Sevgilim eskisi gibi ilgilenmiyor

asmen_55

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2012
80
2
26
Ankara
Arkadaşlar aranıza yeni katıldım.Moralim çok bozuk erkek arkadaşım benimle eskisi gibi değil.4 yıllık bir birlikteliğimiz var ayrı şehirlerdeyiz yılda 1 yada 2 defa yüz yüze görüşüyoruz ben bunu çok önemsemedim(yani ayrı şehirde olmamızı) ama zaten göremiyorum yani şüpheleniyorum ne yapacağımı bilemedim.akşamdan akşama 1 saat filan telefonda konuşuyoruz onda da hep suskun durgun ne yapsam yardım edin lütfen ihtiyacım var

Son düzenleme:
Konu yanlış yerde değil mi?

Ne zamandır bu şekilde tly_tly ?

Konu içeriği sebebiyle "Bir Derdim Var" başlığına taşınmıştır.
Keyifli paylaşımlar...

Erkek seviyor ve özlüyor ise arar.Aramaya fırsat bulamayabilir yoğunluktan ama o zamanda aradığında susup durmaz.
Belki çok net düşündüm ama sevgilinizin aklında başka düşünceler var gibi geldi bana.

ilişkiniz sağlam temeller üzerinde olmalı ki 4 yıl kadar varlığını sürdürebilmiş..
bu durumda bu konuyu sevgilinizle görüşebilirsiniz...

benimde beş yılın içinde olduğum bir ilişkim var ve iki senedir okullarımız dolayısıyla farklı şehirlerde yaşıyoruz.
tabi bizim biraz daha sık oluyor görüşmelerimiz tatildir kaçamaktır vs derken iki üç ayı geçirmiyoruz...

ama bahsettiğiniz durumu aşağı yukarı anlayabiliyorum..

yapmanız gereken şeyde bana kalırsa konuşmak...
sorgulamak..

uzun ilişki ve sizin hesap sorabilme, neden niye diye bilme hakkınız kesinlikle var..

korkmayın ve konuşun..

valla bu tür ilişkileri çok tuhaf buluyorum.4 sene nasıl senede 2 defa yüzyüze görüşerek ilişki yürütebiliyosunuz?yani 4 senede toplam 8 kere falan mı gördünüz birbirinizi? hiç aramıyo musunuz yanınızda, ve insan sadece telefonda konuştuğu birine nasıl 4 yıl bağlı kalıp gerçek bi sevgi duyabilir bunların hepsine ayrı ayrı hayret ettim.

sevgiliniz yine bugüne kadar konuşcak şey iyi bulmuş bence insanın senede 2 kere gördüğü biriyle hergün bi saat konuşacak konu bulabilmesi bi marifet doğrusu.ilişkiden soğuduysa bu normal bence sizi göremiyor, dokunamıyor vs vs..üzerine düşmeyin, kendi haline bırakın.

ama bende dokunamıyorum,göremiyorum konuştum defalarca önceden aradığı zaman gün içinde neden aradın gibi tavırlarım olmuşmuş(((
beni çok sevdiğini ilerde evlenmek istediğini söylüyor ama bende ilgiye muhtacım .Beni alıştırdı ama şimdi neden bööle oldu ayrılmalımıyım başkasımı var acaba bu kuşkular beni
beni sinir ediyor birde hepinize çokteşekkür ederim ben aranıza yeni katıldım iyi geldiniz bana saolun

yaşını bilmiyorum ama farklı şehirlerde ilişki götürmek için 4 yıl uzun bir zaman. aynı yerde olan insanlar bile monotonlaşırken adı konması lazım bence şartlarınız uygunsa. hayatında biri girme ihtimali çok yüksek... bence acil olarak denetimden geçmeli ilişkin.

arkadaşa harfi hafine katılıyorum..

senede 2 kez görüsmek normal mi ? yanlıs anlamayın ama bana cok acayip geldi. 2-3 ayda bir görüsemez misiniz?

gözden ırak olan gönülden de ırak olmaz mı ? sonucta telefonla konusmak baska yüzyüze gelmek baska :18:

bu zamana kadar bu ilişki iyi bile sürmüş

erkek arkadasınızın suan konusma yanlısı olmamasının nedeni bence kafasında bitirmiş olması bazı seyleri.

İnternetten mi tanıştınız

Canım ilişkin hakkında biraz daha bilgi verebilirmisin? Yani neden o kadar az görüşebiliyorsunuz bu sıklığı artırmanın yolu yok mudur?

Zira 4 yıldır bu şekilde idare edebliyorsan, hiç mi böyle dönemler olmadı her ilişkinin iniş çıkış zamanları vardır ..

En kötü ihtimallede oturup erkek arkadaşının da bunları düşünüp bişeylerin farkına varmış olması. Mesela böyle yürümeyeceğiinin.

valla hadim değil belki ama o çocuğa güvenme derim. niyemi böyle söylüyorum aynısını yaşadım sonucuda söyliyim bugün ayrıldık.ona benimle ilgilenmiyosun bitsin dedim oda varlığınla yokluğun bir benim için dedi. biliyorum süreniz uzun kaldıramazsın ama gözünü aç derim ben açamadım.onun sözleriyle kendime geldim.ayrıca ayrılsak ölürüm mafolurum diyodum ama şuan gayet iyiyim.

İnternetten tanıştık evet facebook dan.Karmakarışık aklım ne zor işler ya.Yada ben şanssızım yokmu bunların iyisi

Onun yaptıgını sende ona yap ya ne oldu acaba bunaramayı kestı desın merak etmesını sagla o. Sana kacadım gelıyorsa sende ona ole dawran 4 yıl dıye kendını yıpratma bence cunku benım bır guzel kuzenım vardı 6?sene cıktı bırıyle ama sonunda cocuktan bı yol olmıcanı anladı. Is yerınden bırıle tanıstı yazın mayısta agustosta evlendı yanınolmuyosa bısr seyler zorlama kendını yıpratma sana bole olana sende ole ol

yılda 1-2 kere yüzyüze görüşmeyle kısıtlı ilişkiler bana pek sağlıklı gelmiyor..:44:yani hiç görüşmeseniz , değişen birşey olmayacak gibi...:44:

bu kadar az görüşülen ilişkilerde gözden ırak olan gönülden de ırak olur teorisi genelde gerçekleşiyor..

Paylaşılan ne var ki , telden msn den ne kadar yaşanabilir ?:44:

bilmiyorum..:44:

sıkılmış olabilir, sevgisi azalmış olabilir, herşey olabilir...konuşun sorun ama sağlıklı bir ilişki yaşamıyorsunuz siz bunu da farkedin artık..

İnternetten tanıştık evet facebook dan.Karmakarışık aklım ne zor işler ya.Yada ben şanssızım yokmu bunların iyisi

sen bu ilişkiye pek umut bağlama..
benden abla tavsiyesi..

biter bu ilişki yakında..
zaten pratikte ortada bir ilişki yok ..teorikte var.)
inşallah bitmez de..tecrübe bazı şeyler de canım be.

Son düzenleme:
Herkese günaydın.Vakit ayırıp bana yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.Haklısınız sizlere katılıyorum bitirdim dün akşam tartılarak tabiki beni tehdit ediyor ya.Benden alacağı varmışda acısını çıkarırmışda bigün karşıma çıkarmış aniden filan hakaretler etti.Benden ne istediğini çok anlayamadım yani cinsel yaklaşımı kesinlikle olmadı konuşmaları sinirlenmediğinde gayet seviyeli ,hayatımın kadını olmanı istiyorum, biz olalım,ilerde beraber olalım diyor hep .Benim genç kızım var ben evlilik düşünmüyorum diyorum peki biz ne yapıyoruz diyo bana .Tamam haklı ama o nasıl bekleyecek bana sadık kalarak 6-7 yıl .

bence fazla üstüne gitme kaçan kovalanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…