sevgilim esmer seviyor!!

o beni secmedi aslnda ben onu sectim diyebiliriz ondanda kotu hsedyorumya kendimi

Bence vazgeçin..
Düşüncesi sadece seyine mi çalışıyor.
Bende uzun boylu kalıplı (heybet mi denir nasıl denir bilemem illerde fit vücuttan bahsetmiyorum ama yanımda da çocuk gibi olmasın) kişilerden biriyle beraber olsammm diye düşünürdüm.
Suanki sevgilim 170 boyunda zayıf birşey.
Ama sevgim çok fazla o yüzden ondan başkasını istemem.
Ha sevmediği yönleri mutlaka var ama iyi yönleri de çok fazla.
Aşk, sevgi dışa bakmamalı bence.
İçini öğrenince içine aşık olursun veya olmazsın.
Ama yakışıklı biriyle mutsuz olmaktansa, normal denilen biriyle mutlu olmayı yeğlerim..

tşk ederim canim.. keşke kafama takmamayı başarabilsem yanndan crilciplak sarisin gecse umrmda olmyor ama esmer gectimi o bakarsa kyameti koparyorum

ben de uzun boylu erkek seviyorum, boyum 1.70, 8 cm topuklu giydiğimde bizimkine fark atıyorum yavrukuşum o kadar da güdük... hiç de demedim ki hadi git boyunu uzat ameliyat ol onu o güdüklüğüyle seviyorum. böyle bi saçmalık olamaz yani, sizi beğenmiyosa neden sizinle beraber? hani saç renginiz tamam buna karışabilir işte koyultsan daha hoş olur vs hadi buna tamam ama ten rengi yani ne yapacaksın ki kendini siyah boyayla boyayacak mısın? başında kendine esmer bulaymış madem öyle.

suan konu bumu yani kisilerin ozel hayati kimseyi ilgilendirmez ben burda yardim istyorum siz malzeme ckarma derdindesin ayip gercekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…