sevgilim evli, aramızda yaş farkı var

Hep ayrı odalarda uyurlar zaten.
Hep De birbirlerini sevmezler ama evli kalırlar ne hikmetse.😏
Adam allayıp pullayip metres etmiş seni kendisini.
Üzerine birde çocuklarımin annesini sen olsaydın demiş ya,orada koptum işte..
🤣🤣
Acaba kaç kadına şu cocuklarin anası sen olsaydin demiştir.
Metresligi bu kadar guzelleyenini de ilk kez goruyorum.😏
iki eski arkadaş yolda karşılaşmışlar biri sormuş. senin cin bi kız vardı naptı. okudu mu
Adam hemen anlatmaya başlamış; “Yok” demiş, “Okumadı ama, bir şirkette küçük bir işe girdi. Şefi hemen değerini kavradı, maaşını artırdı. Sonra patronunun da gözüne girmeyi başardı, öyle ki patron onu kendi bölümüne aldı; çalışmasından o kadar memnun kaldı ki, maaşını daha da artırdı, hatta araba aldı. Sonra patronunun bir arkadaşı, başka bir şirket sahibi, benim kızı kendi firmasına transfer etti, daha yüksek maaşla üstelik. Ev de aldı. Sonra daha fazla yorulsun istemedi, artık işleri evden yürütüyor benim kız.”

Sonra dönüp aynı soruyu o diğerine sormuş: “Eee, senin kızın ne yapıyor?”

Adamcağız da şaşkınlık içinde, “Benim kızım da o.spu oldu ama ben senin kadar güzel anlatamıyorum”demiş

birbirimizden hoşlandık bir ilişkiye başladık ve hemen sonra evli olduğunu söyledi ve ayrılamadım denesek de kopamadık altı aydır birlikteyiz. eşiyle arasında bir şey olmadığını ayrı odalarda yattıklarını çocuklarının annesi olduğu için saygı duyduğunu söylüyor. benden önce başka kadınlarla da ilişkisi olmuş hatta dini nikah dahi kıydığı bir ilişki olmuş ve eşi de haberdar bu durumlardan bu arada kadın kabul ediyor yani lütfen kötü yorum yapmadan göz önünde bulundurun bunu. sevgilim istersen boşanalım demiş ama kadın bu durumu kabullenmiş ve anlaşmışlar. aralarındaki aşk sevgililik bağı tükeneli yıllar olmuş zaten söylediğine göre ama sanırım düzenlerini bozmak istemiyorlar. bana en başından beri vaat vermedi yalan söylemedi birbirimizi çok seviyoruz bırakmak istemiyoruz kesinlikle. içip ağlayıp keşke çocuklarımın annesi sen olsaydın benim bu hayatta kadınım dünya ahiret sevgilim sensin diyen biri. beni sevdiğine şüphem yok ama bu şekilde ilişkimiz nereye gidecek anlamak güç. boşan diyemem on da boşanacagım demiyor nasıl bir aksiyon almam lazım sizce?
Zaten aldatan erkeklerin bir numaralı yalanı. Karimla ayrı yatıyoruz.iliskimiz yok.mutsuzuz.
Oysa ki adam senle heyecan arıyor, kullanıp atacak. Seni de kekliyor kadınım bilmem ne diye 🤣🤣🤣 acımıyorum senin gibilere ya

birbirimizden hoşlandık bir ilişkiye başladık ve hemen sonra evli olduğunu söyledi ve ayrılamadım denesek de kopamadık altı aydır birlikteyiz. eşiyle arasında bir şey olmadığını ayrı odalarda yattıklarını çocuklarının annesi olduğu için saygı duyduğunu söylüyor. benden önce başka kadınlarla da ilişkisi olmuş hatta dini nikah dahi kıydığı bir ilişki olmuş ve eşi de haberdar bu durumlardan bu arada kadın kabul ediyor yani lütfen kötü yorum yapmadan göz önünde bulundurun bunu. sevgilim istersen boşanalım demiş ama kadın bu durumu kabullenmiş ve anlaşmışlar. aralarındaki aşk sevgililik bağı tükeneli yıllar olmuş zaten söylediğine göre ama sanırım düzenlerini bozmak istemiyorlar. bana en başından beri vaat vermedi yalan söylemedi birbirimizi çok seviyoruz bırakmak istemiyoruz kesinlikle. içip ağlayıp keşke çocuklarımın annesi sen olsaydın benim bu hayatta kadınım dünya ahiret sevgilim sensin diyen biri. beni sevdiğine şüphem yok ama bu şekilde ilişkimiz nereye gidecek anlamak güç. boşan diyemem on da boşanacagım demiyor nasıl bir aksiyon almam lazım sizce?
Ahlaksızlık başka yumuşak bir tabir kullanmadım kusura bakma.Sen de geçicisin adam her şeye rağmen kalan kadın bulmuş.Sen ve senin gibi bu duruma sıkıntı çıkarmayan da var.Oh miss valla.Sen gidersin başkası gelir.Esi zaten kalıcı.Cok güvenme üzülen sen olacaksın belli

Klasik aldatan erkek yalanları ve klasik metres avuntuları🤦🏻‍♀️ metres olmak zoruma gitmiyor halimden memnunum kadın ve çocuklar umrumda değil desene ne zırvalıyorsun. Ayrıca ne olsun istiyorsun küfür edelimde ban mı yiyelim amacın ne. Ki etsek ne fayda sen o yolun yolcusu olmaktan gurur duyuyorsun.

Sizin gibilere şey denir ama açık açık yazarsam da banlanma ihtimalim çok yüksek. Ajajsisud

Aynen aşko çocuklarının annesi dahil kimseyi sen kadar sevmemiştir, kimseler senin yerini tutmaz, herkes yalan sen gerçeksin. :KK70:
Katip bizim ülkemizde erkek olacaksın, öyle rahat ki, adam karımı defalarca aldattım, imam nikahı kıydım, tam bir s.refsiz, ahlaksizim diyor açık açık, hiç utanmıyor yine de kabul görüyor. Yıllar geçmiş yalanlarını bile geliştirme gereği duymuyorlar hep ayni hikaye,karımla ayri onlarda yatıyoruz, kadınları bu kadar aptal görüyorlar çünkü. Hiç ekstra çabaya ihtiyaçları yok.

Ya yemin ediyorum sıktı artık . Sevmiyorum, ayrı yataklardayiz, iki iyi arkadaşız, çocuklar için bir aradayiz. Aslında biz bitmiştik seninle ilgisi yok. :ukala:
Birini bulunca seni şutlayacak. Evdeki 'temiz' karısını asla bırakmaz bu tipler.

Ya yemin ediyorum sıktı artık . Sevmiyorum, ayrı yataklardayiz, iki iyi arkadaşız, çocuklar için bir aradayiz. Aslında biz bitmiştik seninle ilgisi yok. :ukala:
Birini bulunca seni şutlayacak. Evdeki 'temiz' karısını asla bırakmaz bu tipler.
Umarım evdeki karısı da onu aldatıyordur da ava giderken avlanıyordur haysiyet yoksunu adam

ve hala bunlara inanan var:kızgın:

Katip bizim ülkemizde erkek olacaksın, öyle rahat ki, adam karımı defalarca aldattım, imam nikahı kıydım, tam bir s.refsiz, ahlaksizim diyor açık açık, hiç utanmıyor yine de kabul görüyor. Yıllar geçmiş yalanlarını bile geliştirme gereği duymuyorlar hep ayni hikaye,karımla ayri onlarda yatıyoruz, kadınları bu kadar aptal görüyorlar çünkü. Hiç ekstra çabaya ihtiyaçları yok.
Abi bu erkek deliliği halis mi ya? Bunları hiç mi seven, kafasını falan okşayan olmuyor da iki yaldızlı lafın arkasından koşuyorlar her şeylerini veriyorlar ?

Aptal görmüyorlar bence özellikle aptalları buluyorlar

Abi bu erkek deliliği halis mi ya? Bunları hiç mi seven, kafasını falan okşayan olmuyor da iki yaldızlı lafın arkasından koşuyorlar her şeylerini veriyorlar ?
Halis bence. Erkek olsun da ne olursa olsun kafasında bazıları. Evli, babasının yaşında olmuş önemli değil. Nefes alıyor ya yeter demek ki.

Back
X