Ay 1 sene yüz yüze gelmemek bile anormalken hiç mi kamera falan açmadı. Bu kadar mı yokluktasın etrafında erkek yok hiç görmediğin bilmediğin birinin ayağına gidiyorsun.Parası yok desem var okulu var acaba beğenmem diyemi korkuyor çirkinim diyip duruyo
bende anlamadimki sınavları olmadiginda hep evdeydi yinede gelmedi ya hep mi sınavı oluyo anlamadim ne zaman desem gel diye hep sınavım var diyor . Gunubirlik geleyim dedim onuda istemedi zaman kisitli diye
Parası yok desem var okulu var acaba beğenmem diyemi korkuyor çirkinim diyip duruyo
Görmez olurmuyum gördüm fotoda canlıda gördüm. Öğrenci ona güveniyorumYahu şaka mısınız? Adamın yüzünü de mi görmediniz?
60 yaşında göbekli bir emmiyle ya da "oğlum eve karı atıyorum siz de gelin" diye arkadaşlarını çağıran bir manyakla karşılaşırsanız ne yapacaksınız? Belki öğrenci bile değil.
Canınızı sokakta mı buldunuz?
Görmez olurmuyum gördüm fotoda canlıda gördüm. Öğrenci ona güveniyorum
"Beğenmem diye mi korkuyor, çirkinim diyor" demişsiniz. Hadi fotoğraf yanıltıcı olabilir de canlı gördüyseniz beğenmemek ne alaka?
Canli gordum dedigi kameradan galiba. Cunku bu buluşma ilk buluşma olacakmiş.
Bu arada konu sahibi, kendisiyle bile ilk defa bulusacagin insanin ailesini nereden ne ara tanidin?
Kaç sene olursa olsun intertten yazişmayla kimseyi taniyamazsin. Sevişmeye dünden razi bile olsam ilk buluşmada kimsenin evine gitmezdim yerinde olsam, tek mevzu sevişmek degil cunku bir suru manyak var etrafta. Bir şekilde sevgili oldun diye kayitsiz şartsiz daha ilk bulusmalardan güvenmen
gerekmiyor.
1 sene bekleyen insan sinavlarin bitmesini de beklerdi. Evine gitmeyi gectim, ilk bulusma icin şehir bile degistirmezdim ben olsam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?