Hmm seninle evlenmek istiyorum seni bekliyorum modunda değildim derken? Yani başka fırsatlar ve ihtimalleri de değerlendiriyormuydunuz ? Anlamadım onu nasıl belli edebilirim ona ?
Evli bile olsan bir gün birine aşık olduğu zaman sal ipini gitsin zaten...Ya evet kesinlikle bende öyle düşünüyorum. Bir gün gitti birine aşık oldu ben napcam ? Terk edip gidebilecek yani kolayca beni
Yoo hayır sadece güzel bi ilişki yaşamaya odaklıydım. Doğal olarak kendiliğinden gelişti her şey. Bu kadar hesapla, kitapla olacak şeyler değil yani. Ayrıca şu var biri evlenmek istemeyebilir bunda bi sorun yok ama hem evlenmek istemeyip hem birlikte yaşamayı teklif ediyorsa işte orda bi sorun var. Erkek arkadaşınız sadece kendini düşünüyor, bunu farkedin bence.
Ne guzel dunya, zaten burasi da danimarka.merhaba arkadaşlar canım gerçekten çok sıkkın
Sevgilim evlenmiş boşanmış biri ve ben onu aşırı derecede çok seviyorum. Lakin kendisinin aklında bir daha evlenmek asla yok. Evlenmeyeceğini ancak benimle beraber yaşamak istediğini benden bir bebek istediğini falan söylüyor. Ya ben ne yapıcam ben onunla beraber yaşayamam ama çok seviyorum evlensin istiyorum benimle. Ne yapmalıyım ? Ne olur bir akıl fikir verin ? Biliyorum o da beni seviyor ama evlenmiyor.
Onu evliliğe nasıl ikna edebilirim ?
Her şeyi zamanına bırak ne demek sevilmeye layık değilim artık size değer vermeyen birinin yanında bulunmaktansa sizin verdiginiz değer boşaAh bi türlü gerçekten değer veren birileri çıkmıyor. Sanırım sevilmeye layık değilim[/QUOTE
Ne yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?