Sevgilim evlenmek değil beraber yaşamak istiyor

Ceyl_an

Bolluk , bereket, aşk 💚
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2018
2.878
2.450
63
29
merhaba arkadaşlar canım gerçekten çok sıkkın

Sevgilim evlenmiş boşanmış biri ve ben onu aşırı derecede çok seviyorum. Lakin kendisinin aklında bir daha evlenmek asla yok. Evlenmeyeceğini ancak benimle beraber yaşamak istediğini benden bir bebek istediğini falan söylüyor. Ya ben ne yapıcam ben onunla beraber yaşayamam ama çok seviyorum evlensin istiyorum benimle. Ne yapmalıyım ? Ne olur bir akıl fikir verin ? Biliyorum o da beni seviyor ama evlenmiyor.

Onu evliliğe nasıl ikna edebilirim ?

Çok uyanıkmış o ya.Yine boşanırsa nafaka vermek istemiyor.Sakın Tongaya düşme.Bir imzaya mı bakıyor bizim aşkımız falan der ama yarın bir sorun olsa o imza seni korur.

Ya evet kesinlikle bende öyle düşünüyorum. Bir gün gitti birine aşık oldu ben napcam ? Terk edip gidebilecek yani kolayca beni

Adam kurtulmus ilkinden nefes almis neden ayni hatayi bidaha yapsin benimde gorustugum kizi bosanmis bana bastan beni öldürseler evlenmem dedi hakli

seviyor veya sevmiyor diyemem ama gerçekten sevmiş olsaydı sizi,böyle bir duruma sokmazdı .Tebrik etmek lazım erkek arkadaşınızı hem evlenmeyecek hemde çocuk yapacak.İşine gelmeyincede yapmasaydın deyip çekip gidecek,helal vallahi.Resti çekin evlenmeden böyle bişey asla olamaz diye.Sevip sevmediğini ozaman anlarsınız.

Ayyy ne güldüm adam daki zekaya bak sen bu ne rahtlık yawww

Aramızda da 15 yaş fark var aslında ama ben çok seviyorum

Aramızda da 15 yaş fark var aslında ama ben çok seviyorum
15 yaş fark. Siz 23 yaşınızdasınız o 38. Evlenip boşanmış.
Adam resmen altın madeni bulmuş :/
Baştan kafasında ayrılma ihtimali olmasa evlenmek istemiyorum demezdi. İleride ayrılmak istediğinde rahatça ayrılmak için bunu söylüyor.
Evlenmeden beraber yaşanmasına karşı değilim ama bu adam karşısında enayi falan var sanıyor galiba.

adam harbiden çok zeki
Sizde saf aşık

Ya evet ben gerçekten saf aşık durumundayım her gece dualar ediyorum ona kavuşabilmek için. Ama ne olur dalga geçmeyin ben ciddi bi şekilde fikir almak amaçlı yazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…