- 15 Şubat 2023
- 70
- -3
- 3
- 33
- Konu Sahibi bizbozdukk
-
Evet ki ben ogrendigim zaman icimde bitirmistimYaptığınız yanlış aldatılmaya rağmen affetmeniz, o da sizin açığınızı bulmuş zeytinyağlık yapıyor. Ben ayrıldıktan sonra yapılan hiçbir şeyi aldatma olarak değerlendirmiyorum. Çocuktan ayrıldıktan sonra konuştunuz eski sevgilinizle değil mi?
Ben suan ki sevgilimin ocak gibi aldattigini ogrenmistim , iste heryerden engelledim falan cok seviyordum halbuki ,sonra 2 ay falan gecti baristik biz (zorla yalvardi yapmadim falan dedi bi kac yalan atti ama inanmis gibi yaptim inanmadim , bu arada aldatti dedigimde bi kiza arkadasini ayarla diyr yalvariyordu ve sevgilimden 1 hafta once ayrildim demis kiza ozamanlar biz ayrilmamistik)neyse 2. Sans vereyim dedim barisali 1 ay falan oldu , bu telefonumu kurcalarken eski sevgilimle olan mesajlari gordu (bu arada ben aldattigini ogrendigim gun eski aevgilime istek attim konusmaya basladik tekrar , biliyoruö yaptigim yanlis birseydi pismanim zaten) iste suanki sevgilimle ayrıydık ya biz , iste o zamanlarda eski aevgilimle konusuyordum o mesajlari gordu iste , bi kac cinsellik konusu acilmisti ama asla birlikte olmadim sadece opusmustuk (sevisme dahi olmadi) iste suanki sevgilim cok yanlis anlafi , ben onla konustugum zamanlar seni bitirmistim dememe ragöen suan kus benle , sen beni aldattin ona ragöen affettim ben seni aldatmadim cunku ayrıldıgımızda konustum diyince ise bagırdı (eski konulari acmama cok kızıyor) kısaca ne yapmaliyim kim hakli burda?yaptigim yanlislarin farkindayim lutfen cok uzerime gelmeden tavsiye verirmisiniz
Cok sorguladim cevresindeki herkesle konustum hepsi yapmadi dedi .cok yalvardi dayanamadim affettimAy bu ne be. Eski sevgili yeni sevgili hersey birbirine girmis. Kafaniz yorulmuyor mu?
Ayrica aldatan erkek affedilir mi hem de sevgiliyken.
Aldatilip affeden kadınlara zerre saygim yok, gerci onlarin da kendilerine saygilari yok.
Sorgulamaya gerek kalmayan biri olsun hayatında, cok yorulursun boyle. Yaslanirsin ciddiyim.Cok sorguladim cevresindeki herkesle konustum hepsi yapmadi dedi .cok yalvardi dayanamadim affettim
Allasen ne diyonBen suan ki sevgilimin ocak gibi aldattigini ogrenmistim , iste heryerden engelledim falan cok seviyordum halbuki ,sonra 2 ay falan gecti baristik biz (zorla yalvardi yapmadim falan dedi bi kac yalan atti ama inanmis gibi yaptim inanmadim , bu arada aldatti dedigimde bi kiza arkadasini ayarla diyr yalvariyordu ve sevgilimden 1 hafta once ayrildim demis kiza ozamanlar biz ayrilmamistik)neyse 2. Sans vereyim dedim barisali 1 ay falan oldu , bu telefonumu kurcalarken eski sevgilimle olan mesajlari gordu (bu arada ben aldattigini ogrendigim gun eski aevgilime istek attim konusmaya basladik tekrar , biliyoruö yaptigim yanlis birseydi pismanim zaten) iste suanki sevgilimle ayrıydık ya biz , iste o zamanlarda eski aevgilimle konusuyordum o mesajlari gordu iste , bi kac cinsellik konusu acilmisti ama asla birlikte olmadim sadece opusmustuk (sevisme dahi olmadi) iste suanki sevgilim cok yanlis anlafi , ben onla konustugum zamanlar seni bitirmistim dememe ragöen suan kus benle , sen beni aldattin ona ragöen affettim ben seni aldatmadim cunku ayrıldıgımızda konustum diyince ise bagırdı (eski konulari acmama cok kızıyor) kısaca ne yapmaliyim kim hakli burda?yaptigim yanlislarin farkindayim lutfen cok uzerime gelmeden tavsiye verirmisiniz
Noktalama işaretlerinin ve dogru anlatım seklının önemiAyrılın. Eski sevgilinize de yazmayın. Acınıza pansuman etmeyin milleti. Bir de acilen noktalama işaretlerini ve kurallı cümle olayını halledin. Zira iki kez okudum.
Yav biz aldatan kocayı affedeni anlamıyoruz sen sevgiliyi affetmişsin ne halin varsa gör, özür dile yalvar bari tövbe estağfurullahBen suan ki sevgilimin ocak gibi aldattigini ogrenmistim , iste heryerden engelledim falan cok seviyordum halbuki ,sonra 2 ay falan gecti baristik biz (zorla yalvardi yapmadim falan dedi bi kac yalan atti ama inanmis gibi yaptim inanmadim , bu arada aldatti dedigimde bi kiza arkadasini ayarla diyr yalvariyordu ve sevgilimden 1 hafta once ayrildim demis kiza ozamanlar biz ayrilmamistik)neyse 2. Sans vereyim dedim barisali 1 ay falan oldu , bu telefonumu kurcalarken eski sevgilimle olan mesajlari gordu (bu arada ben aldattigini ogrendigim gun eski aevgilime istek attim konusmaya basladik tekrar , biliyoruö yaptigim yanlis birseydi pismanim zaten) iste suanki sevgilimle ayrıydık ya biz , iste o zamanlarda eski aevgilimle konusuyordum o mesajlari gordu iste , bi kac cinsellik konusu acilmisti ama asla birlikte olmadim sadece opusmustuk (sevisme dahi olmadi) iste suanki sevgilim cok yanlis anlafi , ben onla konustugum zamanlar seni bitirmistim dememe ragöen suan kus benle , sen beni aldattin ona ragöen affettim ben seni aldatmadim cunku ayrıldıgımızda konustum diyince ise bagırdı (eski konulari acmama cok kızıyor) kısaca ne yapmaliyim kim hakli burda?yaptigim yanlislarin farkindayim lutfen cok uzerime gelmeden tavsiye verirmisiniz
Tam aldatti diyemem cunku herkes yalanliyor , sadece ben oyle hıssedıyorumBirbirinize çok uygun bir çiftmişsiniz aslında. Bence barışın başkalarına yazık olmasın..
Gerçekten garipsiniz yahu. Aldatan adamı affetmeniz garip, eski sevgilinize yazmanız garip. Ayrılır ayrılmaz eskiye yazabiliyorsanız sevmiyorsunuz ki. Sırf yalnız kalmamak adına sürekli bir erkeğe tutunma çabanız var gibi görünüyor.
İkimizde haksizsiniz. O yüzden ayrıl ve hayatını kurtar. Korkma yeniden aşık olursun.dunyadaki son adam o, son kadın da sen değilsin.Ben suan ki sevgilimin ocak gibi aldattigini ogrenmistim , iste heryerden engelledim falan cok seviyordum halbuki ,sonra 2 ay falan gecti baristik biz (zorla yalvardi yapmadim falan dedi bi kac yalan atti ama inanmis gibi yaptim inanmadim , bu arada aldatti dedigimde bi kiza arkadasini ayarla diyr yalvariyordu ve sevgilimden 1 hafta once ayrildim demis kiza ozamanlar biz ayrilmamistik)neyse 2. Sans vereyim dedim barisali 1 ay falan oldu , bu telefonumu kurcalarken eski sevgilimle olan mesajlari gordu (bu arada ben aldattigini ogrendigim gun eski aevgilime istek attim konusmaya basladik tekrar , biliyoruö yaptigim yanlis birseydi pismanim zaten) iste suanki sevgilimle ayrıydık ya biz , iste o zamanlarda eski aevgilimle konusuyordum o mesajlari gordu iste , bi kac cinsellik konusu acilmisti ama asla birlikte olmadim sadece opusmustuk (sevisme dahi olmadi) iste suanki sevgilim cok yanlis anlafi , ben onla konustugum zamanlar seni bitirmistim dememe ragöen suan kus benle , sen beni aldattin ona ragöen affettim ben seni aldatmadim cunku ayrıldıgımızda konustum diyince ise bagırdı (eski konulari acmama cok kızıyor) kısaca ne yapmaliyim kim hakli burda?yaptigim yanlislarin farkindayim lutfen cok uzerime gelmeden tavsiye verirmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?