- 25 Mart 2015
- 640
- 337
- 103
- Konu Sahibi ma vie mes regles
-
O zaman seninle niye cikmis anlayamadim.Ya kiskandigi icin yapiyor.Yada gercekten esmer sevdigi icin.Ama sana tavsiye yol ver gitsin..Bende sarisin erkekleri seviyorum de onun tam tersini soyle saclarini boya falan de bakalim ne tepki verecek ama emin ol senin gibi narin dusunmez..arkadaşlar bana yardım edin belki size saçma gelecek böyke konular ama görüşlerinize ve desteginize ihtiyacım var ben sarışın beyaz tenli mavi lens kullanan ince narin yapıli uzun boyluyum sevgilimin eski sevgilileri hatta şuan begendikleri hep esmer.latin kizlara bayiliyor esmer ten koyu renk sac en acigi kumral olavak dyor oda koyu kumral benim tam tersim anlicaginiz banada baski yapiyor bronzlas ve sacini koyult diye bende kendimi cok cirkin hisetmeye basladim bana yardim edermsnz napmalyim????
bravo eşinize.. ne kadar hoş ve güzel. bir kadının en çok hoşuna gidecek durumlardan birisi doğaçlama gelişmiş bence :) daim olsun
arkadaşlar bana yardım edin belki size saçma gelecek böyke konular ama görüşlerinize ve desteginize ihtiyacım var ben sarışın beyaz tenli mavi lens kullanan ince narin yapıli uzun boyluyum sevgilimin eski sevgilileri hatta şuan begendikleri hep esmer.latin kizlara bayiliyor esmer ten koyu renk sac en acigi kumral olavak dyor oda koyu kumral benim tam tersim anlicaginiz banada baski yapiyor bronzlas ve sacini koyult diye bende kendimi cok cirkin hisetmeye basladim bana yardim edermsnz napmalyim????
Bu ne sacma sey? O zaman baskasiyla sevgili olsaymis. Cok sinirlendim gercekten.arkadaşlar bana yardım edin belki size saçma gelecek böyke konular ama görüşlerinize ve desteginize ihtiyacım var ben sarışın beyaz tenli mavi lens kullanan ince narin yapıli uzun boyluyum sevgilimin eski sevgilileri hatta şuan begendikleri hep esmer.latin kizlara bayiliyor esmer ten koyu renk sac en acigi kumral olavak dyor oda koyu kumral benim tam tersim anlicaginiz banada baski yapiyor bronzlas ve sacini koyult diye bende kendimi cok cirkin hisetmeye basladim bana yardim edermsnz napmalyim????
ne güzel canım çok şanslisın ben siyah peruk deniyorum hemen boya vs diyor:'(Oldugun gibi sevsin. Sevmiyorsa da defolup gitsin esmer bulsun..
Ben de kumralim bundan yillaaar once bi sevglm oldu it gibi asiktim ne derse yapiyordm. Sacini siyah yap dedi yaptim. İlk tavizim boyle basladi. Sonra onun istedigi givi olmak istedm. 8yil ugrastim didindim.. Geriye baktigimda ben diye bsy kalmamisti ustelik defalarca aldatildim... Gururum da kalmamisti...
Cok sukur bu hikaye bitti. Bana kendim olmam gerektigini aci bi sekilde ogretti...su an evliyim. Ve cok mutluyum. (Bi gun fantezi olsun diye peruk taktim. Esim sana bebzemiyo bu kadin. İstemem cikar sunu dedi))) sevgi budur.nokta
çok açık kumralim normalde şuan saçlarım sarı tenimde bembeyaz ve cok zayfim onun sevdgi gbi kalcali bacaklari kalin degilim ondanda 1 cm flan uzunumSarışın mısın sarı saçlı mısın ?
çok açık kumralim normalde şuan saçlarım sarı tenimde bembeyaz ve cok zayfim onun sevdgi gbi kalcali bacaklari kalin degilim ondanda 1 cm flan uzunum(
ne güzel canım çok şanslisın ben siyah peruk deniyorum hemen boya vs diyor:'(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?