Sevgilim evlenmek değil beraber yaşamak istiyor

Rüyasında aynı eve yerleştiğimizi görmüş işte ben onu terk ediyomuşum nasılsa evli değiliz diyomuşum .uyuz olmuş buna sabah kalkmış bana anlatıyo. Hani bana öyle bi empoze etmeye çalışıyo evli olmadan beraber yaşarızı.

valla cocuk istemeseydi neyse derdim de cocuk istiyorsa bi zahmet evlensin

Ben de seninle beraber yaşamak istiyorum. Bir imzaya bakar. Yoksa sen yoluna ben yoluma de. Sen telefonunu kapatıp bir haftalığına yaşadığın şehirden ayrıl.

Ondan sonra ulaşırsa sana ya kaybetme korkusu ile imzayı atar ya da ayrılırsınız...

Çocuk için de muta nikahı mı kıyacakmış tovbe tövbe!
Adam tam bir şark kurnazı, hem karnım doysun hem köftem dursun. Birlikte yasamaya karşi degilim ama bu adam tam bir cakal bence. Ben size tercume edeyim: " Evlilik sorumluluğu almak istemiyorum, canım isterse seni yüzüstü bırakıp giderim. Maddi manevi yasal olarak hicbir hakkın olamaz"
Bence yolu gösterin, kendinize daha uygun birini bulun. Aşk da bir yere kadar, duygusal bakmayın.

Hmm seninle evlenmek istiyorum seni bekliyorum modunda değildim derken? Yani başka fırsatlar ve ihtimalleri de değerlendiriyormuydunuz ? Anlamadım onu nasıl belli edebilirim ona ?

Yoo hayır sadece güzel bi ilişki yaşamaya odaklıydım. Doğal olarak kendiliğinden gelişti her şey. Bu kadar hesapla, kitapla olacak şeyler değil yani. Ayrıca şu var biri evlenmek istemeyebilir bunda bi sorun yok ama hem evlenmek istemeyip hem birlikte yaşamayı teklif ediyorsa işte orda bi sorun var. Erkek arkadaşınız sadece kendini düşünüyor, bunu farkedin bence.

O evlenmek istemiyor, siz de başka türlü bir beraberlik istemiyorsanız, ayrılacaksınız. Başka bir seçenek gelmiyor aklıma. Evlilik de, evlenmeden aynı evde yaşamak da her iki tarafın ortak rızası ve arzusu ile olabilecek şeyler.

Bence ikna için de uğraşmayın. Zorla olan bir evlilikten hayır gelmez. Adam bir kez evlenmiş boşanmış, demek ki evlilik sorumluluğu alamayacağının farkında. Evlenseniz bile, yükümlülüklerini yerine getirmeyerek yeni bir boşanmaya yol açabilir.

Saplantılı bi şekilde aşık oldum ve gözlerim kör oldu galiba napcam nasıl kurtulcam bu işten bilemiyorum ya

Artık güzel bi ilişki nasıl yaşanır unuttum bile.
1,5 sene oldu zaten çok uzun geliyor bana

Kimse bulunmaz hint kumaşı değil canım sen öyle saniyorsundur olgun olduğu için karşındaki kişi hayranlık duyuyorsundur fakat sen bile farkında değilsindir aşk zannediyorsundur kendine yazık etme adamın niyeti belli sende gör artık onu nasıl ikna ederim derdine düşeceğine yol ver gitsin bak gör zamanla nasıl unutcan hele ki sana gerçekten değer veren birinsanlar karşına çıkarsa

Ah bi türlü gerçekten değer veren birileri çıkmıyor. Sanırım sevilmeye layık değilim

Tamam seviyorsunda hemde bebek istiyor peki evlenmeden nasıl olacak o çocuğa soy ismini nasıl vermeyi düşünüyor.cocuk oldu diyelim Karma karışık bir ortamda büyür.erkek arkadaşın evlenmek neden istemiyor bir kere evllik yapmış .

Seninde duyguların var evlenmek istiyorsundur.mutlu mesut bir hayatın olmak istiyorsundur .bence ikna etmeye çalışma çünkü söylediklerinde. Hiçbir mantık çerçevesin uyan söz yok sende hata yapma sakın. Tutupta seviyorum diyip birde bebek olursa çocuğa yazık

Erkekler nasıl böyle çakal olabiliyorlar,kendilerinden yaşca çok daha küçük genç hanımları nasıl tavlamayı başarabiliyorlar hayret ediyorum doğrusu.Kendilerine bağlamayı başarana kadar duymak isteyeceğiniz güzel sözleri söyleyip,bir iki romantik tavır sergileyip,olayı hallediyor,sonrasında her istediklerini yaptırmaya başlıyorlar sanırım.Evlilik dışı çocuk istemekte pek parlak bir fikirmiş.Hadisin,yürüsün gitsin oradan.Kendinizi oyuncak ettirmeyin şöyle insanlara deyip çekiliyorum.

Ne guzel dunya, zaten burasi da danimarka.
Bence hiç birşeye ikna etmeyin. Oda sizin kadar sevmis olsa kendidi ısrar eder evlenelim diye.

Sen bi 30nu devirmus olsan yasa beraber derdim sana ama kucuksun ve o adam sana gore degil.adami ikna edip evlensen de bu adamla mutlu olamazsin cunku belli ki sorumluluk almak istemiyor.sorumluluk almak istemeyen bir adami nilaha ikna etmek de nesi?ne gerek var bazilari bekar kalmali.
Beraber yasamak istiyorsan evlilik dushnmeden sana bi katkisi olacaksa seni baska bir seviyeye tasiyacaksa yasa ama bu adam seninle evlwnmek istese de sen evlenme

kendiden baska herkesi salak gorenmek en gicik oldugum tipler. Birde soraydin baska emri varmiymis ? Tamam sen cok sevebilirsin belki ama bir erkek de bu kadar kor etmemeli insani. Soruna cevaben hair bu adam seni sevmiyor seni kullaniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…