Üniversite öğrencisi neden evlilik düşünsün şimdiden?Beim fikrim Çocuk senden ciddi düşünmüyor takiliyor oyle olsa gelmek icin imkan yaratir yine gelirdi . Seni gunu birlik istemiyor cunku amaci baska . Birşeyler olur ama ilerisi olmaz diyor çünkü evlilik düşünmüyor bakireysen basina dert olma istiyor . Bu ciddi düşünmeyen net olamayan erkek taktiği düpe düz. Gerisi sizin hangi fikirde insan olduğunuza kalmış.
Beklediğini nereden biliyorsun? Hiç okumuyor musun 3 yıllık ilişkisini bir çırpıda silip unutabilen erkekler var bu formda şahit olduğum. Kiii onlar yüz yüze çok şey paylaşmış kişiler. Ben sana söyleyeyim bir erkek ulaşana kadar istedigine beklerde idare de eder. Ben seni sevdiğini düşünmüyorum senden sadece faydalanacağı günü bekliyor. Çünkü gerçekten seven erkek böyle olmazdı çok üzgünüm ama bir erkek tarafından gercekten sevilmenin nasil oldugunu yaşadığım için çevremde de yaşayanlardan gördüğüm için böyle erkekler bana zerre samimi gelmiyorGitmeyi düşünmüyorum gelcekse o gelsin hep sınavım var falan filan gelirim diyip gelmediği icin ayrilmistim geri döndü dedim sanırım gelecek heralde bu sefer . Yine benim gelmemi istiyor ona guveniyorumda tam değil napcagimi şaşırdım. Ben ciddi ilişki istiyorum o sanki sevişmek için beraber gibi ama öyle olsa 1 yıl beklermiydi ne bilim
Beklediğini ne biliyorsun? O eve senden başka kız girmediğini?Gitmeyi düşünmüyorum gelcekse o gelsin hep sınavım var falan filan gelirim diyip gelmediği icin ayrilmistim geri döndü dedim sanırım gelecek heralde bu sefer . Yine benim gelmemi istiyor ona guveniyorumda tam değil napcagimi şaşırdım. Ben ciddi ilişki istiyorum o sanki sevişmek için beraber gibi ama öyle olsa 1 yıl beklermiydi ne bilim
Baska kiz girmemiş eve ama bilmiyorum yinede. Olmalı birşeyler olurda ilerisi olmucak yaniBeklediğini ne biliyorsun? O eve senden başka kız girmediğini?
Seven erkek nasıl davranır pekiBeklediğini nereden biliyorsun? Hiç okumuyor musun 3 yıllık ilişkisini bir çırpıda silip unutabilen erkekler var bu formda şahit olduğum. Kiii onlar yüz yüze çok şey paylaşmış kişiler. Ben sana söyleyeyim bir erkek ulaşana kadar istedigine beklerde idare de eder. Ben seni sevdiğini düşünmüyorum senden sadece faydalanacağı günü bekliyor. Çünkü gerçekten seven erkek böyle olmazdı çok üzgünüm ama bir erkek tarafından gercekten sevilmenin nasil oldugunu yaşadığım için çevremde de yaşayanlardan gördüğüm için böyle erkekler bana zerre samimi gelmiyor
Ya gidip gitmemeyi birak boyle iliski mi olur? Internetten tanisilir tamam da insan 1 yil bekler mi ilk gorusme için. Kesinlikle sizi oyaliyor. Baskalariyla da görüşüyor bile olabilir. Gercekten sevse ne yapar ne eder gelirdi. Inanmayin bu kisiye. Hatta ayrilin allahaskina baska duzgun insan mi yok?Gitmeyi düşünmüyorum gelcekse o gelsin hep sınavım var falan filan gelirim diyip gelmediği icin ayrilmistim geri döndü dedim sanırım gelecek heralde bu sefer . Yine benim gelmemi istiyor ona guveniyorumda tam değil napcagimi şaşırdım. Ben ciddi ilişki istiyorum o sanki sevişmek için beraber gibi ama öyle olsa 1 yıl beklermiydi ne bilim
Eşim daha flört ederken eve davet etti pul koleksiyonu göstermek için. Gerçekten de gösterdiPul koleksiyonunu gösterecek heralde
Cevaba bak yaZaten yalnız yaşıyor illaki birşeyler olurda ben utanıyorum daha cok
Canım seven insan 1 yıl görüşmeden bekler miydi? İlla ki bir yolunu bulup gelirdi seni görmeye. Beklememiş ki 1 yıl... Aranızdaki mesafe ne olursa olsun günübirlik gelebilirdi..Gitmeyi düşünmüyorum gelcekse o gelsin hep sınavım var falan filan gelirim diyip gelmediği icin ayrilmistim geri döndü dedim sanırım gelecek heralde bu sefer . Yine benim gelmemi istiyor ona guveniyorumda tam değil napcagimi şaşırdım. Ben ciddi ilişki istiyorum o sanki sevişmek için beraber gibi ama öyle olsa 1 yıl beklermiydi ne bilim
Beni sevseydin gelirdn dedim beceremedim diyor beğenmem diyemi korkuyo acabaİnternetten tanıştınız bir yıl yüz yüze görüşmediniz?simdı de ayağına çağırıyor. Gerçekten tuhaf seni çok sevse gelir yanına her türlü imkan yaratır.
Parası yok desem var okulu var acaba beğenmem diyemi korkuyor çirkinim diyip duruyoCanım seven insan 1 yıl görüşmeden bekler miydi? İlla ki bir yolunu bulup gelirdi seni görmeye. Beklememiş ki 1 yıl... Aranızdaki mesafe ne olursa olsun günübirlik gelebilirdi..
Aynen ya beğenmem diyemi korkuyor acabaİnternetten tanıştınız bir yıl yüz yüze görüşmediniz?simdı de ayağına çağırıyor. Gerçekten tuhaf seni çok sevse gelir yanına her türlü imkan yaratır.
Aynen her çağırdığımda sınavım var diyor bende anlamadmYa gidip gitmemeyi birak boyle iliski mi olur? Internetten tanisilir tamam da insan 1 yil bekler mi ilk gorusme için. Kesinlikle sizi oyaliyor. Baskalariyla da görüşüyor bile olabilir. Gercekten sevse ne yapar ne eder gelirdi. Inanmayin bu kisiye. Hatta ayrilin allahaskina baska duzgun insan mi yok?
Beni sevseydin gelirdn dedim beceremedim diyor beğenmem diyemi korkuyo acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?