- 31 Mayıs 2013
- 2.503
- 3.053
- 198
öpüştüm canım çoktan :) öpüşmedim hiç yazmadımmm öpüştük ama sürekli her mesajında bu muhabbet dönmesi sinir bozucuu
hee tamam anladım canım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öpüştüm canım çoktan :) öpüşmedim hiç yazmadımmm öpüştük ama sürekli her mesajında bu muhabbet dönmesi sinir bozucuu
senin seçeneğin belli.
adamın ilişki anlayışı ,bakış açısı belli.
ya ayrılacaksın yol yakınken ya da buraya daha çok konu açacaksın...
bana...buyule diye.
Neden benle konuşuyor o zaman acabaErkekler evlenmeyi düşündükleri bayan ile cinsellik konuşmaz zaten! Kaybetmekten korkar bu sebepten. ...Bile bile lades bu...ama adam yine de dürüstmus evlenme ayağına yatabilir bir yandan istediği gibi gönül eyleyebilirmis ki hala da ihtimal var...Bir şarkı vardı ;Yalanlar söyle bana...buyule diye. ...
Canim ben eşimle 2013 de tanıştım o zamanki fikri 2016 ya da 2017 de evlenmekti ki o zaman ben 23 eşim 29 yaşındaydı.
Sonra iliskimizin 3. Ayında evlenme teklifi etti ve 2014'te evlendik. Kararını degistirmek için hiç bişey yapmadım hatta kendimi 2016 diye endekslemistim kader kısmet bu işler.
Bir kaç ay daha bekle hemen kestirip atma
2 aylık bir sürede ne kadar tanıyabildin ? Millet 20 yıllık kocasını tanıyamıyor. Bi iyice tanıyın birbirinizi, huyunuzu suyunuzu öğrenin ondan sonra. " seven insanın gözüne maddiyatla ilgili bir şey takılmaz " düşünceni de anlayamadım. Aşk karın doyuruyor mu ? 2-3 yıla imkânı olacaksa neden kirada sürünmek istesin adam. Ailene gelince bu zamana kadar sabretmişsin bi 2 yıl daha sabredersin ne olacak, hayatında kimse olmayabilirdi mecbur yaşayacaktın yani.
Adam cinsellik konusunda haklı bence. Senin de kendine göre sınırların vardır herkes saygı duymak zorunda ama evet, sevgilisiyle konuşmayacaksa kiminle konışacak... Üstelik evlenme niyeti içinde olunan bir ilişkide. 26 yaşında bu tabular anlamsız geliyor bana ama neticede bilemem, belki çok ters geliyordur sana, çok muhafazakarsındır vs. Her neyse.
Evet seni kaybetmemek için 1 sene sonra evleniriz falan demiş ama sen de çok iyi biliyorsun ruhen hazır değil. Adam 2 yıl demiş. Kafalarınız uymayacaksa bu konuda, zamanlarınızı çalmayın. Ben olsam ilişkide 1 sene dolmadan evlilik konusunu açmam, yani sen şimdi 2 ayşık ilişki diyorsun ama ilişkiniz 1 yılı doldurduğu zaman istemeyeceksin belki de, olamaz mı? En başından bu kadar planlı olmak bana anlamlı gelmiyor. Biraz akışına bırakmak lazım. İlişkilere ayrılmak için başlanmadığı gibi evlenmek için de başlanmaz. Tanışırsın, belli bir süre takılırsın ve istiyorsan evlenirsin. Olay bu.
Erken olan dediğin öpüşme istegiyse ben eşimle 1. Haftadan öpüştüm hiç de sıkıntı yaşamadım değerim de düşmedi gözünde.Zaten seviyorum canım adamı ayrılamadım ama içim de rahat değil hani...işine geldiğinde erken işine geldiğinde geç oluyor bazı şeyler...zamana bırakmak en iyisiiiii sanırım ilaç ilaç![]()
canım bazen erkekler bizim anlamamızı beklerler, ne yazıkki...Ozaman dürüst olsun desin ki ben ruhen hazır değilim...evlenmicem desin ve gitsin kendi zihniyetinden birini bulsun bende kendime göre birini bulayım...
ben açıkça söledim oda acık olsun istemediği bişeyi sölemesin bana ....
ben anlatamadım sanırım.
Erkekler evlenmeyi düşündükleri bayan ile cinsellik konuşmaz zaten! Kaybetmekten korkar bu sebepten. ...Bile bile lades bu...ama adam yine de dürüstmus evlenme ayağına yatabilir bir yandan istediği gibi gönül eyleyebilirmis ki hala da ihtimal var...Bir şarkı vardı ;Yalanlar söyle bana...buyule diye. ...
Evet sanırım öyle ama ilşkime devam ederken sürekli cinsellikten bahsetmesi beni asıl yoran...rahatsız olduğumu belirtince de bana küsüyor..
bence yol ver gitsin.Hayırlı günler , hayırlı Cumalar canlar ..
2 aydır devam eden bir ilişkim var ortak arkadaş aracılı ile tanıştırıldık ciddi olması adına...
İlişkim gayet güzel gidiyor bana çok değer veriyor ,ilgili dürüst bir adam.. Mesleğini eline almış,işini kurmuş, maddi olarak iyi düzeyde olan bir adam bunu söylüyorum çünkü evlilik için maddi anlamda beklemesini gerektirecek bir şey yok.
Ben 26 o 27 yaşında...
Ben kendimi evlilik için ruhen hazır hissediyorum ve 1 sene sonra falan evlenmeyi istiyorum bu adamı iyice tanıyınca..
İlk kez bugün muhabbet açıldı bununla ilgili.. Kendisi bana ben 2-3 sene evlenmek istemiyorum, evimi almak istiyorum dedi (ki maddi durumları oldukça iyi ailesinin 3-4 evi var istese zaten hemen alır bence bu bahane...)
ayrıca evlenmek istedikten sonra birlikte çalışır öderiz ev borcumuzu ne var ki bunda...
Ben de o zaman Metin kusura bakma benim ailem 2-3 sene beklememe müsaade etmez ayrıca ben de istemem bu kadar uzun süre beklemeyi senin düşüncen bu yöndeyse saygı duyarım ama bunu bilerek bu ilişkiye devam etmek istemem dedim....
Ayrıca seven insanın gözüne maddiyatla ilgili bir şey takılmaz ben kirada oturmaya razı olurum herkesin evi olacak diye bir kaide yok birlikte çalışırız öderiz borcumuzu bunlar bahane bence dedim..
Oda beni kaybetmekten korktu galiba tamam ev almazsak sorun olmaz diyorsan 1 sene içinde ben işlerimi oturturum evleniriz dedi..(Ama kaybetmemek için öyle söyledi bence.)
Ben de yapma metin sen ruhen evliliğe hazır değilsin zorla olucak bir şey değil ,istemiyorsan beni de zor durumda bırakma lütfen baştan söyle dedim...
Ben şuan 26 yaşındayım 2 sene bekledim 28 yaşındayım hadi bir şey oldu olmadı 2 senem boşa gitcek sil baştan yaşıcam herkes onu bilecek ,ailem sorun yapcak vs vs..Ve ben bu yaşta ailemle yaşamaktan mutlu değilim (zaten aile hayatımda sorunlar var mutlu bir evde değilim.) kızlar sizce 1 sene beni oyalamaz bu adam değil mi ben anlamadım..Bu arada bazen konu öpmeye vs gelince hemen yaşamak istiyor ben istemiyorum henüz erken bunlar için dediğimde bozuluyor trip atıyor cinsel anlamda konuşmaya çalışıyor rahatsız olduğumu belirtince hangi yüzyıldayız ben sevgilimle konusmucam da kimle konuscam diyor ama evlilik için 1 sene erken gibi geliyor ona..
Ne yapıcam inanın hiç bilmiyorummm![]()