sevgilim esmer seviyor!!

mesela ben paul walker gibi adamları çok seksi buluyorum ama ben sevgilime of sarışın paul walker gibi adamlar çok hoşuma gidiyo demedim sevgilin böyle şeyler diyosa avellikten bence bazı erkekler salak oluyo çunku hatta eski sevgilim bu tarz bişi demişti yerin dibine sokup çok aşşalayıp rencide etmiştim bence sen de çok rahatsızsan öyle yap gerçi bana o da yetmedi o yuzden eski oluverdi . 1 hafta sonra

evlendiğiniz zaman sizin belki en kötü hallerinizi görecek... anne olacaksanız yeni anne oldugunuzdaki vücudunuzun toparlanamamış halini görecek.. hasta olacaksınız en bitkin en halsiz hallerinizi görecek.. bu tür adamlarda Allah korusun ciddi hastalığınız olsa bırakacak kapasite var işte. size de ayrı kızdım bir erkek için neden kendimi komple değiştireyim ? saç modeli mi bu yahu? ten rengi nasıl değişir. bronzlaşsanızda sonuçta renginiz bellidir yani hep öyle kalmanız mümkün değil ki.Allah akıl fikir versin.bu kadar taviz vermeyin.beğenmiyorsa etrafta esmer çok bulsun bir esmer hayatına baksın.sizi de oldugunuz gibi beğenip sevecek birileri vardır elbette.

haklısınız..

Oldugun gibi sevsin. Sevmiyorsa da defolup gitsin esmer bulsun..
Ben de kumralim bundan yillaaar once bi sevglm oldu it gibi asiktim ne derse yapiyordm. Sacini siyah yap dedi yaptim. İlk tavizim boyle basladi. Sonra onun istedigi givi olmak istedm. 8yil ugrastim didindim.. Geriye baktigimda ben diye bsy kalmamisti ustelik defalarca aldatildim... Gururum da kalmamisti...

Cok sukur bu hikaye bitti. Bana kendim olmam gerektigini aci bi sekilde ogretti...su an evliyim. Ve cok mutluyum. (Bi gun fantezi olsun diye peruk taktim. Esim sana bebzemiyo bu kadin. İstemem cikar sunu dedi))) sevgi budur.nokta

bravo eşinize.. ne kadar hoş ve güzel. bir kadının en çok hoşuna gidecek durumlardan birisi doğaçlama gelişmiş bence :) daim olsun

Konunu okuyunca o ney la diyesim geldi? Yoksa birlikte olmaya başladığınızda o kördüde sonradan ameliyatla gözlerimi açıldı Yeşilçam misali. Çakma esmerlerdende, çakma sarısınlardanda nefret ederim. Hem hödüğün biri icin sürekli solaryuma girip kansermi olmayı düşünüyorsun?

Belli bi tipten hoslanmak son derece dogal ve icgudusel bir sey. Bilinc alti ideal cocuga ulasma hedefiyle kendine bi prototip belirleyebilir. Sevgilin sana BEN ESMER SEVIYORUM dememis sen tum eski sevgililerinden ve latin sempatisinden kendince bi analiz yapmissin anladigim kadariyla. Seni fiziken cok begenmiyo olabilir ama ruhen seviyo ki seninle birlikte demek ki. Bu daha onemli zaten.. Sen de cikar mavi lenslerini arada solaryum yap koyu olursun. Ya da nasil istiyosan oyle yasa kafana takma

Seni böyle görmüş beğenmiş.. şimdide yan mı çiziyor. Esmer seviyorsa esmer birini bulsaymış. Bence sen bu halini seviyorsan değişme . Solaryumda zararlı zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…