- 27 Nisan 2012
- 15.645
- 18.748
- 498
- Konu Sahibi Dertliayol
-
kıvırmayınBen de istemezdim bunu yapmak bu kişiyle yaşadım zaten ilkim de bu herşey de bu ilk zamanlar işi gücü iyi diye başlamıştım Allah var tipi de iyi ama sonrasın da ciddileşti ve böyle birşey başıma geldi çok pişmanım ama geri ye de döneniyorum ne yazık ki bir de aşık oldum bu benim için çok zor babasız büyüyen biriyim ve onun sahiplenici tavrı beni cezbetti
eminim anlatmıştır :)Evet kendi ağzıyla dedi rahatım bozuldu falan diye
kıvırmayın
ilk konunuzda başkası oldu şuan evlilik arifesindeyim diktireceğim diye belirtmişsiniz
Bende hep ayni cvbi yaziyorumBu konulara hep aynı cevabı yazıyorum. Evlilik zor, iyice zorlaştırmaya gerek yok. Kendiniz gibi birini bulun. Ben olsam böyle birini hiç düşünmezdim. Üstelik yaşınız 23.
Çok küçüksun daha kendine yazık etmeO 30 ben 23 çocuğun yaşı 6
5 senedir ayrılar ama eski eşi de hala bekar ama görüştüğü biri olduğunu biliyorum
İster. Sana bu kadar lüks sunsalar sen de yok demezsin.Bakire isteyen çocuklu adam mı?
İster. Sana bu kadar lüks sunsalar sen de yok demezsin.
Sen de evlen çocuk yap boşan, sonra evlenirsiniz olmaz mı öyle?
Şu zamanda illa bakire olacak diye tutturan adamlara çok şaşırıyorum. Burdaki devasa kızlık zarı topiklerinden haberleri yok mu? Üyelerin de çoğu inaktifİster ama şekil a da gözüktüğü gibi modifiyeli bakire alabilir anca
Bunlara o kadar zahmete değmez iki damla boya sürüp ilişkiye girsinler oldu bitti onu bile yerlerŞu zamanda illa bakire olacak diye tutturan adamlara çok şaşırıyorum. Burdaki devasa kızlık zarı topiklerinden haberleri yok mu? Üyelerin de çoğu inaktif
Şu zamanda illa bakire olacak diye tutturan adamlara çok şaşırıyorum. Burdaki devasa kızlık zarı topiklerinden haberleri yok mu? Üyelerin de çoğu inaktif
Bunlara o kadar zahmete değmez iki damla boya sürüp ilişkiye girsinler oldu bitti onu bile yerler
Şu parayla vücudunda hoşuna gitmeyen bi yerini yaptırırsın, ne bileyim bir tura falan katılırsın en azından bilet paran olur, bir kursa gidersin hem kendini geliştirirsin hem de iki insan tanırsın, hayat kaliten yükselir lan, akmasa da damlar bi şeyler olur, o para ihya etmez ama başlangıç için fena değil, sen gidip bi tane kekonun donunu yıkamak için harcıyorsun yazık günah yani.Bunlara o kadar zahmete değmez iki damla boya sürüp ilişkiye girsinler oldu bitti onu bile yerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?