Sevgilim evlenip boşanmış olduğum için benden ayrıldı

Hatanın neresinden dönsen kardır. Seni olduğun gibi sevebilecek gönlüne göre birini muhakkak bulursun. Takılıp kalma unut gitsin, kimse vazgeçilmez değildir.
Arayış içinde değilim ki. Yalnız da yaşarım. Zaten bir daha kimseyi sevemezmişim gibi geliyor çünkü herşeyden önce güven problemi yaşarım artık . Ama haklısın tabi insan layık olduğu yerde olmalı

Tabikiii memnuniyetle. Kendimden yaşça küçük bir f.buddy edinip ona kendimi kullandırmadığım için bi köşede ağlamaya gideyim bari....

Yarın bir gün görürüm başkasıyla nişan fotoğraflarını desenize
Bence daha fazla üzülmeden yolunuza bakın. Ayrıca cocugunuz var diye hayat bitmedi belki yeniden evlenir yeniden çocuk sahibi olursunuz. Neden kendinize bunları layık görüyorsunuz sevgi değil bu kendinize olan saygısızlığınız. Siz kendi değerinizi bilmezseniz kimse bilmez. Bu insanla evlenseniz bile evladınızı benimsemicek çok belli adım atarken kendinizi de onu da düşünün. Yaptığınız şeyler evladınıza yansıcak

28 yasinda ergen sevgili ile ayni evde yasayabilmek icin can atiyor.kendini paraliyor.e sal oda anasina gitsin arada sana gelsin bir omur.niye ayni evde yasamak icin bu terane madem.
Ha ama cocuga sira geldimi cook seviyorum , ama ozgur birakiyorum.ister anneme ister baba gelsin oylemi?
Elin sumsuk adami olmadan yasayamiyor oteki oz evlat ama kitleyecek yeri bulmus kendine gununu gun ediyor kendine de anne diyor.
Biz sizi anladik.siz kendini anne sanan birisiniz.annelik bu degil.asil anne sizin anneniz sizin cocugunuza bile omur curutmus siz honul isleri kovalarken..
Sizin daha cekecek coook derdiniz olacak.Bilin istedim.

Adam haklı evet çünkü size ilk günden ne olacağını ne olmayacağını söylemiş. Siz kendinize bunları nasıl layık gördünüz? Ben de başta evlilik düşünmedim diyorsanız da ayrılığı kabullenin. Milleti rahat bırakın, haklı veya değil ailesiyle ters düşmek istemiyor. Onların onaylamayacağı biriyle devam etmek istemiyor. Ne halleri varsa görsünler, sizlik bir şey yok ortada. Anası ailesi iyi yaptın kurtuldun diyordur sevgiliniz de onaylıyordur.

Çocuğumu kırmadı üzmedi dediniz de aynı evde yaşamadan asla bilemezsiniz. Hele 10 yaşında ergenlik başlangıcı olan erkek çocuğu ve üvey baba. Ayrıca çocuğunuzla niye ters düşsün, çocukla sizinle bir gelecek düşünmemiş ki. Çocuğun yüzüne söylememiş ama arkasından konuşmuş hem de öz annesine. Öz annesi de kendi doğurduğu çocuğuyla piç kelimesini aynı cümlede kullanıyor. Seni asla bırakmam ve seninle asla evlenmem ailem kabul etmez ben de istemem laflarını aynı anda kullanan adamın ya zihinsel problemi vardır ya da hem işimi göreyim hem de uzak tutayım kafasındadır. Kimse size eskortsunuz hayat kadınısınız demedi, kullanılmışsınız dedi. Merhametli vicdanlı biri olsa ben bu kadına ümit veriyorum eziyet ediyorum yapmamalıyım der çeker giderdi hayatınızdan. Her fırsatta kullanmış sizi bunu kabul ederseniz unutmak daha kolay olur. Umarım bir de üstüne para kaptırmamışsınızdır bu asalağa.

Ben anne değilim çocuğumdan nefret ediyorum. Attım sokağa çocuğum yokmuş gibi davranıyorum. Anne olmak da istemiyorum. Hadi bakalım

Sevmeyi,sevilmeyi geçtim benim çocuğumdan bir problem bir engelmiş gibi bahseden insanla en başında ben görüşmezdim.
Bekar evlenmemiş istiyorsa ona göre biriyle görüşüp başlasaymış ilişkisine, el alem neder ailem istemez bla bla e defol git o zaman.
Fazla sündürmüşsünüz bu konuyu

Hayır para meselesi yok. Pc kelimesini de adam küfür etmedi anlamında söyledim yani hakaret etmedi çocuğuma. Yapamam dedi sadece. Daha önce de söyledim ona da hak veriyorum ama seviyorum da. Çünkü çok güzel bir ilişkimiz vardı çok iyi anlaşıyorduk. Bütün zevklerimiz aynı, birimiz ne hissetsek diğeri de aynısını hissediyor, aynı anda aynı şeyleri konuşuyoruz aynı şeyleri yapmaktan hoşlanıyoruz bilmiyorum ya. Bir insanla bu kadar uyumlu bu kadar aşıkken böyle ayrılmak çok yordu beni gerçekten. Yapbozparçası gibiyiz biz diyorduk kendimize :)

Ben ama kısmına çok aldanmışım. Ama seni seviyorum ama sensiz yaşayamam ama sensiz mutsuzum ama ama ama.. ne kadar aptalmışım ben

Ben ama kısmına çok aldanmışım. Ama seni seviyorum ama sensiz yaşayamam ama sensiz mutsuzum ama ama ama.. ne kadar aptalmışım ben
Yanliş anlamazsanız sadece tahmin yürütüyorum, muhtemelen cinsel acilardanda bir seyler yaşanmıştır bu süreçte.
Bu ilişkiye başlarken muhtemelen amacıda beklentiside buydu zaten.
Bizim toplumda evlenmiş boşanmış kadın açık kapıdır malum.
Sonrasinda belki beklemedigi bir şey oldu sevdi vs ancak dedigim gibi ilişkinin en başında çocuğumdan bir problemmiş gibi bahsedip benimle birliktelik yaşamayı planlayan adamın alnını karışlarım.
Adam seviyorum dediği halde çocuğunuzu hala bir engel olarak görüyor üstelik.
Çocuğunuza bir iyilik yapıp annesinin ilişkisinde kendisiyle alakali bir durum yok iken bile onu agzina sakiz eden bu adamdan ayrilin tamamen

E zaten boylesiniz.koca forum 2 cumlenizle basta bunu anladi siz kendinizi anlatmaya calistikca ise durumun vehametini kavradi.ha bu durum bizi Baglamaz.cocugunuza uzulur geceriz.ama oz elestiriden payini almayablar icin hayat kolay olmaz.o cocuk hep 10 yasinda kalmayacak .hele bir buyusun.annesinin hayattaki planlarinda hep 2.plana atildigini idrak etsin. Heleki erkek cocugu.biz ongorebiliyoruz.siz ongoremediginizi yasayacaksiniz..acilacak daha derin konu basliklariniz olacak.siz daha koca kovalayin durun.
Ben anne değilim çocuğumdan nefret ediyorum. Attım sokağa çocuğum yokmuş gibi davranıyorum. Anne olmak da istemiyorum. Hadi bakalım

Ben esc olmak istiyorum sonraki planım bu. Çocuğum da artık ne hisseder ne yapar ölür mü kalır mı beni alakadar etmez evet. Napim yani annelik bana verilmemiş bütün forum da bunun farkında aynen. İki tane daha yapıp onlara da mendil sattırmayı düşünüyorum. Var mı itirazınız ?

Ben böyle olduğunu düşünüyorum. Kullanmak amaçlı geldi ama ben bunu anlamadım, sonra hesapta yokken kendisi beni sevdi. Şimdi ne benimle olabiliyor ne bensiz. İkisini de yapacak cesareti yok. En sonunda benden ayrılmak daha makul geldi herhalde ne bileyim

@lilyumbuketi güzel kardeşim, ayrılmamışsınız adam bırakmış gitmiş. Bir gün mutlaka gideceğini de size geldiği gün söylemiş. Bu saydıklarınız çok kıymetli, bir ilişki için çok gerekli çok önemli ama siz yoğun hissetmişsiniz o hafif hissetmiş. Siz kendinizi sıkıca bağlamışsınız ama o ipi gevşek tutmuş. Bugün gelse yarın yine gidecek. Ailenin en büyük ve tek erkek çocuğu olunca padişah soyu mu veliaht mı oluyor? Sadece ailesi değil kendisi de aynı kafada. Asıl emek sevgi zor zamanlarda çıkar ortaya. Gezip tozarken beraber olurken, gülüp eğlenirken herkes iyi herkes uyumlu olur. Sorun problem dert çıkınca asıl gerçek yüzler çıkar ortaya. Ben bu kadınla 3 sene çok iyi vakit geçirdim, çok iyi anlaştım, aynı şeyleri hissettim dememiş, bir anda silmiş gitmiş hatta sizi her yerden engellemiş. Bakın bu karakter başkasıyla evlenirse bile eskisini rahat bırakmaz. Ailemin zoruyla evlendim seni unutamıyorum der arada yoklar. Arkasından da hiç şaşmaz şu gelir, anlaşamıyoruz aynı yatakta bile yatmıyoruz der bir bakarsın karısı hamiledir. Evet siz o nişan düğün fotoğraflarına kendinizi hazırlayın çünkü seni unutabilmek için ailemin bulduğu ilk kadınla evlendim olacak.

Zehirden arınmaya bakın, bir daha sevmem etmem demeyin. Sizi bile şaşırtacak kadar düzgün biri çıkar hem size hem oğlunuza kol kanat gerer. Bırakın düşünmeyin bu korkağı artık.

Bizim niye bir itirazimiz olsun:) oyle yasamak istiyorsaniz tabiki yasayin.ha cocuklar konusunda itiraz edebilirilim.mendil sattirmak yasal degil biliyorsunuz:)
Konuyu boyle cekerk kendinizi hakli cikartma psikolojinizi gorebiliyorum.
Size sorum cok net cok acik...10 yasindaki cocugunuz (babasi cezaevinde en cok anneye muhtac) nasil ondan baska evde yasamayi goze alabiliyor ama sevgilinizden ayri yasamayi bir omur takilmayi goze alamiyorsunuz? kocanizla cocugunuzu farkli kilan nedir? Bir anne once cocugum der.siz bunu yapamiyorsunuz ve kendinizce kendinizi kandiracak bazi bahaneler turetmissiniz de bizim bunlari yememizi mi bekliyrosunuz.inanin ne siz ne o sümsük 5 para etmez sevgiliniz kimsenin umrunda degil.ama cocuk!!! İste o umrumuzda!!! Sizin olmasa da...

Çok acımasızsınız şaka yapıyorum bütün bunları gerçekten ben de düşünüyorum. En iyisi kendi yoluma devam edip bir daha asla görüşmemek. Bu yas da geçecektir hangi dert sonsuza kadar kalır ki.. unuturum elbet

Çocuğun bu kadar acınacak halde olduğunu düşünüyorsan git sosyal hizmetleri ara o zaman. Eğer haklı çıkacağını biliyorsan bir saniye bile durma açık adres veririm sana. Devlet o kadar hassas ki böyle konularda, madem sen bu kadar haklısın benim evladım acınacak halde devlet alır onu benden. Ama almazsa vay senin haline tamam mı anlaştık mı

`