• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim evlenmekten vazgeçmiş

Evliligi düsünmemek yanlis degil ama evlilik teklifi yapipda geri cekmek nedir ya ... :kusmuk:Neyin kafasini yasiyormus :KK53:
Ailesi sizi begenmemisdir. Sanki dini görüsünüzü yeni mi ögrendide simdi sorun ediyor :skandal:
 
Senin onu bırakamayacağını anlamış , evlenme umudu verip oyalıyor seni işte.Evlilik teklifini geri çekmek neyin nesi? Soru önergesi mi bu?


O senden ayrılmadan sen ondan ayrıl.Üzülmesine ağlamasına da aldırma bence onlar da gerçek değil.Yedek kulübesinde bir oyuncusun sadece onun için.Aileleleri de tanıştırmamasının sebebi başka kızlarla görüştüğünün ailesinin bilmesi bence.Bazı aileler oğullarının 3 5 kızla aynı anda görüşmesinden hastalıklı şekilde gurur duyuyorlar.
 
Aşkımdan çok gururum ön planda olurdu ve ben onu terk edip onunla alakalı ne varsa çöpe atardım
Zaten sonu yok bu ilişkinin bunu biliyorsun sanırım uzatmaktan da fayda yok birbirinize uygun değilsiniz :işsiz:
 
Bi tanidigimin 5 senelik sevgilisi vardi. Cok sorun yasamislar zamaninda. Evlenme teklifi almıştı tanidigim. Cok mutluydu. Parmaginda yuzuk var ve aileside soruyodu isteme ne zaman olir gibisinden. Bu evlenme teklifi eden sahisin aileside ayni sorulari soruyomus. Kiz ne zaman diye sordukca plan yapmaya calistikca adam kendini geri cekmis. "Evlenme teklifi etmeden once boyle baski yapmazdin. Evlilik meraklisi oldun çıktın" falan demisti hatta. Tanidigim hem kullanildigini hissettigi icin hem ailesine mahcup oldugu icin ayrildi. Aradan cok gecmedi biriyle tanisti ve evlendiler. Cok mutlu :nazar:
 
Bir tanıdık da benden gelsin.
Erkek arkadaşı , arkadaşıma, seni seviyorum fakat evlenmek bana göre değil, diyor.
Arkadaşım da, evlenmeyeceğim biriyle görüşmek de bana göre değil, deyip ayrılıyor.
Barışmak için evlenme teklifi ediyor adam ve evleniyorlar.
Mutsuz bir evlilik, adam her sorunda evlenmeyi sen istedin diyor.
Sonuç, kızın tüm çabalarına rağmen boşandılar.
 
1) Başka kızlarla samimi mesajlar,
2) Evlilik teklifinden vazcaymalar,
3) Uyuşmuyoruz, evlenmeyelim, ben sıkılana kadar takılalımlar,
4) Kalbi kırık gelin adayının ayrılmak için cesaret bulamaması,
Terkedilmeyi bekle bence. Bu iliskiden baska ne bekliyosun anlamadım.
 
Keşke bizimki de geleneksel, kuran müslümanlığı olsaydı. Maalesef benimkisi hristiyandı.
Harika bir ilişkimiz, iletişimimiz vardı. 1,5 senedir konuşmuyoruz ama hala çok saygı duyar, severim. Anıyorum kendisini...

Sizinkisinde “dini” sebep bahane, ayrılmak kullanmak şahane. Adam demeye dilim varmıyor çocuk bildiğin sizi parmağında oynatmayı başarmış.
6 ayda evlilik teklifide oldukça saçmalık.
 
Büyük ihtimal cinsel ihtiyaçları için ayrılmıyor, ama evliliğe de layık görmüyor, sen ayrıl hiç düşünme.
 
Merhabalar, ben 26 yaşında mühendisim. Erkek arkadaşım 31 yaşında memur. 6 aydır birlikteyiz.
Bana evlenme teklif etti. Ben de kabul ettim. Şimdi vazgeçmiş çünkü dini goruslerimiz biraz farklı.

Biz tanıştıktan hemen sonra onu ailemle tanışırdım. Annem ve babam bana çok düşkünler o yüzden benim sevdiğim insani da çok sevdiler. Onun mükemmel bir insan olduğunu düşünüyorlar çünkü onlara sevgilimi anlatırken hep abartarak anlattım. Halbuki bu yaptıklarını bilseler ne görüşmeme ne konuşmama izin verirler. ( önce teklif edip sonra geri alması, başka kızlarla samimi mesajlarını yakalamam vs)
Ben de sevgilimin ailesiyle tanıştım. Ve sonrasında bayramda aileler tanışsın diye anlaştık.
Bir süre önce ise sevgilim bizim görüşlerimiz farklı anlaşamayız evlenirsek dedi. Ayrılalım dedim hayır dedi. Çok seviyormuş ve ayrılmak istemiyormuş. Ama evlenmek de istemiyor.

Benim ilk erkek arkadaşım biraz da bu sebeple fazla baglandım. Seviyorum. Halbuki hayatimin hiç bir döneminde evlenme isteği olan birisi değildim. Teklifinden önce de istemiyordum. Evlilik meraklısı değilim sadece yapılan hakaret ağır geliyor.

Şimdi sorunum şu ki, aileme bayramda tanışmak için gelecekler demiştim ama gelmediler. Ben istemedim diye yalan söyledim. Onlar da bana sürekli sorun çıkarma gelsinler diye yüklenmeye başladılar.

Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Onu seviyorum ama o beni sevmiyor ve ayrılırsak da çok üzülmeyecegi aşikar.
Bense cesaret edemiyorum onu bırakmaya..
Yapışın koala gibi.
Sakın bırakmayın.
Çünkü dünyada başka erkek yok.
Platonik aşk dünyanın en güzel şeyi zaten.

Evlenmesi için başına silah dayayın. Aşkta her yol mübah.
 
1) Başka kızlarla samimi mesajlar,
2) Evlilik teklifinden vazcaymalar,
3) Uyuşmuyoruz, evlenmeyelim, ben sıkılana kadar takılalımlar,
4) Kalbi kırık gelin adayının ayrılmak için cesaret bulamaması,
Terkedilmeyi bekle bence. Bu iliskiden baska ne bekliyosun anlamadım.

Neden herkes her konuda bu kadar olumsuz oluyor ki. Adamın kız arkadaşları olamaz mı dindar insanlar ot mu? Ayrıca teklifi geri çekme işi bence de yanlış ama sanki duygularıyla hareket edip teklif etmiş, daha sonra mantıklı düşününce bir boşluğa düşmüş olmalı. Ayrılmayalımın sebebi odur. Kafasında birşeyler oturtmak istemiştir ama tabiki de teklif çekmek saçmalık birşey diyemem. Hem o ne garip tabir öyle siz kuran müslümanısınız da adam İncil Müslümanı mı?
 
Hem pastam dursun hem karnım doysun ne güzel dünya. Böyle bi saçmalığı kendinize layık görmeyin lütfen.
 
Neden herkes her konuda bu kadar olumsuz oluyor ki. Adamın kız arkadaşları olamaz mı dindar insanlar ot mu? Ayrıca teklifi geri çekme işi bence de yanlış ama sanki duygularıyla hareket edip teklif etmiş, daha sonra mantıklı düşününce bir boşluğa düşmüş olmalı. Ayrılmayalımın sebebi odur. Kafasında birşeyler oturtmak istemiştir ama tabiki de teklif çekmek saçmalık birşey diyemem. Hem o ne garip tabir öyle siz kuran müslümanısınız da adam İncil Müslümanı mı?
Ben kız arkadasi olamaz yazmadim. Kizlarla samimi mesaj diyor. Bu da direkt aldatmaya yonelik mesajlar gibi bir algi olusturuyor. Bu noktada tabiki kizlarla mesajlasmasi normal degil.
Müslümanlikla ilgili soylediginiz cümleyi üzerime alınmıyorum. Zira o konuda tek bir kelime bile etmedim. Etmem de. Herkesin kendisini ilgilendirir inancı.
 
Bir yalani ne kadar surdurebilirsin? Eninde sonunda ailene gercegi soylemelisin. Sonunda uzulen sen olursun. Seni sevmeyen bir adam var karsinda. Evlenecek kadar sevmeyen ama vakut gecirmek icin cepte tutan. Bu durumu uzatirsan bir sure sonra kendine kizacaksin. Bile bile neden devam ettim diyeceksin. Seni cepte tutan biri icin ssdece zaman kaybediyorsun. Onun seninle evlenmek istememesi onu ulasilmaz yapmis senin gozunde. Gercegi ailene soyle daha fazla yakanci konumuna dusmeden ve seninle dalga gecer gibi elinde tutup baskasiyla evlenene kadar seni oyalayacak bu kisiden ayril. Aksi halde baskasiyla evlendiginde kendini hic affetmeyeceksin. Kendine bunu yapma.
 
Back
X