- 17 Şubat 2015
- 8.632
- 23.580
- 548
- Konu Sahibi pinkmozard
-
Kaynanaya giriş/ gelin olmak 101Sen olsan aşık olduğun adamın hem hiç değer görmemesini hem de bu denli kullanılmasını izleyebilir misin
Ben deşmedim kendisi artık ne kadar kötü bir psikolojideydi ise anlatmak istedi. Ona bile ne laflar ettiniz. Herkes sus konuşma sanane. Böyle olaylara çok alışık herkes anladığım.bu mesele ciddien sizi ilgilendirmiyor. tıpkı ailesine bekarken yaptığı yatırımlar gibi annesinin ya da babasının neler yaptığı da sizi ilgilendirmiyor.
ailesine yaptığı yatırımlar sizi hayatınızda ve ilişkinize duraklatıyorsa müzakere süreci başlatırsınız ve mutabık olmaya bakarsınız. baktınız ki kendisi yatırımlara devam etmek istiyor ve bu durum, size ve gelecekteki planlarınıza uygun değil; yolunuza bakarsınız.
annesinin geçmişini deşmek nedir yahu?
Bombay kan grubu iki ebeveyn o ise cocugun AB olması ya da ablerden 0 kan grubu çocuk olması vs diyor. Yani orda konu 0 ve AB grupları arasında. Burada cocuk a grubu diyor. Oturdum doktor sitesinde kan gruplarını okuyorum te allam ya. Gerçi anne ya da babadan biri kan grubu başka olabilir. Yanlış bakilmis olabilir. Benim halam da 30 yıl kendini a sanıyordu AB imiş meğer. Bir sözelci istanbuldan bildirdi. [ ytd]
Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır bir ilişkim var. Ve sevgilimin ailesiyle akrabalarıyla tanısıgım. Sevgilimin ailesinde gördüğüm kadarıyla çirkin ve baskın genlere sahipler. Fakat erkek arkadaşım hem ten hem saç hem göz vücut her şeyiyle ailesinden akrabalarından çok ayrılıyor. Karakter olarakta çok farklılardı. Ve bana bir keresinde evde babası yokken küçüklüğünde eve adamların gelip gittiğini gördüğünü söylemişti ama baya küçükmüş o nedenle çok sonradan fark edince de bir şey dememiş kimseye. Bende çok önemli bir detay fark ettim. Anne 0+ baba 0+ kan grubuna sahip fakat sevgilim A+ grubundan. Yani ya babası değil ya da evlatlık. Şu anda da biz ileriye dönük kararlar almaya çalışıyoruz ama ailesi hiç destek olmuyor hatta ondan beklentileri var bu yüzden de biz kendi hayatımızı kuramıyoruz. Diğer çocuklarına hiç para hesabı yapmıyorlar ama sevgilime gelince hep bir para hesabı. Hiç yardımcı olduklarını da görmedim. Bu durumda da haliyle artık gidip gelmek de istemiyorum içten içe. Aramda kötü olmaya başladı, ne yapacağımı bilmiyorum siz ne tavsiye edersiniz
Bunun nedeni üveylik değil. Biricik sevgilinizin kendini ezdirmesi, kullandırması ve göründüğü kadarıyla zerre pişmanlık duymaması. Daha kötüsünü öz evlatlarına yapanlar var, öz evladını dolandıranları yuvasını yıkanları, çoluk çocuğunu rezil edenleri biliyorum. Buna rağmen anam da anam babam da babam diye sayıklayanları da biliyorum. Sizin cep herkülünün iyi bir rest çekmeye ihtiyacı var. Aa aşkım sen üveymişsin diye o aile ile bağını keseceğini sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Yanlış yoldan gidiyorsunuz. Bela alırsınız başınıza.kusura bakmayın senelerdir bir yol kat edemedik ailesinin eviydi babasının arabasıydı şunun suyuydu derken.
Ben olsam mı? Ben erkek arkadaşımın ailesi ile olan diyaloguna karışmam. İç dinamikleri onları ilgilendirir. Bilirim ki aileler arasında dalgınlıkla olur mesafeler olur sonra yakinlasmalar da olur. Yorum bile yapmam adama. Ben de ailemle tartisma yasasam bile elin oğlu gelip tek laf edemez. İster ailen üvey olsun ister öz. Konu bana nerden geldi onu da anlamadım âma.Sen olsan aşık olduğun adamın hem hiç değer görmemesini hem de bu denli kullanılmasını izleyebilir misin
Of bi de bunu diyenler var, zaten her çocuğun burnu minicik olur.
Estetik müdahaleler zaten çocukluğa öykünerek yapılır.
Estetik yaptıran kadınlar da çocukluk fotolarını gösterirler ya komedi :)
benim eski sevgilim sağlık anlamında çok zor bi dönemden geçmişti birkaç hafta kadarBen olsam mı? Ben erkek arkadaşımın ailesi ile olan diyaloguna karışmam. İç dinamikleri onları ilgilendirir. Bilirim ki aileler arasında dalgınlıkla olur mesafeler olur sonra yakinlasmalar da olur. Yorum bile yapmam adama. Ben de ailemle tartisma yasasam bile elin oğlu gelip tek laf edemez. İster ailen üvey olsun ister öz. Konu bana nerden geldi onu da anlamadım âma.
Sen olsan aşık olduğun adamın hem hiç değer görmemesini hem de bu denli kullanılmasını izleyebilir misin
kendi anasına o..pu damgası vuran bi erkekle evlenmek istediğine emin misin ?
ne demek babam yokken adamlar gelip gidiyordu falan ?
sana bunu söylediğine göre demek ki kendisi şüphelenmiş babasının aslında babası olmadığından ?
bombay olan kişinin kan grubu, testlerde 0 çıkar.Bombay kan grubu iki ebeveyn o ise cocugun AB olması ya da ablerden 0 kan grubu çocuk olması vs diyor. Yani orda konu 0 ve AB grupları arasında. Burada cocuk a grubu diyor. Oturdum doktor sitesinde kan gruplarını okuyorum te allam ya. Gerçi anne ya da babadan biri kan grubu başka olabilir. Yanlış bakilmis olabilir. Benim halam da 30 yıl kendini a sanıyordu AB imiş meğer. Bir sözelci istanbuldan bildirdi. [ ytd]
bir insan evlatlıksa veya babası/annesi gerçekten babası annesi değilse bence bu kendisini de, ve o derecde olmasa da, evlendiği kişiyi de ilgiendirir.Sevgiliniz evlatlıkta olabilir veya babası farklı olabilir bu sizi ilgilendirmez. Ayrıca ailesi evlenmeniz için size destek olmak zorunda değil. Artık devir değişti çiftler büyüklerinden destek almadan evleniyorlar.
tanımadığın biri için doğruyu söylemiş diyemezsinEeee yani doğruyu söyllemiş çocuk ne desin? Müge Anlıda var ya çocuk kimden 5 adama DNA testi yapıp buluyorlar zannımca bu kadın da öyle bir insan, kocası da g.vat türünden , çocuk da doğruyu söylemişToplumda sandığımızdan daha çok oçuuu var bence yoksa gündüz kuşağı bu denli dolmazdı
Biz napakEvet. Ve çocuk bunu ailesine iki üç kere belirtmesine rağmen söylemiyorlar ama somuruyorlar senelerdir. Kaç senedir evlenicez daha bir adım ilerleyemedik. Bide ben tehlikeli oluyorum nasıl oluyorsa burda yazanlara göre.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?