- 6 Ocak 2019
- 5.740
- 16.749
- 348
Beim fikrim Çocuk senden ciddi düşünmüyor takiliyor oyle olsa gelmek icin imkan yaratir yine gelirdi . Seni gunu birlik istemiyor cunku amaci baska . Birşeyler olur ama ilerisi olmaz diyor çünkü evlilik düşünmüyor bakireysen basina dert olma istiyor . Bu ciddi düşünmeyen net olamayan erkek taktiği düpe düz. Gerisi sizin hangi fikirde insan olduğunuza kalmış.bende anlamadimki sınavları olmadiginda hep evdeydi yinede gelmedi ya hep mi sınavı oluyo anlamadim ne zaman desem gel diye hep sınavım var diyor . Gunubirlik geleyim dedim onuda istemedi zaman kisitli diye
Olduktan sonra polis napsın bak arkadaşım Müge anlı ya bile çıkabilirsin uzak ilişki tanımıyorum diyorsun haberlerde izliyoruz genç kız beşinci kattan düştü intihar mı bilmem ne valla ben evhamlı bir insanım gitme derim açıkçasıTam guvenemiyorum birşey olursa polis cagir diyo
Gitmeyi düşünmüyorum gelcekse o gelsin hep sınavım var falan filan gelirim diyip gelmediği icin ayrilmistim geri döndü dedim sanırım gelecek heralde bu sefer . Yine benim gelmemi istiyor ona guveniyorumda tam değil napcagimi şaşırdım. Ben ciddi ilişki istiyorum o sanki sevişmek için beraber gibi ama öyle olsa 1 yıl beklermiydi ne bilimKural 1:Bir erkekle (ev ortamında degil) Yüz yüze kalabalık ortamlarda uzun bir süreç geçirmeden guvenmemelisin.
Kural 2: Ilk görüşme özellikle kızın bildiği şehirde tanıdığı yerlerde olmalı. ( Erkeğin olduğu hiç bilemedigi bir yabancı ortamda degil)
Kural 3: Gerçekten yüz yüze tanışmak isteyen art niyeti olmayan erkek bir yolunu bulur ve gelir ( senden yollara düşüp kız başına gelmeni istemez)
Kural 4: Bir erkeğin daha ilk gorusmede ayağına giderek üstelik evine giderek eline koz verilmez. ( bunu birgün mutlaka yüzüne vurur çünkü)
Benden tavsiye sakın gitme çok istiyorsa kendi gelsin adam gibi sinemaya cafeye yemek yemeye avm gibi kalabalık yerlerde hem gezdirsin hem güven versin hem ciddiyetini ortaya koysun. Sinavlari varmista gelemezmis, sanki sen ordayken aklı çok derste sınavda olacak biz de yedik yaniAteşle barut diye birşey var canım kimse masal anlatmasin. Ayrıca o eve giren tek kız olmadığını da yaz aklının bir kenarina. Bize gitmeyecegini yaz da rahat bir nefes alalım yoksa aklım tanimasam bile sende kalır üzülürüm ciddiyim bu konuda. Sen kimsenin oyuncağı degilsin kimsenin ayağına baska şehire bekar evine gidemezsin ağırlığını koy kendine gelsin biraz senden ne istediginin farkında bile değil çünkü işine gelmiyor
Bir kere ayri odalarda uyusaniz da muhakkak bir yakinlasma olur guzelim. Kardes kardes durulmaz. O bi gelsin bakalim bi gorun iyice taniyin birbirinizi. İlerde pisman olma ihtimalin varsa, ailenin tutumunu dusunerek hareket etmelisin. Yoksa gecenki gibi ayyy ben sevgilimle seviştim ama ailem duysa beni yasatmaz. Napcam simdi ben diye konu acarsin. Bir is yapiyorsan arkasinda duracaksin duramayacagin bir isse yapmayacaksin.Gitmeyi düşünmüyorum gelcekse o gelsin hep sınavım var falan filan gelirim diyip gelmediği icin ayrilmistim geri döndü dedim sanırım gelecek heralde bu sefer . Yine benim gelmemi istiyor ona guveniyorumda tam değil napcagimi şaşırdım. Ben ciddi ilişki istiyorum o sanki sevişmek için beraber gibi ama öyle olsa 1 yıl beklermiydi ne bilim
Hep beni cağırdı kendisi gelmedi bahane buldu gelmemek için. Ben gitmicem zaten o gelsin ilk sonra giderim belkiŞaka misiniz? Sizin ne işiniz var adamın evinde.1 yıldır neredeymiş kendi.heo bahane.adam tosunu kaldırmak istemiyor açık ve net.bir de ayağına çağırıyor.nefret ediyorum böyle tiplerden.bence bir şey yapar mi yapmaz midan ziyade adam size çok da değer vermiyor.1 senede kırk kere gelirdi.kendinizi küçültmeyin. Gelmiyorum diyip resti cekin
Herşeyin farkındayım zaten gitmicem yanıma gelmemek icin bahane buldu hep beni çağırdıSiz gerçek misiniz? Bir insan bu kadar saf olamaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?