Sevgilim eve geldi :(

gurbaaprenses93

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2013
471
238
Lütfen beni yargilamayin .Yargilayacaklar da yazmasin zaten psikolojik bozuldu ben yanlis bir şey yapmadim.Sevgilimle ayri sehirlerdeyiz ayda 1 sefer geldi otelde kalacak paramiz yok.Bende kaldi zaten sadece ayda 1 kere cuma aksami geldi pazar sabahi gitti .Kizlar ama simdi ailem yazin benim olduğum şehre gelicek.Sadece yaz tatilinde kalip gidecek.Sorun su ki acaba yan komsu görmüş mudur görse de soyler mi ? Gulmeyin ama sevgilime pembe şapka pembe atki taktim sadece gözleri görünüyordu .Yinede boyundan suphelenmis midir acaba ? Dipnot : gerçekten akliniza kotu bir şey gelmesin ayri odalarda uyudukk.Sadece kalacak yer olmadigi icin

Lütfen beni yargilamayin .Yargilayacaklar da yazmasin zaten psikolojik bozuldu ben yanlis bir şey yapmadim.Sevgilimle ayri sehirlerdeyiz ayda 1 sefer geldi otelde kalacak paramiz yok.Bende kaldi zaten sadece ayda 1 kere cuma aksami geldi pazar sabahi gitti .Kizlar ama simdi ailem yazin benim olduğum şehre gelicek.Sadece yaz tatilinde kalip gidecek.Sorun su ki acaba yan komsu görmüş mudur görse de soyler mi ? Gulmeyin ama sevgilime pembe şapka pembe atki taktim sadece gözleri görünüyordu .Yinede boyundan suphelenmis midir acaba ? Dipnot : gerçekten akliniza kotu bir şey gelmesin ayri odalarda uyudukk.Sadece kalacak yer olmadigi icin

o kadar korkuyordun niye eve aldın kız :)) bu arada görmemiştir heralde komşunuz,yani size imada falan bulundu mu

Yaza çok var, bu arada komşunun hal tavırından anlarsınız belki. Biz nereden bileceğiz ki?

Neden fake.oliyum? Strese girdim aileme söyler mi diye E="Nihali, post: 39218550, member: 389339"]Yeni üye fake alarmı çalıyor aetık ayıklıyamıyoruzda[/QUOTE]
Nefen

sevgiliniz size pembe şapka pembe atkıyla mı geldi? girerken görmüştür.. otelde kalacak parası yoksa neden geldi? ailenden bu kadar korkuyorsan neden evde kalmasına izin verdin? kafamda deli sorular..

evlerin duvarları çok ince, girip- çıkarken görmediyse bile sesini falan duymuştur komşun, risk almışsın yani..

Şüphelenirse şüphelensin, ailenin yanına gelip kızınız siz yokken erkek arkadaşlarını eve çağırıyor diye sizi şikayet edeceğini sanmıyorum. Söylerse de okuldan arkadaşlarım geldi 1-2 defa onları görmüştür der kapatırsın konuyu.

Kizlar söylemez dimi düşününce ben de guluyorum ama gerçekten oteller ck pahali burasi tatil yeri resmen biz de öyle bir çözüm.bulduk="EBRU 72, post: 39218561, member: 47525"]Sevgilinizin pembe şapka ve atkı takması çok komik gerçekten de..
Eğer şüphelenseydi bunu size söylerdi ya da ima ederdi.[/QUOTE]
Kizlar

kesin şüphelenir.
ayrıca neden yargılayalım pembe atkı pembe sapka takan sevgilin kendi kendini yargılasa o bile yeter. madem pişman olacaksınız sonunda aklınıza düşecek bazı şeyler neden sonunu düşünmezsiniz ki.
illa oteldemi kalması gerekıyor kalsın ucuz bir pansıyonda.

Ailemden yazin gelmicekti ama gelesi tuttu onlarinda .ozlledigimiz icin geldi .Bn.gidemem hem.okuyup hem de calisiyorumQUOTE="office, post: 39218567, member: 44787"]sevgiliniz size pembe şapka pembe atkıyla mı geldi? girerken görmüştür.. otelde kalacak parası yoksa neden geldi? ailenden bu kadar korkuyorsan neden evde kalmasına izin verdin? kafamda deli sorular..

evlerin duvarları çok ince, girip- çıkarken görmediyse bile sesini falan duymuştur komşun, risk almışsın yani..[/QUOTE]

boy uzunmuş :KK53:

ailenizden çok korkuyorsanız bu tarz şeyler yapmayın daha önce de arkadaşınız içki koydu dolabınıza ondan da korkmuştunuz kısacası korkuyorsan yapma yapıyorsan da açıkla arkasında dur:KK14: ha bir de pembe giydirmek nedir yahu korkudan barbieye çevirmişsiniz çocukcağızı :KK70:

Minnakmimar, post: 39218640, member: 551786"]ailenizden çok korkuyorsanız bu tarz şeyler yapmayın daha önce de arkadaşınız içki koydu dolabınıza ondan da korkmuştunuz kısacası korkuyorsan yapma yapıyorsan da açıkla arkasında dur:KK14: ha bir de pembe giydirmek nedir yahu korkudan barbieye çevirmişsiniz çocukcağızı :KK70:[/QUOTE]
Ozledigim icin :KK43:

X