Sevgilim evlenip ayrılmış ve bende hiç evlenmedim

kıvırmayın
ilk konunuzda başkası oldu şuan evlilik arifesindeyim diktireceğim diye belirtmişsiniz

Bu konulara hep aynı cevabı yazıyorum. Evlilik zor, iyice zorlaştırmaya gerek yok. Kendiniz gibi birini bulun. Ben olsam böyle birini hiç düşünmezdim. Üstelik yaşınız 23.
Bende hep ayni cvbi yaziyorum
Davul bile dengi dengine calar

Sen de evlen çocuk yap boşan, sonra evlenirsiniz olmaz mı öyle?

İster ama şekil a da gözüktüğü gibi modifiyeli bakire alabilir anca
Şu zamanda illa bakire olacak diye tutturan adamlara çok şaşırıyorum. Burdaki devasa kızlık zarı topiklerinden haberleri yok mu? Üyelerin de çoğu inaktif

Şu zamanda illa bakire olacak diye tutturan adamlara çok şaşırıyorum. Burdaki devasa kızlık zarı topiklerinden haberleri yok mu? Üyelerin de çoğu inaktif
Bunlara o kadar zahmete değmez iki damla boya sürüp ilişkiye girsinler oldu bitti onu bile yerler

İnci de ekşi de erkekler seri takılıyor bu başlıklara ‘ tork kozloroylo ovlonolmoz’ diyip sonra yine Türk kızlarıyla evleniyorlar :)

Alan memnun veren memnun:)

Şimdi ben sana kendi hikayemi anlatacağım. Ona göre karar ver. Başka bir kullanıcı adıyla da konu açmıştım o zamanlar, benim de içime bu ilişki sinmiyordu çünkü. Şu an harika giden, çok iyi bir meslek sahibi, birkaç dil bilen, benden 2 yaş büyük erkek arkadaşımla evlilik yolunda ilerliyoruz. İyi ki diğerinden ayrılmışım ama psikolojik olarak neler çektim bana sor birde..

3 yıl önce iş yerinde tanıştık, benden 14 yaş büyüktü, yeni boşanmıştı. 2 çocuğu var. Sonra biz ayrı eve çıktık. Bunun eski eşiyle konuşmaları, çocuk için bile olsa dahi zoruma gidiyordu. Çocukları gidip eski evlerinde eski eş oradayken görüyordu. Bir yılbaşını bile beraber geçiremedik, gidip eski eş ve çocuklarla geçiriyordu. Çünkü çocuklar böyle istiyormuş, alışma süreciymiş falan fişman. En son çocuklarla alakalı bir durum oldu ve alkollüyken bana tokat attı. Olan o oldu, ben evleri ayırdım, annemlerin yanına geldim tekrar.

Tam 4 5 ay boyunca beni içip içip taciz etti. Bir yerden engelliyorum, diğer yerden taciz ediyor, gece 3 lere 4 lere kadar. Polise gittim, savcılığa verdim. Mailler atıyordu, ölüyorum yapamıyorum intihar edicem vs. En sonunda şimdiki erkek arkadaşımla tanışıp mutlu bir ilişkiye başladım. Ondan da kurtuldum her yerden engelleyip savcılığa dilekçe vermekle tehdit ederek.

Demem o ki, al bunlar daha fragman. Ben evlenmemiştim. Evlenseydim hayatım kararacaktı. Titre ve kendine gel. Benim gibi kararlı ol, ayrıl ve ne olursa olsun dönme. Ölse de geberse de dönme. Cevap dahi verme hiçbir şeyine.

He bu arada anası da gözümün içine bakıyordu. Bakar tabi bekar çöpsüz üzüm gencecik okumuş meslek sahibi kız. İnsanlar çakal olmuş, sen kendini koruyacaksın. O aşk dediğin şey senin ağzına eder demedi deme.

Bunlara o kadar zahmete değmez iki damla boya sürüp ilişkiye girsinler oldu bitti onu bile yerler

Bi itiraf sitesi vardı meşhur orda bi kadın salça sürüp kandırdığını yazmıştı o da olur

Benim çevremdekiler genelde şey yapmış ‘ banyoya gittim kanama geldi’ olayı

Yani banyoya gidip jilet atıyorlar bak kan geldi diye adamı kazıklıyorlar

Esc- travesti ye gidip her sevgilim bi kere versin ama karım bakire olsun diyen adamlara müstahak

Şu parayla vücudunda hoşuna gitmeyen bi yerini yaptırırsın, ne bileyim bir tura falan katılırsın en azından bilet paran olur, bir kursa gidersin hem kendini geliştirirsin hem de iki insan tanırsın, hayat kaliten yükselir lan, akmasa da damlar bi şeyler olur, o para ihya etmez ama başlangıç için fena değil, sen gidip bi tane kekonun donunu yıkamak için harcıyorsun yazık günah yani.

Eklentiler

• Screenshot_20230307-133718_Chrome.webp
    37,1 KB · Görüntüleme: 33
Ne yapacaksiniz başka kadindan cocuk yapmiş adamlari. Derdini çeker durursun, 23 yaşinda bir de. Turkiyede kıtlık mı var bu kadar mı erkek bulamiyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…