- 27 Mart 2015
- 303
- 381
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yapışın koala gibi.Merhabalar, ben 26 yaşında mühendisim. Erkek arkadaşım 31 yaşında memur. 6 aydır birlikteyiz.
Bana evlenme teklif etti. Ben de kabul ettim. Şimdi vazgeçmiş çünkü dini goruslerimiz biraz farklı.
Biz tanıştıktan hemen sonra onu ailemle tanışırdım. Annem ve babam bana çok düşkünler o yüzden benim sevdiğim insani da çok sevdiler. Onun mükemmel bir insan olduğunu düşünüyorlar çünkü onlara sevgilimi anlatırken hep abartarak anlattım. Halbuki bu yaptıklarını bilseler ne görüşmeme ne konuşmama izin verirler. ( önce teklif edip sonra geri alması, başka kızlarla samimi mesajlarını yakalamam vs)
Ben de sevgilimin ailesiyle tanıştım. Ve sonrasında bayramda aileler tanışsın diye anlaştık.
Bir süre önce ise sevgilim bizim görüşlerimiz farklı anlaşamayız evlenirsek dedi. Ayrılalım dedim hayır dedi. Çok seviyormuş ve ayrılmak istemiyormuş. Ama evlenmek de istemiyor.
Benim ilk erkek arkadaşım biraz da bu sebeple fazla baglandım. Seviyorum. Halbuki hayatimin hiç bir döneminde evlenme isteği olan birisi değildim. Teklifinden önce de istemiyordum. Evlilik meraklısı değilim sadece yapılan hakaret ağır geliyor.
Şimdi sorunum şu ki, aileme bayramda tanışmak için gelecekler demiştim ama gelmediler. Ben istemedim diye yalan söyledim. Onlar da bana sürekli sorun çıkarma gelsinler diye yüklenmeye başladılar.
Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Onu seviyorum ama o beni sevmiyor ve ayrılırsak da çok üzülmeyecegi aşikar.
Bense cesaret edemiyorum onu bırakmaya..
1) Başka kızlarla samimi mesajlar,
2) Evlilik teklifinden vazcaymalar,
3) Uyuşmuyoruz, evlenmeyelim, ben sıkılana kadar takılalımlar,
4) Kalbi kırık gelin adayının ayrılmak için cesaret bulamaması,
Terkedilmeyi bekle bence. Bu iliskiden baska ne bekliyosun anlamadım.
Ben kız arkadasi olamaz yazmadim. Kizlarla samimi mesaj diyor. Bu da direkt aldatmaya yonelik mesajlar gibi bir algi olusturuyor. Bu noktada tabiki kizlarla mesajlasmasi normal degil.Neden herkes her konuda bu kadar olumsuz oluyor ki. Adamın kız arkadaşları olamaz mı dindar insanlar ot mu? Ayrıca teklifi geri çekme işi bence de yanlış ama sanki duygularıyla hareket edip teklif etmiş, daha sonra mantıklı düşününce bir boşluğa düşmüş olmalı. Ayrılmayalımın sebebi odur. Kafasında birşeyler oturtmak istemiştir ama tabiki de teklif çekmek saçmalık birşey diyemem. Hem o ne garip tabir öyle siz kuran müslümanısınız da adam İncil Müslümanı mı?