- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.835
- 698
- Konu Sahibi ma vie mes regles
-
Üstüme alındım banaysa diye.kızma cnm espri yaptım. Hoşuma gitti.tutamadım kendimi.şirin geldi.suan konu bumu yani kisilerin ozel hayati kimseyi ilgilendirmez ben burda yardim istyorum siz malzeme ckarma derdindesin ayip gercekten.
Evcilik oynuyorsunuz yanı. Evli sayilmazsiniz...kedilerinizi allah bagislasin okula başladılar mi?
siz olsanız napardınız
haklısınız..evlendiğiniz zaman sizin belki en kötü hallerinizi görecek... anne olacaksanız yeni anne oldugunuzdaki vücudunuzun toparlanamamış halini görecek.. hasta olacaksınız en bitkin en halsiz hallerinizi görecek.. bu tür adamlarda Allah korusun ciddi hastalığınız olsa bırakacak kapasite var işte. size de ayrı kızdım bir erkek için neden kendimi komple değiştireyim ? saç modeli mi bu yahu? ten rengi nasıl değişir. bronzlaşsanızda sonuçta renginiz bellidir yani hep öyle kalmanız mümkün değil ki.Allah akıl fikir versin.bu kadar taviz vermeyin.beğenmiyorsa etrafta esmer çok bulsun bir esmer hayatına baksın.sizi de oldugunuz gibi beğenip sevecek birileri vardır elbette.
tşk ederim canim.. keşke kafama takmamayı başarabilsem yanndan crilciplak sarisin gecse umrmda olmyor ama esmer gectimi o bakarsa kyameti koparyorum
bravo eşinize.. ne kadar hoş ve güzel. bir kadının en çok hoşuna gidecek durumlardan birisi doğaçlama gelişmiş bence :) daim olsunOldugun gibi sevsin. Sevmiyorsa da defolup gitsin esmer bulsun..
Ben de kumralim bundan yillaaar once bi sevglm oldu it gibi asiktim ne derse yapiyordm. Sacini siyah yap dedi yaptim. İlk tavizim boyle basladi. Sonra onun istedigi givi olmak istedm. 8yil ugrastim didindim.. Geriye baktigimda ben diye bsy kalmamisti ustelik defalarca aldatildim... Gururum da kalmamisti...
Cok sukur bu hikaye bitti. Bana kendim olmam gerektigini aci bi sekilde ogretti...su an evliyim. Ve cok mutluyum. (Bi gun fantezi olsun diye peruk taktim. Esim sana bebzemiyo bu kadin. İstemem cikar sunu dedi))) sevgi budur.nokta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?