ki yenisi acilabilsin.

Konu bana hiç geçmedi. Adamla aynı evde yaşıyorsunuz sonra ayrılıyorsunuz. Nişanlısı nasıl anlamaz sizin o evde yaşadığınızı. Kriminal ekip mi geldi herşeyinizi saçınıza kadar topladı gitti?
Kız sizi aradığında yalan söyledim dediyseniz kız nasıl inandı onca şey yaşanmış dediğinize göre mesajları silmiş bilmem ne.
Atacaksanız biraz destekli atın. Hiç sevmedim senaryoyu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
`