sevgilim esmer seviyor!!

Ulkenin geri kalan %95 ine bakabilirmis niye seni bulmus. Sakin kendini degistirmek gibi bir sey yapma sacin boya degilse. Millet sarışın olmaya calisir sen tutup ibrahim tatlises gibi yapma kafani su salaga uyup.

bende sarisin mavi gozlu manyagiydim nerde renkli gozlu bi erkek gorsm dibim duserdi ama gel gor ki kocam bildigin esmer ve kahverengi gozlu cokda asik olarak evlendim tipine gore sevgili seciosa sektirerek gidebilir bence sevgiliniz sizde size dis gorunusunuz icin diilde siz oldugunu icin deger veren adam gibi biriyle birlikte olur daha murlu olursunuz soyle yuzeysel adamlar yuzunden kendinize olan guvenininizi yitirmeyiniz lutfen!!! ve sakin hemde SAKIN bi erkek icin (kocaniz hatta babaniz dahi olsa) kendinizi degistirmeyin!!! sizi nasi sevdiyse oyle sevmeye devam etsin degismenizi beklemesin sizde degismeyin zaten ay resmen cok asiri sinirlendim sevgilinizin sacini basini yolup bak biz de seni kel seviomusuz diesim geldi

off ya o zaman neden seninle çıkıyor?
Onun için bronzlaşmayı düşünmüyorsun değil mi?

Sen zaten kendinle barışık olsan mavi lens kullanmazsın. Lensleri at, saçını da bi daha boyama.

taviz tavizi doğurur. seni seven böyle sevsin.

Sende ona ters köşe yap olmadığı gibi tipte erkekleri daha yakışıklı bulduğunu söyle kıyafet olur saç sakal olur bakalım sen böyle baskı yapınca o ne tepki vericek..
Böyle saçma şeymi olur,seni sarışın beğenmiş,değiştirmek niyeymiş ne düşünmüş huyu güzel,eee ben tipinide değiştirir istediğim şekle sokarım..
Olduu,değişme kendinden ödün verme!
Geç aynanın karşısına giyin süslen ben güzelim de...
Sen güzel ve özelsin...

Sacmaliga bak. Sen de soyle "ben de sarisin Sunny Boy lardan hoslaniyorum, sarisinlasip kendine bir six-pack edin" diye.
Ben de hep soylerim, yakisikli erkek boyle yada soyle olmali diye ama sevdigim insanlar nedense hic o anlattigim erkege benzemedi ben de bunu hic sorun etmedim de ama. Senden boyle birsey beklemesi bana cok basit ve yuzeysel geldi

Bu konuda bisey daha soylemek istiyorum. Ben de esmer takintisi olan biriydim. Evlendigim adam sarisin. Onu cok seviyorum ve takinti falan kalmadi sevince rengin onemi yok

Askin ten rengi, sac rengiyle ilgisi yok bence. Bende esmer.erkek severdim ama sarisina asik oldum. He tamam esmer kadinlari begeniyodur o olabilir ama her begendigine asik olacak hali yok ya? Biz de mesela iliskimiz varken baskalarini yakisikli bulabiliyoruz ama asik oluyor muyuz? Hayir. Yani adam esmerden hoslaniyor olabilir ama sarisina asik olmus yapacak bir sey yok :)
Ayrica sana sunu yap bunu yap demeye hakki varsa sende ona vucut yap de bakalim tepkisi ne.olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…