- 3 Ağustos 2012
- 5.353
- 15.387
- 448
- Konu Sahibi gurbaaprenses93
-
yargılamıyorum yadırgamıyorum da çok güldüm ya kusura bakma lütfenLütfen beni yargilamayin .Yargilayacaklar da yazmasin zaten psikolojik bozuldu ben yanlis bir şey yapmadim.Sevgilimle ayri sehirlerdeyiz ayda 1 sefer geldi otelde kalacak paramiz yok.Bende kaldi zaten sadece ayda 1 kere cuma aksami geldi pazar sabahi gitti .Kizlar ama simdi ailem yazin benim olduğum şehre gelicek.Sadece yaz tatilinde kalip gidecek.Sorun su ki acaba yan komsu görmüş mudur görse de soyler mi ? Gulmeyin ama sevgilime pembe şapka pembe atki taktim sadece gözleri görünüyordu .Yinede boyundan suphelenmis midir acaba ? Dipnot : gerçekten akliniza kotu bir şey gelmesin ayri odalarda uyudukk.Sadece kalacak yer olmadigi icin
ailenizden çok korkuyorsanız bu tarz şeyler yapmayın daha önce de arkadaşınız içki koydu dolabınıza ondan da korkmuştunuz kısacası korkuyorsan yapma yapıyorsan da açıkla arkasında durha bir de pembe giydirmek nedir yahu korkudan barbieye çevirmişsiniz çocukcağızı
vaaay mantıklıEscinsel sanmislardir.
Soran olursa medyum bu, kahve içtik, fal baktirdim dersin.
Popüler olur, paraya para demez daha iyi semtlerde oturma şansınız olur.
Haklisiniz ama surekli öyle imalarda bulunulduNiye herkese "cinsel bir şey olmadı yemin ederim" gibi açıklama falan yapıyorsun ki?
Kime ne? Senin derdin komşunun anlayıp anlamadığı.
Millete ne diye açıklama yapıyorsun?
Kimseyi ilgilendirmez bu, kendi özeline saygı duymalısın.
kimse sizin gerçek kimliğinizi bilmiyorHaklisiniz ama surekli öyle imalarda bulunuldu
İnsallah öyle olur cok TESK ederim.Kimse inanmadi.ama gunahimi alıyorlar.Cinsel anlamda bisey olmadi .Ayri odalarda uyuduk .gerçekten bilip bilmeden yorum yapanlar var dalga gevmek için bile olsa gunahimi aliyorlar Allaha havale ediyorum.haaa bnm.yaptigim doğru.mu değil ama bu donem paramiz yoktu.bahar donemi geldiğinde oteldekalicak.İnşallah oqueenEb, post: 39219581, member: 656430"]Tamam o zaman ailen bunu dert etmez bence... kizacak tiplerse de inkar edersin. Issiz gucsuz komsuyu mu dinlicekler sanki
Bilmese bile kimligimi yapailan muameleye üzülüyorum .bunun adi gunahimi aliyorlar sadece .Cathykimliği post: 39220070 .!.:kimse sizin gerçek kimliğinizi bilmiyor
ne yaşandıysa ya da yaşanmadıysa vicdanınıza bırakın
buraya aldırıp üzülmeyin bence :)
Bisey demiyorum sizi Allaha havale ediyorumagustos7s200 .!.:ayrı odalarda yattınız öylemi bizde inandık
bu kadar sorunsa evden taşın
Sinirlenme..Bisey demiyorum sizi Allaha havale ediyorum
Bu donem yapmicam zaten.Gecen yillarda geldi otelde kaldi .bu donem ikimizden bazo sebeplerden çok dardaydik.bahar donemi de otelde kalicak.insalah soylemezşimdi düşünüyorum bizim karşı dairede bi genç kız yaşasa evden girip çıkarken erkekse de kızsa da çok rahat görürüm, pembe atkı da taksa erkek olduğu anlaşılır bence diye düşünüyorum.. yani senin derdin görüpgörmemesiyse görmüş de olabilir o anda dikkat etmediyse gözünden kaçmış da olabilir.. ailene söylemez bence onla mı uğraşcak allah aşkına.. ama ailenden bu kadar sıkı şekilde gizlemek zorunda oldugun şeyleri yapma sonra sen sıkıntıya düşüyosun
Lütfen beni yargilamayin .Yargilayacaklar da yazmasin zaten psikolojik bozuldu ben yanlis bir şey yapmadim.Sevgilimle ayri sehirlerdeyiz ayda 1 sefer geldi otelde kalacak paramiz yok.Bende kaldi zaten sadece ayda 1 kere cuma aksami geldi pazar sabahi gitti .Kizlar ama simdi ailem yazin benim olduğum şehre gelicek.Sadece yaz tatilinde kalip gidecek.Sorun su ki acaba yan komsu görmüş mudur görse de soyler mi ? Gulmeyin ama sevgilime pembe şapka pembe atki taktim sadece gözleri görünüyordu .Yinede boyundan suphelenmis midir acaba ? Dipnot : gerçekten akliniza kotu bir şey gelmesin ayri odalarda uyudukk.Sadece kalacak yer olmadigi icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?