SEVGİLİM EVLENMEK İSTEMİYOR GALİBA

Yok artık diyorum... Bence bu adamla bırakın evlenmeyi, dışarı çıkmayı bile düşünmeyin. Aranızda cinselliğin c'si bile geçmemişken böyle bir resim atmaya nasıl cesaret eder? Bence koşarak uzaklaşın.

Adamı sevseniz beklemek gözünüze gelmezdi bence. Evlilik odaklı bakmak yerine sevdiğiniz insan mı? beklemeye değecek insan mı? ona bakın bence.... mutsuz bir ebeveyn evinde 3- 5 yıl oturmak mutsuz bir evlilik yaşamaktan iyidir.

Kusura bakma ama senin gibi hemcinslerimi o kadar tuhafsıyorum ki.
Öpmesin , sarılmasın , gezmeyelim etmeyelim ama evleneyim.
"a" olmazsa "b" olur evleneyim !
O kadar takmışsın ki bu evlenme işine ,sadece iki aydır tanıdığın adamla evlenme niyetindesin...
El insaf 2 ay ya 2 ay nasıl güveneceksin de evleneceksin ? Bir de 2 olmaz 1 sene hesabı yapmışsın.
Bu konularda da çok bencil buldum ben seni kusura bakma ama .
Yok beni oyalarsa, bir yılım giderse her şeye en baştan başlarım cart curt ...
Karşındaki insanın da kendine göre bir hayatı ,planları var ...

Adamı sevseniz beklemek gözünüze gelmezdi bence. Evlilik odaklı bakmak yerine sevdiğiniz insan mı? beklemeye değecek insan mı? ona bakın bence.... mutsuz bir ebeveyn evinde 3- 5 yıl oturmak mutsuz bir evlilik yaşamaktan iyidir.

cinsel organının resmini atmış sen olsan sevebilir miydin

O kadar takmışsın ki bu evlenme işine ,sadece iki aydır tanıdığın adamla evlenme niyetindesin...
El insaf 2 ay ya 2 ay nasıl güveneceksin de evleneceksin ? Bir de 2 olmaz 1 sene hesabı yapmışsın.

Ben bencilim peki o ne ????!! Cinsel organın resmini göndermiş bana istemediğim halde ..

Ben bencilim peki o ne ????!! Cinsel organın resmini göndermiş bana istemediğim halde ..
İşte senin o noktada o ilişkiyi kesmen gerekirdi (bana göre , ben öyle yapardım. )
Galiba benle evlenmek istemiyor diye konu açmazdım mesela, şu anda evlenmeyi düşünmediği apaçık olan bu adam için.

Bence bir erkek için 27 erken bir yaş artık.
Yarın ne olacağını asla bilemezsin ki.
Bu insan seni bin bir güzel cümlelerle kandırabilir de ya da saman alevi olup da hemen nişan yapalım dese daha mı güzel olacak? 1 sene sonra olmadı nişan atmak??
İnsanlar nikah masasından dönüyorlar. Kaç kişi tanıyorum ev eşyaları alınmış halde gerileniyor.
Ya da kaç kişi tanıyorum ki asla evlenmez bu dediğimiz ama hepimizden önce evlenen.
Bunlar kısmet ve nasip olayı.
Güzel giden bir şey varsa yaşarsın..Ama sanki ortada hiç duygu yok ve tamamen evlilik üzerine inşa edilmiş bir ilişki gibi..

İğrenç ötesi, tiksindirici, kucultucu bir durum. Karşındaki aşağılık, terbiyesiz bir adam.
Bu adamin tek derdi öpüşme, sevişme. Bana göre hiç değil ben olsam kusarak uzaklasirim o adamdan.

Bak canim senin fitratinda yok böyle şeyler anladigim kadariyla. Bu adam sana göre değil. Inan midem bulandı yaa

Ben de insanlar nasıl daha karşısındakini tanımadan daha kafadan evlilik ister anlamam. Daha 2 ay olmuş, 1 sene sonra evlenecem diyorsunuz. Nerden biliyorsunuz? Adamın evlenmeye niyeti bile yok. Bu kadar evlilik meraklısı olmayın. Evlenince nirvanaya ulaşılmıyor. İlle evleneceksen amaç evlenmek değil, doğru insanla evlenmek olmalı, yaş kaç olursa olsun.
Seven insan için maddiyat önemlidir tabii ki, 15 yaşında yeni yetme değilsiniz, azıcık ayaklarınız yere bassın yahu, gerçekçi ve mantıklı davranın. Öpülmeye bile öcü gibi bakıp evlenmek için tutturmanız ayrı bir olay zaten, ne diyeceğimi bilenedim.

Şimdi cinsel organını fotoğraflayıp göndermiş diyorsunuz. Böyle sapıkça şeyler yapmayacağının garantisi mi vardı? 2 aylık insan, kimdir nedir bilmiyorsunuz bile. İşte evlenmek istediğiniz adam. Hala evlenecek misiniz bari? Adam artık dalga geçiyor sizinle. Evliliği amaç değil, araç yaparsanız, evlilik endeksli yaşamazsanız sizin için daha iyi olur.

Valla yeni üye olsa sahte konu diyeceğim. Ben de böyle bir konu açmıştim. Ama bu konudaki yorumlar daha çok hoşuma gitti. Benim erkek arkadaşm da kesin tarih vermeyenlerden hatta cogunuzun yazdığı gibi önce askimizi yaşayalım sonra evlenelim dedi. Neyse o konudan sonra düşündüm ki nasip diye bir şey var, hesap kitap işi değil, dedim ki ayrılsak da Evlensek de geriye baktığımda güzel anılarını olsun, evlilik diye delirmelerim değil. Hem neden vakit kaybı olsun, şu an için o olmazsa evlenmenin e sinden bile geçmem. O yüzden akış her zaman iyidir.
Bir de genellemelere gerek yok, sevgilimle 10 gün arkadaşlıktan sonra sevgili olduk, 3. Günde yakınlaştık ki ilk kez onunla yakinlasmistim ve hiç bir zaman bu beni ona kötü göstermedi, 3. Günden ne bu başkasıyla da oldun değil mi falan demedi.

foto göndermiş ne ya, sen neden bu adamla evlenmek istiyorsun, seninle evlilik dusunse bile ruhu sapık. Sen böyle biriyle evlenebilecek misin. Daha 2 ay olmuş, benim gözümde ha onun sevişme isteği ha senin evlenme isteğin aynı. Sen de bu iş olsun ama yasal olsun diyorsun yoksa 2 ayda insan bir sene sonra Evlensek planı yapamaz

Hayırlı günler , hayırlı Cumalar canlar ..:KK15:

2 aydır devam eden bir ilişkim var ortak arkadaş aracılı ile tanıştırıldık ciddi olması adına...:KK72:
İlişkim gayet güzel gidiyor bana çok değer veriyor ,ilgili dürüst bir adam.. Mesleğini eline almış,işini kurmuş, maddi olarak iyi düzeyde olan bir adam bunu söylüyorum çünkü evlilik için maddi anlamda beklemesini gerektirecek bir şey yok.
Ben 26 o 27 yaşında...
Ben kendimi evlilik için ruhen hazır hissediyorum ve 1 sene sonra falan evlenmeyi istiyorum bu adamı iyice tanıyınca..

İlk kez bugün muhabbet açıldı bununla ilgili.. Kendisi bana ben 2-3 sene evlenmek istemiyorum, evimi almak istiyorum dedi (ki maddi durumları oldukça iyi ailesinin 3-4 evi var istese zaten hemen alır bence bu bahane...)
ayrıca evlenmek istedikten sonra birlikte çalışır öderiz ev borcumuzu ne var ki bunda...

Ben de o zaman Metin kusura bakma benim ailem 2-3 sene beklememe müsaade etmez ayrıca ben de istemem bu kadar uzun süre beklemeyi senin düşüncen bu yöndeyse saygı duyarım ama bunu bilerek bu ilişkiye devam etmek istemem dedim....
Ayrıca seven insanın gözüne maddiyatla ilgili bir şey takılmaz ben kirada oturmaya razı olurum herkesin evi olacak diye bir kaide yok birlikte çalışırız öderiz borcumuzu bunlar bahane bence dedim..

Oda beni kaybetmekten korktu galiba tamam ev almazsak sorun olmaz diyorsan 1 sene içinde ben işlerimi oturturum evleniriz dedi..(Ama kaybetmemek için öyle söyledi bence.)
Ben de yapma metin sen ruhen evliliğe hazır değilsin zorla olucak bir şey değil ,istemiyorsan beni de zor durumda bırakma lütfen baştan söyle dedim...

Ben şuan 26 yaşındayım 2 sene bekledim 28 yaşındayım hadi bir şey oldu olmadı 2 senem boşa gitcek sil baştan yaşıcam herkes onu bilecek ,ailem sorun yapcak vs vs..Ve ben bu yaşta ailemle yaşamaktan mutlu değilim (zaten aile hayatımda sorunlar var mutlu bir evde değilim.) kızlar sizce 1 sene beni oyalamaz bu adam değil mi ben anlamadım..Bu arada bazen konu öpmeye vs gelince hemen yaşamak istiyor ben istemiyorum henüz erken bunlar için dediğimde bozuluyor trip atıyor cinsel anlamda konuşmaya çalışıyor rahatsız olduğumu belirtince hangi yüzyıldayız ben sevgilimle konusmucam da kimle konuscam diyor ama evlilik için 1 sene erken gibi geliyor ona..

Ne yapıcam inanın hiç bilmiyorummm:KK14:

Taraflar evlilik niyetiyle tanıştırılıyor ve evlilik için 2-3 sene bekleyelim deniliyor çok saçma düşündüklerinde haklısın bende olsam evlilik den korkuyor diye düşünürüm ...ne yapıcağın konusuna kişiye karşı hissetiklerin şekillendirir öpüşme-cinsellik senin görüşünle yetiştiğin çevreyle orantılıdır seni seviyorsa zaten sabretmesini bilmesi gerekir

asıl kızın yaşı olmuş 26 geleceğini düşünmekte tabiki haklı bi sağlıkçı olarak kadının yaşı ilerledikçe anne olma olasılığı düşüyor ve sarılamazsın - öpemezsin sözlerine karşı yorumlanızıda çok kırıcı buldum bi kere dinimizde böle bi olay yok böle düşünmekte haklı asıl sen ve senn gbi düşünenler in vay haline

anladığım kadarıyla mütasıp bi ailenin kızısın direk kes bağlantını ne işin olur bide bu yaşta sen artık daha oturaklaşmış kendini yetiştirmiş biriyle birlikte olman lazım zira yaşın geçmeye devam ediyor

asıl kızın yaşı olmuş 26 geleceğini düşünmekte tabiki haklı bi sağlıkçı olarak kadının yaşı ilerledikçe anne olma olasılığı düşüyor ve sarılamazsın - öpemezsin sözlerine karşı yorumlanızıda çok kırıcı buldum bi kere dinimizde böle bi olay yok böle düşünmekte haklı asıl sen ve senn gbi düşünenler in vay haline
Ya siz Dini normları çok farklı yorumluyor / yaşıyorsunuz ya ben çok farklı biliyorum...
Kuru kuruya git adamla ne isterse yap mı dedim ? Hayır ...
Ben irite eden şey , benim 2 yılım gidicek , en baştan başlıycam , daha da geç kalırsam ya , evlenmek istiyorumm vesaire benci (burada benci diyorum bencil değil ikisi farklı imgeler) düşünmesiydi onu söyledim.
2 ay gibi bi sürede hemen evlenmek istemesini acelesini saçma buldum. Anlam veremedim.
Yoksa ortalık sapık kaynıyor kız zaten düşünsün kendini.
Adamında amacı bir nevi belli zaten. Herkes kabul eder ki adam cinsel organ fotosu attıktan sonra kendi rengini belli etmiş, konu sahibesinin böyle bi adama öpemezsin , sarılamazsın vs demesi çok abes ve komik bi durum olur.
O adam fırsat bulsa..
Bu durumda "Benimle evlenmek istemiyo :S, napmalıyım ?" türü konu açması da ayrı olay.
Ha yok sende aynı kafadaysan ikinizin de vay haline...
Dinimizde ne var, ne yok? nasıl yaşanıyor , vs hatta din nedir , bilmiyorsundur norm nedir ben sana açıklardım da.
Çok sevdiğim görevli ablalarım var o yüzden kurallara uymak adına bu yorumu kesiyorum burda

sırf evlenmek için önüne gelenle mi evleneceksin yoksa tanıyabildiğin kadar tanıyıp güvendiğin ve sevdiğin biriyle mi?
2 ay evlilik lafının geçmesi için çok erken,bence adama karşı çok itici bir imaj oluşturmuşsun.

Arkadaş yazmış bende baktım konularınıza siz evlenmeye şartlanmışsınız. 2 ay evlilik konuşmak için çok kısa bir süre. 1 yıl sonra evleniriz deseniz bile.
Benim erkek olan arkadaşlarım, dostlarım var mesela. Evlilikten hemmen bahsedince kaçıyorlar resmen. Kendiler söylüyor bunu. Ters tepiyor belki de. Böyle şeyler yaşayarak olur ya ne bileyim. Ayrıca yaşınız öyle çok fazla değil ki daha 26 yaşındasınız.

Dün engelledim her yerden kendisini ayrıldım...Böylesi daha hayırlı oldu bence..herkes kendine göre birini bulmalı...

Back
X