sevgilim esmer seviyor!!

O zaman seninle niye cikmis anlayamadim.Ya kiskandigi icin yapiyor.Yada gercekten esmer sevdigi icin.Ama sana tavsiye yol ver gitsin..Bende sarisin erkekleri seviyorum de onun tam tersini soyle saclarini boya falan de bakalim ne tepki verecek ama emin ol senin gibi narin dusunmez..

Aman sakın yapma. Sen dogalligini bozma. Madem esmer seviyor, esmer bulsun.

Bende kivanc tatlitug gibi sarisin erkek seviyorum sen de oyle ol de, eger sevgilin sarisin degilse

Eger sarisinsa o zaman da kenan imirzaluoglunu ornek ver o anlar

Sarışın mısın sarı saçlı mısın ?

Bu ne sacma sey? O zaman baskasiyla sevgili olsaymis. Cok sinirlendim gercekten.

Bende çok esmer seviyorum hatta kesinlikle kocam olacak esmer olacak diyordum.ama sevgibeyaz tenli gözleri renkli hatta .ama 10000lerce esmere değişmem.

ne güzel canım çok şanslisın ben siyah peruk deniyorum hemen boya vs diyor:'(

o zaman niye senle sevgili olmuş. güzelim sarı saçların sakın boyatma bir sürü insan asrışın olmak için neler veriyor. türkiyede esmerler çogunlukta gitsin esmer bulsun o zaman sen de senin kıymetini biren birini bulursun. salak yaa

Peki kendisine sordunuzmu, siz hoşlandığınız tipi tarif etseniz o ne hisseder, var sayalım siz kumral mavi gözlü 1,90 cm boylu, kaslı beğeniyorsunuzPeki siz bunu dile getirseniz ne hisseder.. Sevgi aşk, empatide gerektirir.. Acaba zorluyormuyum? Baskımı yapıyorum? Egoma hizmet ettirmem ne kadar doğru? Bunlar 2 taraf içinde önemli, düşünülmesi gereken konular..

İnsanın önceden beğendiği tipler olabilir ama aiık olunca gözü ondan başkasını görmez miydi normalde?

Ya millet sarışın olmaya çalışıyor sen esmere döneyim diyorsun. Kendin istemiyorsan yapma önce senin kendini beğenmen önemli. Öyle şey mi olur ya

Yaşınla alakalı olarak ona kendini beğendirmek için çabalıyor olabilirsin. Şimdi solaryuma gitsen, saçlarını koyu renk yapsan, hadi birde latinlere benzemek için estetik yaptıralım sana... Aynaya baktığında gördüğün insan sen olmayacaksın ki? İnan bana kendini daha çirkin, daha değersiz hissedeceksin. Seni beğenmesi daha çok sevmesi için tipe takılmadan sana odaklanması gerekir. Erkekler genç yaşta(17-25 arası) yok uzun bacaklı olsun, yok kalçası böyle olsun diye fantaziler peşinde koşarlar akılları başına gelincede inan bana bu istekleri arka planda kalır. Kendini mutsuz edecek bir tavra lütfen müsaade etme, sen birey olarak çok değerlisin, saçın ten rengin ne olursa olsun seni sevecek insanlar var dünyada...

Feci kızıyorum böyle şeylere. Siz bir oyuncak bebek ya da tablo değilsiniz ki, isteğe göre şuraya biraz renk verelim, şuradan şunu çıkaralım diye sürekli şekliniz değişsin. Ha bunu kendiniz istersiniz, o zaman istediğiniz kadar değişin tabii, kime ne. Neticede nasıl olmak istiyorsanız öyle olmalısınız. Sizi seven de o insan olduğunuz için sevmeli. Esmer seviyorum, saçının rengini değiştir diyen adam, sığ ve şekilci bir adamdır bana göre. Sizin karakterinizi, ruhunuzu yeterince keşfedip sevememiştir. Böyle biri için imaj değiştirmek bir yana, sevdiği renk oje bile sürmem.

sevgilim esmer seviyor diyorsun birde profilinde evli mutlu cocuklu yazıyor kafa mı buluyorsun bizimle yoksa ex askın mı var ?

Sizi beğenmiyor demekki bence ayrılın.Bulsun bir melez mutlu olsun.Türkiyede sarışın seven erkek çok yalnız kalmayacağınıza eminim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…