- 12 Ağustos 2013
- 8.601
- 5.099
- 248
- Konu Sahibi ma vie mes regles
-
o beni secmedi aslnda ben onu sectim diyebiliriz ondanda kotu hsedyorumya kendimi
o beni secmedi aslnda ben onu sectim diyebiliriz ondanda kotu hsedyorumya kendimi
tşk ederim canim.. keşke kafama takmamayı başarabilsem yanndan crilciplak sarisin gecse umrmda olmyor ama esmer gectimi o bakarsa kyameti koparyorumBence vazgeçin..
Düşüncesi sadece seyine mi çalışıyor.
Bende uzun boylu kalıplı (heybet mi denir nasıl denir bilemem illerde fit vücuttan bahsetmiyorum ama yanımda da çocuk gibi olmasın) kişilerden biriyle beraber olsammm diye düşünürdüm.
Suanki sevgilim 170 boyunda zayıf birşey.
Ama sevgim çok fazla o yüzden ondan başkasını istemem.
Ha sevmediği yönleri mutlaka var ama iyi yönleri de çok fazla.
Aşk, sevgi dışa bakmamalı bence.
İçini öğrenince içine aşık olursun veya olmazsın.
Ama yakışıklı biriyle mutsuz olmaktansa, normal denilen biriyle mutlu olmayı yeğlerim..
tşk ederim kızlar evli sayılırım
okuyoruz canım bitince evlencez devam ederse tabii çocuklarmzda kedilerimiz <3
denicem ama ben aklımdan nasl çkaracam kendi kendime dert ediyorum çrknmişim gibi geliyorSen de ondan baklava dilimi göbek iste. Öyle kaslı erkekleri seviyorum de bakalım daha sana esmer lafı ediyo mu..
Evcilik oynuyorsunuz yanı. Evli sayilmazsiniz...okuyoruz canım bitince evlencez devam ederse tabii çocuklarmzda kedilerimiz <3
Esmer seviyorsa esmere gitseymiş neden seninle? Vallahi anlayamadım.
tsk ederim..Yapacağınız şey belli. Okulunu bitir, hayata atıl, olgunlaş obdan sonra evlenmeye kalkış.
Solaryuma da gitme sağlığa çok zararlı bir ergen çocuk için kanser olma.
Çoluk çocuğun evlenmesine izin verilmemeli bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?