- 3 Şubat 2009
- 10.239
- 18.165
- 823
- 45
- Konu Sahibi ma vie mes regles
-
yazın bronzlaştm çok güzel oldun sen çk güzelleştn diyordu şimdi açldım solaryuma gitsene diyor artk esmerleri gördükçe çok sinirlenir oldum
off ya o zaman neden seninle çıkıyor?arkadaşlar bana yardım edin belki size saçma gelecek böyke konular ama görüşlerinize ve desteginize ihtiyacım var ben sarışın beyaz tenli mavi lens kullanan ince narin yapıli uzun boyluyum sevgilimin eski sevgilileri hatta şuan begendikleri hep esmer.latin kizlara bayiliyor esmer ten koyu renk sac en acigi kumral olavak dyor oda koyu kumral benim tam tersim anlicaginiz banada baski yapiyor bronzlas ve sacini koyult diye bende kendimi cok cirkin hisetmeye basladim bana yardim edermsnz napmalyim????
aynennkendisi biscolata erkeği zaar
arkadaşlar bana yardım edin belki size saçma gelecek böyke konular ama görüşlerinize ve desteginize ihtiyacım var ben sarışın beyaz tenli mavi lens kullanan ince narin yapıli uzun boyluyum sevgilimin eski sevgilileri hatta şuan begendikleri hep esmer.latin kizlara bayiliyor esmer ten koyu renk sac en acigi kumral olavak dyor oda koyu kumral benim tam tersim anlicaginiz banada baski yapiyor bronzlas ve sacini koyult diye bende kendimi cok cirkin hisetmeye basladim bana yardim edermsnz napmalyim????
taviz tavizi doğurur. seni seven böyle sevsin.arkadaşlar bana yardım edin belki size saçma gelecek böyke konular ama görüşlerinize ve desteginize ihtiyacım var ben sarışın beyaz tenli mavi lens kullanan ince narin yapıli uzun boyluyum sevgilimin eski sevgilileri hatta şuan begendikleri hep esmer.latin kizlara bayiliyor esmer ten koyu renk sac en acigi kumral olavak dyor oda koyu kumral benim tam tersim anlicaginiz banada baski yapiyor bronzlas ve sacini koyult diye bende kendimi cok cirkin hisetmeye basladim bana yardim edermsnz napmalyim????
Sende ona ters köşe yap olmadığı gibi tipte erkekleri daha yakışıklı bulduğunu söyle kıyafet olur saç sakal olur bakalım sen böyle baskı yapınca o ne tepki vericek..arkadaşlar bana yardım edin belki size saçma gelecek böyke konular ama görüşlerinize ve desteginize ihtiyacım var ben sarışın beyaz tenli mavi lens kullanan ince narin yapıli uzun boyluyum sevgilimin eski sevgilileri hatta şuan begendikleri hep esmer.latin kizlara bayiliyor esmer ten koyu renk sac en acigi kumral olavak dyor oda koyu kumral benim tam tersim anlicaginiz banada baski yapiyor bronzlas ve sacini koyult diye bende kendimi cok cirkin hisetmeye basladim bana yardim edermsnz napmalyim????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?