Sevgilim evlenip ayrılmış ve bende hiç evlenmedim

Bu konulara hep aynı cevabı yazıyorum. Evlilik zor, iyice zorlaştırmaya gerek yok. Kendiniz gibi birini bulun. Ben olsam böyle birini hiç düşünmezdim. Üstelik yaşınız 23.

Bir de şöyle birşey var. Bizim toplumumuzda kadınlar kolay kolay kocalarını boşamıyor. Bir şeylerin düzelmesi için çabalayan taraf kadın oluyor.

En güzel yorum ben de boşandım hem de siddet yüzünden 2.5 yaşındaki kızımla . Eski es olacak şahsiyet de insanlara ailesi beni evden kovdu diye anlatmış şimdi evleniyor kim bilir nasıl anlattı

Türkiyede bulabileceğin en yaygın erkek tipi sahiplenici erkek tipi zaten maşallah sahiplenmeyi farklı anlıyorlar ama neyse. Yani bu özellik pek matah özel bir özellik değil

Asla denemeyin,

siz evlenip ayrılmış cocuklu o hiç evlenmemiş olsa sizinle ciddi düşünmezdi.

Boşanmış erkekler hiç evlenmemiş kadınlara önce giderler şanslarını denerler sözüm ona boşandım ama evlenmemişi aldım diyecekler eşe dosta

Evlenirseniz o çocuğa siz bakacaksınız öyle yok bakamam ayağı yapacaksanız cocuğun psikolojisini bozmayın

Davul bile dengi dengine herkes kendi medeni duruma uygun kişiyle olmalı anlayışlı olmaz cünkü 2 tarafta yoksa

Cocuk çok önemli 2. Plana hayatı atmalık bir durum sen anlamayacaksın cocuğun olmadığı için

Kendi çocuğum gibi olur diye de düşünme kendi çocuğuna yeri gelir bağırırsın, ama üvey çocuğa bağıramazsın hem bakıcılık yapmanı hem de terbiye vermemeni isteyecekler bu çok zor.

O yüzden ayrıl ki mutlu olsan konu açmazdın

Ay bir de 21 yaşındasın etrafında herkes sen gibi bekarken cocuklu herifle işin ne

seni kandırmış saf bulduğu için ailen yok mu senin? Uyaran yok mu seni?

Ayrıca eski eş asla yakanızdan düşmeyecek asla eski eş anca evlenirse görüşmez, cocuk annededir muhtemelen ama evlenir evlenmez sizin kucağınıza atacak en anaç anne bile bunu yapıyor benim düzenimi bozdu onun da bozuksun diye

Cocuk için görüşmeleri arada buluşmaları tatilleri saymıyorum bile, cocuğun okulu nişanı bunalımı evliliğinde bir araya gelmeler vs vs valla kendi kendine dert alırsın

Çok mu çirkinsin? Kimseyi bulamıyor musun? Küçükken sevilmedin mi bunları bi araştır tedavi ol senin yaşında biri asla 30 yaşında cocuklu adama bakmaz normalde

Ömür boyu başkalarının hataları yüzünden 2. Planda yaşarım diyorsan evlen.

Son düzenleyen: Moderatör:
O 30 ben 23 çocuğun yaşı 6
5 senedir ayrılar ama eski eşi de hala bekar ama görüştüğü biri olduğunu biliyorum
Yaşınız daha çok genç..dikkatinizi meslek ve kariyerinize verin bence,evlenmek için daha uzun zamanınız var ..bu adam 5 yıldır ayrıysa 1 yaşındaki bebeğini bırakan adam pek hayırı gelmedi bana..

Evet öyle yapıyor.

O konunuzda uzun ilişkiniz bittiğini şimdi evlilik olduğunu beyan etmişsiniz ama

Bu herife ‘bakireyim’ diye gideceksiniz ama gerek yok zaten boşanmış cocuklu bir de operasyon olmayın, yaşınız genç çocuğunuz yok bakirelik arayamaz sizde( bekar da arayamaz) öyle bir dünya yok haddini bildirin

Kendinizi heralde el değmemiş Gül goncası olarak tanıtıyorsunuz buna

Katibin Ruhu gelll sen gibi olaya el koydum nasılım

Son düzenleyen: Moderatör:
O 30 ben 23 çocuğun yaşı 6
5 senedir ayrılar ama eski eşi de hala bekar ama görüştüğü biri olduğunu biliyorum
Adamın aradığı ideal bakıcı sizsiniz. Yahu 23 yaşında gencecik bir insansınız. Yok mu hayaliniz, hedefiniz. Aklınızdaki tek şey 30 yaşında, çocuklu biriyle evlenmek mi

Bu çok sagliksiz bir iliski. Babanin yokluğunu sevgili/eş ile tamamlayamazsiniz. Beklediginiz ilgi, sefkat cicim aylarindan sonra azalacaktir sonrasinda duvara carpmis gibi sersemlersiniz

Cok gencsin ve babasizlik diyerek, yanlis limana Demir atiyorsun....

Sahipleniyor cunku citirsin onun icin. Umarim burdaki uyarilari dikkate alip, kendini atese atmazsin

Çok gençsin sakın bu adamla evlenmek gibi bir hata yapma. bu tür boşanmış çocuklu adamlar hiç evlenmemiş genç kızları elde etmek için aşırı derecede sevgi ve ilgi gösterirler ve ne yazık elde ettin sonra gerçek yüzlerini gösteriyorlar .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…