- 9 Haziran 2011
- 762
- 543
- 123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adamı sevseniz beklemek gözünüze gelmezdi bence. Evlilik odaklı bakmak yerine sevdiğiniz insan mı? beklemeye değecek insan mı? ona bakın bence.... mutsuz bir ebeveyn evinde 3- 5 yıl oturmak mutsuz bir evlilik yaşamaktan iyidir.
Kusura bakma ama senin gibi hemcinslerimi o kadar tuhafsıyorum ki.
Öpmesin , sarılmasın , gezmeyelim etmeyelim ama evleneyim.
"a" olmazsa "b" olur evleneyim !
O kadar takmışsın ki bu evlenme işine ,sadece iki aydır tanıdığın adamla evlenme niyetindesin...
El insaf 2 ay ya 2 ay nasıl güveneceksin de evleneceksin ? Bir de 2 olmaz 1 sene hesabı yapmışsın.
Bu konularda da çok bencil buldum ben seni kusura bakma ama .
Yok beni oyalarsa, bir yılım giderse her şeye en baştan başlarım cart curt ...
Karşındaki insanın da kendine göre bir hayatı ,planları var ...
İşte senin o noktada o ilişkiyi kesmen gerekirdi (bana göre , ben öyle yapardım. )Ben bencilim peki o ne ????!! Cinsel organın resmini göndermiş bana istemediğim halde ..
sevmiyorsan sorun yok zaten. uzaklaşcinsel organının resmini atmış sen olsan sevebilir miydin
Ben bencilim peki o ne ????!! Cinsel organın resmini göndermiş bana istemediğim halde ..
Hayırlı günler , hayırlı Cumalar canlar ..
2 aydır devam eden bir ilişkim var ortak arkadaş aracılı ile tanıştırıldık ciddi olması adına...
İlişkim gayet güzel gidiyor bana çok değer veriyor ,ilgili dürüst bir adam.. Mesleğini eline almış,işini kurmuş, maddi olarak iyi düzeyde olan bir adam bunu söylüyorum çünkü evlilik için maddi anlamda beklemesini gerektirecek bir şey yok.
Ben 26 o 27 yaşında...
Ben kendimi evlilik için ruhen hazır hissediyorum ve 1 sene sonra falan evlenmeyi istiyorum bu adamı iyice tanıyınca..
İlk kez bugün muhabbet açıldı bununla ilgili.. Kendisi bana ben 2-3 sene evlenmek istemiyorum, evimi almak istiyorum dedi (ki maddi durumları oldukça iyi ailesinin 3-4 evi var istese zaten hemen alır bence bu bahane...)
ayrıca evlenmek istedikten sonra birlikte çalışır öderiz ev borcumuzu ne var ki bunda...
Ben de o zaman Metin kusura bakma benim ailem 2-3 sene beklememe müsaade etmez ayrıca ben de istemem bu kadar uzun süre beklemeyi senin düşüncen bu yöndeyse saygı duyarım ama bunu bilerek bu ilişkiye devam etmek istemem dedim....
Ayrıca seven insanın gözüne maddiyatla ilgili bir şey takılmaz ben kirada oturmaya razı olurum herkesin evi olacak diye bir kaide yok birlikte çalışırız öderiz borcumuzu bunlar bahane bence dedim..
Oda beni kaybetmekten korktu galiba tamam ev almazsak sorun olmaz diyorsan 1 sene içinde ben işlerimi oturturum evleniriz dedi..(Ama kaybetmemek için öyle söyledi bence.)
Ben de yapma metin sen ruhen evliliğe hazır değilsin zorla olucak bir şey değil ,istemiyorsan beni de zor durumda bırakma lütfen baştan söyle dedim...
Ben şuan 26 yaşındayım 2 sene bekledim 28 yaşındayım hadi bir şey oldu olmadı 2 senem boşa gitcek sil baştan yaşıcam herkes onu bilecek ,ailem sorun yapcak vs vs..Ve ben bu yaşta ailemle yaşamaktan mutlu değilim (zaten aile hayatımda sorunlar var mutlu bir evde değilim.) kızlar sizce 1 sene beni oyalamaz bu adam değil mi ben anlamadım..Bu arada bazen konu öpmeye vs gelince hemen yaşamak istiyor ben istemiyorum henüz erken bunlar için dediğimde bozuluyor trip atıyor cinsel anlamda konuşmaya çalışıyor rahatsız olduğumu belirtince hangi yüzyıldayız ben sevgilimle konusmucam da kimle konuscam diyor ama evlilik için 1 sene erken gibi geliyor ona..
Ne yapıcam inanın hiç bilmiyorummm![]()
Kusura bakma ama senin gibi hemcinslerimi o kadar tuhafsıyorum ki.
Öpmesin , sarılmasın , gezmeyelim etmeyelim ama evleneyim.
"a" olmazsa "b" olur evleneyim !
O kadar takmışsın ki bu evlenme işine ,sadece iki aydır tanıdığın adamla evlenme niyetindesin...
El insaf 2 ay ya 2 ay nasıl güveneceksin de evleneceksin ? Bir de 2 olmaz 1 sene hesabı yapmışsın.
Bu konularda da çok bencil buldum ben seni kusura bakma ama .
Yok beni oyalarsa, bir yılım giderse her şeye en baştan başlarım cart curt ...
Karşındaki insanın da kendine göre bir hayatı ,planları var ...
Ben bencilim peki o ne ????!! Cinsel organın resmini göndermiş bana istemediğim halde ..
Ya siz Dini normları çok farklı yorumluyor / yaşıyorsunuz ya ben çok farklı biliyorum...asıl kızın yaşı olmuş 26 geleceğini düşünmekte tabiki haklı bi sağlıkçı olarak kadının yaşı ilerledikçe anne olma olasılığı düşüyor ve sarılamazsın - öpemezsin sözlerine karşı yorumlanızıda çok kırıcı buldum bi kere dinimizde böle bi olay yok böle düşünmekte haklı asıl sen ve senn gbi düşünenler in vay haline
Dün engelledim her yerden kendisini ayrıldım...Böylesi daha hayırlı oldu bence..herkes kendine göre birini bulmalı...