Sevgilim eskimle olan mesajlari gordu?

İkimizde haksizsiniz. O yüzden ayrıl ve hayatını kurtar. Korkma yeniden aşık olursun.dunyadaki son adam o, son kadın da sen değilsin.
Tesekkur ederim tavsiyen icin , haklisinda . Ama ayrilirsam derslerimin kotu etkileneceginden korkuyorum cunku benım toparlanmam uzun suruyor ve depresyona zaten meyilliyim psikiyatriste falan gidiyorum , kisaca ruh saglıgım alt ust olur korkusundan yapamiyorum

Hiç bir şey olmaz. Korkma simddiden böyle düşünürsen öyle olmaya meyl edersin kendini.bagimli olma kimseye.herkes gidici kim kalıcı ki. Bir an boşluğa düşersen de geç aynanın karşısına " canım kendim ,kim seni yikabilir, biri gider biri gelir heheyyttt "de .sonra da Tarkan dan geçecek sarkisini aç istemesende moralin düzelir. Tarkan şarkısı önemli ama onu kesin dinle

Güvenmediğin birisiyle devam etme. Aldatan kişi affedilmez. Eskiyi de boşver, gerçekten sana uygun olsaydı eski olmazdı.

Şey sen kendine değer vermemişsin barışmışsın bu çocukla ama evren sana kıyamamış. Ne güzel olmuş işte ayrıl gitsin, zaten bir kere bulaşan yine seni aldatacaktı. Boşa zamanın gitmeyecek iyi olmuş

Kaç yalındasın

Tam aldatti diyemem cunku herkes yalanliyor , sadece ben oyle hıssedıyorum
Senle sevgiliyken başka bir kıza arkadaşını ayarlaması için yalvarıp,senden ayrıldığını söylememiş mi? Yani doğru mu anladım emin değilim konu A0 Türkçe resmen.
Eğer doğru anladıysam bu da bir nevi aldatmak. Uygun koşullar sağlansa aldatacakmış,olmamış. Ama niyeti bozmuş bir kere.

Belliki yaşın küçük,lisede olduğunu tahmin ediyorum. O yaşlarda yaşanılan şeylere çok anlam yüklememek lazım. Tabii şu an sana öyle gelmiyor doğal olarak,o başka. O yüzden ayrılır ayrılmaz eski sevgiline mesaj atmana çok takılmadım ben. Yaşın itibariyle bir şeylere çok çabuk atlaman normal. Ve ayrılınca yazmışsın zaten. Ayrıldıktan sonra yaptığın şeylerle kimsenin seni yargılamasına izin verme. Sevgilin kendi hatasını bildiğinden bunu koz olarak kullanıyor. Oyuna gelme.

Ve lütfen bu işlere kafa yormak yerine biraz derslerine odaklan. Yazı dilin,noktalama işaretleri falan okulda da böyleyse çok sıkıntı.

Konu sahibi daha önceki konusunda 30 yaşında olduğunu üniversiteyi sonradan kazandığını söylemişti

Ya bilmem kaç kere okudum anlamak için sürekli eski sevgilim yeni sevgilim yazmış durmuş. Sanırım ergensiniz anlatım bozukluğunuz var yani insanın anlamadı için birkaç defa okuması lazım. Sen önce bir kendi acın için başkasını kullanmayı bir bırak hele. Ondan onda ondan ona olmaz bu iş kimse kimsenin yarabandı veya oyuncağı değil. Adam senle beraberken zaten bir başkasını ısrarla ayarla demiş. Bunu kendine nasıl yedirdin anlamıyorum 40 yıllık evliler bitiriyor evliliğini buna benzer sebeplerden bile. Hayır bende 20’li yaşlarda evet affettim ettim ama şuanda biriyle konuşsun gözünün yaşına bakmam. Sen kendini adamın gözünde değersiz hissettirmişsin merak etme daha çok aldatılırsın bu kafayla. Böyleleri için ne çabaya gerek var ne üzülmeye az kendinize değer verin bir daha mı geleceksiniz dünyaya hey Allahım yarabbim ya.

Konu sahibi daha önceki konusunda 30 yaşında olduğunu üniversiteyi sonradan kazandığını söylemişti
Ay ben 20’li ergenlerden sandım olayı okuduğumda ona göre yaptım yorumlarada bakmamıştım Amaaaan bu yaştan sonra nedir bu böyle zaten ona yaz ona yaz eee adam başkasını istiyor cehennemim dibine kadar yolu var yani affetmek üzülmek saçma geliyor bu konuyada güldüm o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…