Arkadaşlar aranıza yeni katıldım.Moralim çok bozuk erkek arkadaşım benimle eskisi gibi değil.4 yıllık bir birlikteliğimiz var ayrı şehirlerdeyiz yılda 1 yada 2 defa yüz yüze görüşüyoruz ben bunu çok önemsemedim(yani ayrı şehirde olmamızı) ama zaten göremiyorum yani şüpheleniyorum ne yapacağımı bilemedim.akşamdan akşama 1 saat filan telefonda konuşuyoruz onda da hep suskun durgun ne yapsam yardım edin lütfen ihtiyacım var
Arkadaşlar aranıza yeni katıldım.Moralim çok bozuk erkek arkadaşım benimle eskisi gibi değil.4 yıllık bir birlikteliğimiz var ayrı şehirlerdeyiz yılda 1 yada 2 defa yüz yüze görüşüyoruz ben bunu çok önemsemedim(yani ayrı şehirde olmamızı) ama zaten göremiyorum yani şüpheleniyorum ne yapacağımı bilemedim.akşamdan akşama 1 saat filan telefonda konuşuyoruz onda da hep suskun durgun ne yapsam yardım edin lütfen ihtiyacım var
valla bu tür ilişkileri çok tuhaf buluyorum.4 sene nasıl senede 2 defa yüzyüze görüşerek ilişki yürütebiliyosunuz?yani 4 senede toplam 8 kere falan mı gördünüz birbirinizi? hiç aramıyo musunuz yanınızda, ve insan sadece telefonda konuştuğu birine nasıl 4 yıl bağlı kalıp gerçek bi sevgi duyabilir bunların hepsine ayrı ayrı hayret ettim.
sevgiliniz yine bugüne kadar konuşcak şey iyi bulmuş bence insanın senede 2 kere gördüğü biriyle hergün bi saat konuşacak konu bulabilmesi bi marifet doğrusu.ilişkiden soğuduysa bu normal bence sizi göremiyor, dokunamıyor vs vs..üzerine düşmeyin, kendi haline bırakın.
İnternetten tanıştık evet facebook dan.Karmakarışık aklım ne zor işler ya.Yada ben şanssızım yokmu bunların iyisi
bence fazla üstüne gitme kaçan kovalanırArkadaşlar aranıza yeni katıldım.Moralim çok bozuk erkek arkadaşım benimle eskisi gibi değil.4 yıllık bir birlikteliğimiz var ayrı şehirlerdeyiz yılda 1 yada 2 defa yüz yüze görüşüyoruz ben bunu çok önemsemedim(yani ayrı şehirde olmamızı) ama zaten göremiyorum yani şüpheleniyorum ne yapacağımı bilemedim.akşamdan akşama 1 saat filan telefonda konuşuyoruz onda da hep suskun durgun ne yapsam yardım edin lütfen ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?