- 25 Ekim 2018
- 2.784
- 2.774
- 133
Aramızda da 15 yaş fark var aslında ama ben çok seviyorum
Tabikide kabul etme.. madem senden çocuk istiyor bu demek ki seninle artık hayatının sonuna kadar bi bag kurmak istiyor yani seni hep gormek zorunda ayrilsaniz bile.. e o zaman neden evlenmiyor? Çok mantıksız.. Aynı eve çıktıktan bir süre sonra çocuk istemediğini söyleyecek bak gör
Ya evet ben gerçekten saf aşık durumundayım her gece dualar ediyorum ona kavuşabilmek için. Ama ne olur dalga geçmeyin ben ciddi bi şekilde fikir almak amaçlı yazdım
evladım türkiyede mümkün mü bu?
beraber yaşayalım çocuk yapalım senin bunu yapamayacağını biliyor kandırıyor seni aslında çocuk istiyorum senden ama evlenmek istemiyorum diye. bu sürede seninle sevgili olmaya devam edip senin yıllarını sömürecek.
Bulmuş çıtır kızı amiyane tabirle. Bırakır mı güzelim adam orta yaşlarına gelmiş sen daha bebeksinDefalarca ayrılmak istedim kapıdan kovdum bacadan girdi aklımla oynuyo
Benim nişanlım da boşanmış biri ve tanıştığımızda o da kesinlikle evlenmeyi düşünmüyordu. Hiçbi zaman da ikna etmeye falan çalışmadım çünkü bence çok gurur kırıcı bir şey bu ikna çabaları. Zamanla korkularını yenince evlilik kararı aldık. Ama bu süreçte hiçbi zaman seninle evlenmek istiyorum ve seni bekliyorum modunda değildim açıkçası. O da bunu görüyordu. Zamanla kendisi söyledi, bencillik yapmak istemiyorum eğer evleneceksek bu ilişki devam etmeli dedi. Yani bence seven insan bencilliği, korkuları falan bir kenara bırakıyor. Bu sizin ikna etmenizle olacak bir şey değil, karşınızdaki kişiyle ilgili bir şey tamamen. Birlikte yaşayalım ama evlenmeyelim şeklinde bi yaklaşım bana art niyetli ve bencilce geldi açıkçası.
Bulmuş çıtır kızı amiyane tabirle. Bırakır mı güzelim adam orta yaşlarına gelmiş sen daha bebeksin
Olduuu canım dersin hem yiyeyim ama yemeğim bitmesin diyor adam sende zekanı koy ortaya aynı eve gerek yok bağlılık istemiyorsan ben evlenene kadar dur madem yanımda de kim kimi oyalayacakmış görsün
profolinde 23 gorunuyorsun. Ben de baya kuuckmussun dicektim ki adam 45 ine merdiven dayamis sen onu ikna edecen evleneceksiniz de cocuk olacak bu adam 50 sini bulur. bence ona heba etme kendini. Ama ask var ya ask... Gozunu kapatiyor simdi senin.Seven insan sevdiğine bile bile zarar verir mi çoğu geceler ağlayarak uyuyorım. Bu arada o 38 yaşında değil ki nerden çıkardınız 44 yaşında ben 29 .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?